Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه_رضا داوودی معاون توسعه سرمایه‌گذاری شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت:حفظ ذخایر زیرزمینی آب با چرخش پساب فاضلاب شهر در صنایع شیمایی، پتروشیمی، نفت، نیروگاه، نساجی، فولاد و جلوگیری از آلودگی محیط زیست از مهمترین اهداف اجرای این طرح است.

طرح فاضلاب شهر کرمانشاه مولفه‌های مختلفی دارد یکی از مهمترین مولفه‌های این طرح اجرای تصفیه‌خانه‌های فاضلاب است که در حال حاضر با توجه به وضعیت موجود و جمعیت شهر کرمانشاه یک تصفیه‌خانه فاضلاب در حال حاضر در مدار بهره‌برداری داریم و برای اینکه بتوانیم وضعیت را به یک شرایط نرمال برسانیم باید دو تصفیه‌خانه دیگر اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعتبار مورد نیاز این پروژه‌ها را بسیار سنگین است و برای اجرای کل طرح فاضلاب شهر کرمانشاه شامل باقی‌مانده شبکه جمع‌آوری و همچنین تصفیه‌خانه‌های ذکر شده به ۲ هزار و ۳۰۰ مییارد تومان اعتبار نیاز داریم که با توجه به اعتبار که امسال اختصاص یافته ان‌شاءالله تا پایان سال کلنگ احداث تصفیه خانه شماره ۲ شهر کرمانشاه به زمین زده خواهد شد و طی سه سال به بهره‌برداری می‌رسد.

در حال حاضر متقاضیانی در بخش صنعتی، کشاورزی، شرکت شهرک‌های صنعتی برای استفاده از پساب داریم که به طور کلی دو رویکرود مهم داریم که یکی استفاده از پساب برای صنایع و بخش‌های کشاورزی و بخش دوم هم استفاه از پساب برای بخش‌هایی که در حال حاضر در حال بهره‌برداری هستند و از منابع آب زیرزمینی استفاده می‌کنند بنابراین جایگزینی این پساب با آب مورد استفاده این صنایع و بخش کشاورزی مورد هدف است.

پس از افتتاح این طرح ما می‌توانیم یک‌هزار و ۴۰۰ لیتر در ثانیه پساب داشته باشیم که در حال حاضر ۷۰۰ لیتر بر ثانیه که مربوط به مدول اول تصفیه‌خانه شهر کرمانشاه است داریم که به برخی از صنایع از جمله صنایع پتروپالایش آناهیتا، نیروگاه حرارتی بیستون و سایر صنایع داده می‌شود.

در مابقی شهرستان‌ها هم در هر جایی که تصفیه‌خانه فاضلاب را وارد مدار بهره‌برداری کنیم این برنامه‌ریزی را داریم تا پساب را جایگزین کنیم با منابع آب زیرزمینی تا از فواید آن هم‌استانی‌ها بهره ببرند.

انتهای پیام/ق

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آب و فاضلاب تصفیه خانه فاضلاب پساب شهر کرمانشاه بهره برداری حال حاضر تصفیه خانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۶۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ در این مراسم سیده مریم محمدی، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان گفت: پارسال بیش از ۳۰ تصفیه‌خانه در واحد‌های صنعتی و تولیدی استان ساخته شد و یا عملیات اجرایی آنها آغاز شد که از این شمار ۲۱ تصفیه‌خانه تکمیل شد و به بهره‌برداری رسید.
دیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان هم با اشاره به اینکه این تصفیه‌خانه با ۲۰ میلیارد تومان اعتبار ساخته شده است، گفت: ملایر قطب تولید انگور و کشمش و دارای واحد‌های فرآوری کشمش متعددی است که برای پیشگیری از آسیب به محیط زیست از سوی این واحد‌ها نیازمند ایجاد تصفیه خانه در آنها هستیم.

دیگر خبرها

  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • شرنگ شیرابه در کام خزر
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران