Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه لهستان گفت که مقامات لهستانی آماده مذاکرات با روسیه درخصوص بحران مهاجرتی در مرز لهستان-بلاروس هستند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری تاس، «زبیگنیو راو» وزیر امور خارجه لهستان اظهار کرد: لهستان آماده مذاکرات با روسیه است. اما گفت‌وگوهایی که پیرامون بلاروس و روابط لهستان و بلاروس است، باید با اپوزسیون‌های بلاروسی برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر خارجه لهستان در نهایت افزود: در سطح فنی ما آماده مذاکره با رهبری کنونی بلاروس هستیم اما این تنها گزینه است. مسائل مربوط به سیاست بلاروس باید در نظر گرفته شود و این هدف قابل توجهی برای سیاست لهستان است که مردم بلاروس به آن اعتماد دارند.

علاوه بر این، زبیگنیو راو روسیه را "کارگردان" بحران کنونی در مرز کشورش با بلاروس دانسته و بلاروس را تحت عنوان "اجرا کننده" توصیف کرد.

پیشتر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، اتهامات وارد شده علیه روسیه مبنی بر دخالت این کشور در وضعیت بحران مرزی بلاروس - لهستان را رد کرد. همچنین مقامات رسمی این کشور اعلام کردند روسیه هیچ نقشی در اتفاقات اخیر (بحران مرزی) ندارد و کشورهای غربی به دنبال فردی می‌گردند تا مسئولیت خود را گردن او بیاندازند.

بحران مهاجران در مرز بلاروس با لتونی، لیتوانی و لهستان جایی که مهاجران زیادی به آن‌جا آمده‌اند، از تاریخ ۸ نوامبر شدت پیدا کرده است. هزاران مهاجر از سمت بلاروس به مرز لهستان آمده‌اند و منطقه مرزی را ترک نمی‌کنند. برخی از آن‌ها با زور و اجبار و بریدن سیم‌ خاردارها، تلاش کردند تا از مرز رد شوند. کشورهای اتحادیه اروپا، مینسک را به دلیل افزایش این بحران مقصر دانستند و این در حالی است که الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهوری بلاروس، چنین اتهاماتی را رد کرده و می‌گوید که خود غرب در این بحران مقصر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بلاروس لهستان روسيه بحران مهاجرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۵۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن نامی ظهر شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران این استان که با حضور استاندار کرمانشاه و مدیران دستگاه‌های اجرایی استانی در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: روح حاکم بر مدیریت بحران بحث پیشگیری است.

وی با اشاره به اینکه اقدامات پیشگیرانه و آمادگی برای بحران ۲ مؤلفه اصلی مدیریت بحران است، افزود: وقوع حوادث غیر مترقبه زمان نمی‌شناسد، بنابراین باید برای هر نوع حادثه‌ای از آمادگی‌های لازم برخوردار باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه نظم آب و هوایی در جهان بهم خورده است، گفت: با توجه به اقلیم آب و هوایی ایران، این شرایط آمادگی بالایی را می‌طلبد.

نامی با بیان اینکه حوزه مدیریت بحران مورد توجه مقام معظم رهبری است، خاطرنشان کرد: در حال خرید یک سری تجهیزات هستیم که استان کرمانشاه با توجه به نقش مرکزیت در غرب کشور از این تجهیزات بهره‌مند خواهد شد.

وی پیشگیری، آمادگی و بازسازی و باز توانی از ارکان مدیریت بحران دانست و تصریح کرد: امروزه بحران به عنوان اصلی‌ترین و راهبردی‌ترین مسئله کشورها مطرح است، بنابراین آمادگی کامل برای مقابله با هر حادثه‌ای ضروری است.

نامی به وقوع سیل‌های اخیر در برخی از استان‌های کشور اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۴۴ هزار کیلومتر رودخانه در کشور وجود دارد که ۶ هزار و ۸۲۰ آن از مناطق مسکونی شهری و روستایی عبور می‌کند.

وی با اشاره به مخاطرات احتمالی در این مناطق، اضافه کرد: ایجاد سیل بند عرضی و جلوگیری از ساخت و سازها در بستر رودخانه‌ها از اقدامات لازم برای جلوگیری و پیشگیری از خطرات سیل در این مناطق است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر اینکه برای در امان ماندن از سیلاب‌ها راهی به جز اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوانداری در کشور نداریم، تصریح کرد: با اجرای این پروژه‌ها علاوه بر حفظ و ذخیره آب‌های زیرزمینی، از فرسایش خاک نیز در هنگام وقوع سیلاب جلوگیری می‌شود.

کد خبر 6089801

دیگر خبرها

  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • آمادگی بلاروس برای همکاری با ایران باوجود تحریم‌های غرب
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • اعلام آمادگی بلاروس برای توسعه همکاری‌های نظامی
  • رهبران مقاومت در غزه آماده نبرد در رفح هستند
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می‌کنیم
  • هشدار روسیه درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار سلاح هسته‌ای در لهستان