Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، بهزاد نوروزی چگینی در آئین افتتاحیه کارگاه توانمندسازی آموزش دهندگان طرح کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در شیراز، گفت: برنامه ما این است که همه کودکان افغان و حتی مهاجرینی که به صورت غیرقانونی و بدون مدرک در ایران حضور دارند را تحت پوشش تحصیلی قرار دهیم.

او ادامه داد: از سال ۱۳۶۳ تاکنون بیش از ۸۵۰ هزار نفر از اتباع و مهاجرین در ایران اسلامی آموزش دیده‌اند و باسواد شده‌اند که این خود بیانگر تحولی عظیم در زندگی فردی و اجتماعی این افراد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس گفت: این کارگاه دو روزه برای توانمندسازی آموزش دهندگانی برگزار شده که در طرح کمیساریای عالی پناهندگان فعال هستند و مواد آموزشی برای این کارگاه بر اساس نیاز سنجی که هم از طریق اخذ نظر از کارشناسان سوادآموزی و هم از خود آموزش دهندگان صورت گرفته انتخاب شده است و با استفاده از مدرسین زبده و توانا مباحثی همچون روش‌ها و فنون تدریس مهارت‌های اساسی زندگی و … به آن‌ها آموزش داده خواهد شد.

نوروزی چگینی عنوان کرد: توانمندسازی یعنی قدرت بخشیدن به یک فرد یا اداره یا سازمان از طریق دانش افزایی و ایجاد انگیزه و ما به دنبال این هستیم که در این نوع کارگاه‌ها کار جسمی تبدیل به یک کار فکری شود و حاصل آن به نفع آموزش دهندگان و نیز سوادآموزان و مخاطبان سواد آموزی باشد.

سرپرست کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل دفتر شیراز هم گفت: سوادآموزی مهاجرین و اتباع خارجی از برنامه‌های مهم و اولویت دار دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل است و هیچ چیزی به اندازه سوادآموزی و تعلیم و تربیت و آموزش مهارت‌های زندگی برای آن‌ها مفید نیست.

کیوان زمانی با اشاره به وظایف ذاتی این کمیساریا گفت: با توجه به اینکه اتباع خارجی و مهاجرین مقیم ایران به ویژه افغانستانی‌ها بین آحاد افراد جامعه زندگی می‌کنند خواه ناخواه در زندگی اجتماعی تأثیر می‌گذارند.

وی تصریح کرد: بسته به اینکه مهاجرین و اتباع از چه کشورهایی باشند وضعیت فرهنگی و اجتماعی و آداب و سنن آن‌ها نیز متفاوت است و باید در آموزش‌ها به این مقوله‌ها توجه شود.

زمانی استان فارس را یکی از استان‌های پیشگام و مؤثر در اجرای طرح سوادآموزی کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل برشمرد و گفت: این طرح هر ساله در کشور و نیز در استان فارس اجرا می‌شود و حوزه معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش فارس با استفاده از آموزش دهندگان توانا و دارای مهارت و نیز اجرای به موقع طرح در بازه زمانی مشخص و اعلام شده از طرف کمیساریای عالی پناهندگان نقش مهمی را در آموزش و باسوادی مهاجرین و اتباع خارجی ساکن در استان دارد.

سرپرست کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در شیراز گفت: دولت جمهوری اسلامی ایران به مباحث مختلفی از جمله تغذیه مهاجرین، فرهنگ آنها، آموزش آن‌ها و سلامت جسمی و روحی آن‌ها توجه دارد، اما هیچ چیزی مانند سوادآموزی و آموزش نمی‌تواند برای مهاجرین و اتباع خارجی مفید فایده باشد، زیرا سوادآموزی با زندگی فردی و اجتماعی آن‌ها سر و کار مستقیم و بدون واسطه دارد.

او افزود: مهاجرین و اتباع خارجی علاقه زیادی برای یادگیری دارند و با شور و شوق فراوانی در کلاس‌های درس حضور می‌یابند.

زمانی تداوم آموزش مهاجرین و اتباع خارجی و نیز افزودن بر تعداد افرادی که تحت پوشش طرح کمیساریا قرار می‌گیرند را از جمله اهداف کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در شیراز برشمرد.

کد خبر 5368047

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش و پرورش فارس اتباع خارجی شیراز ویروس کرونا بوشهر آمار کرونا خطبه های نماز جمعه کرمانشاه معلولان واکسن کرونا عکس استانها گرگان ایلام آلودگی هوا لیگ برتر فوتبال ایران بارش باران تبریز کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل مهاجرین و اتباع خارجی آموزش دهندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۳۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع در روند رسیدگی به شکایات اتباع و مهاجرین خارجی از طریق کمیته حل اختلاف

نخستین جلسه کمیته حل اختلاف اتباع و مهاجرین خارجی خراسان جنوبی با حضور مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری برگزار شد.

صفایی مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان جنوبی در این جلسه گفت: اتباع و مهاجرین دارای کارت آمایش می‌توانند با مراجعه به کمیته حقوقی به طرح شکایات خود بپردازند.

او افزود: این کمیته روند رسیدگی به شکایت‌های اتباع را تسهیل کرده و سرعت می‌بخشد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • اجاره خانه به این افراد ممنوع شد
  • قرارداد رهن و اجاره برای افغانستانی‌ها در این استان سفت و سخت می‌شود
  • بررسی مشکلات اتباع شهرستان برخوار 
  • تسریع در روند رسیدگی به شکایات اتباع و مهاجرین خارجی از طریق کمیته حل اختلاف
  • انهدام باند قاچاق و تهیه زغال از چوب آلات جنگلی در گلبهار/۴ نفر از اتباع بیگانه دستگیر شدند
  • هرنوع قرارداد رهن و اجاره با اتباع خارجی غیرمجاز ممنوع است
  • ممنوعیت عقد قرارداد مسکن با اتباع غیر مجاز
  • سرمایه‌های خُرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی ساماندهی می‌شود
  • آغاز طرح تحویل دفترچه‌های اقامت طرح سپرده گذاری و ساماندهی سرمایه‌های خرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی
  • دیدار مدیران کل امور اتباع و فنی و حرفه‌ای استان قزوین