Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد خبرگزاری فارس، محمد کردبچه پس از 46 سال فعالیت در سازمان برنامه و بودجه،‌ از این سازمان خداحافظی کرد.

وی پس از تحصیل در انگلستان سال 1354 قبل از انقلاب اسلامی وارد سازمان برنامه و بودجه شد و به عنوان کارشناس فعالیت خود را آغاز کرد.

این کارشناس ارشد بودجه، از سال 58 تا سال 82 به مدت 24 سال معاون دفتر اقتصاد کلان مشغول فعالیت بود و به گفته خودش از سال 60 مستقیم وارد کار بودجه ریزی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی قبل از انقلاب، حضور روسای همچون عبدالمجید مجیدی، محمد یگانه، منوچهر آگاه، حسنعلی مهران و مرتضی صالحی را بر ریاست سازمان برنامه و بودجه درک کرده است.

بعد از انقلاب نیز دوران ریاست علی اکبر معین‌فر، عزت الله سحابی، موسی خیر، محمدتقی بانکی،‌ مسعود زنجانی روغنی،‌ حمید میرزاده، محمدعلی نجفی، محمدرضا عارف، محمد ستاری‌فر، حمیرضا برادران شرکا، فرهاد رهبر، سید امیرمنصور برقعی، ابراهیم عزیزی، بهروز مرادی و محمدباقر نوبخت بر سازمان برنامه و بودجه را درک کرده است.

کردبچه سال 1390 بازنشسته شد اما بنا به درخواست رئیس وقت سازمان برنامه و بودجه قرارداد همکاری منعقد کرد تا در تهیه برنامه‌ها و بودجه نقش ایفا کند.

وی در سال‌های اخیر مسئولیت تدوین پیوست شماره 4 (بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد) در لوایح  بودجه سنواتی و تهیه برنامه‌های سالانه قوانین توسعه‌ای را برعهده داشت که همیشه همزمان با ارائه لایحه بودجه منتشر می‌شد.

براساس بند پ ماده 8 قانون برنامه ششم توسعه و قانون بودجه سال‌های اخیر استقرار بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد در دستور کار قرار گرفت.

مسئولان سازمان برنامه و بودجه دولت سیزدهم برخی پیوست های بودجه از جمله برنامه سالانه قانون برنامه ششم توسعه و بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد را از لایحه بودجه سال 1401 حذف کردند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سازمان برنامه و بودجه اقتصاد انگلستان خداحافظی سازمان برنامه و بودجه بودجه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۹۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات

رحمان فیض قربانی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه امسال توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات را در برنامه استان داریم، گفت : هزار هکتار به توسعه باغات آبی و ۶۰۰ هکتار دیگر به توسعه باغات دیم اختصاص خواهد داشت.

فیض قربانی افزود: پیش‌بینی می‌شود با این سطح از توسعه در مجموع ۱۶ هزار تن محصول باغی به مجموع تولیدات باغی استان کرمانشاه اضافه شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: توسعه باغات دیم شامل باغات بادام، انگور، پسته و توسعه باغات آبی نیز شامل توسعه نخیلات، باغات مدرن و باغات کلاسیک خواهد بود.

وی سرمایه‌گذاری در زمینه توسعه باغات را در استان دارای توجیه اقتصادی عنوان کرد و افزود: استان کرمانشاه به دلیل برخورداری از شرایط اقلیمی مناسب و طبیعت چهار فصل مستعد توسعه باغات بوده، ضمن اینکه همجواری با کشور عراق فرصت خوبی را برای صادرات محصولات باغی در اختیار استان قرار خواهد داد.

فیض‌قربانی با دعوت از سرمایه گذاران برای ورود در زمینه توسعه باغات در استان، تاکید کرد: سرمایه گذاری روی توسعه باغات می‌تواند ارز آوری بالایی برای استان کرمانشاه از قِبَل صادرات محصولات باغی به همراه داشته باشد.

وی اضافه کرد: از سرمایه گذارانی که بخواهند در زمینه توسعه باغات کار کنند، هم در زمینه تسهیل صدور مجوز‌ها و هم در حوزه معرفی به بانک برای دریافت تسهیلات ارزان قیمت حمایت خواهد شد.

وی گفت: سال گذشته در مجموع ۹۰۰ هکتار - شامل ۳۷۶ هکتار باغ دیم و مابقی باغات آبی - به سطح باغات استان اضافه شد.

فیض‌قربانی با بیان اینکه استان کرمانشاه هم اکنون ۴۵ هزار هکتار باغ دارد، گفت: سالانه ۳۴۰ هزار تن محصولات باغی در استان کرمانشاه تولید می‌شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • مسئولان با ابتکار عمل برای افزایش حضور مردم در نمازجمعه تلاش کنند
  • ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است
  • منظور: ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است