Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- پس از گذشت چندین ماه از افتتاح بیمارستان بیدخت، خدمات این بیمارستان تنها برای بیماران کرونایی‌ بوده و این موضوع گلایه‌هایی را به همراه داشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، سال 1396 احداث بیمارستان علامه بهلول گناباد اتفاق بزرگی در حوزه سلامت این شهرستان بود، بیمارستان بهلول یکی از مهمترین و پیشرفته‌ترین بیمارستان‌ها در منطقه است که راه‌اندازی آن با توجه به کمک‌ به بستر سلامت، اما بعضی از خدمات بیمارستان 22 بهمن و بیمارستان بیدخت را تحت‌الشعاع قرار داده و سبب تعطیلی آن‌ها شده است که این تعطیلی‌ها متاسفانه ظرفیت‌های بالایی را از شهرستان گناباد گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این وجود بهمن‌ماه سال گذشته بود که خبر راه‌اندازی بیمارستان دوم گناباد منتشر شد و با حضور مسئولان استانی بیمارستان 15 خرداد قدیم شهر گناباد به نام آریا تغییر نام پیداکرد و افتتاح شد. در حال حاضر پس از گذشت نزدیک به چندین ماه از افتتاح این بیمارستان اما خدمات آن در حد محدود و برای بیماران کرونایی است که این موضوع گلایه‌هایی را به همراه داشته از طرفی پروانه بهره‌برداری این بیمارستان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

مصائب نبود آسفالت در روستاهای گناباد/ گل و لای جای خود را به آسفالت می‌دهدبزرگترین معضل شهری گناباد در سفر استاندار خراسان‌رضوی حل شد/ طرح تفصیلی گناباد اعتبار گرفتبرنامه‌ریزی برای سالمندان نداریم/ بیش از 12 درصد جمعیت گناباد سالمند هستند

انتظار مردم بیدخت برای ارائه خدمات بیمارستانی

کاظمی یکی از شهروندان بیدخت در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: شهر بیدخت 5 کیلومتر از مرکز شهر فاصله دارد و برای بستری یا دیگر کارهای درمانی این مسیر را باید برویم در صورتیکه شهر بیدخت از قدیم بیمارستان داشته است. خدمات ارائه شده در بیمارستان فعلی فقط برای کرونایی‌هاست در حالی که این بیمارستان همه امکانات درمانی را دارد.

سالاری یکی دیگر از اهالی شهر بیدخت نیز اظهار داشت: بیمارستان 15 خرداد بیدخت بیمارستان امدادی بوده و از همه شهرها بیمار پذیرش می‌کرده است به دلیل راه اندازی بیمارستان جدید تعطیل شد و در حال حاضر نه تنها این بیمارستان فعالیت ندارد بلکه بیمارستان جدید نیز تنها برای بیماران کرونایی تجهیز شده است.

وی ادامه داد: به مردم قول داده بودند این بیمارستان در قالب کلینیک فعالیت کند که آن هم مدت کمی فعالیت کرد و تعطیل شد و پس از آن تبدیل به کلینیک بخش تخصصی شد اما به دلیل بهره‌مندی بیماران کرونایی مجدد تعطیل شد.

نورایی دیگر شهروند بیدختی نیز اظهار داشت: چرا وعده‌هایی که به مردم داده شده عملی نمی‌شود، چرا باید مردم بیدخت که روزی خودشان یک بیمارستان داشتند و به خدمات درمانی نزدیک بودند امروز برای درمان به گناباد مراجعه کنند.

وی ادامه داد: شهرستان گناباد یک شهر پیر است و بیشتر افراد مسن هستند در شهرهایی مانند بیدخت، نزدیک‌بودن مرکز درمانی یک مزیت حساب می‌شود اما این ظرفیت را از بیدخت گرفته‌اند که مورد اعتراض همه مردم است.

رضایی از اهالی شهرک امام علی(ع) بیدخت که در مجاورت این بیمارستان زندگی می‌کند نیز به خبرنگار تسنیم گفت: بیمارستان 15 خرداد بیدخت آبان ماه سال 46 به عنوان مرکز جراحی راه اندازی شد و با 46 تخت به عنوان بیمارستان امدادی جنوب خراسان رضوی فعال بود.

وی افزود: این بیمارستان از سال 78 به عنوان بیمارستان تخصصی درجه یک تایید شده و در طول شبانه روز پزشک عمومی و جراح داشت و دارای بخش‌های بستری جراحی عمومی، ارتوپدی، ارولوژی، ICU، سوختگی و همچنین درمانگاه اوراژنس بود اما امروز تجهیزات آن به بیمارستان بهلول منتقل شده و پس از تجهیز مجدد هنوز مردم نتوانسته‌اند استفاده گذشته را از این بیمارستان داشته باشند.

احمد علی اصغری، رئیس شورای اسلامی شهر بیدخت نیز اظهارداشت: طبق گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان گناباد مجوز رسمی شروع به کار و خدمت‌رسانی بیمارستان بیدخت صادر شده است.

وی افزود: با توجه به صدور مجوز رسمی مسئولان مربوطه از نصب تابلوی این بیمارستان خودداری می‌کنند و با توجه به اینکه نزدیک به یکسال از افتتاحیه بیمارستان می‌گذرد هنوز رئیس بیمارستان معرفی نشده و بیمارستان فعالیت رسمی خود را بصورت شبانه‌روزی آغاز نکرده‌ است و متاسفانه مسئولان علوم پزشکی نیز پاسخگوی شورای شهر نیستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مورد راه‌اندازی بیمارستان شهر بیدخت در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: همانطور که پیش از این هم اعلام کرده بودیم موافقت اصولی بیمارستان شهر بیدخت اخذ شده و مقدمات کار درباره اخذ پروانه بهره‌برداری، اخذ ردیف بودجه و تشکیلات پرسنلی بیمارستان در حال انجام است، اما انجام این کار نیازمند یک پروسه زمانی تقریباً  یکساله است.

جواد باذلی افزود: تا زمانی‌که پروانه بهره‌برداری بیمارستان شهر بیدخت توسط وزارت بهداشت صادر نشده باشد، این بیمارستان به عنوان یک بیمارستان فعال قادر به راه‌اندازی نیست و تا صدور پروانه بهره برداری به عنوان بخش پشتیبان بیمارستان علامه بهلول گنابادی فعالیت خواهد کرد. اما آنچه مسلم است، موافقت اصولی این بیمارستان اخذ شده است.

انتهای پیام/281/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پروانه بهره برداری بیماران کرونایی راه اندازی شهر بیدخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۵۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از طرح‌های مختلف همزمان با روز شوراها در بوشهر

رئیس شورای اسلامی استان بوشهر با اشاره به اینکه در هفته شوراها برنامه‌های مختلف فرهنگی، هنری، عمرانی و اجتماعی تدوین شده است، گفت: در این هفته از طرح‌های مختلف در شهرها و روستاهای استان بوشهر بهره‌برداری می‌شود. - اخبار استانها -

عبدالخالق برزگرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، با گرامیداشت هفته شوراها از 9 تا 15 اردیبهشت اظهار داشت: در این هفته برنامه‌های مختلفی تدارک و تدوین شده است.

وی، عناوین هفته شوراها را برشمرد و گفت: 9 اردیبهشت به‌عنوان شوراها، تولید با مشارکت مردمی، 10 اردیبهشت، شوراها  و مشارکت اجتماعی زنان، 11 اردیبهشت شوراها و ارتقای سرمایه اجتماعی، 12 اردیبهشت شوراها و شاخص‌های کیفیت زندگی، 13 اردیبهشت شوراها و شادابی و نشاط اجتماعی، 14 اردیبهشت شوراها و رونق تولید و کارآفرینی و 15 اردیبهشت شوراها و درآمد پایدار محلی نامگذاری شده است.

رئیس شورای اسلامی استان بوشهر تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستاها را یکی از نقاط عطف تاریخ سیاسی ایران نام برد و افزود: تشکیل شوراهای اسلامی را نشان از ظرفیت سیاسی ایران برای جلب مشارکت بیشتر مردم در اداره امور کشور، تحقق مردم سالاری دینی و تمرکززدایی دارد.

برزگرزاده با بیان اینکه تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستا نقش مهمی در تحقق مشارکت مردم در فعالیت‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و عمرانی دارد اضافه کرد: این نهاد در تسریع و تسهیل فرآیندهای توسعه، تقویت ارتباط و تعامل مردم با حاکمیت، بهره‌گیری مطلوب از ظرفیت، توان و قابلیت‌های مردم به‌عنوان بازیگران و کنشگران اصلی و صاحبان اصلی نظام در فرایند توسعه ملی نقش تاثیرگذاری دارد.

وی، 9 اردیبهشت را مصادف با فرمان تاریخی امام راحل(ره) در سال 1358 مبنی بر تثبیت حاکمیت ملت ایران در سرنوشت خویش و تشکیل شوراهای اسلامی اعلام و خاطرنشان کرد: ارتقای شأن منزلت و جایگاه شوراهای اسلامی پایه شامل عشایر، روستایی و شهری در بخش، شهرستان و استان هدف از برگزاری مراسم روز شوراهاست.

رئیس شورای اسلامی استان بوشهر بهره‌گیری از ظرفیت شوراهای اسلامی در تحقق شعار سال، پیشبرد اهداف و برنامه‌های نظام اسلامی و معرفی دستاوردهای شوراهای اسلامی به مردم و سایر دستگاه‌های اجرایی را از دیگر اهداف اجرا برنامه‌های هفته شوراها دانست.

برزگرزاده، هم‌اندیشی با صاحبان علم و تجربه، جوانان، زنان، نخبگان و اقشار مختلف مردم را از دیگر اهداف برگزاری این مراسم ذکر و بیان کرد: این هم‌اندیشی در راستای بررسی آسیب‌ها و چالش‌های پیش‌روی شوراهای اسلامی و راهکارهای برون‌رفت از آنها برگزار می‌شود.

وی تجلیل از برترین‌های خانواده بزرگ شوراهای اسلامی و شهروندان نمونه برتر در تعامل با شوراها را از دیگر امور در این هفته دانست و اضافه کرد: در هفته شوراها ضمن برگزاری همایش با حضور منتخبین شوراهای اسلامی شهر و روستا در سطح استان بوشهر و شهرستان‌‌ها، از اقدامات و فعالیت‌های شوراهای اسلامی شهر و روستا تجلیل می‌شود.

رئیس شورای اسلامی استان بوشهر تعداد اعضای شوراهای استان را یک‌هزار و 460 نفر دانست و خاطرنشان کرد: در استان بوشهر 10 شورای اسلامی در سطح شهرستان، 25 شورا در بخش‌ها و 40 شورا در سطح شهرها تشکیل شده است.

برزگرزاده با بیان اینکه در مجموع یک‌هزار و 250 نفر عضو شوراهای روستایی این استان هستند، تصریح کرد: 150 نفر اعضای شوراهای اسلامی روستاهای استان بانو و مابقی آقایان هستند.

وی تعداد اعضای شورای اسلامی شهرهای استان بوشهر را 210 نفر اعلام کرد و گفت: در هفته شوراها برنامه‌های مختلف فرهنگی، هنری، عمرانی و اجتماعی تدوین شده و در این هفته از طرح‌های مختلف در شهرها و روستاهای استان بوشهر بهره‌برداری می‌شود.

رئیس شورای اسلامی استان بوشهر وی جایگاه شوراها در قانون اساسی را بسیار رفیع دانست و افزود: اعضای شوراهای اسلامی طبق وظیفه قانونی، همیشه و در تمام سختی‌ها در کنار مردم و به‌صورت مستمر پیگیر حل مشکلات مردم در بخش‌های مختلف هستند.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • فاز اول بیمارستان سلامت سیب و سوران در آستانه بهره برداری
  • پروانه فعالیت رسمی شرکت تعاونی نوآوران لوتوس پیروزی صادر شد
  • میزبانی سه تیم در جام حذفی در هاله‌ای از ابهام!
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • بهره‌برداری از طرح‌های مختلف همزمان با روز شوراها در بوشهر
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • بهره برداری از دومین باشگاه کوهنوردی در زرند
  • بهره برداری از دومین دستگاه رادیولوژی بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • دومین زائرسرای ویژه محرومان کمیته امداد در مشهد بهره برداری شد