Web Analytics Made Easy - Statcounter

به دنبال عادی سازی روابط خارطوم و تل آویو، رژیم صهیونیستی برای حدود ۲۴۰۰ پناهجوی سودانی روادید موقت صادر می‌کند.

به گزارش قدس آنلاین، باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روزنامه تایمز اسرائیل نوشت: رژیم صهیونیستی بعد از صدور حکمی از سوی دیوان عالی دادگستری این رژیم، به پناهجویان سودانی اقامت موقت می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات رژیم صهیونیستی به بیشتر شهروندان سودانی از منطقه‌های دارفور، کوه‌های نوبه و نیل آبی که درخواست پناهندگی خود را قبل از ژوئن ۲۰۱۷ داده اند به مدت شش ماه اقامت موقت میدهد. تعداد سودانی‌هایی که درخواست پناهندگی به رژیم صهیونیستی داده اند و ذیل این حکم قرار می‌گیرند حدود ۲۴۴۰ نفر است.

روزنامه تایمز اعلام کرد که این تصمیم بعد از صدور حکم دیوان عالی دادگستری رژیم صهیونیستی در آوریل انجام پذیرفت که در آن  خواسته شده بود که تا پایان دسامبر اقامت موقت به سودانی‌ها داده شود.

اکثر پناهجویان سودانی قبل از سال ۲۰۱۷ و پس گذشت پنج سال از پایان ساخت حصار در مرز با مصر از سوی رژیم صهیونیستی، وارد تل آویو شدند. بر اساس این حکم، روادید هر کدام از این افراد در آینده به صورت فردی بررسی و تمدید می‌شود.

فعالان سودانی از این تصمیم استقبال کردند، اما با این وجود از مقامات رژیم صهیونیستی خواسته شده درخواست‌هایی را که پس از ۲۰۱۷ ارائه شده را نیز مورد بررسی قرار دهند.

این تصمیم مقامات رژیم صهیونیستی در زمانی صورت گرفت که همچنان سودان شاهد بی ثباتی است که پس از کودتای نظامی ماه اکتبر ۲۰۲۱ در سودان به فرماندهی عبدالفتاح البرهان، رئیس شورای نظامی حاکم سودان صورت گرفته است.

البرهان در پی این کودتا، شورای حاکمیتی و دولت انتقالی سودان را منحل و در بحبوحه اعتراضات مردمی و اختلافات میان ارتش و سیاستمداران در این کشور حالت فوق العاده اعلام کرد.

در تاریخ ۲۱ نوامبر این حکومت نظامی توافق کرد تا زمان برگزاری انتخابات ۲۰۲۳ در این کشور عبدالله حمدوک، نخست وزیر سودان رهبری کابینه تکنوکرات را برعهده بگیرد. توافقی که با مخالفت مردم و حامیان انقلاب سودان مواجه شد و سرانجام حمدوک در ابتدای سپتامبر از سمت خود استعفا کرد.

معترضان به حکومت نظامی در سودان دیروز شنبه در اطراف کاخ ریاست جمهوری این کشور در پایتخت تجمع می‌کنند که در پرتاب گاز اشک آور و تیراندازی به آنان از سوی نظامیان زخمی شدند و قرار است در پایان دسامبر تظاهراتی میلیونی برگزار کنند.

مریم الصادق المهدی، وزیر خارجه سودان ماه گذشته فاش کرد که عبدالفتاح البرهان، فرمانده ارتش و رئیس شورای نظامی این کشور تلاش کرد تا در کودتای نظامی نظر صهیونیست‌ها را جلب کند. المهدی در مصاحبه با اندیشکده آمریکایی «شورای آتلانتیک» توضیح داد: «دولت از نقش حمایتی اسرائیل برای کودتای نظامی آگاه بود، اگرچه در خط مقدم حوادث ظاهر نشد. جفری فلتمن، فرستاده آمریکا در شاخ آفریقا به همین منظور از اسرائیل بازدید کرد».

این حمایت پس از آن صورت گرفت که اواخر سال ۲۰۲۰، پس از اینکه خارطوم برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی تحت فشار قرار گرفت، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا با لغو نام این کشور از لیست کشورهای حامی تروریسم در صورت پرداخت ۳۳۵ میلیون دلار غرامت به خانواده‌های قربانیان حملات تروریستی که گفته می‌شد عاملان آن از سوی سودان حمایت می‌شدند، موافقت کرد و با این اهرم فشار، سودان نیز به صف عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی پیوست.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: پناهجویان سودانی تل آویو رژیم صهیونیستی رژیم صهیونیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۳۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات سناریوی رژیم‌صهیونیستی برای حمله به رفح

روزنامه عرب زبان رای الیوم از سناریوی رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح پرده برداشت و نوشت که اطلاعات گروه های مقاومت درباره عملیات احتمالی به این شهر، گواه بر طرح ارائه شده از سوی تل آویو به طرف مصری و دولت آمریکا است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، به نقل از رای الیوم، همه اطلاعات طرف‌های اسرائیلی و مصری درباره اجرای قریب الوقوع عملیات نظامی در محور فیلادلفیا و حومه شهر رفح، گواه بر این است که طرف اسرائیلی به دنبال عملیات محدودی است که طی آن بمباران سنگین زیرساخت‌ها، مگر در موارد ضرورت انجام نخواهد شد و هدف این عملیات، چهار گردان مقاومت در شهر رفح است.

این رسانه نوشت: اطلاعات گروه‌های مقاومت درباره عملیات احتمالی رفح گواه بر طرح ارائه شده تل آویو به طرف مصری و دولت آمریکاست. بر اساس اطلاعات موجود، به نظر می‌رسد که آمریکا و مصر با طرحی موافقت کرده‌اند که از عملیات تدریجی حکایت دارد که از مناطق شرقی شهر رفح شروع می‌شود و با بمباران سنگین مگر مناطقی که ارتش رژیم صهیونیستی گمان کند رهبران حماس در آن مخفی شده باشند، همراه نخواهد بود و تل آویو به اطلاع مقامات آمریکایی و مصری رسانده که اطلاعات لازم را درباره زیرساخت‌های نظامی مقاومت در شهر رفح و زیر تونل‌ها، برخی محله‌ها و کوچه‌های این شهر، جمع آوری و نهایی کرده است.

رای الیوم افزود: صحبت از عملیات نظامی تدریجی است که گفته می‌شود با همکاری کمیته نظامی و امنیتی مصر از حیث نظامی و اطلاعاتی طراحی شده و این بدان مفهوم است که قاهره موافقت اولیه را داده و این عملیات منتظر دستور بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی است.

این رسانه ادامه داد: نتانیاهو به عامل وقت و فشار به منظور وادار کردن مقاومت برای قبول پیشنهاد جدید مصر در لحظات آخر درباره تبادل اسیران امید دارد تا از عملیات صرف نظر کند، اما طرح‌های عملیاتی آماده و روی کاغذ است و بُعد اطلاعاتی پایان یافته و صحبت از روند تدریجی درگیری برای تصرف مناطق و حمله به حماس است.

رای الیوم اضافه کرد: منابع وابسته به مقاومت از آمادگی کامل برای مقابله با دشمن صحبت به میان می‌آورند. چهار گردان القسام در شهر رفح طی هفت ماه گذشته در عملیات نظامی شرکت نکرده و آماده و سرحال برای درگیری و رویارویی هستند.

کد خبر 748638

دیگر خبرها

  • ضربات جدید مقاومت فلسطین به نظامیان رژیم صهیونیستی
  • ضربه‌های جدید مقاومت فلسطین به نظامیان رژیم صهیونیستی
  • مصر: راه حل نظامی در «رفح» مردود است
  • تشدید تدابیر امنیتی در اطراف سازمان‌های صهیونیستی در جهان
  • جزئیات سناریوی رژیم‌صهیونیستی برای حمله به رفح
  • حمله مستقیم نظامی ایران به رژیم صهیونیستی یک شاهکار نظامی بود
  • تل‌آویو: در صورت دستیابی به توافق تبادل اسرا، عملیات رفح را به تعویق می‌اندازیم
  • جزئیات دیدار و گفتگوی مقام بلندپایه نظامی ایران با وزیر دفاع بلاروس
  • با فرض استفاده از حدود ۱۰۰ کامیون آواربرداری غزه ۱۴ سال طول می کشد
  • شهادت عضو دیگر حزب الله در جنوب لبنان