Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، "احمدرضا احسانی" روز جمعه در جریان سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به همدان و بازدید از پروژه های فرهنگی، هنری استان، افزود: احداث پروژه تالار مرکزی شهر همدان سال ۸۸ و در سفر رییس جمهوری وقت مصوب شد که هم چنان نیمه کاره است.

وی اظهار داشت: سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار در مرحله اولیه برای اجرای این پروژه هزینه می شود و پس از آن طرح راکد مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به اشاره به تعطیلی ۱۲ ساله این پروژه، گفت: سال گذشته چهار طرح مشابه مراکز استان ها با بهره گیری از اعتبارات گلوبال به بهره برداری رسید و بدان معناست که هر ساله پنج تا ۱۰ میلیارد تومان از اعتبارات استان همدان در سایر استان ها هزینه شده است.

به گفته وی، این سالن به مساحت یک هکتار با ظرفیت ۹۷۰ صندلی درحال احداث است که اسفند سال گذشته ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار برای آن جذب شد و به تازگی این طرح به پیمان رفته و چند روز دیگر نقشه جدید ارائه می شود.

وی افزود: اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این طرح ۲۰۰ میلیارد تومان است که برای به پیمان و مناقصه گذاشتن آن نیازمند اختصاص ۳۰ درصد اعتبار موردنظر است. 

نماینده همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز دراین بازدید گفت: چنانچه ۱۰ درصد از اعتبار مورد نیاز این طرح تامین شود پیمانکار آن می تواند طرح را ۵۰ درصد پیشرفت دهد.

"حمیدرضا حاجی بابایی" افزود: وضعیت اجرایی سه پروژه فرهنگی همدان شامل موزه هنرهای معاصر، پردیس سینمایی  و تالار فرهنگی از مناسبی نیست. 

به گفته وی، با راه اندازی این طرح ها استان همدان به مرکز انیمیشن کشور تبدیل می شود.  

به گزارش ایرنا، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح جمعه در جریان سفر به همدان از روند اجرا و پیشرفت فیزیکی پروژه «موزه هنرهای معاصر» استان بازدید و از اختصاص ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای تسریع و تکمیل این پروژه خبر داد.

«محمدمهدی اسماعیلی» به همراه "علیرضا قاسمی فرزاد" استاندار و "حمیدرضا حاجی بابایی" نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی از پروژه های در حال احداث موزه هنرهای معاصر و تالار بزرگ شهر همدان(مرکز همایشها) بازدید و برای تسریع در اجرای عملیات عمرانی این دو طرح اثرگذار فرهنگی دستوراتی صادر کرد.

موزه هنرهای معاصر همدان  با پیگیری جدی مسئولان بعد از ۶ سال وقفه، سال گذشته دوباره شروع به کار کرد و با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی درحال اجراست.

این پروژه در مجاورت تپه مصلای شهر در زمینی به وسعت هشت هزار مترمربع آغاز شد و شامل بخش های مختلفی از جمله امور هنری، واحد اداری، کتابخانه، واحد سمعی و بصری، خدمات نمایشگاهی، گنجینه و آرشیو آثار هنری، دبیرخانه دایمی نمایشگاه و فروشگاه کتاب است.

به گزارش ایرنا، حضور در جمع مدیران خبرگزاریها و مطبوعات استان و پاسخگویی به سوالات خبرنگاران بخش دوم سفر یک روزه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است و پس از نشست با اهالی رسانه، وزیر ارشاد در جشنواره صنعت چاپ حضور می یابد و فعالان این صنعت از بیانات وی بهره مند می‌شوند. 

در نهایت، سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با افتتاح موزه چاپ که مجموعه ای غنی و ارزشمند از قدمت چاپ و نشر در کهن دیار الوند است به پایان می‌رسد.

برچسب‌ها محمد مهدی اسماعیلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر همدان استانداری همدان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان بازدید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محمد مهدی اسماعیلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر همدان محمد مهدی اسماعیلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر همدان استانداری همدان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان بازدید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی موزه هنرهای معاصر میلیارد تومان شهر همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۷۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 برگزاری ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مهاباد؛ مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌غربی با اشاره به برگزاری ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال استان با حضور نویسندگان و مؤلفان بومی گفت: آثار ارسالی باید برای نخستین بار در محدوده زمانی اول فروردین ‏۱۴۰۱ تا ۲۹  اسفند ‏۱۴۰۲ منتشر شده باشند و ملاک انتشار تاریخ درج شده در شناسنامه کتاب است.

علیرضا نوروزی افزود: همچنین آثار ارسالی باید دارای برگه اعلام وصول باشد وکتابهایی که توسط ناشران استان به چاپ رسیده‌اند و کتابهای که توسط نویسندگان و مؤلفان بومی و غیربومی در آذربایجان‌غربی تألیف و توسط ناشران کشور منتشر شده است، مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.

نوروزی اظهارکرد: از هر عنوان کتاب باید دو نسخه به دبیرخانه جشنواره کتاب سال استان ارسال شود و کتابهای ارسالی باید در یکی از گروههای تألیف، ترجمه و تصحیح قرار گیرند.

وی، با بیان اینکه هیچ محدودیتی در زبان کتاب برای ارزیابی وجود ندارد،گفت: کتابهای کمک درسی و نسخه عکسبرداری شده مورد ارزیابی قرار نخواهد گرفت.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌غربی اضافه کرد: علاقمندان تا ۳۱ ام مردادماه امسال فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره به نشانی ارومیه، خیابان ارشاد، روبه‌روی بیمارستان امام خمینی ، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌غربی ارسال کنند.

مسابقه کتاب سال آذربایجان‌غربی با همکاری خانه کتاب ایران و معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ ارشاد اسلامی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌غربی در ارومیه برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • اصلاح شیوه آبیاری نخیلات آب‌پخش نیازمند اجماع استانی است
  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ برگزار می‌شود
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است
  •  برگزاری ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان‌غربی
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است