Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@02:57:52 GMT

چراغ سبز اروپا به فایزر برای واکسیناسیون کودکان

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۷۴۱۲۵

چراغ سبز اروپا به فایزر برای واکسیناسیون کودکان

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از نشریه ایندیپندنت، این مجوز، راه را برای واکسیناسیون میلیون ها کودک دبستانی در کشورهای اروپایی در حالی هموار می کند که موج جدید ابتلا به کرونا سراسر این قاره را فرا گرفته است.

این برای اولین بار است که آژانس دارویی اروپا واکسن کووید – ۱۹ را برای تزریق به کودکان جایز دانسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستکم یک کشور که با افزایش موارد ابتلا به کرونا روبه روست، منتظر موافقت آژانس دارویی اروپا نمانده است. مقام های وین پایتخت اتریش قبلا واکسیناسیون گروه سنی ۵ تا ۱۱ سال را آغاز کرده اند.

اروپا در حال حاضر کانون همه گیری است و سازمان جهانی بهداشت هشدار داده که ممکن است ۲ میلیون نفر در این قاره تا فصل بهار بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست بدهند مگر آنکه تمهیداتی فوری اتخاذ شود.

چراغ سبز آژانس دارویی اروپا به واکسن تولید شرکت فایزر و شرکت آلمانی بایون تک، قبل از آنکه مقام های بهداشت در کشورهای عضو شروع به تزریق واکسن کنند، باید مورد تائید کمیسیون اروپا یا شاخه اجرایی اتحادیه اروپا قرار گیرد.

پیشتر در هفته جاری، ینس اشپان وزیر بهداشت آلمان گفت که ارسال واکسن برای واکسیناسیون کودکان در اتحادیه اروپا از ۲۰ دسامبر (۲۹ آذر) آغاز می شود.

آمریکا پیشتر در ماه جاری با تولید دُز بچگانه فایزر موافقت کرد و این روند از سوی کشورهای دیگری چون کانادا دنبال شد.

فایزر یک دُز مناسب برای کودکان دبستانی با یک سوم دُز مناسب برای بزرگسالان را آزمایش کرده است.

به گفته بیل گروبر مقام ارشد فایزر، حتی با دُز کمتر، کودکان ۵ تا ۱۱ سال سطح آنتی بادی مقاوم در برابر کرونا را درست همانند نوجوانان و بزرگسالان تولید کرده اند.

اما آزمایش های انجام شده روی واکسن فایزر در مورد کودکان به اندازه کافی نبوده که عوارض جانبی دُز دوم همچون التهاب قلب و قفسه سینه را که اغلب در نوجوانان و جوانان مذکر مشاهده شده است، شناسایی کند.

مقام های آمریکایی گفته اند کووید – ۱۹ موجب مرگ و میر تعدادی بیشتری از  کودکان گروه سنی ۵ تا ۱۱ سال در مقایسه با بیماری های دیگری چون آبله مرغان قبل از واکسینه شدن کودکان شده است.

پیش از این در ماه جاری، آژانس دارویی اروپا اعلام کرد ارزیابی استفاده از واکسن کرونای مدرنا برای کودکان گروه سنی ۶ تا ۱۱ سال را آغاز می کند و تخمین زد که تصمیم گیری در مورد این مساله، طی دو ماه اتخاذ شود.

اگرچه کودکان اغلب علائم خفیفی از کووید نشان می دهند، برخی کارشناسان سلامت عمومی معتقدند ایمن کردن آنها باید اولویتی برای کاهش شیوع ویروس باشد.

سازمان جهانی بهداشت به تازگی با صدور بیانیه ای اعلام کرد از آنجا که کودکان و نوجوانان علائم خفیف تری از بیماری کووید نسبت به بزرگسالان بروز می دهند، واکسیناسیون آنها در مقایسه با دیگر گروه های سنی، افرادی با شرایط حاد سلامت و کارکنان بخش بهداشت و درمان، فوریت کمتری دارد.

این سازمان از کشورهای ثروتمند خواست از مصون سازی کودکان خودداری کنند و دُزهای واکسن های شان را به کشورهای فقیری که هنوز دُز اول واکسن را به کادر درمان و اقشار آسیب پذیر ارائه نداده اند، هدیه کنند.

با این حال، سازمان جهانی بهداشت اذعان کرد که همچنان مزایایی در واکسیناسیون کودکان و نوجوانان وجود دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا اتحادیه اروپا سازمان جهانی بهداشت واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اتحادیه اروپا سازمان جهانی بهداشت ویروس کرونا اتحادیه اروپا سازمان جهانی بهداشت واکسن کرونا سازمان جهانی بهداشت آژانس دارویی اروپا تا ۱۱ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۴۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون

به گزارش خبرآنلاین، آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌ ایجاد کند.

تسنیم در خبری نوشت: آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901644

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی