Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، ارسلان سالاری پیش از ظهر امروز در نشست دارو و تجهیزات دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سالن اجلاس حوزه ریاست با تأکید بر لزوم مدیریت بهینه تأمین، توزیع و مصرف دارو و تجهیزات در بیمارستان‌ها، اظهار کرد: لازم است برای کالاهای مصرفی غیرپزشکی و همچنین تأمین تجهیزات پزشکی، تأمین نیازمندی‌ها با مدیریت دقیق از جمله خرید متمرکز و یا  از طریق شرکت‌های محدود صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تأکید بر در دسترس بودن داروی مورد نیاز بیماران در مراکز بیمارستانی، گفت: تمام بیمارستان‌ها اعم از سود ده و زیان ده در استان گیلان باید دارای داروخانه سرپایی باشند.

وی با بیان اینکه دانشگاه باید با تعبیه مراکزی از جمله در مرکز، غرب و شرق استان، سانتر تأمین و توزیع داروهای شیمی‌درمانی باشد، افزود: باید تلاش شود تا بیماران صعب‌العلاج ازجمله بیماران سرطانی در بیمارستان‌های رازی و ۱۷ شهریور، جهت تأمین دارو با مشکل روبرو نشده و به بخش خصوصی مراجعه نکنند.

 سالاری بر ضرورت ساماندهی تجهیزات پزشکی در سطح بیمارستان‌های استان نیز تأکید کرد و گفت: تشدید بر نظارت در خرید تجهیزات پزشکی و راه‌اندازی کارگاه تعمیرات تجهیزات پزشکی ازجمله اقداماتی هستند که می‌توان تا حد مطلوبی از تحمیل هزینه‌های گزاف جلوگیری کرد.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه بعضاً مشاهده می‌شود برخی از تجهیزات پزشکی در  بیمارستان ها سال‌ها بدون استفاده باقی‌مانده، افزود: این در حالی است که این تجهیزات در بیمارستان‌های دیگر قابل‌استفاده بوده و لازم است با گسیل این تجهیزات  برای بهره‌برداری از آن‌ها در بیمارستانی دیگر اقدام شود.

انتهای پیام/۳۳۸۹

منبع: فارس

کلیدواژه: ارسلان سالاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان دارو تجهیزات خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز تجهیزات در گیلان رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تجهیزات پزشکی بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۴۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد

سیدحیدر محمدی با اشاره به تلاش‌های سازمان بیمه سلامت در کنار دیگر ارگان‌های حوزه سلامت در خدمات‌دهی به بیماران خاص و صعب‌العلاج از جمله بیماران مبتلا به تالاسمی گفت: تالاسمی یکی از مهم‌ترین بیماری‌های ژنتیکی است که در کشور ما نیز همانند سایر کشورهای دنیا شیوع دارد، این بیماری که در زمره بیماران خاص و صعب العلاج قرار گرفته ۲۳ هزار مبتلا در ایران دارد و خوشبختانه کشورمان در زمینه دانش پزشکی درمان تالاسمی پیشگام بوده و عمر این بیماران با خدمات ارزشمند پزشکان طی سالیان گذشته افزایش یافته است.

رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به اینکه درمان این بیماری برای بسیاری از خانواده‌ها دارای هزینه‌های بسیار بالایی بوده و در برخی شرایط برای آن‌ها امکان پذیر نیست، افزود: سازمان غذا و دارو در سال ۱۴۰۲ داروهای موردنیاز بیماران تالاسمی را نسبت به سال قبل به میزان قابل توجهی تامین کرد.

وی با اشاره چالش‌های داخلی و خارجی کشور در تامین داروها، گفت: تلاش‌های سازمان غذا و دارو در انجام وظایف بویژه تامین انواع دارو علی رغم وجود همه محدودیت‌ها بیشتر نمایان می‌شود؛ اما این سازمان هیچ چالش بالفعل و بالقوه‌ای را بهانه کوتاهی از انجام وظایف خود قرار نمی‌دهد.

محمدی با بیان اینکه در تامین دارو های تالاسمی تلاش شده که نقایص نسبت به گذشته کاهش یابد و به داروی مورد نیاز بیماران دسترسی بهتری باشد، اظهار امیدواری کرد: در سال جاری با اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات لازم بتوان از بیماران خاص حمایت های بیشتری صورت داد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی