Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، نشست و هم‌اندیشی کارشناسان حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان با هنرمندان چادرشب‌بافی قاسم آباد رودسر به منظور رفع مشکلات و تنگنا‌های توسعه این رشته فاخر و جهانی استان امروز برگزار شد.

منصور هادی‌پور، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان رودسر در این نشست گفت: در دوران شیوع ویروس کرونا، هنرمندان شاغل در حوزه صنایع دستی دچار خسارت‌های فراوانی شدند که جبران این آسیب‌ها امری ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در این دوران تمام تلاش این اداره بر جبران گوشه‌ای از خسارت‌های وارده به هنرمندان از طریق ارائه تسهیلات ارزان قیمت و ایجاد بازارچه‌های مقطعی بوده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی رودسر اظهار داشت: تسهیل دسترسی به مواد اولیه با کیفیت نظیر کاموا، ارائه تسهیلات کم‌بهره، ایجاد نمایشگاه‌های موقت و دائمی صنایع‌ دستی و همچنین توسعه خانه خلاقیت قاسم‌آباد از جمله اقداماتی است که برای توسعه این رشته باید در نظر گرفته شود.

همچنین در این نشست رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی رودسر نیز با تأکید بر لزوم کاربردی‌سازی ایده‌های جدید در تولیدات محصولات صنایع‌ دستی گفت: ایجاد و تشکیل اتاق فکر به منظور ارائه بهترین‌ ایده‌ها در قالب طرح‌های پشتیبان باید در دستور کار قرار گیرد و این اداره حمایت کامل خود را در حمایت از هنرمندان اعلام می‌کند.

روستای قاسم آباد چابکسر از توابع شهرستان رودسر به علت رواج چادرشب بافی در منطقه و ویژگی‌های آن و نیز اشتغال بیش از ۶۰۰ نفر از بانوان این روستا در این رشته صنایع دستی، به عنوان روستای ملی چادرشب بافی ثبت شده است.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: چادرشب بافی صنایع دستی و گردشگری روستای قاسم آباد گیلان چادرشب بافی صنایع دستی قاسم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۲۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به نقش مهم آموزش در حفظ و توسعه صنایع دستی، گفت: آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری سازی در این حوزه است. - اخبار استانها -

مریم جلالی دهکردی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قشم، اظهار داشت: صنایع دستی علاوه بر آن که می‌تواند منتقل کننده فرهنگ یک منطقه باشد، نقش مهمی نیز در اشتغال‌زایی و تولید ثروت دارد.

وی ادامه داد: لازمه اشتغال‌زایی و تولید ثروت در این حوزه آموزش در جهت بازاریابی و تجاری‌سازی است که می‌توان با برنامه‌ریزی صحیح به آن دست یافت.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اهمیت حفظ و احیای صنایع دستی و آشنایی بیشتر نسل جوان با فرهنگ و صنایع دستی مناطق خود، تصریح کرد: احیای این صنایع با هدف ایجاد ثروت و معرفی هر چه بیشتر آن از جمله وظایف ما است.

جلالی دهکری ایجاد خانه‌های صنایع دستی را راهکاری در جهت تحقق این موضوع عنوان کرد و گفت: امیدواریم با کمک بخش خصوصی و ظرفیت‌های مردمی بتوانیم خانه‌های صنایع دستی را ایجاد و توسعه دهیم و آنها را محلی به منظور آموزش، نمایش و عرضه محصولات صنایع دستی تبدیل کنیم.

وی تاکید کرد: نسل جوان با پیوند نسلی می‌تواند دانشی که سینه به سینه در دل اجداد و بزرگان ما وجود دارد را به عرصه دانش، محل تحصیل و آموزش و پرورش منتقل کند.

انتهای پیام/7558/

دیگر خبرها

  • حضور پررنگ صنایع دستی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو
  • دستگیری ۵ حفارغیر مجاز در شهرستان سوادکوه
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌ دستی استان سمنان به ۱۹باب رسید
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند