Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-28@01:48:25 GMT

فیلم «۳۵۵» (The 355)؛ یک اکشن زنانۀ جذاب

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۹۰۶۵۱

فیلم «۳۵۵» (The 355)؛ یک اکشن زنانۀ جذاب

فرارو- جسیکا چستین (تهیه‌کننده و بازیگر) و سیمون کینبرگ (کارگردان) در این فیلم یک تیم باهوش و قوی و زنانه از جاسوسان درجه یک را به نمایش گذاشته‌اند تا ژانر فیلم‌های جاسوسی را از تسلط مردان بیرون بیاورند. فقط ای‌کاش داستان فیلم هم به اندازۀ گروه بازیگرانش درجه یک بود و گره‌های داستانی آن هم مقداری پیچیده‌تر بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گزارش فرارو؛ میس (با بازی جسیکا چستین) جاسوسی است که برای به دست آوردن یک جور دستگاه رمزیاب قدرتمند به پاریس فرستاده می‌شود؛ از همان دستگاه‌هایی که احتمالا در ده هزار فیلم جاسوسی دیگر هم مشابهش را دیده‌ایم. یک مامور پلیس فدرال آلمان به اسم ماری (دیان کروگر) در کار میس و همکارش (سباستین استن) دخالت می‌کند و این باعث افتادن دستگاه به دست آدم بد‌ها می‌شود. از اینجا به بعد میس و ماری باید با کمک هم از وقوع یک جنگ جهانی جلوگیری کنند. همۀ جاسوس‌های این فیلم آدم‌های بامزه‌ای هستند؛ میس آدم ماهر و بدخلقی است اما ویژگی‌های دوست داشتنی زیادی هم دارد؛ ماری هم همانطور که خودش قبول دارد یک مقدار دست و پا چلفتی است. آن‌ها از خدیجه (لوپیتا نیانگو) که نابغۀ کامپیوتر است می‌خواهند که کمکشان کند، اما او از وارد شدن به این ماجرا کمی نگران است. گراسیلا (پنه‌لوپه کروز) هم که به زور به همکاری فراخوانده شده، همیشه ترسیده و فقط می‌خواهد که به خانه و پیش بچه‌هایش برگردد.   بهترین صحنه‌های فیلم آنجا‌هایی است که این چهار نفر در یک خانۀ امن پنهان شده‌اند و دارند دربارۀ نقشه‌ها و وظایفشان مذاکره می‌کنند. ضعیف‌ترین قسمت‌های فیلم هم وقتی است که آن‌ها قرار است مثلا قدرت‌های دخترانه‌شان را نشان بدهند و یکدفعه یک مامور چینی که معلوم نیست از کجا می‌آید ظاهر می‌شود و همه چیز را به سمت پایان خوش می‌برد. نه اینکه بازی فن بینگبینگ در نقش مامور چینی خوب نباشد؛ مسئله این است که حضورش خیلی ناگهانی و بی‌منطق اتفاق می‌افتد. یک نکتۀ جالب دیگر در فیلم این است که جای سنتی مردان و زنان در اینجا عوض شده و همانطور که همیشه زنان نقشی حاشیه‌ای در فیلم‌های مردانه داشته‌اند این بار مردان هستند که نقشی حاشیه‌ای و فروتنانه دارند. با همۀ این حرف‌ها تقریبا کل زمان فیلم مفرح و جذاب است و در انتهای آن یک جور سر نخ برای قسمت‌های بعدی که ممکن است ساخته شوند به مخاطب داده می‌شود. البته این پایان‌بندی خیلی راضی‌کننده از کار درنیامده، اما خب در نهایت این به عهدۀ مخاطبان است که دوست داشته باشند باز هم این زنان پرشور و تاثیرگذار را در کنار هم و در اجرای یک ماموریت غیر ممکن دیگر ببینند یا نه.   کارگردان: سیمون کینبرگ (Simon Kinberg). فیلمنامه‌نویس: ترزا ربک (Theresa Rebeck). بازیگران: جسیکا چستین (Jessica Chastain)، پنه‌لوپه کروز (Penelope Cruz)، فن بینگ‌بینگ (Fan Bingbing) و دیگران. امتیاز: ۵.۰/۱۰ منبع: empireonline.com

منبع: فرارو

کلیدواژه: نقد فیلم سینمای جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۰۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سعی کردیم به واقعیت وفادار باشیم / فیلم دفاع مقدس باید برای نسلی که جنگ را یک روز هم ندیده جذاب باشد

حبیب‌الله والی‌نژاد گفت: ما سعی کردیم راوی باشیم و امانت‌دار اگرچه امانت‌داری سخت است چرا که می‌خواهیم درست بگوییم و البته جذاب که این کار سختی است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حاج حبیب والی‌نژاد که در کارنامه هنری خود آثاری چون «پایان انتظار»، «نیمه پنهان ماه»، «ایستاده درغبار»، «بادیگارد» را ثبت کرده خاطراتش را از عهد اخوت و صیغه برادری رزمندگان آغاز کرد. او در شب خاطره حوزه هنری برای حاضران در سالن سوره شرح داد: پیش از عملیات‌ها عهد و پیمانی بسته می‌شد تا بازماندگان ماموریت‌ها حتی یک ثانیه از لحظات جنگ را برای مردم بازگو کنند. یکی وفای به عهد را با روایتگری  یکی با تصویر باید رویت می‌کرد. من سعی کردم وقایع را به تصویر بکشم ولی اینکه چقدر توانسته‌ام عهد اخوت، برادری و توکل را نشان نشان دهم، نمی‌دانم.

 

او افزود: همه قهرمانان کشورمان فقط توکل کردند و هرکس توکل کرد و به ماجرای کربلا ایمان داشت در این مسیر موفق شد چون مسیر، مسیر سختی است و حتی انتخابش هم سخت است.

حاج حبیب والی‌نژاد اظهار کرد: من توفیق داشتم که در حوزه هنری فیلمبرداری را آموختم بنابراین سعی می‌کردم در میدان لحظات را ثبت کنم. و اما سینما، قاب سینما برای امروز است که به گفته مقام معظم رهبری ما تکلیف داریم به تصویر بکشیم. سختی کار تا اینجاست که چطور آن را تبدیل به فیلمنامه جذاب و دیدنی کنیم. کار ساخت فیلم دفاع مقدس و «آسمان غرب» خیلی کار سختی بود و خیلی از افراد برای تولید آن کمک کردند. من به عنوانسرباز در ارتش با دوستان هوانیز خواستم با عهد اخوتی که بسته‌ایم تنها سه روز از انتخاب، توکل و نبرد شهید شیرودی و دوستانی را که به او کمک کردند، نشان دهیم.

وی ادامه داد: در شرایطی که ارتش عراق از چندمرز سعی کرد وارد کشور شود، شهید شیرودی و همرزمانش عهد اخوت بستند. در آن زمان شرایط سختی وجود داشته و انتخاب حضور در میدان هم انتخاب سخت بوده است. از طرفی عراق محل اسکان نیروهای ایرانی را هم بمباران می‌کرد تا به سرپل ذهاب نروند.

وی با اشاره به اینکه برای ما هم از این دست تصمیم‌ها خیلی زیاد است به زیاد بودن قهرمانان بی‌ادعایی که از جانفشانی‌هایشان صحبت نمی‌کنند و قهرمانان کشور هستند، پرداخت.

تهیه کننده «آسمان غرب» خطاب به حاضران در سالن تاکید کرد: ماجراها و رشادت‌هایی در سینه همرزمان و افرادی که در جنگ حضور داشته‌اند وجود دارد که رفتن سراغ آنها و یددن و شنیدن آنها کار شما است. ما با ساخت «آسمان غرب» قدم اول را برداشتیم و قدم‌های بعد را شما باید بردارد. تمام آنچه در سینه مبارزان و مردان جنگ وجود دارد یک درس برای نسل امروز است تا برای آینده عبرت بگیرید. برای همین هم مقام معظم رهبری فرمودند درباره قهرمان‌ها بگوییم و فیلم درباره آنها بسازیم. شهید شیرودی این قهرمانی را برای سه روز در منطقه سرپل انجام می‌دهد و خوب است که پس از آن را شما بخوانید، ببینید و بگویید.

وی درادامه به خاطرات نیروهای هوانیروز در پادگان ابوذر و شهید شدن هزار ایرانی در یک روز سخن گفت. وی همچنین یادآور شد: فیلم سینمایی «آسمان غرب» درباره سه روز عملیات قهرمانه شهید علی اکبر شیرودی و همرزمانش است.

والی نژاد در ادامه به شرایط سخت ساخت فیلم «آسمان غرب» اشاره کرد و در ادامه از شهید مرتضی آوینی یاد کرد.

وی در پایان سخنانش گفت: با مرتضی آوینی در حوزه هنری و در دوره بعد از جنگ همکاری کردم. آنچه شهید آوینی ساخت در دوره‌ای بود که در بخش تولید روایت فتح بودم و برخی آثار ساخته شد. ما سعی کردیم راوی باشیم و امانت‌دار. اگرچه امانت‌داری سخت است چراکه می‌خواهیم درست بگوییم و البته جذاب که این کار سختی است. ما سعی کردیم وفادار به واقعیت باشیم. فیلم باید برای نسلی که جنگ را یک روز هم ندیده جذاب باشد و در عین حال واقعیت داشته باشد. من از شهید آوینی آموختم و در روایت فتح مستندسازی کردم.

دیگر خبرها

  • ادعای عجیب تن‌هاخ: ما جذاب‌‌ترین تیم لیگ هستیم!‏
  • (تصاویر) عکس‌های خیره کننده و جذاب کیت وینسلت
  • نکات مهم در طراحی و اجرای دکوراسیون مغازه لوازم تحریر
  • ۱۰ فیلم اکشن قدیمی با قهرمانان مورد علاقه پدر‌ها؛ از جکی چان بدلکار تا ارتش یک نفره شوارتزنگر
  • خوشحالی کین: فعال شدن بند پاداش جذاب
  • سعی کردیم به واقعیت وفادار باشیم / فیلم دفاع مقدس باید برای نسلی که جنگ را یک روز هم ندیده جذاب باشد
  • راهنمای استفاده از اکشن باتن در آیفون ۱۵ پرو
  • اکشن‌های پرفروش هند و کره در آخر هفته سیما
  • فیلم| لحظاتی از جذاب‌ترین و تکنیکی‌ترین گل‌های تاریخ فوتبال
  • گل های جذاب لحظه ثانیه های آخری تیم ملی انگلیس در طول تاریخ / فیلم