Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید شهابی نیا صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طرح جامع شهر همدان یکی از مسائل با اهمیتی که این روزها دغدغه مردم و مسئولان شهر و استان است، افزود: در شرح خدمات طرح جامع یکی از بخش‌های که باید توسط شرکت مشاور تهیه و ارائه شود، مطالعات اقتصادی و مالی است.

وی با اشاره به ابلاغ و اجرای طرح جامع، گفت: این طرح خلاءها و نواقص بسیار بالایی دارد به طور خلاصه مطالعات مذکور نشان می‌دهد اجرای این طرح چقدر برای مدیریت شهری، دستگاه‌های دولتی و… و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هزینه ایجاد می‌کند.

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای اسلامی شهر همدان ادامه داد: یکی از ایرادات اساسی طرح جامع که توسط متخصصان و برخی اعضای شورای شهر مطرح شده مطالعات اقتصادی آن است و نکته جالب اینجا است که مشاور در جلسه‌ای ارائه آن‌را از وظایف خود نمی‌دانست.

وی تصریح کرد: از طرفی در صورت عدم وجود مطالعات اقتصادی و مالی واقعی، تحقق پذیری طرح‌ها با چالش جدی مواجه خواهد شد؛ همچنین تجربه نشان داده عدم لحاظ مؤلفه‌های اقتصادی در طرح‌های توسعه و عمران در بسیاری از شهرها تحقق این طرح‌ها را به زیر ۲۰ درصد رسانده است.

شهابی نیا در این خصوص، ابراز کرد: یکی دیگر از نواقص این طرح مشخص نبودن هزینه آن است، حتی برخی مسئولین معتقدند این موضوع در قرارداد منعقد شده ولی انجام نمی‌شود.

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای اسلامی شهر همدان مطرح کرد: این وضعیت درحالی است که با طرح چند موضوع مانند علت نبود موارد اصلی در متن قرارداد و نداشتن مطالعات اقتصادی و مالی در طرح می‌توان به نواقص طرح جامع پی برد.

کد خبر 5384166

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای شهر همدان طرح جامع شهری ویروس کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه بارش برف کرمانشاه آمار کرونا گرگان آتش سوزی قاسم سلیمانی واکسن کرونا سانحه تصادف تبریز شب یلدا لیگ برتر فوتبال ایران مطالعات اقتصادی طرح جامع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۹۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت ضعف‌هایش را انکار نکند، گفت: مهمترین ضعف دولت این است که نتوانست از افراد خیلی قوی استفاده کند درحالی که برای حل مشکل نیاز است به سراغ افراد توانمند برویم.

مهدی باقری در گفت و گو با خبرنگار شفقنا در رابطه با عملکرد دولت در مهار تورم، اظهار داشت: ما نمی گوییم عملکرد دولت صد در صد رضایت بخش بود اما ارزیابی بنده از عملکرد اقتصادی دولت در سال ۱۴۰۲، این است که پای کار آمد و عزم جدی داشت اما در همین حد که می بینیم، موفق بود.

وی با اشاره به موانع تحقق اهداف دولت، گفت: دولت باید عزم جدی برای تحقق اهدافش داشته باشد لذا باید به سراغ تقویت کابینه اش برود اما این به معنای تغییر نیست؛ ما لزوما به دنبال مچ گیری و تغییر وزرا نیستیم بلکه دولت باید بُعد مسوولین اجرایی را به هر طریقی تقویت کند.

نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت خودش باید ضعف هایش را بازگو کند و آنها را انکار نکند؛ مهمترین ضعف دولت این است که نتوانست از افراد خیلی قوی استفاده کند درحالی که برای حل مشکل نیاز است به سراغ افراد توانمند رفت. نماینده ها با مداخلات در انتسابات، اثرهای منفی گذاشتند اما خود دولت هم جدی نبود و به نظر من آقای رییسی جدیت لازم در یافتن و آوردن افراد قوی به عرصه اجرایی کشور را، نداشت.

آقای باقری بیان کرد: در حوزه اقتصادی کشور، انتظار داشتیم که دولت پهلوان ها را روی کار بیاورد اما این اتفاق رخ نداد این انتقاد هم لزوما در سطح وزرا نیست؛ بلکه از رأس قوه مجریه تا سطوح پایین‌تر در شهرستان ها هم، اولویت این نبوده که تیم های اقتصادی تقویت شود و حضور افراد قوی را شاهد نیستیم.

وی اظهار داشت: پیش بینی من از آینده این است که قطعا روزهای بهتر اما چالش های بیشتری هم خواهیم داشت؛ کشور ما به لحاظ سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و … در بَعد بین المللی و حتی داخلی، با مشکلاتی مواجه است؛ درواقع رقابت سیاسی و اجتماعی خوب است اما بعضا رویکرد منفی پیدا کرده و به ضرر مردم تمام می شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • چالش‌های قانونی جدید شهردار قم برای ادامه حضور در مدیریت شهری
  • صنعت حمل و نقل بین المللی: مروری جامع با نگاهی عمیق به نقش هوش مصنوعی
  • طرح جامع شهری در شهرهای کوچک بلاتکلیف مانده است
  • نمایندگان کارگران همدان با شهدا تجدید پیمان کردند
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • با سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود
  • چالش تغییر تعرفه های گمرکی برای بازرگانان و فعالان اقتصادی