Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@09:09:06 GMT

تحول کامل در صنعت خودروسازی با اجرای برنامه ۲ ساله

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۲۴۴۴۴

تحول کامل در صنعت خودروسازی با اجرای برنامه ۲ ساله

وزیر صنعت، معدن و تجارت با با بیان اینکه ۹ پروژه تحولی برای صنعت خودرو سازی تدوین شده است، گفت: برنامه کلی وزارت صمت آن است که در سال ۱۴۰۱ ساختار صنعت خودرو و روابط بین قطعه ساز و خودروساز اصلاح شده و حجم تولید وعده داده شده در سال ۱۴۰۴ محقق شود.

به گزارش ایمنا و به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، «سیدرضا فاطمی امین» با اشاره به وضعیت فعلی صنعت خودرو اظهار کرد: در صنعت خودرو کارهای زیادی شده و موفقیت‌ها و پیشرفت‌های خوبی داشته‌ایم اما نتیجه کار مورد رضایت عموم مردم و مشتری این صنعت نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انبوه پیچیدگی‌های مدیریتی، اقتصادی و فناوری در صنعت خودرو

وی با اشاره به پیچیدگی‌های صنعت خودرو، خاطرنشان‌کرد: یک خودرو بیش از ۲ هزار قطعه را داراست و روزانه به میزان چهار هزار خودرو در کشور تولید می‌شود؛ ما هیچ صنعتی نداریم که شرایط مشابهی داشته باشد و انبوهی از پیچیدگی‌های مدیریتی، اقتصادی و فناوری را شامل شود.

وزیر صمت به پروژه اصلاح ساختار بازار کالاهای پایه در قالب پروژه‌های تحولی این وزارتخانه اشاره کرد و گفت: با اجرای برنامه‌های فوری و کوتاه مدت در کمتر از یک ماه قیمت سیمان را به قیمت قبل از افزایش قیمت‌ها رساندیم و حتی وقتی وعده کاهش قیمت سیمان را در مجلس دادیم، خیلی‌ها باور نمی‌کردند اما در عرض یک ماه این وعده محقق شد؛ در پروژه‌هایی نظیر تنظیم بازار سیمان و فولاد در کوتاه‌ترین زمان ممکن بر موضوع مسلط شدیم چون اشراف دقیقی پیدا کردیم اما این موضوع با شرایط صنعت خودروسازی کاملاً متفاوت است.

فاطمی امین ادامه داد: برای تحقق چشم انداز ۱۴۰۴ و رتبه نخست اقتصادی منطقه باید در یکی از پنج صنعت سرآمد که یکی از آنها خودروسازی است، حرف برای گفتن داشته باشیم؛ ظرفیت‌های فعلی و رویکردهایی که در افق‌های آینده کشور دیده‌ایم به همراه حجم گسترده اشتغال در صنعت خودروسازی، اهمیت و ضرورت تحول در آن را یادآور می‌شود.

تدوین ۹ پروژه تحولی برای صنعت خودروسازی

وی با بیان اینکه ۹ پروژه تحولی برای صنعت خودرو سازی تدوین کرده و در حال اجرا داریم، تأکید کرد: خودرو در حالت کامل یک پروژه ۲ ساله است که البته به معنی عدم تحرک تا دو سال آینده نیست و نتایج بسیاری از اقدامات و برنامه‌ها همین امسال و سال آینده قابل لمس خواهد بود، اما برای رسیدن به نقطه مطلوب و افتخار نسبت به این صنعت، در ۲ سال برنامه‌های تحولی را به طول کامل اجرا و شاهد تحولات گسترده در آن خواهیم بود.

ظرفیت تولید سالیانه ۱.۸ میلیون دستگاه خودرو

وزیر صمت با بیان اینکه در کشور ظرفیت و زیرساخت لازم برای تولید یک میلیون و ۶۰۰ تا یک میلیون و ۸۰۰ هزار خودرو در سال وجود دارد، بیان داشت: برنامه کلی وزارت صمت آن است که در سال ۱۴۰۱ ساختار صنعت خودرو و روابط بین قطعه ساز و خودروساز اصلاح شده و این صنعت آماده باشد تا با سرمایه گذاری‌های جدید در سال ۱۴۰۲، حجم تولید وعده داده شده در ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ محقق شود.

فاطمی امین به الزامات برنامه تحولی صنعت خودرو اشاره کرد و گفت: ارتقای کیفیت سوخت متناسب با استاندارد آلایندگی، ثبات نسبی نرخ ارز و قیمت نهاده‌ها، توسعه صنایع بالادستی شامل فلزات، پلیمرها و تجهیزات الکترونیکی، توسعه زیرساخت‌ها در حوزه‌های مورد نیاز مانند انرژی، سوخت و جاده، متناسب با سطح بکارگیری شده در صنعت خودرو، اصلاح نظام تعرفه‌ای قطعات، مجموعه‌های خودرو و خودروی کامل، محدودیت تردد خودروهای فرسوده، افزایش درآمد سرانه خانوار متناسب با رشد اقتصادی هشت درصد و بهبود توزیع درآمد، تأمین منابع مالی ریالی و ارزی مورد نیاز برای سرمایه گذاری به منظور افزایش ظرفیت‌های تولید، ارتقای فناوری مورد نیاز در زنجیره خودرو سازی کشور، توسعه ابزارهای مالی و تأمین سرمایه در گردش صنعت خودرو، گسترش تعاملات بین‌المللی و مشارکت با شرکت‌های خارجی به منظور جذب سرمایه و توسعه فناوری‌های نوین و زیرساخت‌های تولید و صادرات از جمله الزامات برنامه تحولی صنعت خودرو است.

وی همچنین مقاصد کلان صنعت خودرو در برنامه تحولی وزارت صمت را شامل تولید خودرو، نسبت صادرات به واردات، عرضه خودروهای جدید، کاهش قیمت تمام شده به قیمت ثابت سال ۱۳۹۹، حداقل ستاره کیفی و تعداد ایراد در هر خودرو به میزان و مقدار کاملاً معین عنوان کرد.

رویکرد جدی وزارت صمت در مسیر خنثی‌سازی تحریم‌ها

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر اینکه از ابتدای دوره مسؤولیت در وزارتخانه هیچگاه از تحریم‌ها سخن نگفته و نخواهد گفت، تصریح‌کرد: تحریم چالش‌هایی را برای کشور ایجاد می‌کند، اما گلوگاه‌های بسیار دیگری داریم که اثر تحریم در برابر آنها اهمیت کمتری دارد.

فاطمی امین با اشاره به آمار صادرات ۳۵ میلیارد دلاری کشور در سال گذشته، تصریح کرد: امسال با برنامه ریزی‌های انجام شده و شناسایی گلوگاه‌ها و مانع زدایی از فرآیندها، صادرات کشور به بیش از ۴۰ میلیارد دلار افزایش پیدا کرده و تا آخر سال به بالای ۴۵ میلیارد دلار می‌رسیم که این آمار رویکرد جدی وزارت صمت در مسیر خنثی سازی تحریم‌ها را نشان می‌دهد.

وی به ابهامات مربوط به حوزه قطعه سازی اشاره کرد و افزود: با تکمیل سامانه جامع تجارت، شفافیت جریان کالا در بسیاری از بخش‌ها از جمله صنعت خودرو ایجاد خواهد شد.

کاهش ۱۵ درصدی قیمت تمام شده خودرو با قیمت‌های ثابت

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه عرضه برخی خودروها مانند تارا و ویتارا با قیمت تمام شده انجام می‌شود و بعضی خودروها زیر قیمت تمام شده عرضه می‌شود که به دلیل شیوه غلط محاسبه قیمت در گذشته بوده است، ادامه‌داد: در برنامه تحولی خودرو به سمتی حرکت می‌کنیم که قیمت تمام شده خودرو با قیمت‌های ثابت به میزان ۱۵ درصد کاهش پیدا می‌کند.

فاطمی امین در خصوص تعمیق ساخت داخل و توسعه پلتفرم‌های داخلی صنعت خودرو نیز توضیح داد: امروز سه پلتفرم به‌روز تارا، شاهین و ال ۹۰ را در اختیار داریم و البته باید به سمت پلتفرم‌های جدید تر پیش برویم؛ همچنین طراحی و ساخت موتور سه سیلندر توسط یکی از خودروسازها در مرحله تجاری شدن است که کاهش مصرف را هم مد نظر قرار داده اند.

ایجاد زمان‌بندی سالیانه برای کاهش مصرف خودروها

وی به موضوع کاهش مصرف سوخت در برنامه تحولی صنعت خودرو اشاره و عنوان کرد: در این برنامه تحولی به موضوع کاهش مصرف سوخت توجه ویژه شده است و زمان‌بندی سالیانه برای کاهش مصرف خودروها به دقت مورد تمرکز قرار گرفته است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: از اواسط سال آینده قرعه کشی خودرو به شدت کاهش پیدا خواهد کرد، زیرا در برنامه تحولی افزایش میزان تولید متناسب با تقاضا و تقریباً برابر با آن مورد توجه قرار گرفته است و در طول چند ماه گذشته نیز افزایش تولید اتفاق افتاده و میزان افزایش تولید و عرضه به صورت هفتگی کنترل می‌شود.

انتشار گزارش عملکرد وزارت صمت در موعد زمانی هر ۳ ماه یک بار

فاطمی امین به وعده انتشار گزارش عملکرد وزارتخانه در موعد زمانی هر سه ماه یک بار اشاره کرد و گفت: گزارش عملکرد سه ماهه وزارتخانه منتشر شده و از طریق درگاه‌های ارتباطی وزارت صمت برای عموم قابل دسترس است و در آن به میزان پیشرفت بیش از یکصد پروژه تحولی اشاره شده که هر سه ماه یک بار به هنگام و به روز خواهد شد و برای افکار عمومی و رسانه‌ها قابل رصد و پیگیری خواهد بود.

قطعات خودرو مشمول طرح درج قیمت تولیدکننده

وی برنامه‌ریزی به‌منظور تولید خودروهای چهار ستاره و پنج ستاره در سال ۱۴۰۴ و اجرای پروژه درج قیمت تولید کننده را مورد تاکید قرار داد و گفت: در بسیاری از کالاها این طرح شروع شده است که در زمینه قطعات خودرو نیز به زودی اجرا خواهد شد.

اصلاح ساختار بازارهای زنجیره تأمین و شیوه فعلی ارتباط بین خودروساز و قطعه ساز

وزیر صمت با تشریح پروژه اصلاح ساختار بازارهای زنجیره تأمین و زمانبندی دقیق رویدادهای آن، ادامه داد: شیوه فعلی ارتباط بین خودروساز و قطعه ساز منسوخ شده است؛ امروز شرکت‌های پیشرفته تولید خودرو با چندین مجموعه ساز وارد تعامل می‌شوند که منجر به کاهش درگیری خودروسازان با تعداد بیشمار قطعه سازان، کنترل کیفیت و تمرکز منابع در طراحی و سرمایه گذاری و توسعه می‌شود.

فاطمی امین همچنین با اشاره پروژه راه‌اندازی فرآیند نوسازی ناوگان و ارتقا خدمات پس از فروش، تأکید کرد: در پروژه تحولی بسترسازی و گسترش فناوری‌های نوین در حوزه حمل و نقل، برآورد کرده‌ایم که در نیمه اول اردیبهشت ۱۴۰۱ با شهرداری‌ها جهت خرید حداقل پانصد دستگاه اتوبوس برقی به تفاهم برسیم.

وی مطرح کرد: در هفته‌های گذشته با توجه به عدم شفافیت و وجود ابهام در محاسبه قیمت یکی از خودروها، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان به سرعت وارد عمل شده و موجب توقف فروش و تحویل آن شد.

وزیر صمت در پایان بر شفافیت و زمانبندی دقیق پروژه‌های تحولی وزارت صمت تأکید و عنوان کرد: این سطح کم نظیر شفافیت در برنامه‌ریزی و زمانبندی هم منجر به تمرکز مدیریتی می‌شود و هم امکان نظارت افکار عمومی و رسانه‌ها را فراهم می‌کند.

کد خبر 551102

منبع: ایمنا

کلیدواژه: صنعت خودروسازی صنعت خودروسازی در ایران وزیر صمت وزیر صمت دولت سیزدهم فاطمی امین شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق برنامه تحولی صنعت خودروسازی قیمت تمام شده صنعت خودرو معدن و تجارت پروژه تحولی فاطمی امین کاهش مصرف وزارت صمت وزیر صنعت قطعه ساز وزیر صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۴۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از هدف گذاری برای تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در سال ۱۴۰۳ در آذربایجان شرقی خبر داد.

اکبر فتحی در گفتگو با خبرنگاران ضمن تشریح برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی در حوزه تولیدات گیاهی در سال جهش تولید با مشارکت مردم گفت: در سال ۱۴۰۲ با تلاش بی وقفه کشاورزان و بهره برداران و اجرای طرح‌های مختلف وزارت جهاد کشاورزی با همت متخصصان و کارشناسان کشاورزی موفق به تولید ۴ میلیون و ۴۳۸ هزار تن محصولات کشاورزی شدیم که با هدف گذاری‌های صورت پذیرفته در سال جاری این میزان به ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن خواهد رسید.

وی با تشریح این هدف گذاری در زیربخش‌های مختلف کشاورزی گفت: در حوزه زراعت در سال ۱۴۰۲، ۲ میلیون و ۵۹۰ هزار و ۷۴۹ تن محصولات کشاورزی تولید شد که در برنامه تحولی کشاورزی این سازمان در سال جاری این میزان به ۲ میلیون و ۶۰۲ هزار تن خواهد رسید. در هدف گذاری انجام شده برای سال جدید، سطح زیر کشت محصولات زراعی در دیمزار‌ها به ۶۲۳ هزار و ۱۰ هکتار افزایش خواهد یافت، اما در مزارع آبی با توجه به برنامه ریزی که در زمینه کاهش مصرف آب در کشاورزی در دست اجراست، سطح زیر کشت از ۱۹۱ هزار و ۴۸۷ هکتار به ۱۷۹ هزار و ۸۱ هکتار کاهش خواهد یافت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی در خصوص تغییرات قابل توجه کشاورزی استان در حوزه زراعت در سال ۱۴۰۳ گفت: طبق برنامه الگوی کشت ابلاغی در سال ۱۴۰۳ حدود ۱۰ هزار هکتار از سطح زیر کشت گندم آبی در استان کاسته خواهد شد؛ همچنین سطح زیر کشت گوجه فرنگی و برخی از محصولات صیفی و سبزیجات نیز به طور محسوسی کاسته شده است.

فتحی ادامه داد: افزایش تولید برنامه ریزی شده در حوزه زراعت با اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها، توسعه کشت گیاهان دارویی دیم، توسعه سطح زیرکشت آبی ناشی از اجرا و بهره برداری ازطرح‌های آب و خاک در پایاب سد‌ها و پایاب رودخانه مرزی ارس و آیدوغموش و ... به میزان ۱۳ هزار هکتار و افزایش بهره وری عوامل تولید در سطح استان با اجرای کشاورزی حفاظتی، اجرای اصلاح الگوی کشت، بهزراعی و بهنژادی، مکانیزه کردن تولید و کاهش ضایعات، انتقال یافته‌های نوین پژوهشی و تحقیقاتی و ... صورت خواهد گرفت.

وی بر ضرورت تأمین مالی طرح‌های زیربخش زراعت در سال ۱۴۰۳ تأکید کرد و گفت: در طرح تحولی برای اجرای طرح‌های بخش زراعت تأمین مالی یک هزار و ۹۱۹ میلیارد ریالی از طریق بخش دولتی و ۸۸ هزار و ۷۱۰ میلیارد ریالی از طریق بخش خصوصی پیش بینی شده است. در تأمین مالی پیش بینی شده برای بخش خصوصی ۷۱ هزار و ۸۸ میلیارد ریال از طریق تسهیلات بانکی و ۱۷ هزار و ۶۲۲ میلیارد از طریق آورده شخصی سرمایه گذار تأمین خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از برنامه ریزی برای افزایش سطح باغات و گلخانه‌های استان در سال ۱۴۰۳ به ۱۲۱ هزار و ۷۹۱ هکتار خبر داد و افزود: در سال ۱۴۰۳ بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته انتظار داریم یک میلیون و ۴۴۴ هزار و ۶۷۶ تن محصولات باغی، ۱۵۳ هزار و ۹۲۵ تن محصولات گلخانه‌ای و ۲۴ هزار و ۵۷۴ تن گیاهان داروئی تولید شود که نسبت به سال ۱۴۰۲، ۳۱ درصد افزایش تولید را تجربه خواهیم کرد.

فتحی با اشاره به برنامه ریزی برای افزایش تولیدات باغی استان به میزان ۳۸۴ هزار تن برای رسیدن به تولید یک میلیون و ۶۲۳ هزارو ۱۷۵ تن خبر داد و گفت: برای تحقق این جهش تولید، اجرای برنامه‌های مختلفی در سال ۱۴۰۳ پیگیری خواهد شد. افزایش تولید ناشی از توسعه کشت گیاهان دارویی در سطح استان به میزان ۱۳ هزارو ۲۹۸ تن و افزایش آمار تولید با در نظر گرفتن عدم وقوع خسارت به دلیل عوامل قهری طبیعی- با توجه به اینکه در سال قبل ۲۸۴ هزار و ۵۲۲ تن از محصولات کشاورزی استان در اثر خسارت کاهش یافت - بخشی از این برنامه هاست که برای افزایش تولید محصولات باغی و گلخانه‌ای پیش بینی شده است.

وی افزود: توسعه کشت گلخانه‌ای از ۳۵۵ هکتار به ۶۵۵ هکتار با اجرای طرح‌های در انتظار اخذ تسهیلات که هم اکنون با خوداجرایی و آورده شخصی مجریان طرح به کندی در حال اجرا می‌باشد و در صورت تأمین اعتبار افزایش ۸۶ هزار و ۱۶۵ تن محصول را شاهد خواهیم بود، از دیگر برنامه ریزی‌های سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی در این حوزه است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی افزایش بهره وری عوامل تولید را یکی از محور‌های برنامه‌های این سازمان در حوزه کشاورزی معرفی کرد و ادامه داد: در این زمینه در سال ۱۴۰۳ در حوزه باغبانی، طرح‌های مختلفی همچون اصلاح و نوسازی باغات درجه ۲ و جایگزینی باغات درجه ۳، اجرای طرح فراز یا روسیمی کردن تاکستان ها، نوسازی و بهسازی گلخانه‌های موجود، تأمین نهال لیبل دار و نظارت بر محلول‌پاشی باغات را به صورت جدی دنبال خواهیم کرد.

فتحی سیب، انگور، گردو، زردآلو، بادام و گیاهان دارویی را از عمده‌ترین محصولات باغبانی استان دانست و گفت: در سال گذشته از ۴۱ هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات سیب استان، ۴۵۸ هزار و ۴۳۸ تن محصول برداشت شد که پیش بینی می‌شود این میزان در سال ۱۴۰۳ به ۷۷۰ هزار تن افزایش پیدا کند. البته باید توجه داشت که سطح باغات سیب استان در سال ۱۴۰۳، ۴۱ هزار و ۴۳۰ هکتار پیش بینی شده است که این کاهش سطح ناشی از حذف باغات درجه ۳ و جایگزینی با محصولات کم آب بر است.

وی با اشاره به برداشت ۲۲۰ هزار و ۴۴۲ تن انگور از ۱۷ هزار و ۶۳۴ هکتار از انگورستان‌های استان گفت: سطح تاکستان‌های استان در سال ۱۴۰۳، ۸۶ هکتار افزایش پیدا خواهد کرد و برای سال جدید، برداشت ۳۰۳ هزار و ۱۲ تن انگور از باغات استان پیش بینی شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی افزود: میزان گردوی برداشت شده در سال گذشته ۲۴ هزار و ۵۲۵ تن بود که با برنامه ریزی صورت گرفته این میزان را به ۳۰ هزار تن افزایش خواهیم داد.

فتحی از هدف گذاری برای رشد ۲۳ هزار و ۸۹۰ تنی محصول زردآلو در استان خبر داد و افزود: در سال گذشته ۶۷ هزار و ۱۷۷ تن زردآلو در استان تولید شد که این میزان در سال جاری به ۹۱ هزار و ۶۷ تن افزایش خواهد یافت. این افزایش تولید با وجود کاهش ۷۰ هکتاری سطح باغات زردآلو در سال جاری نسبت به سال ۱۴۰۲ در اثر عملیات به باغی و عدم رخداد حوادث غیرمترقبه خواهد بود.

وی با تشریح سایر برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی استان برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم گفت: در سال جاری بادام از ۸ هزار ۲۵۰ تن به ۱۱ هزار و ۴۰ تن، گیاهان داروئی از ۱۴ هزار و ۱۷۲ تن به ۲۴ هزار و ۵۷۴ تن و سایر محصولات باغی نیز از ۲۲۱ هزار و ۶۰۰ تن به ۲۳۹ هزار و ۵۵۷ تن افزایش پیدا خواهد کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی اضافه کرد: در حوزه محصولات گلخانه‌ای نیز در سال ۱۴۰۲، ۷۰ هزار و ۵۱۰ تن محصول در استان تولید شد که با تلاش بخش خصوصی و حمایت و برنامه ریزی کارشناسان و متخصصان در سازمان این میزان را به ۱۵۳ هزار و ۹۲۵ تن خواهیم رساند.

فتحی تأمین مالی دولتی طرح‌های زیربخش باغبانی را دارای اهمیت دانست و گفت: در طرح تحولی برای اجرای طرح‌های بخش باغبانی، تأمین مالی یک هزار و ۵۵۱ میلیارد ریالی از طریق بخش دولتی و ۱۹۱ هزار و ۶۸۶ میلیارد ریالی از طریق بخش خصوصی پیش بینی شده است. در تأمین مالی پیش بینی شده برای بخش خصوصی ۱۵۳ هزار و ۳۴۹ میلیارد ریال از طریق تسهیلات بانکی و ۳۸ هزار و ۳۳۷ میلیارد از طریق آورده شخصی سرمایه‌گذار تأمین خواهد شد.

وی از اجرای ۷ پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی خارج از حوضه آبریز دریاچه ارومیه خبر داد و گفت: این پروژه‌ها در سطح ۱۰ هزار و ۷۹ هکتار و با سرمایه گذاری یک هزار و ۴۵۲ میلیارد ریال در حال اجراست و بیش از ۷۸ هزار و ۳۴۴ میلیارد ریال تسهیلات به این پروژه‌ها تخصیص یافته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ادامه داد: همچنین ۳۰۰ هکتار پروژه گلخانه‌ای نیز در استان در دست اجراست که ۹۶ هزار و ۵۸۳ میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام شده است و ۶۹ هزار و ۱۰۱ میلیارد ریال تسهیلات به این پروژه‌ها اختصاص یافته است.

 

دیگر خبرها

  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • تبدیل برمودا به یکی از ویژندهای شبکه نسیم/ برنامه‌ای که قابلیت تولید در فصل‌های متعدد دارد
  • آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟
  • تبدیل «برمودا» به یکی از نماد‌های شبکه نسیم/ برنامه‌ای که قابلیت تولید در فصل‌های متعدد را دارد
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • استارت سرد خودروسازی
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها