Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس بازار سرمایه گفت: در حال حاضر قیمت سهام بسیاری از شرکت‌های بورسی برای سرمایه گذاری بسیار جذاب هستند اما شرایط حاکم بر بازار بورس باعث شده است قیمت این سهام ها کشش رشد قیمتی را نداشته باشند و در حال حاضر بازار نیازمند حمایت و انگیزه برای رشد مجدد قیمت‌ها است.

حمید میر معینی در خصوص علت نوسانات شاخص بورس طی روزهای گذشته به خبرنگار برنا گفت: یکی از عوامل مهم تاثیر‌گذار بر نوسانات شاخص های بازار سرمایه کاهش انگیزه سرمایه‌گذاری به دلیل از دست رفتن اعتماد مردم به بازار بورس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین به دلیل افزایش نرخ بهره بانکی و اوراق بدهی بدون ریسک بیشتر مردم سعی می‌کنند سرمایه های خود را از بازار بورس و به سمت بازار‌های کم ریسک‌تر منتقل کنند.

وی با اشاره به اینکه طی چند ماه گذشته شاهد خروج نقدینگی از بازار سرمایه بودیم و نقدینگی جدیدی به بازار تزریق نشده است گفت: با توجه به شرایط بازار بورس و وجود فروشنده بسیار، اندک تغییر در قیمت سهام ها باعث واکنش شدید فروشندگان سهام می شود و معاملات بورس تحت تاثیر رفتارهای هیجانی سهامداران با نوساناتی بسیار شدید همراه می شود.

وی با تاکید برنقش بازار سرمایه در تامین مالی و رشد اقتصادی کشور گفت: بازارهای مالی نهادهای سرمایه‌گذاری و واسط میان سرمایه‌گذاران و اقتصاد هستند تا منابع مالی را از بخش‌های غیرضروری به بخش‌های تولیدی که در رشد اقتصادی، سرمایه‌گذاری، اشتغال‌زایی و در نهایت بهبود شرایط اقتصادی و اجتماعی اثر می‌گذارد هدایت کنند اما در حال حاضر نقش بازار سرمایه در این خصوص بسیار کم رنگ شده است. این مورد در کنار پیش‌بینی‌های لایحه بودجه ۱۴۰۱ از دلایل کاهش رونق بورس  و افزایش ریسک بازار در ماه‌های گذشته بوده است.

این کارشناس بازار سرمایه‌گفت: در حال حاضر قیمت بسیاری از سهام شرکت های بورسی برای سرمایه گذاری بسیار جذاب هستند اما شرایط حاکم بر بازار بورس باعث شده است قیمت این سهام ها کشش رشد قیمتی را نداشته باشند و در حال حاضر بازار نیازمند حمایت و انگیزه برای رشد مجدد قیمت‌ها است.

وی درخصوص رشد پر شتاب بورس طی معاملات این هفته گفت: رشدهای دو رقمی شاخص کل بورس و حتی صعود به کانال 1.4 میلیون واحدی به دلیل تغییرات قیمت در سهام‌های بزرگ و شاخص ساز بازار  ایجاد شده است در صورتی که شاخص هم‌وزن به عنوان یکی از معیارهای  مهم بررسی وضعیت بازار، به اندازه شاخص کل رشد نداشته است. با تغییر قیمت چند سهم بزرگ و با ارزش بازار بالا نمی توان وضعیت بازار سرمایه را به ثبات رساند و تغییرات مثبتی در روند معاملات ایجاد نخواهد شد.

وی تاکید کرد: شاخص کل بورس به تنهایی معیار مناسبی برای پیش‌بینی و بررسی بازار نیست و باید معیارهایی مانند حجم و تعداد معاملات، شاخص هم‌وزن و ارزش کل بازار را مورد بررسی قرار داد. 

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا شاخص سرمایه نقدینگی سهام رشد اقتصادی اقتصاد منابع مالی رشد اقتصادی و اجتماعی لایحه بودجه سرمایه گذاری رشد سرمایه سرمایه گذاری سهام شاخص بازار سرمایه سرمایه گذاری حال حاضر بازار بورس سهام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۶۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، شاخص کل بازار سرمایه امروز (یک شنبه ۹ اردیبهشت) ۲۰ هزار و ۱۴۴ واحد افت کرد و در کانال دو میلیون ۲۸۴ هزار واحدی ایستاد. بدین ترتیب در این روز شاخص کل بازار سرمایه ۰.۸۷ درصد ریزش کرد.


شاخص هم وزن ۰.۹۸ درصد افت کرد و در کانال ۷۵۷ هزار واحدی قرار گرفت.


در این بازار ۳۳۰ هزار معامله به ارزش ۴۷ هزار میلیارد ریال انجام شد.


در این روز به ترتیب نماد‌های فملی، فولاد، شپنا و وبملت بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل بازار سرمایه داشتند و عامل افت بازار سرمایه شدند.


در مقابل نماد‌های حکشتی و وامید بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل بازار سهام برجای گذاشتند.


شاخص کل فرابورس افت ۰.۹ درصدی را تجربه و در کانال ۲۵ هزار و ۲۸۹ واحدی ایستاد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • بورس در سکوت
  • گزارش روزانه بورس ۸ اردیبهشت/ بورس در سکوت
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • روند حرکتی شاخص‌های بازار سرمایه چگونه خواهد بود؟ +عکس
  • پیش بینی رئیس اتاق ایران و عراق از قیمت دلار
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود