Web Analytics Made Easy - Statcounter

تالین، پایتخت استونی به عنوان سبزترین شهر قاره اروپا در سال ۲۰۲۳ شناخته شده است که مدیران آن از اعمال اقدامات بی‌شمار برای به صفر رساندن کربن تا سال ۲۰۵۰ خبر داده‌اند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، امروزه مدیران در اغلب شهرهای جهان و به ویژه قاره اروپا در تلاش هستند تدابیری را برای پایدار و سبزسازی هر چه بیشتر مناطق خود به کار گیرند و انتشار گازهای آلاینده را به حداقل برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظر می‌رسد که برنامه‌ریزان تالین در این راستا بسیار موفق عمل کرده و توانسته‌اند از طریق اعمال اقدامات منحصر به فرد خود، پایتخت استونی را به جایگاه سبزترین شهر اروپایی در سال ۲۰۲۳ نائل کنند.

در ادامه به معرفی تدابیری پرداخته می‌شود که توسط مدیران تالین برای سبز و پایدارسازی هر چه بیشتر شهر اعمال می‌شود و آن‌ها را در پیش‌برد هدف صفر کربن خود تا سال ۲۰۵۰ یاری می‌کند.

افزایش فضاهای سبز و مسیرهای دوچرخه‌سواری در سراسر پایتخت استونی

حفاظت از محیط زیست، کاهش آلودگی صوتی در سراسر شهر و بهبود کیفیت آب از مهم‌ترین اهداف مدیران تالین به شمار رفته که در نائل کردن آن به پایتخت سبز اروپا نیز نقش مهمی ایفا کرده است. در این راستا، برنامه‌ریزان شهر اقدامات قابل توجهی اعمال کرده و کوشیده‌اند مکان‌هایی سالم‌تر و بهتر را برای سکونت تمام شهروندان فراهم آورند و رضایت آن‌ها از زندگی در تالین را افزایش دهند.

از مهم‌ترین اقداماتی که در این زمینه اعمال شده است می‌توان به توسعه فضاهای سبز و افزایش قابلیت دسترسی به آن‌ها را برای ساکنان اشاره کرده است به طوری که امروزه بیش از ۱۹.۵ درصد از کل قلمروی تالین را پوشش‌های گیاهی در بر گرفته است.

مطالعات اخیر حاکی از آن است که چنانچه برنامه‌ریزان سایر شهرهای اروپایی نیز مانند تالین به گسترش فضاهای سبز در سراسر مناطق خود بپردازند و دسترسی تمام شهروندان را به چنین مکان‌هایی میسر سازند، هر ساله از مرگ زود هنگام ۴۴۵ هزار نفر جلوگیری به عمل خواهد آمد.

پیاده‌سازی طرح کاهش ۴۰ درصدی انتشارات کربن تا سال ۲۰۳۰

"تالین ۲۰۳۰" یکی از مهم‌ترین اهداف درازمدت مدیران پایتخت استونی به شمار می‌رود که هدف آن، ایجاد محیط‌های شهری سالم و استفاده پایدار منابع طبیعی تا سال ۲۰۳۰ است. این طرح توسط دولت استونی، نهادهای مختلف و مدیران شهر مورد حمایت قرار گرفته است که برای تحقق آن، کاهش انتشار گازهای آلاینده در رأس برنامه‌های دیگر خواهد بود.

مدیران تالین در نظر دارند اقدامات خود را به زودی در سراسر شهر پیاده کنند تا از طریق آن، کاهش گازهای آلاینده را در سراسر مناطق به حداقل برسانند که البته تاکنون، تغییرات محسوس زیادی در این زمینه اتفاق افتاده و مزایای بسیاری برای شهر و شهروندان در پی داشته است.

از مهم‌ترین اقداماتی که برای رسیدن به این هدف تاکنون اجرا شده است می‌توان به آزادسازی گاوها در بعضی از فضاهای سبز تالین اشاره کرد که این حیوانات از طریق چرای گیاهان به افزایش تنوع زیستی در منطقه، کمک زیادی کرده‌اند. در واقع، مدیران شهر تلاش می‌کنند هر چه بیشتر شرایطی را در پارک‌ها و فضاهای سبز سراسر تالین فراهم آورند تا به افزایش تنوع زیستی در آن‌ها و همچنین بالا بردن نرخ گرده افشانی کمک کنند. گرده افشان‌ها به ایجاد مسیرهای سبز کمک زیادی می‌کند که البته این مسیرها به ترویج هر چه بیشتر پیاده‌روی میان مردم منجر می‌شود و می‌تواند به سهم خود در اتخاذ سبک زندگی سالم میان شهرنشینان پایتخت استونی نقش مهمی ایفا کند.

جالب است بدانید که از سال ۲۰۱۳ دسترسی به وسایل حمل و نقل عمومی برای ساکنان شهر رایگان است که این اقدام در پیشبرد هدف کاهش ۴۰ درصدی انتشار کربن تا سال ۲۰۳۰ سهیم خواهد بود.

پیاده‌سازی اقدامات بیشتر برای اعمال تغییرات درازمدت

پایتخت استونی در زمان‌های قدیم میزبان صنایعی مانند کاغذ و مواد معدنی بود که در آلودگی هوا نقش مهمی ایفا می‌کرد. امروزه این صنایع با مشاغل دیگری جایگزین شده است که در آن‌ها فناوری‌های در حال توسعه بخش اصلی را تشکیل می‌دهد و در نتیجه انتشار کربن از آن‌ها نسبت به صنایع سابق بسیار پایین‌تر است. علاوه بر این با توسعه پروژه‌های سبز شهر، استانداردهای زندگی میان مردم مدام در حال بهبود است که این امر به سهم خود می‌تواند در کاهش انتشار گازهای آلاینده توسط اقدامات انسانی نقش مهمی ایفا کند.

امروزه ساکنان پایتخت استونی یکی از باکیفیت‌ترین زندگی‌های جهان را تجربه می‌کنند که این فرصت در پی اقدامات و تلاش‌های بی‌وقفه مدیران شهری در راستای پایدار و سبزسازی مناطق حاصل شده است. البته برنامه‌ریزان از اعمال استراتژی‌های کارآمدتر تا یک دهه آینده خبر داده و مدعی شده‌اند انتشار گاز کربن را تا سال ۲۰۵۰ به صفر خواهند رساند.

کد خبر 547727

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهای جهان کلانشهرهای جهان کشورهای جهان کشورهای اروپایی استونی تالین پایتخت استونی تالین استونی پایتخت سبز اروپا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق گازهای آلاینده پایتخت استونی نقش مهمی ایفا برنامه ریزان مهم ترین چه بیشتر فضاهای سبز تا سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۱۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایای کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟

کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال دریایی می‌تواند مشاغل سبز بیشتری ایجاد کند، بهبود سلامتی را برای جوامع محلی به ارمغان آورد و مزایای اقتصادی بی‌شماری به همراه داشته باشد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، محدود کردن گرمایش جهانی به ۱.۵ درجه سانتی‌گراد نیازمند تسریع تلاش‌ها برای کربن‌زدایی بخش کشتی‌رانی است. حرکت اول در این ابتکار، توسعه یک کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال به‌شمار می‌رود که نه تنها از توسعه سوخت‌ها و کشتی‌های با کربن کم و صفر حمایت، بلکه مشاغل سبز و مزایای سلامتی خوبی برای جوامع محلی ایجاد می‌کند.

مطالعه‌ای جدید حاکی از آن است که یک کریدور حمل‌ونقل دیجیتال و سبز (GDSC) بین سنگاپور، لس‌آنجلس و لانگ‌بیچ می‌تواند بیش از ۷۰۰ فرصت شغلی در تولید سوخت با آلایندگی صفر و نزدیک به صفر تا سال ۲۰۳۰ ایجاد کند. این مطالعه جریان‌های تجارت دریایی بین سنگاپور، لس‌آنجلس و لانگ‌بیچ را تجزیه‌وتحلیل کرد و یک خط پایه از فعالیت‌ها و نیازهای انرژی برای کشتی‌هایی را ارائه کرد که تا سال ۲۰۵۰ در کریدور فعالیت خواهند کرد.

مطالعه حاضر همچنین نشان داد که این کریدور می‌تواند به بهبود سلامت برای جوامع محلی منجر شود و مزایای اقتصادی گسترده‌ای را برای کشورهای این مناطق به همراه داشته باشد.

سوخت‌های بدون آلایندگی و توسعه مشاغل

تجزیه‌وتحلیل‌ها مقدار سوخت‌های نزدیک به صفر و صفر مورد نیاز برای ترافیک در این مسیر را با مدل‌سازی استفاده از سوخت‌های جایگزین کربن‌صفر و نزدیک به صفر توسط کشتی‌هایی برآورده کرده‌اند که در کریدور تا سال ۲۰۵۰ فعالیت خواهند کرد. در این بررسی پارامترهای مختلفی مانند هزینه‌های تولید و در دسترس بودن سوخت با توجه به اهداف استراتژی IMO 2023 در مورد کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای از کشتی‌ها در نظر گرفته شده است.

کربن‌زدایی دریایی برای مدت طولانی در دستور کار بوده است، زیرا حتی اگر سهم کشتی‌ها در گرمایش جهانی نسبتاً کم باشد، بسیار مهم است. سازمان بین‌المللی دریانوردی (IMO) معتبرترین نهاد بین‌المللی در این زمینه است که پس از چندین نقطه‌عطف در کربن‌زدایی دریایی، در سال ۲۰۱۸ یک نقشه‌راه جامع با استراتژی اولیه کاهش گازهای گلخانه‌ای ترسیم و آن را در سال ۲۰۲۳ بازنگری کرد. در این بازنگری کاهش گازهای گلخانه‌ای هم‌زمان با دستورالعمل بررسی چرخه حیات (LCA) توسعه پیدا کرد و رویکرد چرخه عمر به‌عنوان یک بخش ضروری برای دستیابی به اهداف آب‌وهوایی شناخته شد.

فعالیت‌های انجام‌شده از طریق کریدورهای کشتی‌رانی سبز می‌تواند موجب کاهش کربن‌زدایی گسترده‌تر در سراسر صنعت دریایی شود و مزایای سلامتی برای جوامع محلی و فرصت‌های اقتصاد سبز را برای کشورها به ارمغان آورد.

کد خبر 746484

دیگر خبرها

  • خبری که تیر خلاص را به سارا و نیکای پایتخت زد 
  • خداحافظی منچستر یونایتد با لیگ قهرمانان اروپا
  • تولید الماس فقط در ۲ ساعت و نیم!
  • ببینید | تدابیر پیشگیری از خواب آلودگی بهاری
  • شرط ادامه حضور سردار آزمون در رم چیست؟
  • مزایای کریدور حمل‌ ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟
  • شرط ایتالیایی‌ها برای سردار آزمون
  • حضور سردار آزمون در تیم فوتبال رم مشروط شد
  • مزایای کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟
  • تشدید تدابیر امنیتی در آستانه مسابقات قهرمانی اروپا در آلمان