Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان از آمادگی این استان برای واگذاری اراضی برای ایجاد واحد تولیدی، کارگاهی و یا راه‌اندازی طرح های سرمایه گذاری در روستاهای استان خبر داد.

مهدی حمیدی اظهار کرد: زمین های مذکور در داخل محدوده روستا برای ایجاد طرح‌های سرمایه گذاری، توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و در خارج از محدوده روستا توسط سازمان جهاد کشاورزی به سرمایه گذاران واگذار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون عمرانی استاندار سمنان تصریح کرد: تقویت امر سرمایه‌گذاری در روستاها به منظور راه‌اندازی واحدهای تولیدی و همچنین ایجاد فرصت‌های شغلی، امری بسیار تاثیرگذار در امر توسعه روستاهاست.

حمیدی گفت: در راستای توسعه و تقویت شاخصه‌های عمرانی روستاهای استان، مصوب شد تا ۶۰ روستای استان در اولویت بازنگری طرح هادی قرار گیرند.

وی افزود:همچنین برای لایروبی قنوات عمومی، انتخاب پیمانکار با محوریت دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها انجام و اقدامات لازم نیز با حمایت و تخصیص اعتبار از سوی جهاد کشاورزی استان انجام می‌شود.

معاون استاندار سمنان از تهیه سند طرح توسعه برای ۱۸۰ روستای استان خبر داد و خاطرنشان کرد: مطالعات این سند بر اساس دانش بومی و محور سرمایه‌گذاری در هر روستا و بر مبنای ظرفیت های گردشگری تهیه و تدوین شده است که ضرورت دارد تا افراد بومی روستاها و سرمایه‌گذاران در روستاها در راستای دریافت زمین برای راه اندازی طرح های سرمایه گذاری، از این سند استفاده کنند.

وی از تلاش برای پیگیری و رصد میزان و نحوه اجرای مصوبات سفرهای شهرستانی استاندار سمنان و تسریع در اجرای این طرح‌ها خبر داد و اظهار کرد: ۲۶ مصوبه در راستای رفع مسائل و مشکلات روستاهای این شهرستان ها در حوزه‌های مختلف طی سفر استاندار سمنان در نظر گرفته شد.

وی ادامه داد: مصوبات سفرهای استاندار سمنان به مناطق روستایی شهرستان های شاهرود، دامغان و مهدیشهر، غالبا در حوزه‌های تسهیلات اشتغال‌زایی، واگذاری اراضی برای طرح‌های سرمایه‌گذاری، موارد و مباحث پیرامون بهبود فضاهای آموزشی و مدارس، موارد مرتبط با آب شرب، گازرسانی، ساماندهی پارک ها و بوستان های روستایی، تجهیز سالن های ورزشی، بازنگری طرح هادی، تقویت ماشین آلات دهیاری، ایجاد دیوار ساحلی، تعریض و احداث پل و بهسازی ورودی روستا، مرمت و لایروبی قنوات و تهیه و تکمیل سند توسعه برخی از روستاها بوه است.

وی افزود: به منظور پیگیری، بررسی و اجرای این مصوبات، دستگاه‌های اجرایی بنیاد مسکن ‌انقلاب اسلامی، راه و شهرسازی، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، ورزش و جوانان، آب و فاضلاب، شرکت گاز، فرمانداری های شهرستان های شاهرود، دامغان و مهدیشهر و دفاتر کل امور روستایی و مدیریت بحران استانداری سمنان مامور شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی معاون استاندار سمنان روستا طرح های سرمایه گذاری استاندار سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۴۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی عصر یکشنبه در جریان سفر به شهرستان فسا با بیان اینکه با ورود ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان فارس و تعامل با دیگر دستگاه‌ها مشکل این واحد تولیدی حل شده است گفت: واحد کشتارگاه صنعتی جهان‌زرین فسا چهار سال تعطیل بود و این مساله باعث بیکاری عده زیادی شده بود.

رئیس کل دادگستری استان فارس افزود: ستاد اقتصاد مقاومتی با هدف تحقق شعار سال و عمل به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر حمایت از تولید و در راستای حمایت حقوقی و قضائی از واحدهای تولیدی و صنعتی پیگیری رفع تعطیلی این واحد صنعتی را در دستور کار قرار داد.

رئیس کل دادگستری استان فارس گفت: فعالیت ستاد اقتصاد مقاومت دادگستری استان فارس در پیگیری مشکلات ۸۰ واحد دارای مشکل ادامه دارد و با مدیریت و نظارت مستقیم معاون قضائی دادگستری استان فارس در هر هفته با تشکیل دو جلسه در اتاق بازرگانی استان فارس و شهرک صنعتی شیراز مشکلات واحدهای صنعتی پیگیری و گره‌ها و موانع موجود در مسیر فعالیت اقتصادی آنان شناسایی و با کمک مسئولان رفع می‌شود.

وی گفت: بررسی کمبود مواد اولیه، عدم وصول مطالبات، کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش و مشکلات بانکی و دریافت تسهیلات بانکی و همچنین هماهنگی با ادارات آب و برق و سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان از جمله مواردی است که در بازدیدهای میدانی و هدفمند از واحدهای صنعتی و تولیدی در سراسر استان فارس توسط ستاد اقتصاد مقاومت دادگستری استان فارس پیگیری می‌شود.

موسوی در پایان گفت: حل و فصل مشکلات واحد تولیدی کشتارگاه صنعتی طیور «جهان زرین» فسا سبب می‌شود که علاوه بر اشتغال ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم، زمینه فعالیت اقتصادی ۳۰۰ نفر دیگر به صورت غیر مستقیم فراهم شود.

کد خبر 6097673

دیگر خبرها

  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • نگاه نوآورانه واحدهای تولیدی برای ورود به عرصه رقابت خارجی
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌