Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی گفت: پرونده ویلموتس خسارتبارترین پرونده ورزشی کشور است و مجلس و قوه قضائیه این پرونده را رها نمی کنند.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، احسان قاضی زاده هاشمی در برنامه در انتهای الوند که صبح یکشنبه از شبکه دوم سیما پخش شد اظهار کرد: دو هفته پیش جلسه ای را راجع به اساسنامه با رئیس فدراسیون داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک جلسه نظارتی دیگری را راجع به موضوعاتی همچون قرارداد وی آی آر خواهیم داشت که در کمیته ورزش و تربیت بدنی کمیسیون فرهنگی مجلس برگزار‌می شود.

وی ادامه داد: اساسنامه مورد نظر آقایان در فدراسیون با مبانی حقوقی تفاوت های جدی دارد و نیازمند اصلاحات جدی است. از مرکز پژوهش های مجلس درخواست کردیم آخرین نظرات را درباره پیشنهادات آقایان ارائه کند تا با کاری تطبیقی جمع بندی خود را در این باره اعلام کنیم.

عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی درباره اساسنامه فدراسیون و خطر تعلیق عنوان کرد: پیشتر بحث هایی را در قالب فیفا و تعلیق فوتبال ایران به دلیل اساسنامه مطرح کردند که کاملا این موضوع قابل جمع بندی است و تعلیق برای جایگاه خودشان است و ما در تصویب اساسنامه قوانین کشور را مدنظر قرار می دهیم.

قاضی زاده هاشمی درباره آخرین اخبار پیرامون پرونده ویلموتس توضیح داد: درباره پرونده ویلموتس منتظر اعلام نتیجه دادگاه حکمیت ورزش (cas) خواهیم بود و نتیجه این دادگاه تاثیر بسزایی در پیگیری های ما در مجلس و پرونده در قوه قضائیه دارد. مجلس و دستگاه قضایی در انتظار نتیجه دادگاه حکمیت ورزش (cas) هستند به این معنی کسانی که در این پرونده ضرر و زیان زدند و اتفاقات پس از این ماجرا مد نظر قرار دارد.

وی تاکید کرد: قرارداد ویلموتس خسارتبارترین قرارداد تاریخ ورزش ما است که نباید به این راحتی رها شود.

عضو فراکسیون ورزش مجلس افزود: ما در مجلس کمیته تربیت بدنی و ورزش داریم و کمیته حقوقی نداریم که ابعاد حقوقی، نظارتی و قانونگذاری را در مباحث ورزش و جوانان مورد بررسی قرار می دهد.

قاضی زاده هاشمی گفت: وزیر جدید ورزش این قول را داده نسبت به قراردادهای خارجی و تامین منابع مالی و شرایط قراردادها نظارت کافی وجود داشته باشد.

وی تاکید کرد: این انتظار را داریم که شاهد قرارداد خسارتبار در ورزش کشور نباشیم . درباره پرداخت دستمزد کالدرون سرمربی سابق پرسپولیس نیز متاسفانه روند قبلی دارد طی می شود و ما مسوولیت این اتفاق را با وزارت ورزش می دانیم. اینکه منابع مالی را از کدام دستگاه تامین شود مسئولیت برعهده وزارت ورزش است به عنوان نمونه اگر نهادی مسئول تامین تسهیلات اشتغال است صرفا باید برای این موضوع پرداختی ها صورت گیرد و اگر این تسهیلات برای یک باشگاه هزینه شود باید وزارت ورزش پاسخگو باشد.

عصو فراکسیون مجلس یادآور شد: مجمع باشگاه پرسپولیس وزارت ورزش و پاسخگوی شرایط نیز وزیر ورزش است و وی باید درنهایت سرعت و دقت افراد کارآمد و صالح را انتخاب کند. افرادی که بتوانند مدیریت درست و دقیقی داشته باشند.

روند خصوصی سازی با این شرایط بعید است به این زودی اتفاق بیفتد زیرا خصوصی سازی مقدماتی دارد که درباره باشگاه پرسپولیس و استقلال اتفاق نیفتاده است.

وی درباره وضعیت باشگاه های نفتی نیز گفت: ۱۰ روز پیش با وزیر نفت جلسه داشتیم و یکی از موضوعات مورد بحث، باشگاه ‌های فوتبال نفتی بود. وزیر نفت به حمایت از ورزش علاقه مند است و امیدواریم با همکاری وزارت نفت و مجلس و دولت، شرایط باشگاه های نفتی را حل کنیم. ما هم‌برای رهایی باشگاه های نفتی و گازی از رخوت ایجاد شده در ۸ سال اخیر تلاش خواهیم کرد.

لازم به ذکر است برنامه تلویزیونی "درانتهای الوند" شنبه تا چهارشنبه هر هفته به تهیه کنندگی امیرحسین آذر، کارگردانی مسعود مرعشی و با اجرای مجید یحیایی، حامد مهربانی، غزاله کفاش طلب، فرشته علیپور و پدرام ابدان ساعت ۰۷:۰۰ صبح روی آنتن شبکه دوسیما می‌رود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فرهنگ و هنر رئیس فدراسیون مجلس مرکز پژوهش های مجلس مجلس شورای اسلامی فیفا فوتبال ایران قوه قضائیه دستگاه قضایی مد ورزش و جوانان منابع مالی دستمزد پرسپولیس اشتغال وزارت ورزش باشگاه پرسپولیس خصوصی سازی استقلال فوتبال نفت وزارت نفت پرسپولیس فیفا قوه قضائیه مجلس شورای اسلامی مجلس ویلموتس در انتهای الوند احسان قاضی زاده هاشمی پرونده ویلموتس وزارت ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۷۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی در دستور کار است

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در جلسه شورای معاونین با بیان روایتی از امام صادق (ع) گفت: ایشان فرمودند، ثلاث من علامات المؤمن: "علمه بالله و من یحب و من یبغض"؛ سه چیز از علامات مؤمن بوده که شامل شناختن خدا و شناختن دوستان و دشمنان خدا است.

رئیس دیوان عالی کشور در تشریح این مطلب ادامه داد: نیاز امروز جامعه ما معنویت است، معنویتی که در پرتو قرآن و عترت ظهور می‌کند و در خداشناسی و اعتقاد به انبیا و اولیا و عمل به واجبات و ترک محرمات یافت می‌شود، دشمن شناسی، زمان شناسی، اطاعت از، ولی امر و بصیرت چراغ عبور از فتنه‌های زمانه است.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری افزود: مردم مؤمن و متعهد ما همانگونه که در ۴۵ سال گذشته نشان داده‌اند، با حضور آگاهانه خود در صحنه‌های مختلف، نقشه‌های دشمنان زبون و استکبار جهانی را نقش بر آب ساخته و خواهند ساخت. ان‌شاءالله.

وی در ادامه با اشاره به سفر اخیر خود به استان سیستان و بلوچستان و حضور در مراسم معارفه رئیس کل دادگستری این استان تصریح کرد: مردم نجیب و انقلابی سیستان و بلوچستان شایسته بهترین‌ها هستند، هر چند مسئولین امر تمام تلاش خود را در جهت خدمت به مردم این استان به کار گرفته‌اند، اما مشکلات فراوان است و به فضل خداوند متعال شاهد شکوفایی اقتصادی در این استان پهناور خواهیم بود.

عضو شورای عالی قضائی با تبریک به حجت الاسلام والمسلمین خلیلی به عنوان معاون اول قوه قضائیه برای وی آرزوی توفیق کرد و از زحمات حجت الاسلام والمسلمین دکتر مصدق تقدیر و تشکر کرد و گفت: خدمت به مردم در دستگاه عدلیه توفیق بزرگی است که باید قدردان آن باشیم و شکر نعمت آن را با کار و تلاش جهادی در جهت اجرای هر چه بیشتر عدالت به جای آوریم.

وی با اشاره به برنامه‌های دیوان عالی کشور در سال جدید تصریح کرد: دیوان عالی کشور در سال جدید بر اساس سند تحول و تعالی قضائی و برنامه‌های ابلاغی سال ۱۴۰۳ پیش خواهد رفت و در این راستا تکریم بیشتر ارباب رجوع و پیگیری مستمر برنامه‌های نظارتی بر محاکم در اولویت قرار دارد.

رئیس دیوان عالی کشور بر تعامل و ارتباط هر چه بیشتر قضات دیوان عالی کشور با رؤسای کل دادگستری استان‌ها در جهت تسریع رسیدگی، جلوگیری از اطاله دادرسی و اتقان آرا تاکید کرد.

وی با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی در جهت تحقق شعار سال افزود: معاونت نظارت دیوان عالی کشور برنامه‌ریزی لازم را برای نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی با همکاری با رؤسای دادگستری استان‌ها و شعب ویژه محاکم در اولویت کاری خود قرار دهد.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری تأخیر در رسیدگی‌ها و تجدید اوقات در سامانه‌های قضائی را یکی از مشکلات مردم عنوان کرد و گفت: اجتناب از صرف زمان زیاد و جلوگیری از اطاله در امر کارشناسی و تاکید بر دقّت و تمرکز و نیز اتخاذ تدابیری جهت پیشگیری حداکثری از ازدیاد درخواست‌های اعاده دادرسی از احکام، مورد توجه و اهتمام جدی رؤسای کل دادگستری قرار گیرد.

کد خبر 6090141

دیگر خبرها

  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد
  • معاون وزیر راه: ۴۷۵ نقطه پرتصادف در راههای کشور داریم
  • یزدی ها کمترین تعداد پرونده قضائی نیروهای مسلح کشور را دارند
  • نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی در دستور کار است
  • پرونده داغ چای روی میز مسئولان گیلان
  • بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • علیرضا بیگی : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات در این باره وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود
  • اتفاق عجیب در فوتبال پایه ایران + تصاویر | عده‌ای به جان کمک داور افتادند
  • محمودزاده: پرونده چای دبش لاپوشانی شد، در پرونده کاظم صدیقی هم کوتاهی شد /چرا تا قبل از عذرخواهی صدیقی ورودی به پرونده زمین خواری در ازگل نشد؟