Web Analytics Made Easy - Statcounter

علائم اصلی اومیکرون علائم امیکرون در کشور مبدا علائم بر اساس وضعیت واکسیناسیون متفاوت است ممکن است علامتی نداشته باشید دیگر علائم رایج کرونا خب از کجا بفهمیم که به امیکرون مبتلا شده ایم؟ چگونه از خودمان محافظت کنیم؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از نمناک؛ سویه امیکرون این روز ها خیلی سر و صدا به پا کرده و بیشتر خبر های موجود در مورد همین جهش کرونایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این قسمت از قصد داریم برای تان توضیح دهیم که امیکرون چه علائمی دارد و چگونه باید مطمئن شوید که وارد بدن تان شده است‌.

علائم اصلی اومیکرون

طبق مطالعات موجود و نظرات متخصصان مختلف در سراسر دنیا از سویه امیکرون، علامت های عمومی آن شامل موارد زیر است:

    سرفه

    خستگی

    گرفتگی و آبریزش بینی

    کاهش حس بویایی و چشایی که در این ویروس برای بعضی ها اتفاق می افتد اما برعکس سویه های قبلی خیلی در این مورد رایج نیست.

سویه امیکرون

علائم امیکرون در کشور مبدا

این سویه اولین بار در آفریقای جنوبی مشاهده شد و طبق اطلاعات موجود، اولین افرادی که به امیکرون مطلع شده بودند، دچار گلو درد یا خارش گلو، گرفتگی بینی، سرفه خشک، درد عضلانی مخصوصا در قسمت پایین کمر شده بودند.

علائم بر اساس وضعیت واکسیناسیون متفاوت است

اصلا نمی‌ خواهم بگویم که امیکرون علائم خیلی متفاوتی دارد اما واکسناسیون تأثیر مهمی در تفاوت علائم ایجاد می کند. علائمی که ما می بینیم؛ (خیلی متفاوت از علائم دلتا نیست اما به خاطر واکسناسیون شدت آن ها کاهش پیدا کرده است). به همین خاطر افرادی که به این عفونت مبتلا می شوند، احساس می کنند که یک سرماخوردگی معمولی گرفته اند و خیلی اتفاق جدیدی برایشان رخ نمی‌ دهد و خطر خاصی آن ها را تهدید نمی‌ کند.

ممکن است علامتی نداشته باشید

یکی از سخت ترین جنبه های پاندمی کرونا این است که بعضی از انواع آن، هیچ علامتی ایجاد نمی کنند و شما بدون این که خودتان بدانید به عفونت دچار شده اید، آن را به دیگران منتقل می کنید و این موضوع مدام ادامه پیدا می‌ کند.

دیگر علائم رایج کرونا

طبق اطلاعات موجود از سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری‌ ها رایج ترین علائم کرونا شامل موارد زیر هستند:

    تب و لرز

    سرفه

    تنگی نفس

    خستگی

    بدن درد یا ماهیچه درد

    سر درد

    گلو درد

    گرفتگی یا آبریزش بینی

    حالت تهوع و استفراغ

    اسهال

تب و لرز

خب از کجا بفهمیم که به امیکرون مبتلا شده ایم؟

اگر متوجه اتفاقاتی در گلو شدید یا علائمی مثل سرفه یا سر درد داشتید، باید از کجا بفهمید که کرونا گرفته اید یا سرما خورده‌اید؟

قطعاً شما هیچ وقت نمی توانید به طور دقیق این دو مورد را از یکدیگر تشخیص دهید. اگر هر کدام از این علائم از حالت معمولی خارج شد، سریع تست کرونا بدهید. اگر حتماً واکسن تزریق کرده اید، باز هم ریسک نکنید و تا زمانی که نتایج این آزمایش مشخص نشده، خودتان را قرنطینه کنید. اگر فکر می‌ کنید که همه این ها علائم آلرژی است، باز هم بهتر است که تست کرونا بدهید و تا جایی که می‌ توانید از جمعیت و دیگران دور باشید.

چگونه از خودمان محافظت کنیم؟

برای جلوگیری از انتقال ویروس و محافظت از خودتان و دیگران در سریع ترین زمانِ ممکن واکسیناسیون را انجام دهید. اگر در جایی زندگی می کنید که سطح واکسناسیون پایین است، حتماً از ماسک ان 95 استفاده کنید، سفر ندروید، فاصله ‌گذاری اجتماعی را رعایت کنید، در مکان‌ های شلوغ نباشید و تا جایی که می‌ توانید در مکان های در بسته با کسی معاشرت نکنید.

منبع: نمناک این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن کرونا ابتلا به کرونا ویروس اومیکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۳۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • ببینید | آشنایی با خواص گل سرخ
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود