Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان مدیر عامل یک شرکت خدمات فناور حوزه مشاوره مدیریت گفت: برای دریافت نتایج بهتر از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ باید در وهله نخست زیرساخت‌های سازمان را اصلاح کرد.

نفیسه نژادتبریزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: هک رشد (Growth-Hacking) از جمله موضوعات به‌روز و بسیار کاربردی برای کسب و کارها است که به طور ویژه به آن می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمینه فعالیت شرکت ما بهبود، توسعه و تعالی سازمان‌ها با رویکرد هک رشد است.

مدیر عامل شرکت خدمات فناور رابین سپند اسپادانا، اضافه کرد: هک رشد به معنای استفاده از تکنیک‌های خلاقانه و کم هزینه با هدف رشد و توسعه سازمان‌ها و در کوتاه‌ترین زمان ممکن است. این موضوع از سال ۲۰۱۰ در «سیلیکون ولی» مطرح شد و کسب و کارهای مطرحی چون اینستاگرام، فیس بوک، و ... که در سال‌های اخیر رشد چشمگیری داشته‌اند از این تکنیک‌ها استفاده کرده‌اند، اما متأسفانه در کشور ما و توسط اکثر مشاوران حوزه مدیریت، این موضوع با دیجیتال مارکتینگ معادل شده است و استفاده از ابزارهای دیجیتال را هم‌تراز و هم معنی هک رشد تعبیر می‌کنند.

نژادتبریزی ادامه داد: سوالاتی در اینجا مطرح است که آیا کسب و کارهایی که بر بستر دیجیتال فعالیت نمی‌کنند، قابلیت هک رشد ندارند و اینکه آیا کسب و کارهایی که از زیرساخت‌های کافی برخوردار نیستند، با استفاده از ابزارهای دیجیتال می‌توانند رشد سریع پیدا کنند؟ آنچه که در این حوزه به آن معتقدیم این است که همه کسب و کارها برای هک شدن رشدشان به ابزارهای دیجیتال مارکتینگ نیاز ندارند و ابزارهای دیجتال مارکتینگ در زمانی که هنوز زیرساخت‌های سازمان به حد مطلوب نرسیده است، نمی‌تواند باعث رشد سازمان‌ها شود، از این رو بررسی و اصلاح زیرساخت‌ها، گام اصلی در فرآیند هک رشد است.

وی توضیح داد: استفاده از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ در زمانی‌که سازمانی در زمینه زیرساخت‌ها با مشکل مواجه است، به معنی بزرگ کردن سازمانی است که هنوز ظرفیت کافی ندارد، در نتیجه مانند بادکردن بیش از اندازه یک بادکنکی است که در نهایت موجب ترکیدن می‌شود و نه تنها نتیجه مطلوبی نمی‌دهد، بلکه ممکن است باعث از بین رفتن سازمان شود.

نژادتبریزی گفت: تمرکز ما براصلاح زیرساخت‌ها است. در فرایند اجرای پروژه هک رشد ابتدا ظرفیت سنجی از سازمان انجام می‌شود، گام بعدی ارزیابی سازمان یا همان عارضه‌یابی است که باعث می‌شود، پتانسیل‌ها و نقاط قابل بهبود سازمان شناسایی شود. در ادامه با تمرکز بر یافته‌ها و با تکیه بر تجربیات قبلی، تکنیک‌های هک رشد شناسایی و پیاده‌سازی می‌شوند. 

مدیر عامل شرکت خدمات فناور رابین سپند اسپادانا، ادامه داد: از آنجا که منابع و سرمایه‌های انسانی، مهم‌ترین زیرساخت هر سازمان است، بیشترین تمرکز ما بر روی منابع انسانی است و بر کار تیمی تأکید ویژه داریم. در نهایت زمانی‌که زیرساخت‌ها به حد مطلوب رسید، در صورت نیاز و به تناسب کسب و کار، با استفاده از ابزارهای دیجیتال برای شتاب دهی رشد استفاده می‌‎کنیم. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دیجیتال مارکتینگ استفاده از ابزارهای دیجیتال ابزارهای دیجیتال مارکتینگ زیرساخت ها هک رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۰۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی

به‌گزارش همشهری آنلاین ، ابزارهای مالی یکی از راهکارهای مهم برای تأمین مالی شرکت‌ها هستند و در چنین شرایطی ساختار ابزارهای مالی نیز در حال الکترونیک شدن هستند. یکی از ابزارهای مالی که می‌تواند به حل مشکلات مالی شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی کمک کند، برات است. برات نوعی اوراق بهادار مشابه حواله است که شرکت‌ها می‌توانند از آن برای تأمین منابع مالی طرح‌های توسعه یا سرمایه در گردش استفاده کنند.

در واقع برات یک ابزار مالی در تجارت است که توسط یک فرد یا شرکت صادر می‌شود و به دیگران امکان پرداخت یک مبلغ معین در آینده را می‌دهد. صاحب برات می‌تواند آن را به دیگران منتقل کند و در نهایت نهایی‌ترین دارنده آن، مبلغ مورد نظر را از صادرکننده برات دریافت می‌کند.

بیشتر بخوانید

آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟ برنامه جدید وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد | وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟

به بیان ساده‌تر، شخصیت حقیقی یا حقوقی که برات را صادر می‌کند پرداخت مبلغی را در آینده به فردی دیگری ضمانت می‌دهد. با این تفاوت که مبلغ باید از سوی فرد دیگری که صادرکننده برات از او طلب دارد پرداخت شود.

انتشار این ابزار می‌تواند منجر به ایجاد یک انضباط در ساختار مالی کشور شود. پیش از این احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد درباره انتشار این اوراق گفته بود: هر چقدر عنصر بی‌اعتمادی در ابزارهای پرداخت در کشور نظیر چک، برات یا سفته کاهش یابد، فعالیت اقتصادی سرعت می‌گیرد و تسهیل می‌شود؛ به‌ویژه در بحث سفته و برات الکترونیکی که این اطمینان را به فعالان اقتصادی می‌دهد تا دیگر امکان جعل از این اسناد وجود نداشته باشد.

انتشار نخستین برات الکترونیک

طبق مجوزهای صادر شده از سوی بانک مرکزی، شبکه بانکی می‌تواند در سال‌جاری تا مبلغ ۸۰هزار میلیارد تومان برات صادر کند. هنوز مشخص نیست آیا این اوراق می‌تواند به‌عنوان ابزاری برای تسویه بدهی‌های دولتی نیز استفاده شود یا خیر. به این معنا که شرکت‌هایی که از دولت طلبکار هستند در ازای طلب خود از دولت برات صادر کنند. در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند به‌منظور تأمین سرمایه در گردش موردنیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام کنند. سررسید این اوراق یک تا ۱۲ماه است و بانک عامل به‌عنوان رکن برات گیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می‌کند.

دیروز بانک مرکزی از انتشار نخستین برات الکترونیک خبر داد و اعلام کرد: به‌منظور گسترش تأمین مالی زنجیره تولید با تلاش‌های صورت گرفته و با همکاری بانک‌های صادرات، تجارت، ملی و وزارت اقتصاد بهره‌برداری تجاری این ابزار از امروز عملیاتی شد و نخستین برات الکترونیکی توسط ۲بانک صادرات و تجارت صادر شده است.

کد خبر 847588 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها بازار سرمایه بانک بانک مرکزی سرمایه‌ گذاری

دیگر خبرها

  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • اصلاح روشنایی میادین و مثلثی‌های شهر تاریخی یزد
  • حفظ فرهنگ وهویت هر ملت مستلزم نگهداری اسناد هویت دار
  • تأثیرگذاری رسانه‌ها در عصر کنونی بیش از ابزارهای جنگی است
  • بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی بزرگراه آزادگان در یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار
  • مجلس در این هفته| ساماندهی اجاره و اصلاح مالیات بر سوداگری