Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی باقری کنی معاون سیاسی وزیر خارجه و مذاکره کننده ارشد ایران به فضای جدی داخل گفت وگوها در وین اشاره کرد و گفت: من نسبت به حصول توافق خوشبین هستم اما با توجه به سابقه ناخوشایندی که مردم ما از طرف مقابل دارند، قطعا ساده اندیش نخواهیم بود.

به گزارش برنا، باقری در تشریح فضای داخل گفت‌ وگوها در وین افزود: فضای داخل گفت‌ وگوها بسیار جدی است ولی ضمن رعایت احترام متقابل و با این نگاه که طرفین می‌خواهند به یک توافق دست پیدا کنند، از روزی که ما از هشتم آذر آمدیم تاکنون، این فضا بر اتاق گفت‌ وگوها حاکم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هر طرفی باید از مواضع خودش دفاع کند و استدلال‌های خودش را بیاورد و منافع طرف خودش را تعقیب کند، ادامه داد: البته این به معنی همسویی صد در صدی مواضع دو طرف نیست ولی این‌که رویکرد به گونه‌ای باشد که مخل روند گفت‌ وگوها باشد، من حداقل در این مدتی که در متن گفت‌ وگوها بودم، ندیدم.

باقری که با خبرگزاری صدا و سیما گفت وگو می‌کرد، افزود: گفت‌ وگوها در چند عرصه در ۶ دوری که قبلا بوده و این دوری که الان ادامه می‌دهیم، شکل گرفته است که در برخی از این موضوعات به صورت بخشی توافق‌هایی صورت گرفته ولی در خیلی از بخش‌ها توافق کامل و جامع صورت نگرفته است.

مذاکره کننده ارشد ایران با ذکر مثالی توضیح داد: مثلا درباره اقدامات هسته‌ای درباره بخشی از آن توافقی بین دو طرف صورت گرفته، ولی در همین زمینه موضوعاتی از وین ۶ باقی مانده که هنوز درباره آن توافق نشده و مذاکره درباره آن ادامه خواهد داشت.

وی افزود: ممکن است برخی از موضوعات به دلیل ارائه نظرات و دیدگاه‌های دولت جدید مطرح شود که این هم ممکن است اضافه شود. همچنین ممکن است چند موضوعی که مطرح می‌کنیم در مرحله اول مورد موافقت طرف مقابل قرار نگیرد که این هم می‌شود جزو موضوعات اختلافی.

باقری ادامه داد: بر همین اساس ما یک مجموعه موضوعات اختلافی داریم که از قبل باقی مانده و ممکن است در این روند گفت‌ وگوها که در این دور آغاز شد، یکسری مسائل در مرحله کارشناسی حل و فصل شود که قاعدتا از صحنه مذاکرات کنار می‌رود و وارد متن توافق می‌شود و ممکن است چند موضوع دیگر هم باقی بماند.

وی افزود: بر همین اساس ما دو بخش موضوعات حل نشده خواهیم داشت که بخش اصلی مذاکرات ما در دوره زمانی پیش رو متمرکز بر این موضوعات خواهد بود.

باقری در ادامه درباره گفت‌ وگوهای این دور نیز گفت: ما وارث مجموعه‌ای از تلاش‌هایی که نیمه اول امسال انجام شد، هستیم. وقتی دولت جدید شکل گرفت طبیعی بود در موضوعات مختلف از جمله سیاست خارجی تمرکزها، اولویت‌ها و دستورکارهای متفاوت با دولت قبل داشته باشد ولی در موضوعاتی که مربوط به تعهدات بین‌المللی کشور می‌شود یا موضوعات مرتبط با منافع ملی، باید یک نگاه جامع که بتواند اجماع طرف‌های مختلف را در کشور به دنبال داشته باشد، بر این عرصه حاکمیت کند.

مذاکره کننده ارشد ایران ادامه داد: در عرصه مذاکرات تلاشمان از ابتدا بر این بود که بتوانیم همه ظرفیت‌هایی که به نوعی مستقیم یا غیرمستقیم می‌توانند بر فرآیند گفت‌ وگوها چه از نظر محتوایی تاثیرگذار باشند، مانند دستگاه‌های ذیربط از جمله دستگاه‌های اقتصادی و عرصه‌های دیگری که مرتبط با دیدگاه‌ها و نظراتی که می‌تواند برای پیشرفت و ارتقای توانمندی مذاکره کننده‌ها و سطح گفت‌ وگوها کمک کننده باشد که در این عرصه رسانه ها نقش اصلی را می‌توانند باشند، به کار بگیریم.

باقری گفت: در تعامل با دستگاه‌های ذیربط مرتبط با بحث‌های اقتصادی که اولویت اصلی این دور از گفت‌ وگوها لغو تحریم های غیرقانونی و ظالمانه بوده، از چند ماه قبل ارتباط مستمری را با نمایندگان این دستگاه‌ها داشتیم و نظرات، دیدگاه‌ها و اولویت‌ها و حساسیت‌های آنها را در موضوع لغو تحریم‌ها جویا شدیم و آنها را در قالب اسنادی که قابلیت ارائه به طرف مقابل برای دستیابی به یک توافق پایدار و مطلوب مردم ما باشد را تدوین کردیم.

وی افزود: در پایان وین ۶ هم در موضوع لغو تحریم‌ها و هم اقدامات هسته‌ای، چندین موضوع حل نشده داشتیم که در این دور هم اگر مسائلی حل نشود به مسائل قبلی اضافه می‌شود و آن مسائل می‌شود محور گفت‌ وگوهای ما با طرف مقابل که بخش اصلی مذاکرات را شکل خواهد داد که در روزهای آینده ما وارد این مرحله خواهیم شد.

معاون وزیر خارجه در ادامه درباره وقفه ایجاد شده بین دور هفتم مذاکرات و ادامه آن در هفته جاری نیز گفت: این وقفه موجب شد که موضعی که برخی از این کشورها داشتند که ایران دیدگاه جدیدی را مطرح نکند ولی بعد از گذشت یک هفته عملا نگاه منطقی ایران را پذیرفتند و در همین زمینه هم در روزهای گذشته در وین گفت‌ وگوهایی بین هیأت‌های کارشناسی ایران و ۱+۴ برگزار شد و خروجی آن استخراج موارد اختلافی دو طرف است که باید در سطح مقامات ارشد مذاکره کننده مورد بررسی قرار بگیرد و حل و فصل شود. 

باقری همچنین در پاسخ به این پرسش که به نظر شما آیا امکان توافق وجود دارد؟، افزود: مذاکره و توافق دو طرف دارد و قاعدتا باید هر دو طرف شرایطی را داشته باشند که مذاکرات پیشرفت کند و همین طور ویژگی‌هایی را داشته باشند که مذاکرات منتج به نتیجه و توافق شود.

او ادامه داد: آن چیزی که مربوط به طرف ایرانی است این است که تیم مذاکره کننده ایران اولا با دست پر به وین آمده و به اصطلاح دیدگاه‌هایش را در مورد مسائل مختلفی که در گفت‌ وگوها است همه را دسته بندی، جمع بندی و اولویت بندی کرده و برخی از آنها را ارائه داده و برخی را در روزهای آینده به اقتضای روند گفت‌ وگوها ارائه خواهد کرد.

مذاکره کننده ارشد ایران ادامه داد: نکته دوم این است که ما چارچوب‌هایی را در مذاکرات رعایت کردیم که زمینه ساز حصول توافق است به ویژه بنا گذاشتن مواضع و دیدگاه‌هایمان براساس توافقی که مورد نظر هر دو طرف است یعنی توافق سال ۱۳۹۴.

وی تصریح کرد: این توافق و مذاکره طرف دیگری هم دارد، نگاه آنها، اولویت و رویکرد و جدیت و آمادگی آنها هم در این تاثیر می گذارد که آیا مذاکرات موفق می‌شود و با سرعت بیشتری به توافق می‌رسیم یا نه. از آن جهتی که به طرف ایرانی مربوط می‌شود، من نسبت به حصول توافق خوشبین هستم اما با توجه به سابقه ناخوشایندی که مردم ما از طرف مقابل دارند، قطعا ما ساده اندیش نخواهیم بود.

باقری در ادامه و در پاسخ به این پرسش که برخی رسانه‌ها و مقامات حاضر در مذاکرات وین عنوان می‌کنند ایران در این مذاکرات مواضع حداکثری دارد و به دنبال وقت کشی است، گفت: مواضع حداکثری یا حداقلی براساس چه معیاری سنجیده می‌شود؟ ما مواضع‌مان براساس توافقی بوده و هست که در سال ۱۳۹۴ بین ایران و ۱+۵ نهایی شد و نکات، ملاحظات و خواسته‌های ما دقیقا مبتنی بر آن توافق است.

باقری افزود: این توافق مورد قبول دو طرف است و یکی از مسائل اصلی این گفت‌ وگوها این است که شرایطی فراهم شود که آمریکا که از توافق خارج شده و خواهان ورود به این توافق است مجددا زمینه‌های لازم برای الحاق مجدد آمریکا به این توافق حاصل شود و شرایطی که آمریکایی‌ها لازم است احراز کنند که مجددا بتوانند وارد این توافق شوند، مشخص شود و آن شرایط را احراز کرده و وارد شوند.  

وی با بیان این‌که بر همین اساس ما نمی‌توانیم به توافق بی توجه باشیم، گفت: بر این اساس ما نگاهمان را براساس آن توافق، محورها و مفاد آن شکل دادیم و به نظر من نگاه ما به هیچ وجه حداکثری نبوده و نیست.

مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران همچنین در پاسخ به پرسشی درباره این‌که گفته شد ایران از موضع خود عقب نشینی کرده است، افزود: آن کسانی که گفتند ایران عقب نشینی کرده را نمی‌دانم مبنای اظهارنظرشان چه بوده است. ما در هفته گذشته دیدگاه‌ها و مواضع طرف ایرانی را بر روی پیش نویسی که در وین ۶ نهایی شده بود، اعمال و درج کردیم و آن را به طرف مقابل دادیم و این بدان معنا بود که جمهوری اسلامی ایران براساس این نگاه، اولویت‌ها و مواضع وارد مذاکره با طرف مقابل می‌شود.

باقری گفت: مجدد که به وین بازگشتیم از روز پنجشنبه (۱۸ آذر ماه) نشست‌هایی بین طرف ایرانی و نمایندگان ۱+۴ در وین برگزار شده که به صورت مستمر براساس اسنادی که بین دو طرف تبادل شده، مذاکره می‌کنند.

او ادامه داد: یعنی ما همان مواضعی که در هفته قبل داشتیم و مکتوب کردیم و به طرف مقابل دادیم، با همان مواضع بر سر میز مذاکره حاضر شدیم و طرف ایرانی این دیدگاه‌ها را تبیین و استنادات آن را مطرح و دلایل مرتبط با آن دیدگاه را با طرف مقابل مطرح کرد.

مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران گفت: طبیعی است طرف مقابل استدلال‌ها، نگاه و اولویت‌های خودش را مطرح می‌کند و در مسیر گفت‌ وگوها قاعدتا برخی از اختلاف نظرها در این گفت‌ وگوها که الان در سطح کارشناسی جریان دارد، حل و فصل می‌شود و برخی از موضوعات باقی می‌ماند که آن موضوعات باید در سطح عالی‌تری مورد مذاکره بین ایران و نمایندگان ۱+۴ قرار بگیرد.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه در پایان و در تشریح مواضع روسیه و چین درباره پیشنهادهای ایران نیز افزود: روسیه و چین مواضعشان را به صورت علنی توسط نمایندگانشان که در مذاکرات حضور دارند و یا از سوی مقام‌های ذیربط شان در وزارت خارجه این کشورها اعلام کردند و از ابتدا هم موضع‌شان همین بود که دیدگاه‌ها، مواضع و اصلاحاتی که طرف ایرانی بر روی پیش نویس حاصل از ۶ دور گفت‌ وگو در وین درج کرده قابلیت مذاکره دارد و طرف ایرانی باید از مواضع خودش در نشست با طرف مقابل دفاع کند و طرف مقابل هم نگاه، دیدگاه و نظر خودش را درباره پیشنهادها و اصلاحات طرف ایرانی مطرح کند.

باقری گفت: این هم در جلسه گفت‌ وگوها مطرح شد و هم به صورت علنی نگاه آنها (روسیه و چین) منتشر شد و در اختیار رسانه‌ها قرار گرفت.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: صدا و سیما ایران دولت کارشناسی سیاست خارجی رسانه وزیر خارجه جمهوری اسلامی عقب نشینی جمهوری اسلامی ایران اسلامی ایران وزیر امور خارجه چین روسیه وزارت خارجه علی باقری کنی مذاکره کننده ارشد ایران طرف مقابل طرف ایرانی حصول توافق دیدگاه ها اولویت ها دستگاه ها آن توافق داخل گفت اساس ما دو طرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۸۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودرو جایزه کم مصرفان برق/ توافق نفتی آمریکا و چین

به گزارش خبرنگار مهر، جذب ٣٠همت از محل مابه التفاوت قیمت‌های تکلیفی و تمام شده برق، در مصرف برق صرفه جویی کنید خودرو ببرید، توافق آمریکا و چین برای خرید نفت از ایران و افزایش ۶ درصدی مصرف برق از مهمترین اخبار آب و انرژی در هفته جاری بودند.

بیش از ۵۰ درصد بارش سال آبی استان سیستان در ۳ روز اتفاق افتاد

فیروز قاسم‌زاده، سخنگوی صنعت آب درباره آخرین وضعیت بارش در استان‌های جنوبی خاطرنشان کرد: بارش‌های جنوب‌شرق کشور به‌ویژه در استان‌های سیستان و بلوچستان و هرمزگان با مقادیر بی‌سابقه بارشی در روزهای ۲۸ تا ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ در حالی به‌وقوع پیوست که در ۵ ایستگاه باران‌سنجی بارش‌های بالای ۲۰۰ میلیمتر ثبت شد و ایستگاه زرآباد نیز با بارش بالای ۲۷۰ میلیمتر رکورد، بی‌سابقه‌ای را ثبت کرد.

وی افزود: متوسط بارش استان سیستان و بلوچستان حدود ۱۰۰ میلیمتر است که در این سامانه بارشی، بیش از ۵۰ درصد بارش استان تحقق یافت و بارش استان نسبت به متوسط بلندمدت بیش از ۶۰ درصد رشد را ثبت کرد.

داخلی سازی ۹۰ درصد از تجهیزات توسط شرکت‌های دانش بنیان

ارسلان رحیمی مدیر عامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از داخلی سازی ۹۰ درصد تجهیزات این شرکت خبر داد و گفت :۱۰ درصد بقیه مواردی هستند که دانش آن در اختیار برخی از کشورها است و ما در تلاشیم به آن دست یابیم.

مدیر عامل خطوط لوله و مخابرات نفت ایران اضافه کرد: شرکت‌های دانش بنیان در مواقعی که ما مشکل داریم و و نیازهایی را داریم که در سطح کشور وجود ندارد و خارج از کشور این فعالیت‌ها انجام می‌شود به کمک ما می‌آیند و خوشبختانه با تفکری که در شرکت ما وجود دارد از این توان استفاده می‌شود و از تمام امکانات داخلی کشور بهره گرفته می‌شود.

خرید برق از نیروگاه‌ها به صورت نقدی پرداخت می‌شود

علی اکبر محرابیان، وزیر نیرو پرداخت نقدی پول به نیروگاه‌ها در ساز و کار جدید را از محاسن اجرای این طرح عنوان کرد و افزود: در گذشته به دلیل اینکه پرداخت هزینه فروش برق به نیروگاه‌ها با تأخیر فراوانی انجام می‌شد، عملاً نیروگاه‌ها در فرایند توسعه و مدیریت امور جاری با مشکلات فراوانی رو به رو می‌شدند که در روش جدید این مشکل برطرف خواهد شد.

محرابیان در خصوص دیگر محاسن اجرای این قانون گفت: اصلاح و توسعه متوازن صنعت برق در نقاط مختلف کشور، جبران بدهی‌های گذشته، استقرار نظام واقعی شرکتی در صنعت برق و در عین حال تأمین عادلانه منافع خریداران و فروشندگان برق کشور از دیگر محاسنی است که با اجرای این قانون محقق خواهد شد.

جذب ٣٠همت از محل مابه التفاوت قیمت‌های تکلیفی و تمام شده برق

مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر از جذب ٣٠ هزار میلیارد تومان اسناد خزانه از محل مابه التفاوت قیمتهای تکلیفی و تمام شده برق خبر داد.

به گفته وی با جذب این اسناد مطالبات شرکت‌های تولید برق، پیمانکاران و تأمین کنندگان تجهیزات تسویه شد.

وی افزود: مبلغ ٤ هزار میلیارد تومان به حساب شرکت‌های توزیع نیروی برق، ٣ هزار میلیارد تومان تولید کنندگان مقیاس کوچک و ١٩ هزار میلیارد تومان نیروگاههای حرارتی و ٤ هزار میلیارد تومان پیمانکاران و تأمین کنندگان کالای شرکت‌های برق منطقه‌ای واریز شد.

توافق آمریکا و چین برای خرید نفت از ایران

محسن قمصری کارشناس انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه تحریم‌های جدید نفتی که آمریکا در از آنها صحبت می‌کند هم اکنون نیز وجود دارد، خاطر نشان کرد: هم اکنون تقریباً هیچ پالایشگاه خارجی نفت ایران را خریداری نمی‌کند و تنها چین مشتری نفت ایران است.

وی ادامه داد: چین هم با توجه به روابطی که با ایران دارد و مصالح ملی که دارند به نظر نمی‌رسد نفت ایران را کنار بگذارد؛ زیرا نفت خوب و مناسبی دریافت می‌کنند.

این کارشناس انرژی با اشاره به اخبار منتشر شده مبنی بر تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران خاطر نشان کرد: این خبرها بیشتر جنگ رسانه‌ای هستند تا بتوانند بازار را متشنج کنند و مساله خرید نفت ایران توسط چین موضوعی تثبیت شده است که ظاهراً توافق کلی بین چین و آمریکا نیز وجود دارد.

نیمی از ورودی آب سدها در یک ماه اخیر تأمین شد

فیروز قاسم‌زاده سخنگوی صنعت آب کشور در نشست خبری گفت: از ابتدای سال آبی جاری ۲۵.۲ میلیارد مترمکعب آب وارد سدهای کشور شده است. همچنین ۱۲ میلیارد متر مکعب ورودی به سدها وجود داشته، یعنی ۵۰ درصد ورودی‌ها مربوط به یک ماه اخیر است.

این مقام مسؤول وضع بارشی ۴ استان بوشهر، فارس، خراسان جنوبی و خراسان رضوی را نامطلوب ارزیابی کرد و گفت: خراسان جنوبی و خراسان رضوی وضعیت بد بارشی دارند و در خراسان رضوی وضعیت سد دوستی امیدوارکننده نیست، بنابراین انتظار می‌رود شهروندان در استان خراسان رضوی مدیریت بیشتری در مصرف آب داشته باشند تا بتوانیم تابستان را بدون مشکل پشت سر بگذاریم.

وزیر نفت: پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است

جواد اوجی وزیر نفت در حاشیه سفر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری به اسلام‌آباد با بیان اینکه طرف پاکستانی مشتاق است هرچه زودتر تزریق گاز به خط لوله آی‌پی انجام شود، گفت: پاکستان برای تسریع در این کار در حال تنظیم قرارداد با شرکت‌های مختلف است.

وی افزود: با اقدام‌هایی که انجام خواهد شد، امیدواریم طبق قرارداد بین‌المللی که بین ایران و پاکستان امضا شده است، در دوران فعالیت دولت سیزدهم شاهد صادرات گاز به پاکستان باشیم.

در مصرف برق صرفه جویی کنید خودرو ببرید

مصطفی رجبی مشهدی، مدیر عامل شرکت توانیر گفت: علاوه بر پاداش صرفه جویی که بر قبوض اعمال می‌شد ۴۷ میلیون جایزه نظیر خودرو و لوازم خانگی برای مشترکان خانگی خوش مصرف در نظر گرفته شده است.

مدیر عامل توانیر خاطر نشان کرد: بر اساس مصوبه هیئت وزیران چاه‌های کشاورزی که ۵ ساعت مشارکت در مدیریت مصرف داشته باشند، ۱۹ ساعت باقی مانده برق آنها رایگان است. در صورتی که مشارکت بیشتر از ۵ ساعت باشد، پاداش نقدی شامل آنها خواهد شد.

بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران نکرد

احد وظیفه رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشک‌سالی در خصوص آخرین وضعیت بارش‌ها در تهران توضیح داد: میانگین بارش‌ها در فروردین ماه، نرمال و حتی بیشتر از حد نرمال بود و با ادامه بارندگی در این هفته در استان تهران، سمنان و مناطق مرکزی تا جنوبی کشور بارندگی خوبی در پیش است؛ ولی این بارندگی‌ها کمبود آب در این استان‌ها را با توجه به فرصت اندک باقی مانده، جبران نخواهد کرد چراکه در برخی استان‌ها با ذخیره آب مطلوب فاصله زیاد وجود دارد.

وظیفه وضعیت بارندگی در استان‌های تهران، قزوین، البرز، سمنان و خراسان رضوی را در شرایط کلی کمتر از حد نرمال خواند و اظهار داشت: وضعیت بارش‌ها در تهران نسبت به نرمال ۴۰ درصد منفی است. رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی کشور با بیان اینکه میزان بارش در تهران از ۲۲۰ میلیمتر در سال به ۱۲۰ میلیمتر هم نرسیده است، افزود: علی‌رغم این‌که در موقعیت زمانی پر بارشی قرار داریم اما حجم ذخایر آبی کل ۵ سد تهران کمتر از ۲۰ درصد است و با کمبود آب قابل توجهی مواجه هستیم.

توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی

مدیرکل دفتر تجارت خارجی برق شرکت توانیر گفت: با هدف توسعه مناسبات دو کشور در حوزه برق و انرژی نشستی در شرکت توانیر برگزار و طی آن دو طرف در خصوص توسعه ظرفیت‌های مشترک، روند تسهیل تأمین منابع مالی احداث طرح خط سوم ارتباطی بین دو کشور بحث و تبادل نظر کردند.

اقلیمی با بیان اینکه با احداث و بهره برداری از خط مذکور ظرفیت ارتباط الکتریکی بین دو کشور همسایه به حدود سه برابر افزایش می‌یابد، خاطرنشان ساخت: در این زمینه مطابق مناقصه برگزار شده از سوی طرف ترکمنی، پیمانکار ایرانی انتخاب و مقرر شده تا احداث بخش ترکمنستان خط انتقال سرخس (ایران) - ماری (ترکمنستان) به طول ١٥٥ کیلومتر تا دو سال آینده احداث و تکمیل شود.

افزایش ۶ درصدی مصرف برق

مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به اینکه امسال با توجه به ورود مشترکان جدید صنعتی، کشاورزی و… ٣ هزار و ٥٠٠ مگاوات به مصرف برق کشور افزوده خواهد شد، گفت: بر اساس تجربیات سال گذشته و پیش بینی‌های هواشناسی، احتمالات سه گانه ٣.٥، و ٤.٥ و ٦ درصد برای رشد مصرف برق در نظر گرفته شده است.

رجبی مشهدی با بیان اینکه پیش بینی‌های هواشناسی از احتمال افزایش ٢ تا ٣ درجه‌ای دمای هوا نسبت به رشد نرمال حکایت دارد، خاطرنشان ساخت: در صورتی که این تغییر دمایی رخ دهد، شاهد رشد ٦ درصد مصرف و رسیدن اوج بار به ٧٧ هزار و ٧٥٠ مگاوات خواهیم بود.

کد خبر 6087875 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • پرسپولیس به سرنوشت استقلال دچار شد/ شمسایی، ناپلئونی به فینال رفت!
  • واکنش شهرداری نسبت به قطع درختان کنار باغ موزه قصر | آفت چوب خوار درختان را پوک کرده بود
  • مصباحی مقدم: آمریکا بدنبال تدابیر جدید برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی است
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در داخل و خارج کشور برپا می‌شود
  • وقتی می گوئیم چیدمان هوشمندانه داخل خانه دقیقا منظورمان این است!(+تصاویر)
  • حمایت استاندارد ایلام از رشد تولید در استان
  • خدمه هندی کشتی توقیف شده توسط ایران با انجام تعهدات توافق شده آزاد می‌شوند
  • خودرو جایزه کم مصرفان برق/ توافق نفتی آمریکا و چین