Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمدرضا کریمی گفت: پروژه طراحی و استقرار سامانه بارگیری مکانیزه با ثبت موقعیت‌های مکانی و زمانی پست‌های هوایی و زمینی از سال ۹۹ در دستور کار این دفتر قرار گرفت.

او افزود: با توجه به اینکه امکان نظارت صد درصد بر فرایند بارگیری پست‌ها به صورت سنتی و با حضور در محل میسر نیست، بنابراین در روش بارگیری مکانیزه با استفاده از قابلیت‌های انتقال داده و درج موقعیت‌های مکانی و زمانی پست ها، دقت و صحت اطلاعات برداشتی به میزان زیادی افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول، برقراری ارتباط با سامانه جامع مهندسی (سنم)، را از دیگر قابلیت‌های مهم این سامانه برشمرد و بیان داشت: این سامانه، قادر است لیست ترانس‌های فول بار و اطلاعات آن را برای تهیه طرح‌های اصلاحی به کارتابل طراحان ارسال کند که نتیجه اقدامات شامل (رفع فول باری ترانس‌های پربار، رفع افت ولتاژ وصیانت از دارایی‌های فیزیکی شرکت) قابل رصد و پیگیری است.

کریمی، خاطرنشان کرد: ابعاد استفاده از سامانه فوق ۲۱۰ کاربر در سطح ستاد شرکت و ۲۶ مدیریت تابعه است که در پیک امسال طی ماه‌های خرداد تا شهریور با استفاده از این سامانه جمع آوری و پردازش اطلاعات بارگیری ۱۲۹۶۰ دستگاه پست عمومی و ۳۶۵۰۰ فیدر فشار ضعیف انجام پذیرفته و اطلاعات آن به سامانه سنم ارسال شده است.

مدیردفتر نظارت بر بهره برداری شرکت توزیع نیروی برق استان فارس، یادآور شد: ابزار این سامانه شامل اندروید، وب، مولتی متر بلوتوثی است که با استفاده از این ابزار خطا‌های انسانی به حداقل ممکن می‌رسد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت برق فارس پست های هوایی و زمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۹۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین باند قاچاق موبایل در یزد متلاشی شد

به گزارش قدس آنلاین، بر اساس تحقیقات صورت گرفته مشخص شد که ۱۳ متهم با وارد کردن غیرمجاز داده‌های الکترونیکی در سامانه گمرکی به وسیله ورود اطلاعات نادرست مربوط به شماره گذرنامه و با سوء استفاده از کدملی و کد فراگیر افراد از طریق دفاتر صدور سیم کارت به عنوان مسافر ورودی هویت های جعلی را ثبت کرده‌اند.

همچنین با وارد کردن اطلاعات شناسه IMEI و مدل و مشخصات تلفن همراه تحت رویه مسافری بدون رعایت تشریفات گمرکی، کد فعال سازی دریافت نموده و بدین صورت دست به اقدامات مجرمانه زده‌اند.

بر این اساس، تعداد ۷ هزار و ۳۳۷ دستگاه گوشی تلفن همراه با ارزش ۲۷۰ میلیارد تومان به صورت قاچاق وارد شده است.

در نهایت با تکمیل تحقیقات در دادسرای یزد، قرار جلب به دادرسی متهمان به اتهاماتی از قبیل مشارکت در قاچاق سازمان یافته و حرفه ای، دسترسی غیرمجاز به سامانه های مخابراتی و جعل رایانه ای صادر شد و پرونده پس از صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پژمان‌فر: بانک مرکزی صدور چک را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک کند
  • طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام
  • میدان ۱۲ فرودین، نماد ناکارآمدی مدیریت شهری در سنندج + گزارش پیگیری
  • استقرار سامانه بارشی در استان ایلام تا پایان هفته
  • مستاجران مراقب کلاهبرداری در سامانه خودنویس باشند
  • مالیات طلافروشان سالی ۹ میلیون و ۶۰۰ هزارتومان است
  • بزرگترین باند قاچاق موبایل در یزد متلاشی شد
  • آغاز طرح مدیریت مکانیزه پارک حاشیه ای خودرو در اردبیل
  • استقرار هوای پایدار در گیلان/ نفوذ سامانه بارشی از سه شنبه
  • ترکیه ناو هواپیمابر می‌سازد