Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت که فرض را بر این بگذاریم که ⁧‫مذاکرات‌ هسته‌ای‬⁩ شاید یک‌سال دیگر هم به نتیجه نرسد پس تلاش کنیم آثار انتظاری ⁧‫اقتصاد‬⁩ ملی را از مذاکرات‌ کم کنیم.

به گزارش ایسنا، مجتبی توانگر نماینده تهران در مطلبی درس صفحه توییتر خود نوشت:

«فرض را بر این بگذاریم که ⁧‫مذاکرات‌ هسته‌ای‬⁩ شاید یک‌ سال دیگر هم به نتیجه نرسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلاش کنیم آثار انتظاری ⁧‫اقتصاد‬⁩ ملی را از مذاکرات‌ کم کنیم:

- افزایش توانمندی صلح‌آمیز هسته‌ای از جمله درصد و ظرفیت غنی‌سازی کشور

- احیای فعالیت‌های اقتصادی از طریق ارتقای واکسیناسیون‬⁩

- افزایش توجه به ظرفیت‌های داخلی اقتصاد

- پیگیری تعاملات اقتصادی با چین، اتحادیه اقتصادی ⁧‫اورآسیا‬⁩ و کشورهای همسایه

‏روند ورود ⁧‫ارز‬⁩ به کشور بهبود یافته و افزایش نرخ این چند روز هیجانی است.»

هفتمین دور از مذاکرات برای لغو تحریم ها از روز دوشنبه هفته گذشته ( ۸ آذر) در وین آغاز شد و در روز جمعه (۱۲ آذر) به پایان رسید. در این مذاکرات پنج روزه هیات‌های سیاسی و کارشناسی در چارچوب گفت‌وگوهای دو جانبه و چندجانبه و مشترک به ارزیابی آخرین دیدگاه‌ها و موارد اختلافی میان طرف‌ها پرداختند.

ایران دو سند درباره لغو تحریم‌ها و اقدامات هسته‌ای را که نسبت به پیش نویس دور ششم مذاکرات به روز رسانی شده است را به طرف‌های برجامی ارایه کرد.  در عین حال برای بررسی بیشتر این اسناد و رایزنی‌ و مشورت با پایتخت‌ها قرار شده است هیات‌ها برای یک وقفه کوتاه مذاکرات را ترک و مجددا برای ادامه کار به وین بازگردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مذاکرات هسته ای مجتبی توانگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۶۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی

«علی انتظاری» رییس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به حضور گسترده نیروهای نظامی آمریکا در دانشگاه‌های این کشور برای سرکوب اعتراضات در حمایت از مردم فلسطین اظهار کرد: آمریکا دارای یک «نظام رسانه‌ای» است که در دوره‌ای بسیار دقیق و حساس عمل می‌کرد و هیچ شبهه‌ای را بی‌پاسخ باقی نمی‌گذاشت اما در حال حاضر کارآمدی این نظام را از دست داده است.

وی با بیان اینکه این اعتراضات قابل پیش‌بینی بود، ادامه داد: در حال حاضر شرایطی به وجود آمده که دولت آمریکا از نظر رسانه‌ای دچار شکست شده که این موضوع، مهم‌تر از اتفاقات دیگر است.

استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه آمریکا توانایی ساماندهی افکار عمومی را ندارد و این مساله بسیار مهم‌تر از اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکاست گفت: این اتفاق نشان‌دهنده شکست رسانه‌ای غرب است؛ افرادی که در این دانشگاه‌ها تحصیل می‌کنند، در واقع فرزندان سرمایه‌داران این کشور و قشر برگزیده آمریکایی هستند که از نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی در غزه، خون‌شان به جوش آمده است.

انتظاری تصریح کرد: علی‌رغم قدرت و گنبد آهنین رسانه‌ای و همچنین نظام کنترل شدید در آمریکا، شاهد بروز چنین اعتراضاتی هستیم که در نوع خود، از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی با بیان اینکه واقعیت آزادی در آمریکا، آزادی ذاتی نیست و فقط احساس آزادی وجود دارد گفت: هر زمانی که دولت آمریکا احساس خطر کند، آزادی منتفی می‌شود؛ شعارهای معترضان در آمریکا خیلی ملایم است و حتی معترضان در شعارهاشان موجودیت آمریکا را زیر سوال نمی‌برند اما با این وجود، دولت‌مردان حتی در این سطح را هم برنمی‌تابند.

کد خبر 6090000 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت
  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی ایران در ۱۰ سال آینده
  • شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی متفاوت ایران در 10 سال آینده
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • تولید هسته‌های اولیه بذر غلات گامی برای تحقق شعار سال
  • چه کسانی با مالیات بر عایدی سرمایه مخالف هستند؟