Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان کارشناس تغذیه شبکه بهداشت رزن گفت: از مصرف فست‌فودها، مواد غذایی پرچرب و شیرین و پرنمک و تنقلات شور، روغن‌های نباتی جامد و نیمه جامد و چربی‌های حیوانی در زمان قبل و بعد از واکسیناسیون خودداری کنید.

نفیسه مهذب در گفت‌وگو با ایسنا، بیان کرد: تغذیه در پیشگیری و درمان بیماری کووید ۱۹، و همچنین در اثر بخشی بهتر واکسیناسیون موثر است‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: با توجه به نقش اثبات شده تغذیه سالم در بهبود سیستم ایمنی بدن، مسلماً در پیشگیری و درمان این بیماری و همچنین اثر بخشی بهتر واکسیناسیون کرونا،  تغذیه نقش اساسی ایفا می‌کند.

مهذب با اشاره به توصیه‌های مهم تغذیه‌ای جهت پیشگیری و درمان بیماری کووید ۱۹ افزود: استفاده روزانه از گروه‌های اصلی غذایی مانند نان و غلات، سبزی‌ها، میوه‌ها، شیر و لبنیات، گوشت، تخم مرغ و حبوبات، پیروی از اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه، مصرف روزانه سبزی‌ها و میوه‌ها همچنین منابع پروتئین‌دار مانند تخم مرغ، انواع گوشت‌ها و حبوبات و لبنیات کم چرب، مصرف روزانه ۶ الی ۸ لیوان آب و عدم مصرف بی رویه غذاهای چرب و سرخ شده و پرنمک، همچنین نوشیدنی‌های شیرین و روغن های جامد و نیمه جامد از توصیه‌های مهم در پیشگیری از بیماری کرونا است.

وی عنوان کرد: زمان واکسیناسیون نباید ناشتا باشیم، حتما باید صبحانه یا میان وعده‌ی ساده میل کنیم، روزهای قبل و بعد از واکسیناسیون آب و مایعات فراوان، مقادیر کافی از سبزی‌ها و میوه‌ها، شیر و لبنیات کم‌چرب، تخم‌مرغ، حبوبات، گوشت‌ها، نان و غلات سبوس دار، جهت کمک به سیستم ایمنی بدن و پاسخ مناسب بدن به واکسیناسیون را مصرف کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تغذيه واکسن کرونا استانی علمی و آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۹۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا حتما به خرید قرص ویتامین C نیاز داریم؟

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر زهرا عبداللهی با اشاره به اینکه احتمال بروز بیماری‌های تنفسی همچون سرماخوردگی در فصل پاییز افزایش می‌یابد، گفت: به لحاظ تغذیه‌ای برای جلوگیری از بروز چنین بیماری‌هایی توصیه می‌کنیم منابع تغذیه‌ای حاوی ویتامین C بیشتر مصرف شود.

وی با بیان اینکه ویتامین C در همه سبزیجات و میوه‌های تازه وجود دارد، اظهار کرد: بعضی از میوه‌ها مانند مرکبات، ویتامین C بیشتری دارند، ولی معنایش این نیست که مابقی میوه‌ها و سبزیجات فاقد ویتامین C هستند.

وی با تاکید بر اینکه مصرف روزانه سبزی‌ها و میوه‌ها، ویتامین C مورد نیاز بدن تامین می‌شود، تصریح کرد: به دنبال مصرف میوه‌ها و تامین ویتامین C، سیستم ایمنی بدن نیز تقویت می‌شود و تاحدودی از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری می‌کند. در صورت ابتلا به سرماخوردگی و بیماری‌های تنفسی، مصرف مایعات و بویژه مایعات و غذا‌های گرم به بهبود مبتلایان کمک می‌کند.

عبداللهی ادامه داد: نیازی به خرید قرص ویتامین C نیست، ویتامین C باید به طور طبیعی از رژیم غذایی تامین شود که در همه سبزیجات و میوه‌های تازه و خام وجود دارد. میزان ویتامین C در میوه و سبزی پخته شده کاهش می‌یابد. توجه کنید که رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه، سیستم ایمنی بدن را نسبت به بیماری‌ها مقاوم می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • فواید باور نکردنی مصرف روزانه پیاز
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • این مواد غذایی سرشار از ویتامین C هستند
  • آیا حتما به خرید قرص ویتامین C نیاز داریم؟
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • «نان کامل» چه نانی است؟