Web Analytics Made Easy - Statcounter

فئودوروا روز دوشنبه در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در مسکو گفت: مساله بزرگ مذاکرات آمریکا چه در مذاکرات پیرامون برنامه هسته ای ایران و مذاکرات درباره مسائل دیگر جهانی، زورگویی و مواضع برتری جویانه واشنگتن است که مذاکره با این کشور را دشوار و در مواردی بسیار پیچیده می کند.  

کارشناس ارشد موسسه شرق شناسی روسیه گفت: آمریکا نمی خواهد با هیچ کشوری مذاکرات برابر انجام دهد و به همین دلیل گفت و گوهایی که بین واشنگتن و کشورهای بزرگی مانند روسیه و چین انجام می گیرد، در بسیاری موارد با تنش هایی همراه می شود یا این تنش ها بعدها رخ می دهد و به این دلیل می توان نتیجه گیری کرد که آمریکایی ها مذاکره کنندگان خوبی نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، این مساله بزرگ در مذاکرات وین نیز می تواند خودنمایی کرد و به احتمال زیاد طرف آمریکایی با پیش شرط هایی به این مذاکرات می آید که مورد قبول طرف دیگر نباشد.  

وی با انتقاد از رفتار آمریکا در مسائل مختلف اظهار داشت: مقام های آمریکایی در بسیاری مسائل مانند طلبکاران رفتار می کنند که گویا همه به آنها مدیون هستند و دوست دارند مانند قاضی رفتار کنند که در مسائل مهمی همچون دموکراسی و حقوق بشر داوری می کنند و بسیاری در جهان از این رویکرد خودبزرگبینانه بیزار هستند و معتقدند که آمریکا در موقعیتی نیست که چنین رفتار کند.  

فئودوروا گفت: آمریکا خود مسائل متعددی دارد و بهتر است به حل مسائل کشور خود ازجمله رفع تبعیض های نژادی و برطرف کردن نابرابری های عظیم اجتماعی بپردازد.  

مذاکرات ایران با کشورهای گروه ۱+۴ پس از چندین ماه وقفه قرار است امروز در وین از سرگرفته شود. این اولین مذاکرات برجامی ایران در دولت سید ابراهیم رئیسی است که در سطح معاونان وزیر امور خارجه انجام می شود.

اعضای گروه ۱+۴ آمریکا را متقاعد کنند 

فئودوروا در ادامه مصاحبه گفت که کشورهای عضو گروه ۱+۴ باید آمریکا را برای تغییر رویکرد خود در دور جدید مذاکرات وین متقاعد کنند و این وظیفه بسیار مهمی است که در صورت کوتاهی در تحقق آن، موفقیت مذاکرات بسیار بعید بنظر می رسد.

وی ابراز امیدواری کرد که روسیه و چین که از حقوق ایران برای اجرای برنامه هسته ای صلح آمیز حمایت می کنند، در مذاکرات وین در برابر زیاده طلبی های آمریکا و طرف های غربی متحد و حامی این کشور که در بسیاری موارد به پیروی کورکورانه از سیاست های کاخ سفید می پردازند، بایستند.  

کارشناس روس با بیان اینکه ایران فقط با مذاکرات منتهی به نتایج معین موافقت می کند، افزود: ایران انتظار دارد که تحریم های غیرقانونی اعمال شده از سوی آمریکا در مورد این کشور لغو شود و در صورتی که این خواسته کاملا منطقی تهران برطرف نشود، با ادامه مذاکرات موافقت نمی کند.

فئودوروا گفت: مقام های ایرانی اعلام کرده اند که در گام های خود برای موفقیت مذاکرات مصمم هستند و اگر طرف دیگر مذاکرات شامل آمریکا که از برجام خارج شده و تحریم های در نقض تصمیمات شورای امنیت وضع کرده از موضع منطقی وارد شود، این دور از مذاکرات می تواند نتایج مثبتی داشته باشد و به همین دلیل طرف های مذاکره کننده باید برای دستیابی به چنین نتایجه ای تلاش های خود را متمرکز کنند.

این کارشناس موسسه شرق شناسی روسیه با اشاره به قیمت بالای نفت و گاز در بازار جهانی و فشار افکار عمومی آمریکا به جو بایدن رئیس جمهوری این کشور بخاطر قیمت بالای سوخت در این کشور گفت که احتمال زیاد دارد طرف آمریکایی در مذاکرات وین رویکرد خود را برای دستیابی به توافق نهایی تغییر دهد و چنین انتظاری در بین کارشناسان وجود دارد.  

علی باقری کنی که ریاست هیات مذاکره کننده ایران در نشست روز دوشنبه با اعضای گروه ۱+۴ و اتحادیه اروپا را برعهده دارد. روز شنبه راس هیاتی برای شرکت در دور آتی نشست کمیسیون مشترک برجام وارد وین پایتخت اتریش شد.

مذاکره کننده ارشد ایران پیش از انجام این سفر تصریح کرد که لغو تمامی تحریم‌های مرتبط با برجام از جمله تحریم‌های اعمال شده در چارچوب کارزار فشار حداکثری شرط لازم برای موفقیت در مذاکرات است.

برچسب‌ها برجام روسیه ایالات متحده آمریکا پروندهٔ خبری مذاکرات برای رفع تحریم ها در وین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: برجام روسیه ایالات متحده آمریکا برجام روسیه ایالات متحده آمریکا مذاکرات وین تحریم ها گروه ۱ ۴

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۹۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا رژیم صهیونیستی به رفح حمله می‌کند؟

‌به گزارش جام جم آنلاین، جعفر قنادباشی در پاسخ به این پرسش که آیا رژیم صهیونیستی طرح عملیات نظامی زمینی به غزه را اجرایی خواهد کرد؟ افزود: مدت‌هاست که مقامات رژیم صهیونیستی می‌گویند که به رفح حمله زمینی می‌کنند. اما تاکنون به دلایلی این طرح را اجرایی نکرده‌اند.

وی یادآور شد: برای نمونه مدتی پیش آن‌ها ادعا کردند که به دلیل ناتوانی در حمله زمینی اقدام به این کار نخواهند کرد. علاوه بر این فشار‌های بین المللی نیز مانع این اقدام آن‌ها شده بود‌.

این تحلیلگر مسائل بین‌الملل عنوان کرد: این در حالی است که اکنون این دو عامل جدی‌تر شده و با توجه به شکل گیری موج استعفا در میان نظامیان رژیم صهیونیستی می‌توان گفت نارضایتی در بین آن‌ها بیشتر از قبل شده است.
 
قنادباشی ادامه داد: علاوه بر این اعتراضات جهانی نسبت به کشتار مردم مظلوم غزه نیز افزایش پیدا کرده است و این روز‌ها شاهد اعتراضات دانشجویی گسترده در دانشگاه‌های آمریکا هستیم.

وی درباره اعتراضات دانشجویان و اساتید در دانشگاه‌های آمریکا تاکید کرد: آنچه در دانشگاه‌های آمریکا شاهدش هستیم، نشان می‌دهد که نخبگان در آمریکا نسبت به واقعیت آنچه در غزه می‌گذرد، آگاه شده‌اند.

 وی توضیح داد: بنابراین شرایط برای این اقدام رژیم صهیونیستی دشوارتر شده است و چنانچه اسرائیلی‌ها مرتکب خطای دیگری شوند با سرعت بیشتری به قهقرا خواهند رفت.

این تحلیلگر مسائل بین‌الملل خاطرنشان کرد:، اما در این بین باید توجه داشت که نمی‌توان از مقامات رژیم صهیونیستی انتظار تصمیم‌گیری درست داشت، زیرا از آن‌ها تاکنون رفتار عاقلانه‌ای ندیده‌ایم.

قنادباشی با اشاره به اینکه بازیگران سیاسی براساس فایده و سود دست به اقدامات لازم می‌زنند، افزود: این در حالی است که به دلیل رفتار‌های روان پریش مقامات رژیم صهیونیست نمی‌توان ارزیابی مناسبی از اقدامات آن‌ها در آینده داشت.
 
وی در پاسخ به این پرسش که آیا در صورت حمله زمینی رژیم صهیونیستی به رفح، آمریکایی‌ها با آن‌ها همراه خواهند شد؟ نیز بیان کرد: نباید فراموش کرد که اصلی‌ترین سیاست آمریکا در خاورمیانه حفظ رژیم صهیونیستی است.

 این تحلیلگر مسائل بین‌الملل ادامه داد: در واقع اسرائیل پایگاه آمریکا در منطقه است و اگر شکست بخورد به معنای شکست آمریکاست. با این حال به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها در صورت حمله زمینی به رفح دوگانه رفتار خواهند کرد.

دیگر خبرها

  • آیا رژیم صهیونیستی به رفح حمله می‌کند؟
  • لرستان یکی از استان‌های امن در کشور به شمار می‌آید
  • تبریک قهرمانی فوتسال توسط استقلال خوزستان
  • رفتار پلیس با دانشجویان آمریکایی ادعای دروغین آزادی بیان در این کشور را نشان داد
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • الهندی: پاسخ ایران ثابت کرد اسرائیل قادربه حفاظت از خود نیست
  • حضور نیروی نظامی در دانشگاه و سرکوب دانشجویان پذیرفتنی نیست | رفتار آمریکا با دانشجویان معترض شرم‌آور است
  • الهندی:پاسخ ایران ثابت کرد اسرائیل قادر به حفاظت از خود نیست
  • ماجرای انتشار اسامی روان‌شناس‌نماها به کجا رسید؟
  • کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست