Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@01:06:27 GMT

تشدید بحران کرونا در قاره آمریکا

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۷۳۱۱۸

تشدید بحران کرونا در قاره آمریکا

به گزارش روز پنج شنبه ایرنا به نقل از تارنمای اسپانیایی سی‌ان‌ان، با در نظر گرفتن آخرین داده‌های هفتگی ارائه شده توسط سازمان جهانی بهداشت، موارد ابتلای جهانی به ویروس کرونا از بیش از یک ماه پیش تا کنون، روند صعودی داشته است.

بر اساس داده‌های تارنمای آماری «وُردو میترز» شمار جهانی موارد ابتلا به ویروس کرونا در حالی از مرز ۲۵۹ میلیون و ۸۸۱ هزار نفر گذشته است که در بازه زمانی ۱۵ تا ۲۱ نوامبر (۲۴ تا ۳۰ آبان) حدود سه میلیون و ۶۰۰ هزار مورد جدید ابتلا گزارش شده است که افزایش شش درصدی نسبت به هفته قبل را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

طبق این گزارش، اروپا افزایش ۱۱ درصدی مبتلایان جدید و منطقه جنوب شرق آسیا و مدیترانه شرقی به ترتیب رشد ۱۱ و ۹ درصدی را شاهد بوده اند.

آمریکا نیز بیشترین موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا را گزارش کرده است و پس از آن آلمان، انگلیس، روسیه و ترکیه قرار دارند.  

به گزارش خبرگزاری افه، سازمان بهداشت پان آمریکن (PAHO) نیز دیروز /چهارشنبه/ در حالی از افزایش ۲۳ درصدی موارد ابتلا به ویروس کرونا در قاره آمریکا خبر داد که ایالات متحده و کانادا در صدر کشورهای این منطقه قرار دارند.

کاریسا اِتیِنه رئیس سازمان بهداشت پان آمِریکن با توصیف این افزایش نرخ ابتلا به عنوان «جهش» گفت در هفته گذشته ۸۸۰ هزار و ۵۸۳ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا و بیش از ۱۵ هزار مورد فوت در قاره آمریکا گزارش شده است.

اوج‌گیری شیوع کرونا در اروپا نیز در حالی منطقه را به کانون همه‌گیری در جهان تبدیل کرده است که تا کنون بیش از ۷۱ میلیون و ۷۰۲ هزار نفر در این قاره به ویروس کرونا مبتلا شده و افزون بر یک میلیون و ۳۹۵ هزار نفر جان خود را در اثر ابتلا به این بیماری از دست داده اند.

اعمال محدودیت‌های جدید برای افراد واکسینه نشده و گسترش واکسیناسیون اجباری برای اساتید و کارمندان مدارس، نیروی نظامی و پلیس نیز از تازه ترین تدابیر ایتالیا برای کنترل شیوع ویروس کرونا در این کشور است.

«ماریو دراگی» نخست وزیر ایتالیا گفت: ما می‌بینیم که وضعیت در کشورهای همسایه بسیار جدی است و شرایط ایتالیا نیز بتدریج و به طور مداوم در حال بدتر شدن است.  

دولت ایتالیا دسترسی افرادی را که واکسینه نشده اند به مکان هایی مانند سینما، رستوران ها و رویدادهای ورزشی از شش دسامبر (۱۵ آذر) محدود خواهد کرد.

با اوج گیری دوباره ابتلا به کرونا در آلمان، مرکز سلامت عمومی این کشور روز پنجشنبه اعلام کرد که بیش از یکصد هزار آلمانی از زمان آغاز همه گیری کووید – ۱۹ بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

بزرگترین اقتصاد اروپا با موج تازه موارد ابتلا به کرونا دست به گریبان است و بنا بر اعلام انستیتو روبرت کخ، با احتساب ۳۵۱ مورد ابتلای جدید در ۲۴ ساعت گذشته، مجموع فوتی های کرونا در این کشور به یکصد هزار و ۱۱۹ مورد رسیده است.

در دانمارک هم قرار است استفاده اجباری از ماسک مجددا اعمال شود. دولت بر اساس توصیه کمیسیون اپیدمی به دنبال بازگرداندن این قانون به کشور است.

معاون نخست وزیر اسلواکی نیز از اعمال قرنطینه سراسری از امروز پنج شنبه به مدت دو هفته خبر داد.

برچسب‌ها ویروس کرونا قاره اروپا ایالات متحده آمریکا پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا قاره اروپا ایالات متحده آمریکا ویروس کرونا قاره اروپا ایالات متحده آمریکا ابتلا به ویروس کرونا موارد ابتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۳۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید اعتراض حامیان فلسطین در مراکز آموزش عالی آمریکا

اعتراضات دانشجویان حامی حقوق فلسطینی‌ها روز پنجشنبه ۲۵ آوریل (۶ اردیبهشت) در حالی به شمار بیشتری از دانشگاه‌های ایالات متحده گسترش یافت که پلیس روند برچیدن چادر‌های تحصن‌کنندگان را آغاز کرده و به نظر می‌رسد صبر مقامات رو به اتمام است.

به گزارش یورونیوز، به درخواست روسای شماری از دانشگاه‌ها، افسران ضد شورش پلیس با استفاده از گاز اشک‌آور به تعدادی از دانشگاه‌ها وارد شده‌اند تا مانع از تحصن دانشجویان شوند.

بیش از ۲۰۰ معترض روز چهارشنبه و بامداد پنجشنبه در دانشگاه‌های لس‌آنجلس، بوستون و آستین، تگزاس (جایی که حدود ۲ هزار نفر در روز پنجشنبه تجمع کرده بودند) دستگیر شدند.

فعالان معترض با برپایی تحصن‌ها و برپایی تظاهرات پرحاشیه خواستار برقراری آتش‌بس در جنگ (رژیم) اسرائیل با حماس و همچنین قطع روابط دانشگاه‌ها با (رژیم) اسرائیل و همینطور شرکت‌هایی هستند که به گفته آن‌ها از این درگیری سود می‌برند.

در کالج اموری در آتلانتا پلیس تلاش کرد معترضان را که بر روی چمن‌ها تحصن کرده بودند عقب بزند. اداره پلیس آتلانتا گفته است افسرانی که به درخواست کمک مسئولان کالج پاسخ دادند «با خشونت» مواجه شده و مجبور شدند از «محرک‌های شیمیایی» برای پراکنده کردن معترضان استفاده کنند.

سازمان‌دهندگان تظاهرات در دانشگاه کالیفرنیا در لس‌آنجلس در پیامی آنلاین گفتند: «به مدت ۲۰۱ روز، جهان در سکوت شاهد کشتار بیش از ۳۰ هزار فلسطینی توسط (رژیم) اسرائیل بود. امروز دانشگاه کالیفرنیا به دانشجویان سراسر کشور می‌پیوندد و از دانشگاه‌های دیگر می‌خواهد ارتباط خود را با شرکت‌هایی که از اشغال، آپارتاید و نسل‌کشی در فلسطین سود می‌برند قطع کنند.»

جرقه گسترش اعتراضات از زمانی زده شد که مسئولان دانشگاه کلمبیا در نیویورک تا نیمه‌شب ۲۵ آوریل به تحصن‌کنندگان در محوطه این دانشگاه، که نقطه کانونی اعتراضات در ایالات متحده هستند، مهلت دادند چادر‌های خود را جمع کنند.

علیرغم این اولتیماتوم ریاست دانشگاه کلمبیا پنجشنبه شب با صدور بیانیه‌ای و با اشاره به «پیشرفت» در مذاکرات با معترضان، ضرب‌الاجل نیمه‌شب برای برچیدن چادر‌های حامیان حقوق فلسطینی‌ها را لغو کرد.

دفتر مینوش شفیق، رئیس دانشگاه کلمبیا، در بیانیه‌ای اعلام کرد: «مذاکرات پیشرفت نشان داده و طبق برنامه ادامه دارد. ما خواسته‌های خود را داریم و آن‌ها نیز خوسته‌های خود را دارند.»

در همین حال تظاهرات علیه جنگ غزه و در حمایت از فلسطینیان در محوطه دانشگاه تگزاس در شهر آستین نیز برگزار شد. این در حالی است که ۹۳ نفر در محوطه دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در لس‌آنجلس دستگیر شده‌اند.

در کالج امرسون در بوستون و در پی درگیری پلیس با معترضان، کلاس‌های آموزشی روز پنجشنبه لغو شد. پلیس با حمله به محوطه این دانشگاه چادر تحصن‌کنندگان را برچید و ۱۰۸ نفر را دستگیر کرد. این در شرایطی است که در دیگر دانشگاه‌ها نظیر جورج تاون، جورج واشنگتن، هاروارد، براون، میشیگان اعتراض‌ها ادامه دارد.

حامیان ‌(رژیم) سرائیل به گزارش‌ها از اقدام‌ها و شعار‌های «یهودی‌ستیزانه» استناد کرده‌اند و ادعا می‌کنند که دانشگاه‌ها ارعاب علیه یهودیان و سخنان «نفرت‌انگیز» را تشویق می‌کنند. در مقابل تظاهرکنندگان که شامل تعدادی از دانشجویان یهودی هستند، اتهام «یهودی‌ستیزی» را رد کرده‌اند و از مقاماتی که آن را با مخالفت با (رژیم) اسرائیل یکسان می‌دانند انتقاد می‌کنند.

جو بایدن رئیس‌جمهور ایالات متحده روز یکشنبه «یهودستیزی آشکار» را محکوم کرد و گفت چنین اعمالی «هیچ جایی در پردیس‌های دانشگاهی ندارد.»

کاخ سفید همزمان گفته است که رئیس‌جمهور از آزادی بیان در دانشگاه‌های ایالات متحده حمایت می‌کند.

دیگر خبرها

  • تشدید تدابیر امنیتی در اطراف سازمان‌های صهیونیستی در جهان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • مظفری در جایگاه پنجم رقابت ماده ۸۰۰ متر قرار گرفت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • تشدید دوباره حملات انصارالله یمن: پهپاد آمریکایی و نفتکش انگلیسی هدف قرار گرفتند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تشدید اعتراض حامیان فلسطین در مراکز آموزش عالی آمریکا
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد