Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: بارندگی و سیل اخیر یک‌هزارو ۹۲۰ میلیارد تومان به بخش‌های راه، کشاورزی، برق، حمل و نقل، ارتباطات، آب و فاضلاب، شیلات، زیرساخت‌ها و ساختمان‌های اداری این استان خسارت وارد کرده است.

به گزارش قدس آنلاین، حسین مدرس خیابانی  امروز در نشست ویدئو کنفرانسی جلسه هیات دولت با موضوع ارائه گزارش پیرامون سیل اخیر جنوب سیستان و بلوچستان با بیان اینکه تمامی شهرستان‌های استان دچار بحران‌های مختلف هستند و فرمانداری‌ها به عنوان مدیریت بحران شهرستان حتی کمترین امکانات را هم در اختیار ندارند اظهارداشت: در جریان سیلاب اخیر پنج جلسه ستاد هماهنگی بحران استان با حضور مسوولان کشوری و استانی برگزار شد؛ اما با دست خالی بدون امکانات، تجهیزات و منابع مالی کاری از پیش نمی‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: ۲۱۰ تیم عملیاتی متشکل از گروه‌های جهادی، خیران، نهادها، دستگاه‌های اجرایی و نیروهای کمکی شهرداری مشهد عملیات تخلیه آب منازل و معابر شهر کنارک را بر عهده داشتند که متاسفانه به دلیل کمبود جایگاه سوخت برای تامین سوخت این ماشین‌آلات با مشکل جدی مواجه بودیم.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه با تدارک تجهیزات تخلیه آب در اولین اقدام، ظرف مدت ۷۲ ساعت آب معابر اصلی و فرعی و منازل تخلیه شد گفت: با توجه به سیلاب خیز بودن نوار ساحلی جنوب استان علاوه بر پایگاه ثابت بحران، استقرار جایگاه سوخت سیار برای سوخت‌رسانی به ماشین‌آلات امدادی و اختصاص یک فروند بالگرد امدادرسانی به این منطقه ضروری است.

وی افزود: همچنین در ۱۶ شهرستان خساراتی از جمله مسدود شدن ۳۰۰ راه مواصلاتی روستایی و قطعی برق در ۳۰۰ روستا اتفاق افتاد ضمن اینکه بخش عمده‌ای از منازل مسکونی و لوازم خانگی مردم در شهر کنارک از بین رفته و خسارت‌های عمده نیز به کشاورزی شهرستان‌های زرآباد و دشتیاری وارد شده است.

مدرس خیابانی تاکید کرد: بافت شهری کنارک فرسوده است و ۲ هزار و ۱۰۰ خانه نیاز به احداث مجدد و بیش از ۲ هزار خانه نیاز به بازسازی دارد که مردم این شهر انتظار دارند؛ با تخصیص تسهیلات طرح جهش مسکن بخشی از مشکلاتشان مرتفع شود.

وی با بیان اینکه چهار هزارو ۱۰۰ خانواده مشمول اهدای بسته لوازم خانگی هستند که کمیته امداد امام خمینی(ره) تامین تعداد یک‌هزارو ۱۷۵ بسته را بر عهده گرفته است گفت: کمبود جایگاه‌های عرضه سوخت در مناطق شهری و جاده‌های برون شهری استان به شدت وجود دارد.

استاندار سیستان و بلوچستان خطاب به وزیر نفت اظهارداشت: در نقاط شهری و جاده‌های بین شهری این استان به شدت کمبود جایگاه سوخت داریم و مردم با مشکلات جدی روبرو هستند.

وی تاکید کرد: احداث جایگاه سوخت درون شهری و بین شهری در سفر رییس‌جمهور به سیستان و بلوچستان مصوب شده که انتظار داریم با صدور مجوز از سوی وزارت نفت هرچه زودتر بحران سوخت استان که کمتر از سایر بحران ها نیز نیست، به طور جدی حل شود.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: استاندار سیستان وبلوچستان خسارت سیلاب سیستان و بلوچستان جایگاه سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۲۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل فرحبخش، صبح یکشنبه در حاشیه بازدید از مسیل های بالادست شهرستان زرند در سیل اخیر اظهار داشت: با توجه به میزان بارش چند روز اخیر، ایجاد برخی مشکلات و تحمیل خسارت‌ها اجتناب ناپذیر است، اما بایستی بررسی کامل صورت گرفته و با شناسایی افراد خسارت دیده و برآورد میزان خسارت ناشی از وقوع سیلاب دستگاه‌های حمایتی، شهروندان و خیرین برای تسکین دردهای آسیب دیدگان تدبیری اتخاذ نمایند.

وی با اشاره به اینکه اقدامات انجام شده توسط فرمانداری، شهرداری‌، ادارات و دستگاه‌های مربوطه در مدیریت بحران ستودنی است، افزود: با توجه به اینکه بخش عمده شهر زرند در منطقه سیلابی واقع شده است، شایسته است دستگاه‌های مسئول اقدامات پیشگیرانه مؤثری را از جمله ایجاد حلقه‌های آبخیز داری جهت دفع بحران و مدیریت آن انجام دهند.

وی با بیان اینکه ایجاد حلقه‌های حفاظتی آبخیزداری جدید باید در دستور کار قرار گیرد، خاطر نشان کرد: دستگاه قضائی زرند نیز همواره در حوزه مدیریت بحران و پیشگیری از هر گونه آسیب به جان و مال شهروندان و دفع خطر از شهرستان خود را مسئول دانسته و همواره پشتیبان دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان در حوزه مدیریت بحران خواهد بود.

کد خبر 6091073

دیگر خبرها

  • خسارت ۸۳ میلیارد تومانی سیل به سازه‌های آبخیزداری زیرکوه
  • آتش سوزی خودروی پراید در جایگاه سوخت آستارا
  • آتش سوزی خودروی پراید حین سوخت گیری در آستارا/ حریق مهار شد
  • آتش سوزی در جایگاه سوخت سی ان جی آستارا
  • سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)
  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق
  • (تصاویر) آبتنی کودکان در سیل سیستان و بلوچستان
  • کاهش سهمیه سوخت و تجمع تعدادی از کامیون داران جنوب سیستان و بلوچستان
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند