Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، همایش بزرگی با عنوان «مقابله با عادی‌سازی روابط آموزشی با رژيم صهيونيستي» به همت مرکز مرکز تحقیقات و مطالعات آموزشی لبنان، و با همکاری انجمن معلمان عرب، در بیروت، پایتخت لبنان برگزار شد.
 
در این همایش که در سالن کنفرانس‌های ساختمان شهرداری الغبیری برگزار شد، مسئولان فرهنگی و سیاسی، نمایندگانی از سفارتخانه‌ها‌، کنسولگری‌ها‌ و هیئت‌ها‌ی آموزشی و فرهنگی در لبنان، و همچنین اعضای چند اتحادیه آموزشی و اساتيد و نخبگاني از کشورهای لبنان، سوریه، ایران، بحرین، پاکستان، الجزایر، مصر، مراکش، تونس، یمن و عراق، حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
حاضران در این همایش، راهبردها و شیوه‌ها‌ی مقابله با عادی‌سازی روابط آموزشی با رژیم اشغالگر قدس را مورد بحث و بررسی و تبادل نظر قرار دادند و راهکارهایی جهت مقابله با روند به رسمیت شناختن «اسرائیل» ارائه دادند.
 
قاضی «محمد وسام مرتضی»، وزیر فرهنگ لبنان، سخنران مراسم افتتاحیه این همایش بود.
وسام مرتضی ضمن انتقاد از هرگونه اقدام ‌در جهت عادی‌سازی روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی با رژیم صهیونیستی، گفت: عادی‌سازی واقعی که منطقه نیازمند آن است، تنها با نابودی «اسرائیل»، آزادسازی سرزمین فلسطین و بازپس‌گیری حقوق پایمال شده محقق می‌شود.
 
وزیر فرهنگ لبنان تأکید کرد: مقابله با روند عادی‌سازی روابط با اسرائیل نباید به محکومیت این روند محدود شود، بلکه نیازمند اتخاذ گام‌ها‌ی عملی جهت خنثی‌سازی این روند است.
 
در ادامه، عبدالله قصیر، مدیر مرکز تحقیقات و مطالعات آموزشی، و هماهنگ کننده برگزاری همایش به اهداف برگزاری آن در شرایط کنونی پرداخت و گفت: مرکز تحقیقات و مطالعات آموزشی با همکاری اتحادیه معلمان عرب در دو سال گذشته طی یک برنامه جامع علمی، برنامه‌ها‌ی درسی و بطور کلی سیتم آموزشی عربی را مورد بررسی قرار داده است، که متأسفانه نتایج بدست آمده نشان داد برنامه‌ریزان به صورت گسترده واقعیت‌ها را تحریف کرده و وارونه جلوه می‌دهند.
 
عبدالله قصیر افزود: وارونه نمایی و تحریف واقعیت، و گنجاندین مفاهیم مرتبط با عادی‌سازی روابط در سیستم آموزشی برای تأثیرگذاری بر نوجوانان و با هدف به فراموشی سپردن مسئله فلسطین و جنایت رژيم صهيونيستي انجام می‌شود.
 
در ادامه هشام مکحّل، رئیس انجمن معلمان عرب با اشاره به اهمیت برگزاری این همایش در شرایط کنونی، بر ضرورت مقابله با هرگونه اقدام در جهت عادی‌سازی روابط با رژیم صهونیستی تأکید کرد و گفت: مقابله با عادی‌سازی روابط آموزشی باید در خانواده، مدارس، دانشگاه‌ها‌ و تمام مراکز آموزشی عربی اسلامی‌نهادینه شود.
 
برگزاری چهار جلسه تخصصی از دیگر برنامه‌ها‌ی این همایش بود.
 
اولین جلسه تخصصی با عنوان «نقش مراکز آموزشی و آکادمیک در مقابله با عادی‌سازی روابط» به ریاست عباس خامه یار، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی‌ ایران در لبنان برگزار شد.
 
خامه‌یار در ابتدای سخنان خود به ابزار و شیوه‌های نفوذ دشمن برای تغییر در باورها و ارزش‌های مردم به‌خصوص جوانان اشاره کرد و گفت: دشمن با ابزار و شیوه‌ها‌ی مختلف و همچنین تکنیک‌های فریبنده تلاش می‌کند مسئله فلسطین به فراموشی سپرده شود.
 
رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ‌ایران در لبنان در ادامه بر لزوم هم‌افزایی در زمینه مقابله همه جانبه با رژیم صهیونیستی تأکید کرد و گفت: مقابله با جنایات و ددمنشی‌ها‌ی اشغالگران صهیونیست علاوه بر مقاومت در میدان نبرد، مستلزم ارزیابی، تحقیقات و مطالعات آکادمیک است تا از این طریق بتوانیم راهکارهای عملی برای مقابله با خطرات رژیم صهیونیستی استخراج کنیم.
 
خامه یار در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد دشمنان با تمسک جستن به مفاهیمی ‌فریبنده از جمله فرهنگ دگرپذیری و تسامح ادیان به دنبال القای مفاهیم فرهنگی خود به صورت نرم هستند.
 
 وی افزود: یکی از اهداف القای مفاهیم فریبنده در جوامع عربی و اسلامی، فراهم سازی بستر و زمینه برای ادامه حیات رژیم صهیونیستی است. دشمنان با وارونه جلوه دادن واقعیت، در حقیقت به دنبال القای ‌این مفهوم هستند که رژیم صهیونیستی عنصر نا امنی نیست بلکه خواهان صلح با کشورهای منطقه است.
 
رایزن فرهنگی ایران در بیروت در پایان با بیان اینکه امت اسلام مؤلفه‌ها‌ی معنوی، اخلاقی و فرهنگی بسیاری برای مقابله با عادی‌سازی روابط با رژيم صهيونيستي در اختیار دارد، بر ضرورت مقابله با روند تحلیل‌ها‌ی مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعیات، برای خنثی‌سازی هرگونه اقدام در جهت به رسمیت شناختن رژيم صهيونيستي تأکید کرد.
 
دومین جلسه تخصصی با عنوان «عادی‌سازی در سیستم‌ها‌ی تربیتی و آموزشی؛ چگونگی و شیوه‌ها‌ی مقابله» با مدیریت دکتر «لور ابی خلیل» دبیر کل انجمن تجمعات دانشگاهی حامی‌فلسطین برگزار شد.
 
لور ابی خلیل در سخنرانی خود در این جلسه با اشاره به اهداف پشت پرده تلاش‌ها‌ی قدرت‌ها‌ی استعمارگر برای برقراری روابط میان رژیم صهیونیستی و کشورهای منطقه، به بررسی انقلاب‌ها‌ و درگیری‌ها‌ در کشورهای عربی، و همچنین نقش قدرت‌ها‌ی بین‌المللی و منطقه‌ای در رخدادهای سالهای اخیر در این کشورها پرداخت و گفت: سیاست‌ها‌ی مداخله جوایانه قدرت‌ها‌ی استعمارگر در کشورهای عربی با هدف کنترل منابع انرژی و آب انجام شده است.
 
در ادامه، پژوهشگرانی از مصر و الجزایر به اظهار نظر درباره خطرات عادی‌سازی روابط آموزشی با رژیم اشغالگر قدس و تأثيرات منفی آن بر نسل جوان پرداختند.
 
جلسه سوم با عنوان «نقش پژوهش‌های علمی‌در مقابله با عادی‌سازی روابط آموزشی» برگزار شد، و خدیجه الصبار، استاد دانشکده علوم انسانی دانشگاه مراکش مدیریت آن را برعهده داشت.
 
الصبار بر ضرورت آشناسازی نسل‌ها‌ی جوان با برخی رخدادهای تاریخی مرتبط با فلسطین از جمله وعده شوم بالفور تأکید و عنوان کرد: عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند و امنیت ملی کشورهای عربی و اسلامی ‌را به خطر می‌اندازد.
 
چهارمین و آخرین جلسه تخصصی با عنوان «نقش رسانه‌ها‌ در مقابله با عادی‌سازی آموزشی» برگزار شد و قاضی عبدالوهاب المحبشی، پژوهشگر و استاد دانشگاه اهل یمن مدیریت آن را برعهده داشت.
 
در این جلسه نقش تأثیرگذار رسانه‌ها‌، به ویژه شبکه‌ها‌ی شبکه‌ها‌ی اجتماعی در افزایش آگاهی و خنثی سازی توطئه‌ها‌ی دشمنان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
 
شایان ذکر است، این همایش روز گذشته با صدور بیانه‌ای شامل چند توصیه و راهکار جهت مقابله با عادی‌سازی روابط آموزشی با رژیم صهیونیستی، به کار خود پایان داد.
 
مهمترین بندهای بیانیه پایانی همایش به شرح ذیل است:
- تدوین سازوکاری مشترک برای هماهنگی آموزشی اسلامی ‌و عربی جهت مقابله با عادی‌سازی آموزشی با اشغالگران در تمامی‌سطوح و همه زمینه‌ها‌.
- توسعه همکاری‌های مشترک میان سازمان‌ها‌ی و انجمن‌ها‌ی آموزشی عربی و اسلامی ‌فعال در زمینه مقابله با عادی‌سازی روابط آموزشی با رژیم صهیونیستی.
- برگزاری کنفرانس‌ها‌ و نشست‌ها‌ی علمی ‌و تخصصی با حضور نمایندگانی از سازمانها و مراکز آموزشی و پژوهشی و دانشگاهی عربی و اسلامی.
- مکاتبه با سازمان‌ها‌ی منطقه‌ای و بین‌المللی ودر رأس آن سازمان جهانی اسلامی ‌برای آموزش و پرورش، علوم و فرهنگ (آیسسکو) و سازمان‌ آموزشی،‌ علمی‌‌و ‌فرهنگی ‌ملل ‌متحد (یونسکو، و ارائه گزارش‌ها‌یی در این خصوص.
- برگزاری مسابقات در قالب فعالیت‌ها‌ی فرهنگی با مشارکت سازمانها و مراکز فرهنگی و آموزشی عربی و اسلامی ‌به منظور آشنایی دانش آموزان با مسئله فلسطین و افزایش آگاهی آنان.
- حمایت از تمامی‌سازمان‌ها‌ و انجمن‌ها‌ی دانش آموزی و دانشجویی فعال در زمینه مقابله با عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی.
- ضرورت اهمیت بخشی به برنامه‌های فرهنگی، هنری و سینمایی به عنوان ابزاری تأثیرگذار در آگاهی، هوشیاری و بیداری ملت‌ها‌.
- ضرورت آسیب شناسی سیستم‌ها‌ی آموزشی عربی و اسلامی ‌و رفع نقاط ضعف.
- تأکید بر نقش مهم رسانه‌ها در خنثی کردن توطئه دشمنان.
- تأکید بر ضرورت افشای ماهیت نژادپرستانه آموزش صهیونیستی در برخورد با دانش‌آموزان و کودکان فلسطینی و برنامه‌ها‌ی آموزشی ضد عربی، ضد مسلمانان و ضد بشری آن.
- اتخاذ راهبرد آموزشی و رسانه ای برای مقابله با فوبیای به اصطلاح یهودستیزی و تلاش برای افشای ماهیت رژیم غاصب صهیونیستی.
- تلاش برای افشای هرگونه قرارداد یا همکاری مشترک در زمینه‌ها‌ی فرهنگی و آموزشی با مؤسسات و مراکز آموزشی اسرائیلی.
- بهره‌گیری از فعالان شبکه‌ها‌ی اجتماعی برای انتشار اعلامیه‌ها‌ی تأثیرگذار در ارتقای آگاهی در ارتباط با آرمان فلسطین و پیروزی‌های مقاومت در برابر اشغالگری صهیونیستی.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: خامه یار همایش عادی سازی روابط عادی سازی روابط تحقیقات و مطالعات رژیم صهیونیستی رژیم صهیونیستی عربی و اسلامی مراکز آموزشی آموزشی عربی ی مقابله ی آموزشی جلسه تخصصی برنامه ها برگزار شد شیوه ها بر ضرورت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۵۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه نوبل ایرانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز در نشست خبری به جزئیات شصت و دومین قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور اشاره کرد که ۱۷ اردیبهشت در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار خواهد شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز و دبیرکل جایزه البرز درباره جزئیات برگزاری آیین شصت و دومین سال جایزه البرز در بخش نخبگانی برگزار شد؛ او جایزه البرز را به عنوان قدیمی‌ترین جایزه در کشور دانست و گفت:  بیش از شصت سال پیش پایه گذاری شد. در این سالیان بیش از 6 هزار نخبگان ما در کشور را شناسایی کرده است. جایزه البرز تنها جایزه غیر دولتی است که از شرکت کنندگان هیچ هزینه‌ای برای حضور در این جایزه گرفته نمی‌شود.

او با اشاره به تاریخچه‌ای از این جایزه، تأکید کرد:‌ از سال 1342 شمسی تا به امروز بیش از 3 هزار دانشجو در این بنیاد از طریق وام مورد حمایت قرار گرفته و بیش از 4 هزار و 650 نفر جایزه البرز را دریافت کردند.  مراسم جایزه به صورت مشخص و سالانه در قالب یک مراسم برگزار می‌شود. 13 همایش ملی در تهران و 8 همایش استانی را برای مخترعان، دانشجویان، طلاب و دانش آموزان برگزار کرده‌ایم.

ارشدی خاطرنشان کرد: جایزه البرز در قالب برگزاری دو مراسم در طول سال و با فاصله 6 ماه در سال است. یک مراسم که مرسوم به نخبگانی است در اردیبهشت‌ماه و همایش دیگر با عنوان دانش آموزی در 6 ماه بعد برگزار خواهد شد. جایزه البرز در سال 1403 با هدف تکریم اهالی علم و تقدیر از فناوران، حوزویان و دانشگاهیان مراسم در تاریخ 17 اردیبهشت‌ سال جاری در مرکز همایش‌های صداوسیما برگزار خواهد شد.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز گفت: در آذرماه سال گذشته فراخوان این جایزه به مراکز علمی و نخبگان اعلام شد، نهایتاً در پایان آذرماه مهلت ثبت‌نام به پایان رسید و در نتیجه در اسفندماه سال گذشته آیین داوری برندگان جایزه البرز برگزار شد و نفرات نهایی و ممتاز برای این جایزه انتخاب شدند. همه رشته‌های پزشکی و غیر پزشکی واجد شرایط حضور در قدیمی ترین جایزه علمی جایزه البرز بودند.

جایزه البرز محدود به مرزها نیست

وی به برگزاری این همایشِ بزرگ اشاره کرد و افزود: در روز دوشنبه 17 اردیبهشت سال 1403 ساعت 16 میزبان اهالی علم و اصحاب رسانه در مرکز همایش صداوسیما خواهیم بود. این مراسم با هدف تقدیر از 62 نفر از دانشجویان، فناوران و طلاب را خواهیم داشت. ریاست سازمان اوقاف، معاون علمی بنیاد دانشگاه، وزیر علوم، وزیر بهداشت و قائم مقام بنیاد نخبگان از دیگر عزیزانی هستند که در این مراسم حضور دارند. تعداد منتخبین هم 62 نفر به‌مناسبت شصت و دومین سالگرد جایزه البرز است و بنابراین است که این مراسم از شبکه خبر2 پخش زنده داشته باشد.

ارشدی همچنین در پاسخ به سؤالی درباره رقم جایزه البرز، تأکید کرد: رقم جایزه نسبت به سال گذشته تقریبا پنجاه درصد رشد داشته است و جایزه البرز قریب به 9 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. امسال به یک دانشمند جوان با مبلغ سیصد میلیون تومان جایزه نقدی، تندیس و نشان اهدا خواهد شد.

حیدر ارشدی در خاتمه افزود: 2هزار و 348 نفر تعداد نفراتی بودند که در بازه زمانی یک ماهه ثبت‌نام کردند و از این بین 54 درصد این آمار مربوط به دانشجویان در رشته‌های غیرپزشکی، 15 درصد از این نفرات در بخش طلاب و علوم دینی، 11 درصد در بخش علوم پزشکی و 8 درصد به شرکت دانش بنیان و مخترعان اختصاص داشت. شرط ورود به این جایزه معدل بالا و شرط بعدی رزومه بالا در بخش‌های مختلف فرهنگی، فناوری، پزشکی و... بوده است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جایزه نوبل ایرانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟
  • وزیر خارجه آمریکا : روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می شود
  • ببینید | مقابله به مثل؛ راهبرد حزب الله برای دفاع از مرجعیون و کفرکلا
  • مقابله به مثل؛ راهبرد حزب الله برای دفاع از مرجعیون و کفرکلا
  • بلینکن: روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می‌شود
  • ریاض: به توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم
  • همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار شد
  • سناتور آمریکایی، عادی سازی روابط تل آویو و عربستان را توافقی مخاطره آمیز خواند
  • اعتراضات دانشجویی در آمریکا می‌تواند به «مردم عادی» هم منتقل شود
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود