Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا،  حمیدرضا جماعتی روز یکشنبه در حاشیه جلسه کمیته علمی کشوری کووید - ۱۹ در جمع خبرنگاران افزود:  سه مرکز فعال در کشور بررسی ژن را انجام می دهند که هنوز گزارسی در داخل کشور از این واریانت جدید نداریم.  

وی ادامه داد: یکی از موضوعاتی که در جلسه امروز کمیته علمی مطرح شد در مورد این بود که آیا در کشور ما ویروس اومیکرون شناسایی شده است یا خیر که خوشبختانه تاکنون گزارشی در این زمینه نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جماعتی در پاسخ به این سوال که آیا واکسن های داخلی نسبت به واکسن های وارداتی تاثیرگذاری بیشتری دارند، گفت: نتایج بررسی ها نشان می دهد یک سری از واکسن های داخلی کرونا از برخی واکسن های خارجی اثربخشی خیلی بیشتری دارند.

جماعتی ادامه داد: این موضوع امیدی را برای ما گشوده که در آینده اگر تولیدات کافی و حمایت مناسب از تولید کنندگان داخلی انجام گیرد، به صادرات این واکسن ها به کشورهای اطراف اقدام کنیم.

وی افرود: نتایج مطالعات در داخل کشور نشان دهنده اثربخشی بیشتر واکسن های تولید شده داخلی است که این نوید را می دهد از آنها در دز بوستر همه استفاده کنیم.

دبیر کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ خاطرنشان کرد: حدود ۳۰ میلیون دز واکسن کرونا در کشور داریم که می توانیم به عنوان دز بوستر استفاده کنیم.

جماعتی ادامه داد: درصد کمی هم که هنوز واکسینه نشده اند، به آنها توصیه می کنیم اقدام به تزریق واکسن کنند. با انجام دز بوستر پیک های بعدی کرونا به حداقل عوارض ممکن می رسد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا برنامه ای را برای واکسینه شدن افراد کمتر از ۱۲ سال در دست اجرا دارید؟ گفت: هرچند هنوز مطالعات در این زمینه کامل نشده است، اما این موضوع در دستور کار قرار دارد.

جماعتی بیان کرد: اگر اطلاعات کافی به دست آوریم که نشان دهنده کارایی واکسن و نبود عارضه برای کمتر از ۱۲ سال باشد، این موضوع هم ابلاغ خواهد شد.

وی ادامه داد: کمیته علمی کشوری کرونا در این زمینه در حال مطالعه و در حال جمع اوری اطلاعات از دیگر کشورهایی است که این کار را انجام داده اند. بعد از آن تصمیم گیری در این زمینه انجام می شود.  

جماعتی تصریح کرد: برخی کشورها اقدام به واکسیناسیون کودکان پنج تا ۱۲ سال کرده اند.

جلسه کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ امروز با حضور کارشناسان این حوزه در بیمارستان قلب شهید رجایی برگزار شد. 

در حالی که متخصصان حوزه بهداشت مشغول مهار گونه دلتای ویروس کرونا بودند، یک گونه جدید از ویروس کرونا شناسایی شد که بسیار نگران‌کننده است. این گونه B.۱.۱.۵۲۹ یا اومیکرون نام دارد و با حدود ۵۰ جهش ژنتیکی، رکورد بیشترین تعداد جهش‌های ژنتیکی را به خود اختصاص داده است.

ظهور سویه جهش یافته ویروس کرونا موسوم به اومیکرون که اولین بار در آفریقای جنوبی و هنگ کنگ شناسایی شد و اکنون به ده ها کشور سرایت کرده و نگرانی های تازه ای را برانگیخته است.

اطلاعاتی که تاکنون درباره این گونه جدید به دست آمده، نشان می‌دهد علایم آن مشابه سایر گونه‌های ویروس کرونا است که شامل تب، سرفه مستمر و از دست دادن حس چشایی یا بویایی است.

در حال حاضر محققان در حال مطالعه ساختار ژنتیکی و رفتار این گونه جدید بوده و در تلاش هستند شدت علایم ناشی از ابتلا به این گونه را ارزیابی کنند.

منبع: ایرنا پربیننده ترین اگر می خواهید ۲۰ سال جوانتر شوید بخوانید! آشنایی با خواص سیاه دانه اشتباهات رایج در پیاده روی چیست؟ این خوراکی را بخورید شاد می شوید + عکس پختن این غذاها در زودپز ممنوع است!

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ایران ویروس کرونا کرونا شیوع کرونا اومیکرون کمیته علمی کشوری ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۳۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاری های دفاعی و نظامی ایران و هند 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ امیر سرتیپ آشتیانی در دیدار با دبیر کل وزارت دفاع هند با اشاره به اشتراکات تمدنی، تاریخی و فرهنگی بر ضرورت رایزنی در خصوص موضوعات دو جانبه، منطقه ای و بین المللی میان دو کشور تاکید کرد. 

وزیر دفاع ایران با اشاره به واقع شدن دو کشور در یک منطقه راهبردی اظهار داشت: ظرفیت های متعدد همکاری تهران و دهلی نو می تواند در برقراری صلح و امنیت در منطقه حساس غرب آسیا و شبه قاره هند به کار گرفته شود.

وزیر دفاع ایران با توجه به تحرکات داعش در منطقه بر ضرورت همکاری مشترک جهت پیشگیری از قدرت گیری این گروه تروریستی و نیز رایزنی در خصوص تحولات منطقه افغانستان تاکید کرد. 

امیر سرتیپ آشتیانی با اشاره به اهمیت همکاری های دفاعی و نظامی دو کشور در برقراری ثبات و امنیت در منطقه آمادگی خود را جهت توسعه همکاری های دفاعی و نظامی میان دو کشور با طرف هندی در حوزه های مختلف اعلام نمود.

دبیر کل وزارت دفاع هند نیز در این دیدار ضمن ابراز همدردی و تسلیت شهادت مستشاران نظامی جمهوری اسلامی ایران در سوریه بر ضرورت برقراری امنیت و وآرامش منطقه تاکید نمود.

وی با اشاره به حوزه تمدنی مشترک دو کشور بر ضرورت توسعه همکاری های اقتصادی و زیر ساختی به ویژه مشارکت دهلی نو در پروژه بندر چابهار تاکید کرد. 

دبیر کل وزارت دفاع هند با اشاره به اهمیت همکاری های دفاعی دو کشور بر ضرورت توسعه هرچه بیشتر مناسبات فیمابین در حوزه های دریایی، شرکت در رزمایش دریایی،  تحقیقات دفاعی، آموزشی و  تبادل دانشجو تاکید نمود.  

دیگر خبرها

  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • رویکرد حکمت بنیان کلید حکمرانی در سلامت
  • دفاع جوان کاشمری از ۳ دختر نوجوان در مقابل اراذل‌واوباش
  • اجراشدن 65 طرح در محلات هدف بازآفرینی خراسان جنوبی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • توسعه همکاری های دفاعی و نظامی ایران و هند 
  • ضربه چاقو به جوان کاشمری به دلیل حمایت از چند دختر در برابر ۳ مزاحم
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!