Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم تقی زاده عصر چهارشنبه در "نشستی با هیات رییسه و کارکنان اداری دانشگاه پیام نور خراسان رضوی افزود: با توجه به ظرفیتهای دانشگاه پیام نور، می توان درآمدهای اختصاصی آن را افزایش داد.

وی بیان کرد: هم اکنون حدود سه هزار و ۷۹۳ عضو هیات علمی و ۹ هزار و ۷۰۰ کارمند در ۳۶۹ واحد مرکزی و دانشگاهی این دانشگاه فعالیت دارند، همچنین ۶۵ درصد از اعضای هیات علمی در رشته علوم انسانی، ۲۱ درصد در بخش علوم پایه و ۱۷ درصد در بخش فنی و مهندسی مشغول هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: ۳۹۶ هزار دانشجو در مقاطع سه گانه کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه پیام نور تحصیل می کنند و به ازای هر ۲۰۰ دانشجو، یک نفر عضو هیات علمی و به ازای هر ۱۰۰ دانشجو یک کارمند جذب آن شده است.

رییس دانشگاه پیام نور گفت: این دانشگاه به سمت دانشگاه نسل سوم و مهارت آفرین در حال حرکت است، در این راستا تفاهم نامه هایی با نهادها و دستگاه های اجرایی مختلف به امضا رسیده و انعقاد تفاهم نامه هایی با معاونت عمرانی وزارت کشور، شرکت های دانش بنیان و دانشگاه آزاد در دستور کار قرار دارد.

تقی زاده اظهار داشت: ۱۲۷ واحد و مرکز در دانشگاه پیام نور ادغام شده اند، ۳۲ واحد دیگر نیز فرصت دارند تا حد نصاب لازم را کسب کنند، در غیر این صورت در دیگر واحدها ادغام خواهند شد.

وی اضافه کرد: خوشبختانه استقبال خوب از تحصیل در دانشگاه پیام نور، منجر به افزایش ظرفیت دانشجو در این دانشگاه شده است، در سال جدید تحصیلی نیز ۱۵۸ هزار ورودی جدید داشته ایم و شاهد رشد ۴۷ درصدی ظرفیت پذیرش دانشجو در مقاطع سه گانه این دانشگاه بوده ایم.

برچسب‌ها مشهد دانشجو مهارت اموزی دانشگاه پیام نور دانشگاه ابراهیم تقی زاده

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد دانشجو مهارت اموزی مشهد دانشجو مهارت اموزی دانشگاه پیام نور دانشگاه ابراهیم تقی زاده دانشگاه پیام نور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۴۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار رشتخوار راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در این شهرستان را ضروری دانست.

حسین باهوش در حاشیه دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه با وی به ایسنا گفت: هر چه قدر بتوانیم چتر حوزه دانشگاه و مراکز علمی و پژوهشی را در شهرستان باز کنیم، قطعاً هویت منطقه حفظ و ظرفیت‌های شهرستان افزایش پیدا خواهد کرد.

وی در ادامه درخصوص روند احیای دانشگاه پیام نور و اقدامات انجام شده در این حوزه، بیان کرد: ۲ سال پیش با تلاش‌ها و پیگیری‌های انجام شده دانشگاه پیام نور رشتخوار که در آستانه جمع‌آوری بود با ۱۵۰ دانشجو مجدداً احیا شد و امسال قریب به ۵۰۰ دانشجو دارد.

فرماندار رشتخوار با بیان اینکه همین امر باعث شد این دانشگاه رتبه برتر جذب بیشترین دانشجو در استان را از آن خود کند، اذعان کرد: ما به جد پیگیر راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان رشتخوار هستیم و با تمام توان و ظرفیت برای فعال شدن آن تلاش خواهیم کرد.

وی تأکید کرد: رشته‌های تحصیلی که مورد نیاز شهرستان است باید توسط کارشناسان شناسایی شود و همان رشته‌ها آموزش داده شوند.

باهوش خاطرنشان کرد: در جلسه‌ای که با آموزش و پرورش، مدیران شرکت‌های فولادی و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای برگزار گردید قرار بر این شد که نیروهای بومی مرتبط با نیاز شهرستان آموزش داده شوند و به محض راه‌اندازی صنایع فولادی، نیروها به شرکت‌های مربوطه تزریق شوند.

فرماندار رشتخوار در ادامه افزود: رشتخوار در حال پیشرفت و توسعه در مسیر صنعتی شدن است و در آینده نزدیک منطقه متحول شده و چرخه‌های تولید فولاد راه‌اندازی خواهند شد.

وی بیان کرد: در شرایط کنونی می‌طلبد به سمت رشته‌های تحصیلی فنی و مهندسی پیش برویم و نیروهای ماهر برای شهرستان آموزش دهیم.

باهوش راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در این شهرستان را ضروری دانست و گفت: هدف دانشگاه آزاد باید تربیت دانشجو در این منطقه باشد که در ابتدا باید رشته‌های مرتبط شناسایی شده و بعد فضاهای آموزشی لازم و اساتید مربوطه تأمین شوند.

وی با بیان اینکه رشتخوار سرشار از استعدادهای ناب علمی و جوانان مستعد است، اذعان کرد: ارتقای توان کمی و کیفی دانشگاه‌ها در جای جای این شهرستان ضروری است و باید در اولویت اول برنامه‌های توسعه‌ای مسئولان قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • بررسی آخرین وضعیت بودجه واعتبارات وطرح‌های نیمه تمام گیلان
  • کشمکش بر سر سه هزار میلیارد تومان؛ دولت برنده است یا مجلس؟
  • کشمکش بر سر سه هزار میلیارد تومان / دولت برنده است یا مجلس؟
  • دولت و بذرپاش، نمایندگان مجلس را دور می‌زنند؟
  • خاندوزی: جعبه ابزار تامین مالی برای تحقق جهش تولید آماده شد
  • حمایت اساتید دانشگاه در آمریکا از دانشجویان حامی فلسطین
  • پشتوانه‌سازی و قهرمان‌پروری از مهمترین برنامه‌های هیات اتومبیلرانی خوزستان
  • پذیرش بیش از ۳ هزار دانشجو در دانشگاه های لرستان
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش