Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-30@21:26:58 GMT

طرز تهیه چیز کیک پرتقالی

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۴۹۵۳۷

طرز تهیه چیز کیک پرتقالی

فراروـ چیز کیک یکی از انواع شیرینی‌های مدرن است که مواد میانی آن از پنیر و خامه تشکیل شده است و پایه بیسکوییت یا کیک دارد. چیز کیک‌ها شیرینی‌های بسیار لذیذ و پر طرفداری هستند که در انواع میوه‌ای، شکلاتی، وانیلی و... تهیه می‌شوند. چیز کیک پرتقالی یکی از انواع میوه‌ای چیز کیک‌هاست که پایه آن بیسکوییت، پودر ژله پرتقال و آب پرتقال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش فرارو، این چیز کیک به دلیل ظاهر زیبایی که دارد، انتخاب بسیار مناسبی برای پذیرایی در مهمانی و جشن‌هاست. در ادامه این مطلب طرز تهیه چیز کیک پرتقالی در منزل با روشی آسان و همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه این دسر خوشمزه تقدیم شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک پرتقالی بیسکوییت ساقه طلایی: ۱ بسته
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای: ۲۰۰ گرم
کره پاستوریزه: ۱۰۰ گرم
پودر ژل پرتقال: ۱ بسته
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
آب جوش: یک سوم لیوان
آب پرتقال: یک سوم لیوان
پرتقال برای تزیین نکات مربوط به مواد اولیه نکات مربوط به پنیر خامه‌ای پنیر ماسکارپونه پنیر مخصوصی است که برای تهیه چیز کیک و دسر‌های پنیری از آن استفاده می‌شود که نمک ندارد و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است. از آنجا که پنیر ماسکارپونه در همه فروشگاه‌های مواد غذایی در دسترس نیست، می‌توانید به جای آن از پنیر‌های خامه‌ای معمولی استفاده کنید که کم نمک باشند و همچنین چربی کم‌تری داشته باشند. در صورتی که برای تهیه چیز کیک پرتقال از پنیر‌های خامه‌ای معمولی استفاده می‌کنید، حتما میزان شکر دستور را بیش‌تر کنید. نکات مربوط به بیسکوییت   برای تهیه چیز کیک از دو نوع بیسکوییت پتی‌پور و بیسکوییت ساقه طلایی استفاده می‌کنند؛ ولی بیسکوییت ساقه طلایی به دلیل بافت منسجم‌تری که دارد، گزینه مناسب‌تری است. همچنین بعضی‌ها برای تهیه چیز کیک از کیک ساده وانیلی به جای بیسکوییت برای پایه چیز کیک استفاده می‌کنند که کاملا اختیاری است. طرز تهیه چیز کیک پرتقالی ابتدا باید بیسکوییت ساقه طلایی را داخل غذاساز پودر کنید. اگر غذاساز در دسترس ندارید، می‌توانید بیسکوییت‌ها را داخل کیسه فریزر بریزید و با گوشت‌کوب از روی کیسه بیسکوییت‌ها را بکوبید تا کاملا نرم شوند. سپس پودر بیسکوییت را داخل کاسه بریزید و کره آب شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا به یک قالب کمربندی یا یک قالب گرد دیواره‌دار نیاز داریم. کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید و پودر بیسکوییت را توی قالب بریزید و با گوشت‌کوب کاملا فشرده کنید. بعد قالب را داخل یخچال بگذارید. در مرحله بعد پودر ژله پرتقال را با شکر و آب جوش توی یک کاسه پیرکس بریزید و آن را روی بخار کتری یا سماور بگذارید تا پودر ژله به روش بن ماری حل شود، طوری که کاملا شفاف باشد؛ سپس آب پرتقال را به ژله اضافه کنید و هم بزنید.     کاسه محتوی مایه ژله را کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد و کمی خنک شود.حالا پنیر خامه‌ای و خامه صبحانه را با همزن چند دقیقه بزنید تا کاملا مخلوط و یک‌دست شوند؛ سپس 4 قاشق غذاخوری از ژله پرتقال را بردارید و کنار بگذارید و بقیه ژله را به خامه و پنیر اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. حالا قالب را از یخچال بیرون بیاورید و مایع پنیری را روی لایه بیسکوییتی بریزید و سطح آن را با ته قاشق یا لیسک کاملا صاف کنید. قالب دسر را دوباره به مدت 6 تا 7 ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد و سفت شود.   بعد از این مدت زمان قالب را از یخچال خارج کنید. تکه‌های پرتقال را که به شکل دلخواه برش زده‌اید، روی سطح لایه پنیری بریزید و آن مقدار از ژله پرتقال را که کنار گذاشته بودید، به آرامی و با قاشق روی سطح پرتقال‌ها بریزید.(در این فاصله برای اینکه ژله پرتقالی که کنار گذاشته‌اید نبندد، آن را روی بخار کتری بگذارید و نیم ساعت قبل از اینکه روی لایه پنیری بریزید، از روی بخار بردارید تا از حرارت بیفتد و خنک شود.) سپس قالب را به مدت 40 دقیقه در یخچال بگذارید تا لایه آخر هم کاملا بنند. سپس قالب را از یخچال خارج کنید و با نوک چاقو دور دسر را از قالب جدا کنید و کمربند دور قالب را باز کنید. دسر را آرام برگردانید و کاغذ روغنی را از کف لایه بیسکوییتی به آرامی جدا کنید و بعد دسر را در ظرف مخصوص سرو قرار بدهید. برای تزیین این چیز کیک می‌توانید از برش‌های پرتقال استفاده کنید. نوش جان

منبع: فرارو

کلیدواژه: طرز تهیه چیز کیک برای تهیه چیز کیک ژله پرتقال خامه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۹۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روش‌های نوین ساختمان سازی در سال جدید

آفتاب‌‌نیوز :

امروزه در بسیاری از شرکت‌ها با رشد جمعیت و نیازمندی به ساخت مسکن، استفاده از روش‌های نوین ساختمان‌سازی پیش از هرچیزی به چشم می‌خورد. متاسفانه به دلیل عدم زیر ساخت‌های موجود، در برخی از کشور‌ها استفاده از روش‌های نوین در ساخت و ساز صورت نگرفته و همچنان از روش‌های سنتی و قدیمی استفاده می‌کنند که با مشکلات و چالش‌های بسیاری همراه است؛ برای مثال، استفاده از مصالح سنتی مثل تیرچه بلوک، موزائیک، آجر مجوف قطعات بتنی و... اجرای کار طولانی شده، هزینه ساختمان بالا رفته و هزینه تمام شده ساخت افزایش خواهد یافت. از طرفی ساختمان‌هایی که با روش‌های سنتی ساخته می‌شوند، مقاومت کمی در برابر زلزله داشته و ایمنی تضمین شده‌ای ندارند. از این رو، به منظور افزایش عمر سازه، بالا رفتن کیفیت ساخت، افزایش سرعت و کاهش هزینه‌های نهایی، به کارگیری روش‌های نوین در ساختمان سازی ضرورت دارد.

اهمیت استفاده از روش‌های نوین ساختمان سازی

به نقل از شرکت قالب گستر سپنتا تولید کننده قالب‌های فلزی بتن بدیهی است که با پیشرفت صنعت ساختمان، زمینه رشد هر کشوری فراهم می‌شود. با وجود موضاعات و روش‌های بسیاری که برای ساخت و ساز مدرن و ساخت خانه‌های سبز پیشنهاد شده، همچنان در کشور عزیزمان شاهد استفاده از روش‌های سنتی هستیم که طبق آمار‌های اعلام شده، همین موضوع نشان دهنده استفاده کم از روش‌های نوین ساختمان سازی در ایران است. ساخت و ساز فرایندی زمانبر، پرهزینه و حتی حادثه‌زا است؛ از این رو، جهت کاهش وزن سازه و پایین آمدن هزینه‌های ساخت، باید فناوری‌های ساختمان سازی مورد استفاده قرار گیرند. همچنین به کارگیری این روش‌ها، استفاده درست از منابع را به دنبال خواهد داشت و منجر به کاهش انرژی و مصالح مصرفی می‌شود.

روش‌های نوین ساختمان سازی در ایران

یکی از اهداف اصلی در استفاده از روش‌های نوین ساختمان سازی، سبک سازی سازه بوده که با کاهش نیرو‌های لرزه‌ای وارده همراه است. در سبک سازی از مصالح جدیدی استفاده شده که در نهایت منجر به بالا رفتن ایمنی ساختمان خواهند شد. سپنتا در ادامه مهمترین و شناخته شده‌ترین روش‌های نوین در ساختمان سازی ایران اشاره خواهد کرد:

۱. سیستم تیلت آپ (Up-Tilt)

بدون شک از بهترین و پرکاربردترین روش‌های ساختمان سازی در ایران، سیستم تیلت آپ یا Up-Tilt نام دارد که در ساخت سازه‌های اداری و تجاری مانند فروشگاه‌ها، ساختمان‌های صنعتی، مجتمع‌های اداری و... از این تکنیک استفاده می‌شود. سیستم تیلت آپ شامل ۳ نوع سیستم جعبه‌ای، سیستم قاب صلب و سیستم ترکیبی است که برای ساخت ساختمان‌های کوتاه تا ۴ طبقه کاربرد دارد. از جمله مزایای Up-Tilt؛

افزایش استحکام سازه در برابر بلایای طبیعی مثل زلزله، طوفان و... پایین آوردن هزینه‌های ساختمان سازی در انبوه سازی افزایش سرعت ساخت سازه به شکل چشمگیر مقاومت بالا در برابر نشست، اکسیداسیون، ترک، آتش سوزی و... به کارگیری تعداد کمتر نیروی انسانی ۲. سیستم ICF یا قالب‌های ماندگار

از بهترین روش‌های نوین ساختمان سازی در ایران می‌توان به استفاده از سیستم ICF یا قالب‌های ماندگار اشاره کرد. این سیستم مرکب بوده که از دو بخش بتن مسلح و پنل‌های پلی استایرن تشکیل شده است؛ بتن مسلح به عنوان عضو باربر و پنل‌ها به عنوان قالب و عایق حرارتی و صوتی عمل می‌کنند. دلیل نامگذاری این سیستم با نام قالب‌های ماندگار، به این علت است که قالب‌ها بعد از بتن ریزی در جای خود مانده و جزئی از دیواره محسوب می‌شوند

به دلیل نفوذناپذیری پلی استایرن، مقاومت سازه در برابر شرایط جوی افزایش می‌یابد. استفاده از این سیستم، کاهش وزن سازه را به دنبال دارد. قالب‌های ماندگار، مقاومت بالایی در برابر زلزله دارند. برای بتن ریزی، نیازی به قالب بندی نیست. به دلیل عایق بودن پلی استایرن، در تمام فصول سال قابل اجرا هستند.

۳. سیستم JK، روشی نوین در صنعت ساخت و ساز

از دیگر روش‌های نوین ساختمان سازی که برای اولین بار در فرانسه ابداع شد، سیستم JK نام دارد. این سیستم شامل یک بافت فولادی بوده که بتن سبک به درون آن ریخته می‌شود و باعث افزایش هرچه بیشتر مقاومت ساختمان خواهد شد. اجزای تشکیل دهنده سیستم JK شامل پانل، ییم و بتن سبک است؛ پانل به کار رفته در سیستم، شبکه‌ای از جنس ورق گالوانیزه بوده که نقش اسکلت را به عهده دارد. ییم‌ها هم از چهار مفتول هم امتداد که دوتا در بالا و دوتا در پایین قرار دارد، تشکیل شده‌اند که توسط یک مفتول زیگزاگی بهم وصل هستند. از جمله مزایای سیستم JK به عنوان یکی از بهترین روش‌های نوین ساختمان سازی در ایران است.

سرعت اجرای بالا عایق صوتی، حرارتی و رطوبت سیستم قالب تونلی و لارج پنل سبک‌تر از سازه‌های متداول عدم نیاز به اسکلت فولادی یا بتنی ۴. سیستم پانل‌های سه بعدی

جالبه بدانید سیستم پانل‌های سه بعدی که شامل پانل‌های دیواری و سقفی هستند، جزء روش‌های نوین در ساختمان سازی به حساب می‌آیند. این سیستم از یک لایه عایق پلی استایرن منبسط شده در وسط و دو شبکه فلزی در طرفین تشکیل شده که پس از نصب، بر روی شبکه‌های فلزی بتن پاشیده می‌شود. پانل‌های دیواری جداکننده بوده و نقش باربری دارند در حالی که نقش پانل‌های سقفی، انتقال بار به پانل‌های دیواری است. همچنین لازم به ذکر است به دلیل مشکلاتی مانند سختی بتن پاشی به سطح زیرین، گاهی برای ایجاد سقف این سیستم از روش دیگری مثل تیرچه و بلوک استفاده می‌شود.

۵. سیستم ترونکو

و، اما آخرین فناوری از روش‌های نوین ساختمان سازی در ایران، سیستم ترونکو است. در این سیستم از لوله‌های توخالی در مقطع دایره‌ای با جنس گالوانیزه استفاده شده که مانند عایق صوتی و تا حدی عایق حرارتی عمل می‌کنند. وزن سازه ساخته شده با این روش بسیار سبک و کم است. سیستم ترونکو برای ساختمان یک الی دو طبقه کاربرد داشته و از قالب‌های ساختمانی ساده با اعضای فلزی نورد سرد شده شامل اعضای قائم با مقاطع مختلف، تیر‌های قوطی شکل و بادبند‌های ضربدری تشکیل شده است.

دیگر خبرها

  • این سبزی سه برابر پرتقال ویتامین ث دارد
  • روش‌های نوین ساختمان سازی در سال جدید
  • طرز تهیه سالاد پروتئینی خوشمزه با سس پستو
  • تمام خدمه کشتی پرتقالی توقیف‌شده MCS در سلامت کامل هستند
  • قیمت انواع میوه در میادین تره بار
  • قیمت انواع میوه در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • طرز تهیه پاستای اسفناج و خامه ساده و خوشمزه
  • قیمت انواع میوه یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت انواع میوه در میادین و بازارهای میوه و تره بار اعلام شد
  • این پنیر چربی‌های شکم را آب می‌کند!