Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال چهارمحال و بختیاری در محل سالن کنفرانس اداره کل دادگستری برگزار و طی آن موضوع تعیین تکلیف کشتارگاه صنعتی جونقان مطرح و در خصوص نحوه واگذاری کشتارگاه بحث و تصمیم گیری شد.

احمدرضا بهرامی رئیس کل دادگستری و رئیس شورای حفظ حقوق بیت المال چهارمحال و بختیاری در این جلسه با بیان اینکه واگذاری کشتارگاه جونقان به بخش خصوصی طبق رأی دادگاه ابطال و در حال حاضر معاونت پشتیبانی امور دام متولی این کشتارگاه است اظهار داشت: با توجه به اعلام رسمی شرکت پشتیبانی امور دام کشور مبنی بر سلب مسئولیت سازمان خصوصی سازی از مدیریت کشتارگاه صنعتی جونقان و بازگشت امورات و فعالیت‌های این کشتارگاه به روال سابق، لازم است مسئولان ادارات جهاد کشاورزی و پشتیانی امور دام استان ضمن هماهنگی با مقامات مسئول در تهران، ظرف یکماه اقدامات لازم را در خصوص اخذ تأمین دلیل و صورت برداری از اموال و دارائی‌های کشتارگاه انجام و صورت جلسات مربوطه را با حضور نمایندگان نیروی انتظامی و اداره کل بازرسی استان تهیه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

ابطال قرارداد واگذاری کشتارگاه صنعتی «جونقان» به بخش خصوصی

او افزود: همچنین استانداری و دستگاه‌های نظارتی نیز می‌بایست برای حفاظت از تجهیزات و امکانات موجود در این کشتارگاه با اداره پشتیبانی امور دام همکاری‌های لازم را به عمل آورند.

بهرامی اضافه کرد: به جهت ادامه فعالیت کشتارگاه و ایجاد سازوکار‌های لازم برای پرداخت به موقع حقوق و دستمزد کارکنان کشتارگاه، استانداری و اداره کل بازرسی استان باید مکاتبات و رایزنی‌های مربوطه را با معاونت پشتیبانی امور دام کشور انجام دهند.

او با تأکید بر تعیین مهلت یک ماهه جهت مشخص شدن وضعیت واگذاری کشتارگاه ابراز کرد: تا اوایل ماه آینده باید مقدمات تعیین مدیریت برای کشتارگاه انجام پذیرد.

بهرامی در پایان خاطرنشان کرد: به منظور انعکاس دغدغه‌های مسئولان استان جهت تسریع در تعیین تکلیف کشتارگاه صنعتی جونقان مراتب به محضر ریاست محترم قوه قضاییه ارسال خواهد شد.

لازم به ذکر است در این جلسه پیشنهاد گردید به جهت جلوگیری از بروز مشکلات مرتبط با خصوصی سازی و واگذاری شرکت‌های دولتی، موضوع از طریق دادستانی کل کشور به سازمانی خصوصی سازی اعلام تا در زمان انجام هرگونه واگذاری در استانها، نظر مقامات استانی از جمله دادستان، مدیرکل اطلاعات و بازرس کل استان نیز اخذ گردد.

همچنین با اعلام نظر اعضاء شورا در خصوص پرداخت حق الوکاله و حق المشاوره از بیت المال برای اشخاص حقیقی که در ادارات مورد محکومیت قرار می‌گیرند، مقرر شد ضمن ابلاغ به دستگاه‌ها و نهاد‌های استان، اداره کل بازرسی به منظور صیانت از بیت المال و پیشگیری از تخلفات احتمالی اجرای دقیق قوانین و مقررات مربوطه را در ادارات و سازمان‌ها پیگیری کند.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حفظ حقوق بیت المال کشتارگاه صنعتی جونقان کشتارگاه صنعتی جونقان پشتیبانی امور دام واگذاری کشتارگاه بیت المال اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۰۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، متشکل از چند شرکت خصوصی ایرانی است!

تین نیوز

به گفته مدیرکل بازرگانی خارجی راه آهن، مجموعه موسوم به کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، متشکل از چند شرکت خصوصی ایرانی است و ادعای اینکه زیرمجموعه دولت ایران، وزارت راه یا شرکت راه آهن است، صحیح نیست.

به گزارش تین نیوز به نقل از فارس، شهرام جعفری مدیرکل بازرگانی خارجی راه آهن، درباره برخی ادعاهای مطرح شده از سوی کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، گفت: شرکت های بخش خصوصی ایران در پروژه های مختلف بین المللی در کشورهای مختلف مشغول فعالیت هستند اما هیچ شرکت خصوصی نمی تواند ادعا کند که زیر مجموعه وزارتخانه یا دولت جمهوری اسلامی ایران یا مجموعه های دولتی است و هزینه کردن از عنوان وزارت راه و شهرسازی و نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان برای توجیه خطای صورت گرفته است.

جعفری ادامه داد: کنسرسیوم مورد اشاره، با انتساب خود به مجموعه های دولتی همچون وزارت راه و شهرسازی و راه آهن جمهوری اسلامی ایران، نزد ذینفعان مختلف داخلی و بین المللی، از جمله راه آهن افغانستان، وجهه حاکمیتی برای خود ایجاد کرده که مورد تایید راه آهن جمهوری اسلامی ایران، به عنوان مرجع رسمی حمل و نقل ریلی کشور نیست.

وی افزود: ادعای تشکیل کنسرسیوم ذیل وزارت راه و شهرسازی و راه آهن جمهوری اسلامی ایران، یک ادعای واهی است، زیرا چنین امری به لحاظ قانونی اساساً امکان پذیر نیست، به طوری که یک شرکت خصوصی زیر مجموعه یک بخش دولتی باشد.

جعفری افزود: علاوه بر مشکل قانونی این ادعا، مشکل دیگر این است که مدیریت این کنسرسیوم با حاشیه هایی که از بابت اعزام یک رام قطار باری از مبدا ایستگاه روزنک افغانستان به سمت ایران ایجاد کرد و نشان داد تجربه و تخصص لازم را جهت بهره برداری از شبکه ریلی کشور افغانستان را ندارد، زیرا بر اساس رویه تعریف شده جهت حمل و نقل بین المللی لازم است تمامی فرایند اجرای کار از طریق شرکتهای فوروادری که مورد تایید شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران انجام پذیرد و در این مورد خاص با توجه به اینکه بر اساس خبرهای رسیده مقصد حمل بار کشور ترکیه تعیین شده است و از طرفی این حمل با واگنهای ایرانی انجام پذیرد بنابراین لازم است موافقت اولیه راه آهن ترکیه با توجه به نوع محموله و نوع واگن اخذ شود، لذا جدا از عدم اخذ تاییدیه شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران در خصوص اعزام این قطار به سمت ایران، کشور مقصد هم به دلیل عدم انعکاس مراتب به آن راه آهن بدیهی است موافقتی برای این حمل صادر نکرده است.

وی ادامه داد: حمل بار از طریق خطوط ریلی، تابع شرایط و مقررات مشخصی است و همه بارهای بین المللی بر اساس همین پروتکل ها حمل می شوند اما کنسرسیوم مذکور به جای هماهنگی با راه آهن ایران و طی روال قانونی، مسیر فشار رسانه ای را انتخاب کرد و همین امر موجب ایجاد چالش در این مسیر شده است.

شهرام جعفری گفت: البته با وجود عدم هماهنگی با راه آهن و همچنین طی نشدن مسیر قانونی لازم، جهت مساعدت حمل این محموله تجاری، مدیرعامل راه آهن دستور حمل این بار را از ۷ روز قبل صادر کرد؛ اما کنسرسیوم مذکور پس از چند روز هنوز اقدامات لازم از جمله انجام تشریفات گمرکی را تکمیل نکرده است و به محض وصول تاییدیه گمرک، سیر واگن ها انجام خواهد شد.

جعفری تاکید داشت: شرکت راه آهن قطعا از توسعه ارتباط ریلی با کشور افغانستان استقبال می کند اما بدون لحاظ ایمنی تردد ناوگان و همچنین طی روال قانونی لازم، این امر امکان پذیر نیست و امیدواریم با توجه به این دو مولفه، هرچه زودتر اقدامات لازم جهت آغاز بهره برداری تجاری از مسیر ریلی ایران و افغانستان فراهم شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، متشکل از چند شرکت خصوصی ایرانی است!
  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی
  • جزئیات نحوه بررسی صلاحیت متقاضیان بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام ایلام به بخش خصوصی