Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ میرزایی سرپرست امور مدیریت مشاغل گفت: تعدادی زیادی از دستگاه‌ها اطلاعات خود را وارد سامانه پاکنا کردند، اما عمده  شهرداری‌های کشور اطلاعاتشان را وارد نکردند.

او گفت: جلساتی با مدیران وزارت نفت صورت گرفته که تا امشب اطلاعات کارمندان خودشان  را در سامانه پاکنا ثبت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشنامه صادر شده بیان می‌کند که اگر نهاد‌ها نسبت به ثبت اطلاعات اقدام نکنند، حقوق مدیران این نهاد‌ها قطع می‌شود.

میرزایی ادامه داد: ذی حساب و  بالاترین مسئول دستگاه  مالی صحت و نظارت اطلاعات را بررسی می‌کند. سامانه‌های اداری و استخدامی با خزانه کل کشور متمرکز می‌شوند و پرداخت حقوق از طریق سامانه صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید

چرا وزارت نفت اطلاعات کارکنانش را در «پاکنا» ثبت نکرد؟

این مقام مسئول گفت: نهاد‌های نظارتی باید به اطلاعات دسترسی داشته باشند و اطلاعات سامانه از سال ۱۳۹۵ در اختیار نهاد‌ها قرار گرفته است. بر این اساس امکان مشاهده برای عموم مردم نیز ایجاد می‌شود. در مقاطع مختلف گزارش‌هایی ارسال شده، اما پرداخت‌ها بر اساس اطلاعات صورت می‌گیرد، بنابراین اگر مدیران اطلاعات کارمندان  را وارد نکنند، دچار مشکل می‌شوند و باید در این راستا پاسخگو باشند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حقوق و دستمزد قانون بودجه نهاد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۷۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت های بردسکن نیازمند رسیدگی فوری از سوی مسوولان استان است

عباس درودی نیا در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: زیرساخت‌های شهرستان که مهمترین آن راه‌ها است خصوصاً در محورهای منتهی به محل استقرار معادن و تردد ناوگان باربری معادن نیازمند رسیدگی جدی و فوری از ناحیه مدیران استانی و شهرستانی است‌.

دادستان بردسکن بیان کرد: معادن به صورت مستمر حقوق دولتی را پرداخت می‌کنند اما مسؤولین در اختصاص و هزینه کرد آن در زیرساخت‌هایی که مورد استفاده خود معادن نیز است تاکنون کوتاهی کردند که این مهم مسیر شکوفایی و پیشرفت معادن را با خلل مواجه کرده است.

وی افزود: مسؤولان اجرایی شهرستان و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی مطالبات شهروندان در این خصوص را با جدیت از استان پیگیری و مطالبه کند.

درودی نیا بیان کرد: لازم است ابتدا پیگیری جدی جهت وصول اعتبارات ضروری از محل حقوق دولتی معادن صورت پذیرد و متعاقباً محل هزینه کرد اعتبارات وصولی شهرستان از محل حقوق دولتی معادن در اولویت‌های اصلی شهرستان نظیر راه‌ها، استحکام قنوات، درخت کاری و پیشگیری از پدیده ریزگردها، محیط زیست و … برای شهروندان تشریح شود تا مردم علاوه بر ایجاد اشتغال از سایر مزایا، برکات و منافع معادن برای شهرستان نیز مطلع شوند.

کد خبر 6090661

دیگر خبرها

  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه جامع تجارت
  • هشدار به مدیران بابت حجاب اعضای خانواده‌شان!
  • بزرگترین باند قاچاق موبایل در یزد متلاشی شد
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • زیرساخت های بردسکن نیازمند رسیدگی فوری از سوی مسوولان استان است
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟