Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحدقم، پرویز جمشیدی نویسنده این اثر در گفت‌وگویی اظهار داشت: هدف اصلی این کتاب بررسی یکی از ابعاد هویت‌یابی افراد تحت عنوان هویت بصری است که در عصر پساکرونا افزایش بی‌سابقه‌ای یافته است.

وی ادامه داد: شیوع غیرمنتظره ویروس کرونا باعث تغییرهای اساسی در روند آموزش شد که به‌تبع آن دسترسی به گوشی‌های اندروید باقابلیت‌های فراوان به‌منظور آموزش مجازی فضای جامعه را هرچه بیشتر مستعد دسترسی به شبکه‌های اجتماعی فراهم نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که الزام‌های آموزش مجازی باعث شده تا خیل عظیمی از افراد به‌ویژه نوجوانان و جوانان با شبکه‌های اجتماعی آشنا شوند افزود: عدم برنامه ریزی توسط مسئولان ذی‌ربط در حوزه استفاده از این فضا، نداشتن سواد رسانه‌ای توسط افراد و خانواده‌ها، پنهان بودن هویت فرد، آزادی نسبی موجود در شبکه‌های اجتماعی و جذاب بودن آن از مهم‌ترین مولفه‌هایی است که موجب شده تا لزوم بررسی ابعاد این فضا محسوس شود.

وی اضافه کرد: از پیامدهای استفاده از شبکه‌های اجتماعی تقویت بعد بصری هویت می‌باشد که سعی شده تا در این پژوهش به آن پرداخته شود، همچنین تلاش شده تا به بررسی آموزش مجازی و تاثیرهای هویتی تربیتی آن نیز اشاره شود.

جمشیدی به محتوای کتاب اشاره کرد و گفت: در فصل نخست به مفهوم هویت و نظریه‌پردازان آن پرداخته و تلاش شده، متفکران حوزه روان‌شناسی و جامعه‌شناسی که در مورد هویت‌یابی به پژوهش پرداخته‌اند، مورد توجه قرار گیرند.

وی بیان داشت: در فصل دوم به قدرت نرم و نظریه‌پرداز معروف آن جوزف نای اشاره شده است؛ در قدرت نرم مولفه‌های فرهنگی مورد تاکید می‌باشند.

وی ادامه داد: در این روند باورهای افراد مدنظر و هدف بوده که با ظهور شبکه‌های اجتماعی بسترهای امر مذکور تسهیل شده است.

جمشیدی گفت: فصل سوم به مولفه‌های عصر مدرن اختصاص‌یافته و جنبه‌های آن مورد واکاوی قرار گرفته است، در کنار جنبه‌های مثبت و منفی مدرنیته، به تاثیرگذاری آن بر سبک زندگی افراد جامعه اشاره خواهد شد.

نویسنده کتاب درآمدی بر هویت بصری در دوران پسا کرونا بیان کرد: فصل چهارم به فضای مجازی و آموزش به معنای عام کلمه اختصاص دارد، در این فصل ضمن بررسی تغییرهای آموزش مجازی در حوزه تعلیم‌وتربیت و اثرهای آن، به شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز پرداخته شده است. 

برچسب‌ها ویروس کرونا قم کتاب جهاد دانشگاهی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا قم کتاب ویروس کرونا قم کتاب جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۳۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خزعلی: دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، انسیه خزعلی، در آئین اختتامیه سومین دوره ملی «مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز» که در تالار شیخ طبرسی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در مشهد مقدس برگزار شد، اظهار داشت: وقتی دشمن در جنگ نرم تصمیم دارد هویت و معنویت را از ما سلب کند، باید آماده و مسلح به جنگ افزار معنوی شویم، زیرا جنگ نرم، جنگ دشواری است و تلفات آن قابل مقایسه با جنگ سخت نیست.   معاون رئیس‌جمهور افزود: این دوره‌های آموزشی با همکاری آستان قدس رضوی و آموزش و پرورش در راستای مهارت آموزی مشاوران و معلمان استان‌ها، با دلسوزی تمام برگزار شد و امیدواریم به نتایج مطلوب و با سرافرازی به سرانجام برسد.   وی گفت: چند رویداد به همت معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری در حال اجرا است که یکی از آنها خانواده و فرهنگ عامه است که با محورهای خانواده، رسانه مد و لباس، فرهنگ ناملموس، تربیت و موفقیت طراحی شده است و تلاش داریم الگوی ایرانی، اسلامی در خانواده‌ها احیا شود.   خزعلی بیان کرد: طرح پیشگیری از طلاق، از دیگر طرح‌های اجرایی این معاونت است که ویژه زوجین جوان طراحی شده است که ضمن حل مشکلات زوجین، آموزش‌های لازم برای تحکیم خانواده به آنان ارائه می‌شود.   به گفته وی، والدین نقش اساسی و اصلی در حفظ امنیت کودکان در برابر آسیب‌ها و تهدیدات فضای مجازی برعهده دارند، بر این اساس آنها باید سطح دانش و آگاهی خود را بالا ببرند و با آگاهی بخشی به کودکان و همراهی آنها در این محیط، از آسیب‌های این حوزه پیشگیری کنند.   معاون رئیس‌جمهور ادامه داد: یکی از مسائل مهم ما تعهد به خانواده است و از همین رو جنبش تعهد به خانواده را مطرح کردیم با امید به اینکه سبک زندگی خانواده ایرانی اسلامی هر چه بیشتر در جامعه رواج یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عملیات نجات نفس‌گیر در سیل عربستان؛ مهارت این جوان ستودنی است! | فیلم
  • سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند
  • جلد ششم کتاب «عنوان بصری» منتشر شد
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • ستاره زن شبکه‌های مجازی به ضرب گلوله کشته شد
  • یمن میهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • کسانی که اعتمادبه‌نفس آن‌ها نمایشی است، این رفتارها را دارند
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • خزعلی: دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است