Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید احسان خاندوزی، عصر جمعه در جمع خبرنگاران شهرستان بافق در حاشیه بازدید از پیت معدنی شرکت سنگ آهن مرکزی ایران – بافق اظهار داشت: شهرستان بافق از لحاظ معدنی بسیار غنی است و اولین معدن سنگ آهن ایران، معدن چغارت است که در ۱۲ کیلومتری شمال شرقی این شهرستان قرار دارد.

وی عنوان کرد: شرکت سنگ آهن مرکزی ایران بزرگترین تولیدکننده سنگ آهن دانه بندی کشور در ۴۰ سال گذشته است و این شرکت از سال ۱۳۵۰، عملیات استخراج سنگ آهن در معدن چغارت را آغاز کرده و تاکنون سنگ آهن مورد نیاز کارخانه ذوب آهن اصفهان و برخی صنایع فولادسازی کشور را تامین و از سال ۱۳۸۰ نیز به جمع صادرکنندگان سنگ آهن پیوسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خاندوزی ادامه داد: ذخیره سنگ آهن بلوک معدنی بافق که از ساغند تا زرند ادامه دارد، بیش از ۲ میلیارد تن برآورد شده و سهم معادن چغارت ۱۶۰ میلیون تن برآورد شده که ۱۰۰ میلیون تن آن تاکنون برداشت شده است.

وی بیان کرد: بلوک معدنی بافق با ذخیره بیش از یک سوم سنگ آهن کشور به عنوان مهمترین زون آهن دار ایران شناخته شده در نتیجه عملیات اکتشافی انجام شده از سال ۱۳۴۰ تاکنون در این منطقه بیش از ۳۸ آنومالی آهن دار با ذخیره نزدیک به ۱.۷ میلیارد تن شناسایی شده که یکی از مهمترین آن‌ها معدن چغارت است.

خاندوزی همچنین در بازدید از مجموعه ورزشی کارگران بافق گفت: این مجموعه با مساحت چهار هکتار، مصوب سفر دوم هیئت دولت نهم و دهم بود که با توجه به ضرورت توسعه ورزش برای نیروهای مولد کارگری، در سال ۱۳۸۹ عملیات اجرایی آن آغاز شد.

وی افزود: در سال‌های ۸۹ تا ۹۹ از محل اعتبارات ملی، مبلغ ۳۶ میلیارد و ۶۶ میلیون رالب، بابت احداث سالن چند منظوره، زمین چمن مصنوعی، حصارکشی و اخذ انشعابات آب و برق هزینه شد.

خاندوزی ادامه داد: برای تکمیل محوطه سازی این مجموعه، ایجاد استخر سرپوشیده و احداث پنج باب سوئیت، ۴۰ میلیارد تومان دیگر اعتبار نیاز است.

کد خبر 5377664

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد سید احسان خاندوزی ویروس کرونا بوشهر گرگان آمار کرونا کرمانشاه لیگ برتر فوتبال ایران آلودگی هوا خطبه های نماز جمعه عکس استانها شب یلدا شهرداری قم قاسم سلیمانی قوه قضاییه سنگ آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۴۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزهای بهاری دریاچه ارومیه

دریاچه ارومیه ، دریاچه ای شور در شمال غرب ایران و بین استان های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی است. این دریاچه ، بزرگترین دریاچه داخلی ایران و از بزرگترین دریاچه های آب شور در جهان است که در سال های اخیر دچار بحران آب و خشکسالی شده است. با افزایش بارش‌ها در حوزه آبریز دریاچه ارومیه نسبت به سال گذشته و رهاسازی حق‌آبه این دریاچه از سدهای بالادست، وضعیت این دریاچه رو به بهبود است و مردم با قایق سواری وگشت وگذار در دریاچه اوقات خود را سپری می‌کنند. به اشتراک بگذارید: https://tn.ai/3075432 درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار ؛ جدیدترین اخبار لحظه به لحظه امروز پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS تلگرام اینستاگرام توییتر   آپارات   سروش   آی‌گپ   گپ   بله   روبیکا   ایتا
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

دیگر خبرها

  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • روزهای بهاری دریاچه ارومیه
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟