Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت حقوقی وزارت علوم، مرتضی فرخی در نشست با مسئولان دانشگاه‌های آزاد و پیام‌نور مسجد سلیمان، هفتکل، لالی و اندیکا در دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان مسجدسلیمان، اظهار داشت: وزارت علوم در دولت جدید نگاه متفاوتی نسبت به دوره‌های قبل دارد؛ در رویکرد جدید دولت انقلابی، دغدغه اصلی رفع مسائل و مشکلات دانشگاه و جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای تحقق اهداف مورد نظر دولت در حوزه آموزش عالی, نیاز است مأموریت‌های جدیدی تعریف شود. در گام اول برای عملیاتی کردن برنامه‌ها، سامانه‌ای تحت عنوان " نظام ایده‌ها و نیازها" (نان),جهت رفع نیازهای متقابل دانشگاه, جامعه و صنعت طراحی و راه اندازی کرده است.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در نشست با استاندار خوزستان نیز دغدغه ارتقای کیفیت سطح آموزش و همچنین برقراری ارتباط هرچه بیشتر دانشگاه با صنعت و جامعه مورد بحث واقع شد و این دغدغه نویدبخش آینده‌ای خوب در حوزه آموزش عالی خوزستان است.

وی افزود: در حوزه شهرستان‌ها ازجمله شهرستان‌های خوزستان، زمانی برای شکستن سد کنکور, مطالبه برای افزایش رشته و توسعه عمرانی دانشگاه‌ها بر اساس نیاز, بالا بود اما اکنون حدود ۷۰۰ هزار صندلی خالی وجود دارد. رؤسای دانشگاه‌ها باید به دقت بررسی کنند که با توجه به ظرفیت منطقه تا چه اندازه امکان افزایش رشته‌ها وجود دارد و در پنج سال آینده چه تعداد دانش آموز قصد ورود به دانشگاه‌ها را دارند.

وی بیان کرد: باید برای توسعه ابتدا سرانه آموزشی را در نظر بگیریم. نمی‌گوییم استانداردها مانند دانشگاه‌های بزرگ کشور باشد اما نباید کیفیت هم فدای کمیت شود.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: باید ظرفیت سنجی و طرح آمایش به دقت صورت گیرد و از تجمیع واحدها هراس نداشته باشیم. اگر واحدهای پیام‌نور حوالی مسجد سلیمان همگی در این شهر تجمیع شوند بی شک فضای بهتری برای رونق رشته‌ها و خدمات رسانی به دانشجویان و اساتید فراهم می‌شود.

وی یادآور شد: ظرفیت کشاورزی در استان خوزستان بالا اما متقاضی این رشته پایین است؛ برای افزایش سرانه آموزشی و رشته باید شرایط مناطق به خوبی بررسی شود.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: مشکلات دانشگاه‌های پیام‌نور اندیکا و لالی باید مورد بررسی قرار گیرد و اگر درمواردی ضرورت تجمیع بود, نیاز است که از ابزارهای تشویقی برای جابجایی اعضای هیأت علمی و کارمندان استفاده شود.

وی گفت: همواره سیاست وزارت علوم نگاه مثبت به آموزش‌های مهارتی است؛ مسئولان خوزستان در مناطق روستایی و عشایری رشته‌های جذاب مهارتی را بررسی کنند و پس از ارئه پیشنهاد ما نیز بررسی می‌کنیم.

فرخی اظهار داشت: همچنین در زمینه ارتباط دانشگاه و صنعت ظرفیت خوبی در این منطقه است. پیشنهادات عملیاتی که منجر به ارتقای کیفیت شود به وزارت ارائه شود. در همین راستا در سطح وزارت علوم نیز در راستای تقویت ارتباط جامعه, صنعت و دانشگاه اقدامات خوبی صورت گرفته و از ظرفیت جوانان برای ارتقای کیفیت آموزشی نیز به خوبی استفاده شده است.

نشست بررسی مسائل و مشکلات دانشگاه‌های آزاد و پیام‌نور شهرستان‌های مسجدسلیمان، لالی، هفتکل و اندیکا با حضور مرتضی فرخی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم در دانشگاه آزاد شهرستان مسجد سلیمان برگزار شد.

کد خبر 5384340 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری سند آمایش آموزش عالی وزارت علوم تحقیقات و فناوری امتحانات پایان ترم دانشگاه پیام نور دانشگاه های علوم پزشکی خوابگاه دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی دانشجویان دانشگاه تهران تصویب رشته سازمان سنجش حوزه علمیه بازنگری دروس دانشگاهی شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم دانشگاه ها پیام نور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۳۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار رئیس دانشگاه آزاد به ناهنجاری در انتخاب رشته دانشگاهی

رئیس دانشگاه آزاد ‌گفت: در هفته‌ای که گذشت ۱۲۰ هزار نفر در رشته ریاضی، ۶ برابر در رشته تجربی و سه برابر در دیگر رشته‌ها شرکت کردند و این حکایت از یک ناهنجاری در انتخاب رشته در بین دانش‌آموزان دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چالوس، محمد مهدی طهرانچی در اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی که در چالوس برگزار شد اظهار داشت: مباحثی پیرامون رفتار اجتماعی دانشجویان و دانش‌آموزان و داوطلبان آموزشی پرداختن به مباحث آموزشی از اهداف این گردهمایی بود.

وی افزود: آینده آموزش عالی در حقیقت در گرو توجه به حرکت هایی است که امروز در قالب انتخاب رشته رخ می دهد و این آینده کشور را رقم می‌زند.

رئیس دانشگاه آزاد کشور همچنین افزود: در هفته‌ای که گذشت 120 هزار نفر در رشته ریاضی، 6 برابر در رشته تجربی و سه برابر در دیگر رشته‌ها شرکت کردند و این حکایت از یک ناهنجاری در انتخاب رشته در بین دانش‌آموزان دارد که اگر این موضوع عالمانه هدایت نشود می‌تواند آینده کشور را به خطر بیندازد.

وی بیان کرد: وقتی دانش آموزان براساس علایق و دریافت هایشان  انتخاب رشته می‌کنند، دانشگاهیان باید علل این انتخاب و توزیع نامتوازن را بررسی کنند که امروز در این اجلاسیه در حوزه علوم اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت و مسائل جدی هم مطرح شد که انشالله با همت و تلاش برطرف خواهد شد.

طهرانچی با اشاره به اینکه  ما در یک جنگ ترکیبی قرار گرفتیم تصریح کرد: در هنر و رسانه بحث جامعه شناسی و مخاطب شناسی جایگاه بسیار مهمی دارد که به این مبحث نیز از سوی بیش از 70 جامعه شناس از دانشگاه های آزاد سراسر کشور در این اجلاسیه پرداخته شد که جایگاهشان در نقش آفرینی جدیدشان در دانشکده‌های هنر و رسانه را بتوانند در جایگاه دقیقی قرار بدهند و ما دانشی را داشته باشیم که در این جنگ ترکیبی  بتوانیم متکی بر جامعه شناسی و دیگر علوم نقش آفرینی جدی کنیم.

وی در پایان درباره افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد گفت: دولت امسال 20 درصد افزایش حقوق برای اعضای دولت در نظر گرفته است و ما در جلسه شورای معاونین در حال تهیه لایحه‌ای برای هیأت امنای دانشگاه آزاد کشور هستیم که طی آن 30 تا 35درصد حقوق کارکنان افزایش خواهد یافت.

سید عبدالله میرغیاثی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران هم گفت: باید با ایجاد ساز و کارهای مناسب، کسری و کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد را جبران کنیم.
وی در  اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی درچالوس بیان کرد: در این اجلاسیه زمینه  و تبادل نظر صورت گرفت تا با ایجاد ساز و کارهای مناسب، کسری و کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد را جبران کنیم.

میرغیاثی با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است گفت:  همه ما در برابر این سند به عنوان یک سند بالادستی مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکردهای تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را طبق این سند پیش ببریم.

رئیس دانشگاه آزاد استان مازندران با اشاره به اینکه توجه به ظرفیت 13 واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد باید انجام شود گفت: درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحدهای مختلف دانشگاه آزاد هستیم.

وی بیان کرد: باید بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای نیز اقدام کنیم.

میرغیاثی تصریح کرد: ما بر اساس ظرفیت هر یک از واحدهای دانشگاهی برنامه ریزی داریم تا بتوانیم وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران را به درجه مطلوب و مقبول برسانیم.

وی همچنین درخصوص برگزاری اجلاسیه بیان کرد: این اجلاسیه به منظور تشکیل جلسات گروه های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی برگزار شد.

وی گفت: تلاش می کنیم گروه‌های علمی و دانشی در گروه‌های مختلف انسانی با یکدیگر همفکری کنند و بتوانند اقبال اجتماعی دانشجویان و جامعه هدف را نسبت به این رشته‌ها افزایش دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • هشدار رئیس دانشگاه آزاد به ناهنجاری در انتخاب رشته دانشگاهی
  • توضیحات رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان در مورد احتمال تعطیلی واحد گلباف
  • علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند