Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@14:38:28 GMT

بحران گرسنگی در افغانستان

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۶۰۹۶۲

بحران گرسنگی در افغانستان

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از دنیای‌اقتصاد، آنها نیازمند دارو هستند تا جانی به کالبد نحیف فرزندانشان بدمد. ماه‌هاست که وعده‌های غذایی‌شان با کم شدن برداشت محصول، خشک شدن چاه‌ها و تمام شدن آرد مغازه‌داران به یک بار در روز کاهش یافته است.

« کریستینا گولدباوم» در گزارش ۴ دسامبر در نیویورک‌تایمز نوشت، اکنون که هوا در حال سردتر شدن است، واقعیت‌های جدیدی رخ می‌نماید: اینکه ممکن است فرزندانشان پایان زمستان را نبینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«لعل تک» ۴۰ساله که همچون بسیاری از زنان روستایی در افغانستان فقط نامش را می‌گوید، با لحنی اندوهناک می‌گوید: «من خیلی می‌ترسم. این زمستان بدتر از چیزی است که می‌توانیم تصور کنیم.»

تقریبا ۴ ماه از زمان به قدرت رسیدن طالبان، افغانستان در آستانه یک قحطی بزرگ است که به گفته گروه های امدادی جان میلیون‌ها کودک را در زمستان جاری تهدید می‌کند؛ درحالی‌که کودکان افغانستان دهه‌هاست از سوء تغذیه رنج می‌برند، اما «بحران گرسنگی» در ماه های اخیر بسیار بدتر شده است. به گفته برنامه جهانی غذا و دیگر نهادهای زیرمجموعه سازمان ملل، تخمین زده شده است که زمستان جاری حدود ۸/ ۲۲ میلیون نفر- بیش از نیمی از جمعیت کشور- به دلیل ناامنی غذایی جانشان در معرض تهدید قرار دارد.

از این میزان ۷/ ۸ میلیون نفر به قحطی نزدیک شده‌اند. این گرسنگی گسترده ویرانگرترین نشانه از فروپاشی اقتصادی افغانستان است که از زمان به قدرت رسیدن طالبان، اقتصاد این کشور از پیش بحران‌زده را فلج کرده است. گزارشگر نیویورک‌تایمز می‌افزاید میلیون‌ها دلار کمک خارجی که به دولت غرب‌گرای غنی داده شده بود ناپدید شده و تحریم‌های آمریکا علیه طالبان هم موجب انزوای این کشور از نظام مالی بین‌المللی شده است.

همه اینها دست به دست هم داده است تا بانک‌های افغانستان زمین‌گیر شوند و سازمان‌های بشردوستانه و دیگر نهادهای بین‌المللی سخن از فلج شدن اقتصاد افغانستان به میان آورند. در تمام کشور، میلیون‌ها افغان از کارگران روزمرد، پزشکان و معلمان و دیگر اقشار، ماه‌هاست حقوقی نگرفته و هیچ درآمدی نداشته‌اند.

منبع: دنیای اقتصاد پربیننده ترین اولین تصاویر از نقشه ترور اردوغان پوکر برجامی / تعلل بایدن کار دستش داد دور بعدی مذاکرات آخر هفته برگزار می شود / طرف مقابل هیچ ایرادی در متون ایران نگرفت طرف غربی با برنامه مشخص لغو تحریم به وین بیاید / پیشنهادات ایران در چارچوب برجام است بیانیه جدید روسیه درباره مذاکرات وین

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: افغانستان زمستان طالبان بحران گرسنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۰۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان اردبیل، سیدعلی حجتی اظهار کرد: طرح یاس بر اساس تفاهم‌نامه منعقد شده میان هلال احمر و کمیته امداد در این استان با هدف جذب، ساماندهی و آموزش، ارتقای سطح دانش و مهارت‌های مخاطبین در خصوص پذیرش مسئولیت اجتماعی و ترویج فرهنگ خودامدادی و دگر امدادی در بین مددجویان (دختران ۳۰ تا ۴۰ سال مجرد) زیر حمایت کمیته امداد اجرا می‌شود.
وی ادامه داد: در این طرح آموزش‌های مورد نیاز در خصوص شیوه‌های مواجهه با بحران و بلایای طبیعی توسط حوزه جوانان جمعیت هلال احمر خوزستان به شرکت‌کنندگان ارائه می‌شود.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان اردبیل افزود: در این طرح افراد در خانه‌های هلال وارد چرخه و فرآیندی می‌شوند که در بروز بحران احتمالی می‌توانند در مرحله نخست خود، سپس خانواده و در مرحله سوم اعضای محله را از بحران نجات دهند.
استان اردبیل از جمله ۱۰ استان کشور در زمینه فراوانی وقوع حوادث طبیعی به شمار می‌رود و هر از گاهی بروز حادثه‌هایی مانند زمین لرزه، رانش زمین، سیل، خشکسالی، صاعقه، طوفان، سرمازدگی، برف سنگین، سرما و یخبندان شدید خسارت و تلفاتی برجای می‌گذارد.
این استان ۵۰ هزار امدادگر آموزش‌دیده برای بکارگیری در حوادث احتمالی غیرمترقبه دارد.

دیگر خبرها

  • بحران ادبیات داریم
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • بحران آزادی بیان به روایت کاریکاتوریست اردنی
  • ببینید | بحران‌های شما برای ما خاطره شده...
  • اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل
  • گام سوم طرح یاس در اردبیل اجرا می‌شود
  • حسن یزدانی بحران ملی نیست
  • راهکارهایی برای کمتر گرسنه شدن
  • مهلت ۲ روزه برای اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده زمستان ۱۴۰۲
  • حکمرانی ولایی، نظریه جدید در مدل حکمرانی