Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،مسعود یزدان پناه مدیرعامل شرکت مهندسی بهین سامانه فردا با بیان این‌که سیستم ضبط مکالمات ایران‌ساخت با ضریب اطمینانی بالا برای ضبط مکالمات مخابره شده در مراکز حساس طراحی شده است، گفت: این سیستم برای چند سال متوالی به عنوان یک محصول دانش‌بنیان تولیدی نوع یک با بالاترین سطح فناوری شناخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

واقعیت و علت وقوع حوادث

در تمامی مراکزی مانند آتش‌نشانی‌ها، اورژانس‌ها و مواردی از این دست که مشترکین یا کارکنان در اثر زمان یا سناریوی ارائه خدمت می‌توانند از سازمان شکایت نمایند، سیستم ضبط مکالمات فینیکس بهترین گزینه برای مشخص کردن واقعیت و علت وقوع حوادث خواهد بود.

این محصول کاربرد آموزشی نیز دارد و می‌تواند غنی‌ترین مطالب موردنیاز جهت آموزش کارکنان یا دانشجویان را با ضبط مکالمات افراد خبره فراهم کند. مراکز تماس خدمات پس از فروش یا روابط عمومی، دریافت شکایات و گفتگوهای انتخابی مدیران و افراد باتجربه در سازمان و مراکز حساس از دیگر قابلیت‌های این محصول است.

از این محصول می‌توان در اورژانس‌ها، آتش‌نشانی‌ها، کلانتری‌ها و کلیه مراکز نظامی، حفاظت اطلاعات و حراست، ایستگاه‌های راه‌آهن و فرودگاه‌ها، مراکز دیسپاچینگ، پست‌های فشارقوی و نیروگاه‌ها، مراکز تماس، حوادث برق و گاز، آژانس‌های مسافرتی، روابط عمومی‌ها و مواردی از این قبیل استفاده کرد.

 

مانع از خروج بیش از 2 میلیون دلار

با توجه به ارائه بیش از 1000 عدد از این محصول در سطح کشور به مشتریان و از سوی دیگر قیمت میانگین 2000 دلاری این محصول، می‌توان نتیجه گرفت که تولید این محصول مانع از خروج بیش از 2 میلیون دلار ارز از کشور شده است.

با حمایت صورت گرفته در خصوص منع واردات کالاهای خارجی و حمایت از محصولات تولید داخل می‌توان گفت که بیش از پنج سال است که نمونه‌های خارجی در داخل ایران خریداری نمی‌شود. محصولات مشابه سیستم تولید شده در دنیا از رنج گسترده‌ای تشکیل شده‌اند و قیمت آن‌ها در محصولات مشابه کیفیت فینیکس از 5 تا 10 برابر قیمت فینیکس نیز بیشتر هستند.

نام این دستگاه در زمان طراحی با هدف صادرات فینیکس نهاده شد تا هم با توجه به فرهنگ فارسی به معنی ققنوس بوده و هم شرایط صادرات آن محیا باشد اما تاکنون شرایط صادرات این محصول فراهم نشده است.

 

ضبط مکالمات بدون رایانه شخصی

این محصول به منظور ضبط مکالمات رادیویی و تلفنی جعبه سیاه برای مکالمات انواع خطوط آنالوگ، دیجیتال  و بر بستر آی‌پی ساخته شده است.

از مهم‌ترین مزیت‌های این محصول می‌توان به ضبط مکالمات بدون رایانه شخصی، ضبط مکالمات بدون نیاز به سیستم عاملی خاص، افزونه‌پذیری در بخش‌های مختلف، برق اضطراری داخلی، مصرف برق بسیار کم، تست دائمی کارکرد هریک از کانال‌ها و امکان کارکرد دستگاه با ولتاژ ورودی جریان متناوب یا مستقیم اشاره کرد.

مدیرعامل شرکت مهندسی بهین سامانه فردا با اشاره به اینکه حمایت‌های صورت گرفته از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار ارزنده بوده است، افزود: مسیر پیشرفت شرکت‌های دانش‌بنیان روزبه‌روز هموارتر می‌شود که این موضوع تجلی معنی واقعی «مانع زدایی‌ها» بنا به فرمایش مقام معظم رهبری را به دنبال داشته باشد.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فناوری خبرخوب مانع زدایی ضبط مکالمات دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۷۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمود تارا مسئول پنل پیش نیازهای شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روزهای ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند.

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیازهای اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استانداردهای امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت‌ها است.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیازها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیازهای ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزارهای پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکارهای هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

کد خبر 6089499 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • بنادر هوشمند، راهی برای آینده روشن
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • قدردانی وزیر ارتباطات از شرکت‌های دانش بنیان ارائه‌دهنده تجزیه‌گر مرسولات
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا