Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده دائم ایران در سازمان ملل با تاکید بر اینکه ایران به تلاش برای پیشگیری و مبارزه با تروریسم ادامه می‌دهد، نسبت به تلاش برخی از اعضای شورای امنیت برای برقراری هرگونه ارتباط بین تغییرات اقلیم با صلح و امنیت بین المللی هشدار داد.

خبرگزاری میزان - مجید تخت روانچی، در اظهاراتی در نشست شورای امنیت سازمان ملل در مورد "حفظ صلح و امنیت بین المللی؛ امنیت در چارچوب تروریسم و تغییرات اقلیم" ضمن هشدار نسبت به تلاش برخی از اعضای شورای امنیت برای برقراری هرگونه ارتباط بین تغییرات اقلیم با صلح و امنیت بین المللی گفت: جامعه بین المللی امروزه با چالش‌های فوری مرتبط با تروریسم و تغییرات اقلیم مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در ادامه با بیان اینکه، مبارزه با تروریسم باید در چارچوب منشور سازمان ملل متحد و حقوق بین الملل و با اطمینان ازرعایت کامل اصول استقلال و برابری حاکمیتی دولت‌ها و عدم مداخله در امور داخلی کشور‌ها صورت گیرد، افزود: جمهوری اسلامی ایران درچارچوب تعهدات بین‌المللی خود، به تلاش‌هایش برای پیشگیری و مبارزه مؤثر با تروریسم در همه اشکال و مصادیق آن ادامه می‌دهد.

وی با اشاره به اثرات منفی تغییرات اقلیم و پیامد‌های آن نیز اظهار کرد: مقابله با چنین چالش‌هایی مستلزم پاسخی نظامند و هماهنگ از سوی همه کشور‌های عضو است و کنوانسیون چارچوب سازمان ملل متحد در مورد تغییر اقلیم (UNFCCC) مناسب‌ترین بستر برای چنین پاسخ هماهنگی است و جمهوری اسلامی ایران گام‌های مهمی برای مقابله و کاهش اثرات منفی تغییرات اقلیمی برداشته است.

وی تاکید کرد: با این وجود، اعمال تحریم‌های غیرقانونی آمریکا علیه ایران که نقض آشکار اصول اساسی حقوق بین‌الملل است، نه تنها از دسترسی ایران به منابع مالی مورد نیاز و فناوری‌های لازم برای مقابله با چالش‌های مرتبط با تغییرات اقلیمی جلوگیری کرده، بلکه تأثیر نامطلوبی بر ظرفیت‌های داخلی در ایفای تعهدات مربوطه در این زمینه گذاشته است.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد با بیان اینکه تغییر اقلیم اساساً یک موضوع توسعه‌ای با ابعاد اجتماعی-اقتصادی است و هیچ مستند و مدرک علمی دال بر ارتباط مستقیم تغییرات اقلیم با صلح و امنیت بین المللی وجود ندارد، تصریح کرد: بر این اساس، چالش‌های تغییرات اقلیم باید در چارچوب توسعه پایدار مورد رسیدگی قرار گیرد.

تخت روانچی گفت: کشور‌های توسعه یافته باید به تعهدات خود در چارچوب اصل مسئولیت مشترک پایبند بوده و به وعده‌های خود مبنی بر ارائه به موقع حمایت‌های مالی و کمک‌های فنی به کشور‌های در حال توسعه و متاثر از تغییرات اقلیم، از جمله از طریق تسهیل انتقال فناوری‌های مورد نیاز، عمل کنند.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل ضمن تاکید بر این موضع اصولیکه تغییرات اقلیم به عنوان یک موضوع مرتبط با توسعه پایدار، خارج از صلاحیت شورای امنیت است، اظهار کرد: ورود شورای امنیت به این مقوله که فاقد تخصص و ابزار‌های لازم در این زمینه است، تخطی از چارچوب وظایف و تکالیف سای ارگان‌های اصلی سازمان ملل خواهد بود و کار آن‌ها را در رسیدگی موثر به چالش‌های تغییرات اقلیم پیچیده‌تر خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: تخت‌روانچی: حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی مانع تحقق منطقه عاری از سلاح‌های کشتار جمعی است

انتهای پیام/

برچسب ها: تخت روانچی سازمان ملل

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تخت روانچی سازمان ملل سازمان ملل متحد نماینده دائم شورای امنیت تخت روانچی کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۰۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار برای پرهیز از مصرف قارچ در طبیعت

  به گزارش تابناک به نقل از وبدا، سازمان اورژانس کشور از مسمومیت ۵۳ نفر در بازه زمانی ۸ فروردین تا ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در کشور خبر داد و عنوان کرد که ۱۴ نفر از این مسمومان همچنان بستری و تحت نظر هستند.

طبق اعلام این سازمان استان‌های فارس با ۱۶، لرستان با ۱۲ و کرمانشاه با ۱۰ نفر بیشترین مسمونان با قارچ وحشی را در کشور داشته‌اند که خوشبختانه هیچ یک از مسمومان، جان خود را از دست نداده است.

این سازمان با اشاره به حجم بالای بارش در فصل بهار در اکثر نقاط کشور و افزایش رویش انواع قارچ‌ها در طبیعت، اعلام کرد: متاسفانه برخی گروه‌های طبیعت گرد نسبت به مصرف این قارچ‌ها اقدام می‌کنند که می‌تواند موجب بیماری آن‌ها شود. با توجه به گرایش جوانان و مردم به طبیعت گردی، لازم است هشدار‌های لازم نسبت به پرهیز از مصرف قارچ‌ها در طبیعت داده و رسانه‌ها نیز در این زمینه اطلاع نقش آفرینی کنند.

دیگر خبرها

  • سال گذشته گرم‌ترین سال در جهان ثبت شد
  • تلاش ۷ عضو شورای شهر تهران برای از حدنصاب انداختن جلسه شورا
  • هشدار برای پرهیز از مصرف قارچ در طبیعت
  • عضو شورای شهر کرج: ارتباط نامعقول طرح سوال اعضای شورا از شهردار کرج با جابجایی مدیران شهرداری
  • تلاش راهداران خراسان جنوبی برای برقراری ارتباط ایمن ۳۵۰ روستا
  • کتاب نشانه‌شناسی شکلک‌ها منتشر شد
  • اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ؛ فرصتی برای تبیین اهداف ایران بعد از «وعده صادق»
  • ایروانی: تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده اسرائیل است
  • ایروانی:تن‌ها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده اسرائیل است
  • تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل