Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستاره شناسان سیارک دیگری که از نزدیکی زمین گذشته بود را کشف کردند، البته این سیارک تهدیدی برای زمین نبود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، به نقل از spaceexplored، به تازگی سیارک دیگری در فاصله بسیار نزدیکی از زمین کشف شد. این موضوع زمانی کمی نگران کننده شده بود که سیارک در مدار ماه قرار گرفته بود.

مارک باسلاو، کارشناس برخورد سیارک ها، گفت: "اگر سیارک جمجمه‌ای شکل تهدیدی برای زمین بود، یک دهانه به وسعت ۶ مایل ایجاد می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته حرکت این سیارک با سرعت ۷۸۲۹۳ مایل در ساعت، می‌توانست خطرناک باشد". سیارک جمجمه‌ای یک بار دیگر در نوامبر ۲۰۱۸ نیز از کنار زمین عبور کرده بود، اما در آن زمان فاصله بیشتری با زمین داشت و به مسیر خود ادامه داد و از زمین دور شد.

سیارک جمجعه‌ای در اکتبر سال ۲۰۸۲، دوباره در فاصله‌ای دورتر از کنار زمین عبور خواهد کرد.

آزمایش تغییر مسیر سیارک‌ها برای نجات زمین

این موضوع که سیارک‌ها ممکن است به زمین برخورد کنند یک امر رایج است، همچنین بیشتر سیارک‌ها در مدار زمین و نزدیک به این سیاره دیده شده اند.

با این حال، ناسا در حال بررسی این موضوع است و در حال تحقیق روی آزمایشی است که بتواند تغییر مسیر سیارک‌ها را ممکن کنند تا این سیارک‌ها تهدیدی برای زمین محسوب نشوند.

این آزمایش در اواخر سال گذشته میلادی روی فضاپیمای SpaceX Falcon ۹ انجام شد. این فضاپیما به سمت سیارکی به نام Didymos پرواز کرد.

آزمایش ذکر شده توسط آزمایشگاه فیزیک کاربردی جان هاپکینز اداره شد که این آزمایش اولین تلاش برای تغییر جهت یک سیارک بود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سیارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۴۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی مسیر کوهنوردی درکه با حضور دوستداران محیط زیست

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، فاطمه کریمی معاون راهبری و هماهنگی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در مراسم پاکسازی رود دره درکه که با حضور مهدی اسفندیاری مشاور اجرایی این اداره کل و... به مناسبت هفته زمین پاک در منطقه یک برگزار شد گفت: کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی تکلیف قانونی است و دستگاه‌های خصوصی و عمومی در کنار شهروندان باید ملزم به اجرای آن باشند.

او با اشاره به شعار هفته زمین پاک گفت: با توجه به شعار امسال که " سیاره زمین در مقابل پلاستیک" است باید حفظ محیط زیست از این ماده زیانبخش دغدغه ای عمومی در نظر گرفته شود و مردم بدانند که کیسه پلاستیکی تبدیل به میکروپلاستیک می‌شود و به سلامت شهروندان آسیب وارد می‌کند برای همین باید از رها سازی آن در محیط های طبیعی به خصوص بکر و طبیعت کوهستان خودداری کنند.

کریمی از همه شهروندان و مدیران و سازمان ها خواست با تدبیر و تلاش، مواد پلاستیکی را جایگزین مواد قابل بازیافت کنند و با فرهنگ سازی و ارتقای مشارکت شهروندان، زمین را حفظ نمایند.

نوید انصاری مدیر اداره محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری منطقه یک نیز گفت: برنامه های "هفته زمین پاک" از ۲ تا ۹ اردیبهشت ماه در منطقه یک برگزار شد و در این راستا پاکسازی مسیر کوهنوردی درکه نیز با همکاری شهرداران ناحیه دو و کوهستان، مدیران و کارشناسان محیط زیست منطقه یک، اعضای خانه و کانون های محیط زیست، شورایاری محله درکه، کانون نوجوانان محله درکه و ... و با اجرای برنامه های نمایشی، میز خدمت از طرف مرکز بهداشت درکه همراه بود و در پایان به ۱۵ نفر به قید قرعه هدایایی اهدا شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستاوردهای سازمان اوقاف در مسیر انقلاب اسلامی است
  • پاکسازی مسیر کوهنوردی درکه با حضور دوستداران محیط زیست
  • استان‌ها‌ از مرحلۀ تأمین زمین ‌‌طرح ملی مسکن عبور کرد‌ند
  • فیلمی از برافراشته شدن بادبـان خورشیدی ناسا در فضا | علم تا کجا پیش می‌رود؟
  • ببینید| برافراشته شدن بادبان خورشیدی ناسا در فضا
  • دیشب ثابت شد رئال فقط یک تیم ندارد!
  • وضعیت ترافیکی شهر تهران در شنبه هشتم اردیبهشت ماه
  • اعلام ترکیب سپاهان با یک تغییر عجیب
  • کاوشگر سایکی ناسا با لیزر داده فرستاد!
  • دره خزینه، یکی از دره‌های زیبا و شگفت‌انگیز لرستان+فیلم