Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد، روح الله دهقانی فیروزآبادی از شناسایی ظرفیت های شرکت های دانش بنیان مراکز رشد سطح یک و دو در معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

وی گفت: متاسفانه تا به امروز نه تنها افکارعمومی و آحاد جامعه، بلکه خود مدیران دانشگاه آزاد اسلامی نیز به طور کامل در جریان ظرفیت های شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور کارامد قرار ندارند و این کار در قالب گفتگو با مدیران این شرکت ها در راستای ارزیابی ظرفیت ها و اقدامات صورت گرفته در شرکت های دانش بنیان در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دهقانی فیروزآبادی شناسایی ظرفیت های دانشگاه آزاد و معرفی آن را به افکارعمومی بسیار مهم و اساسی دانست و گفت: استفاده از ابزار رسانه برای بهره گیری از این ظرفیت ها ضروری است و تاکنون در بخش روابط عمومی و رسانه معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری اقداماتی از این دست در دستور کار قرار گرفته است.

وی گفت: پرونده هایی با محوریت گفتگو با مدیران و روسای مراکز رشد و سراهای نوآوری بسته شده و در حال حاضر نیز پرونده ای با هدف رونمایی از اقدامات شرکت های دانش بنیان در حال تدوین است که این موضوعات برآیندی درست تر از ظرفیت های دانشگاه به مخاطبین و مدیران دانشگاه ارائه خواهد کرد

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی بر لزوم هم افزایی و تشریک مساعی میان شرکت های دانش بنیان تحت حمایت مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد و افزود: یکی از آفت های عدم آشنایی کامل از اقدامات شرکت های دانش بنیان در زیست بوم فناوری دانشگاه آزاد اسلامی بهره گیری کم از ظرفیت های موجود برای پیشبرد گفتمان حل مساله در جامعه و کشور است.

وی افزود: شرکت هایی که برنامه ها و راهبردهایشان به هم نزدیک است می توانند برای جهش در پیشرفت و توسعه فعالیت هایشان همچون کاتالیزور یکدیگر را پوشش دهند که این مهم از طریق معرفی این شرکت ها از طریق ابزار رسانه کاملا در دسترس است.

دهقانی فیروزآبادی افزود: گزارش اولیه از ماحصل گفتگوهای شکل گرفته با مدیران شرکت های دانش بنیان حاکی از این است اقدامات بسیار بزرگی در شرکت های دانش بنیان رخ داده و یا در حال تحقق است. بدیهی ترین نکته برای حمایت از این شرکت ها که به نوعی جزو خانواده بزرگ دانشگاه محسوب می شوند، استفاده دانشگاه آزاد از ظرفیت های این شرکت ها است.

وی ادامه داد: این مهم می تواند در یک میدان برد – برد محقق شود. به نحوی که دانشگاه آزاد اسلامی می تواند نیازهای خود را در حوزه های مختلف و گوناگون از دستاوردها و ظرفیت های شرکت های دانش بنیان تحت حمایت خود با هزینه هایی به مراتب کمتر از آنچه تاکنون مصروف کرده برطرف کنند.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: حتی می توان این دستاوردها را با برخی محصولات خارجی درجه چندم که با هزینه های گزاف و غیراقعی پای خود را به واحدهای مختلف دانشگاه باز کرده جایگزین کرد. از سوی دیگر، تحقق این مهم یک فرصت بسیار مناسب جهت اعتباربخشی و سرمایه آفرینی برای شرکت های دانش بنیان خواهد بود.

وی لزوم اعتباربخشی به شرکت های دانش بنیان و معرفی آن ها به بخش های مرتبط در حوزه فناوری و صنعت با بهره گیری از برند دانشگاه آزاد اسلامی را یادآور شد و تصریح کرد: معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی تلاش خود را بر آماده سازی مسیر تولید ثروت از مسیر علم و فناوری متمرکز کرده و این معاونت ثابت کرده که این تنها یک شعار نیست.

دهقانی فیروزآبادی گفت: مهیا کردن بسترهای عینی برای فعالیت های فناورانه دانشجویان و اعضای هیئت علمی، ایجاد سراهای نوآوری و آیین نامه های مرتبط با حوزه های مذکور و همچنین تدوین آیین‌نامه اجرایی مراکز خدمات و شبکه‌های آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی موید این نکته است.

وی افزود: در اردیبهشت یا خرداد سال آینده، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی برگزار خواهد شد که صدها شرکت، فناور، هسته فناور، ایده پرداز، گروه پژوهشی از زیست بوم فناوری دانشگاه آزاد گرد هم جمع خواهند آمد تا ما برای اولین بار کل خانواده فناوری و نوآوری دانشگاه را در یک جا و جمع گردهم آورده باشیم.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد گفت: یکی از اهداف اصلی این رویداد، شناسایی ظرفیت ها و آشنایی اعضای خانواده با یکدیگر است تا با هم افزایی میان آنها و همچنین سرمایه گذاران، دانشگاه های دولتی، شرکت ها خصوصی و دولتی ... فرآیند ورود به بازار و تولید محصول مورد نیاز جامعه و کشور را به شکل سازماندهی شده، قابل ارزیابی و هدفمند پیش ببریم.

کد خبر 5394671 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی تجاری سازی دانش بنیان وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه تهران دومین سالگرد شهید قاسم سلیمانی شهید سلیمانی حکم انتصاب شورای عالی انقلاب فرهنگی امتحانات پایان ترم دانشگاه علوم پزشکی تهران قاسم سلیمانی دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف ارتباط صنعت و دانشگاه فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی شرکت های دانش بنیان دهقانی فیروزآبادی شرکت ها ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۳۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، قدمگاهی، سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری در مصاحبه اختصاصی به خبرنگار تحریریه تجارت خارجی گفت: در سال ۱۴۰۱ صادرات شرکت‌های دانش بنیان بین ۸۵۰ میلیون دلار تا یک میلیارد دلار بوده است. آمار صادرات شرکت‌های دانش بنیان در سال گذشته با افزایش بیش از ۲ تا ۳ برابری به بیش از ۲ میلیارد دلار اعلام شده است.

قدمگاهی در ادامه افزود: بر اساس هدف گذاری صادرات محصولات دانش بنیان در دو سال آینده میتواند به ۱۰ میلیارددلار برسد. برای رسیدن به این هدف برنامه ریزی شده که شرکت‌هایی پیشران دانش بنیان که ۸۰ درصد صادرات شرکت‌های دانش بنیان را انجام میدهند به شرکت‌های متوسط و کوچک کمک کنند تا آنها نیز در مسیر تجارت وارد شوند.

وی در ادامه درباره کمک سازمان فناوری، اطلاعات و ارتباطات به شرکت‌های پیشران بیان کرد: شرکت‌های پیشران دانش بنیان نیاز به سرمایه گذار و رفع مشکلات همچون گمرکی دارند که سعی شده در این موارد نیز به آنها کمک کرده تا این شرکت‌ها به راحتی کار تجاری خود را انجام دهند.

سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری با اشاره به برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اظهار کرد: ۸۰۰ شرکت دانش بنیان امسال در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو) حضور دارند و محصولات خود را معرفی می‌کنند. بجز این شرکت‌ها پایگاه بین المللی معاونت فناوری، اطلاعات و ارتباطات ریاست جمهوری، خانه‌های فناوری در کشور‌های مختلف، صندوق‌های پژوهش فناوری، کریدور صادرات و باشگاه سرامدان صادرات شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه حضور دارند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • رویداد صدرا با حضور ۶۰ شرکت در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا آغاز شد
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده