Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی عباسی‌مهر مدیر سیاسی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس با اشاره بیانات رهبر معظم انقلاب در موضوع «جهاد تبیین» گفت: بحث جهاد تببین و توجه مقام معظم رهبری به این موضوع، تنها مختص به زمان حال نیست ودارای یک گذشته و عقبه‌ای است. بحث جهاد اکبر و تهاجم فرهنگی نیز که ایشان پیش‌تر مطرح کردند را هم تقریبا می‌توان گفت یک سلسه بحث است که باتوجه به مسائل روز، مدام در ادبیات گفتاری رهبر انقلاب مصداق‌های مختلفی را به خود می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اصل مطلب در این موضوعات، روشنگری و دفاع از ارزش‌های انقلاب و عملکرد نظام بوده است.

مدیر سیاسی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به این که جریان دشمن بسترهای ارتباطی دنیا را در دست دارد، اضهار کرد: اهمیت جهاد تببین به شرایط زمانی و بستری است که در آن حضور داریم. متاسفانه بستر و زمینی که در جامعه و فضای مجازی است، تحت کنترل جریان متخاصم است. یعنی جریانی که به ایران و به جمهوری اسلامی و به طور کلی به ارزش‌های انسانی اعتقاد ندارد و در حقیقت به تمامی بنیاد‌های فکری و معنوی ما حمله می‌کند.

وی در ادامه تصریح کرد: هر نیرو و عنصر جوانی که در شرایط فعلی قرار بگیرد به طور طبیعی برایش سوال‌ها و شبهات مختلفی نسبت به عملکرد نظام و اولویت‌های آن پیش می‌آید. به همین دلیل رهبر انقلاب دفاع از ارزش‌ها و روشنگری‌ها را لازم دانستند.

عباسی مهر افزود: رهبر معظم انقلاب در دوسال اخیر سخنان خود را به نوع مواجهه جوان مومن، دانشجو و انقلابی با فضای امروزی دنیا اختصاص دادند تا هم موضع جوان انقلابی حفظ شود و هم رویکرد مقابله‌ای پیدا کند.

وی تاکید کرد: یکی از الزامات این مسئله تببین مسائل روز، شناخت طراحی‌های دشمن، تحلیل درست از مسائل و تقویت جوان در مقابل دفاع از ارزش‌های نظام است‌.

عباسی مهر درباره مخاطب اصلی سخنان مقام معظم رهبری گفت: مخاطب اصلی سخنان رهبر انقلاب، جریان نخبگانی و تاثیرگذار کشور از جمله تشکل‌های دانشجویی، طلاب، هیئات و مداحان است. قطعا اگر جریانات اثرگذار کشور تنها به مطالبه‌گری بپردازند و تبیین مسائل و دفاع از ارزش‌ها و عملکرد کشور را نادیده بگیرند، موازنه و تعادل در عرصه فعالیت‌های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی کشور از بین می‌رود.

وی گفت: این درحالیست که جریان فعال ما در دانشگاه همان طور که باید نسبت به مسائل روز حساس باشند،  در عین حال باید از نقشه‌های دشمن مطلع باشند، چرا که اگر انقلابی نباشد، در حقیقت جریان مطالبه‌گری نیز وجود نخواهد داشت.

* مطالبه‌‌گری و دفاع از ارزش‌های انقلاب متمم یکدیگر هستند

عباسی مهر یادآور شد: اگر صرفا بخواهیم جهاد تبیین را افشاگری یا مطالبه‌گری بدانیم، اشتباه کرده‌ایم. بلکه مطالبه‌‌گری و دفاع از ارزش‌های انقلاب متمم یکدیگر هستند و لازم و ملزوم یکدیگرند.

وی خاطرنشنان کرد: یکی از جریان‌های موثر جامعه در طول انقلاب اسلامی، جریانات و تشکل‌های دانشجویی بودند که بارها مشاهده کردیم که این جریان در عرصه‌های مختلف کشور، ایفای نقش کرده است. به نظرم امروز در کنار همه‌ ماموریت‌هایی که جنبش‌های دانشجویی دارند، تحلیل مسائل اساسی نظام و کشور و دفاع از ارزش‌های انقلاب از وظایف اصلی آن‌ها به شمار می‌رود. همچنین تعیین اولولیت‌ها در مسائل و تولید و انتشار محتوا برای پاسخ به مخاطب عام است.

مدیر سیاسی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، اساس جهاد تبیین را از بین بردن روایت یک طرفه در کشور دانست و عنوان کرد: وقتی دانشجو در مواجه با یک مسئله‌ای دچار سوال می‌شود، وظیفه اصلی مراجع فکری و اثرگذار کشور حل سوال دانشجو به سرعت و با تکنیک‌های لازم است. قطعا اگر نسبت به این موضوع ضعف داشته‌ باشیم، که متاسفانه داریم، روایتی یک طرفه از مسائل در کشور اشاعه پیدا می‌کند. اساس جهاد تببین در از بین بردن روایت یک طرفه در کشور است. به طوری که یک روایت واقعی از مسائل به گوش مخاطب برسد و در سبد جریان دانشجویی قرار بگیرد.

* جریان دانشجویی و استادان کشور، باید برنامه‌ای جدی برا تقویت بنیان‌های فکری و معرفتی خود داشته باشند

وی ادامه داد: جریان دانشجویی و استادان کشور، باید برنامه‌ای جدی برا تقویت بنیان‌های فکری و معرفتی خود داشته باشند. چرا اگر ضعفی در این موارد باشد، در بزنگاه‌های سیاسی و اجتماعی دچار اخلال در تحلیل و موضع‌گیری خواهند شد. یکی از دلایل اصلی اشتباهاتی که در جریان جوان‌های انقلاب رخ می‌دهد، همین ضعف در بنیان‌های فکری و معرفتی است.

عباسی مهر درباره اهمیت تسلط جوانان بر ابزارهای روز اظهار کرد: همچنین جوانانمان باید بر ابزارها و فناوری‌های روز مسلط شوند تا به خوبی با مخاطب مواجه شوند، چرا که درحال حاضر در دهه چهارم انقلاب هستیم و در قرنی به سر می‌بریم که ابزارهای رسانه‌ای بر آن حاکم هستند پس نمی‌توانیم صرفا از طریق مدل‌های گذشته، به دنبال ارتباط و تعامل با مردم باشیم، تا نسل جدید نسبت به مطالب، محتوا و منش فکری انقلاب آگاه شوند و حتی آن را بازنشر دهد.

* اگر نتوانیم در فضای مجازی فعالیتی داشته باشیم، جهاد تبیین زمین خواهد خورد.

وی گفت: در حقیقت اگر نتوانیم در فضای مجازی فعالیتی داشته باشیم، جهاد تبیین زمین خواهد خورد، چرا که لزوم تببین‌گری، نقش آفرینی در عرصه‌های مختلف در فضای مجازی است. بخش بزرگی از این ماموریت نیز بر دوش نظام و حاکمیت است. یعنی در همین مواردی که گفته شد نظام و حکومت پشتیانی‌های لازم خود را به عمل آورد و پشتیبان جریان تببین‌گر و مدافع انقلاب باشد.

* توطئه بزرگ جریان متخاصم نسبت به جهاد تبیین

وی خاطرنشان کرد: یک توطئه بزرگی هم جریان متخاصم نسبت به جهاد تبیین دارد. یعنی سعی می‌کند در مقابل جهاد تببین بحث مطالبه‌گری را مطرح کند و خب می‌دانیم که تببین و مطالبه‌گری هیچ‌گاه در مقابل هم نبودند، بلکه مکمل یکدگیر هستند.

مدیر سیاسی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در پایان گفت: در حقیقت رهبر انقلاب زمانی از مطالبه‌گری دفاع کردند و الان بحثشان جهاد تببین است. عملا اگر بخواهیم در دوگانه تببین و مطالبه‌گری قرار بگیریم، بخشی از فرصت‌های جریان تببین‌گر را هدر می‌دهیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: جهاد روایت مقام دفاع از ارزش های انقلاب دفاع از ارزش ها رهبر انقلاب مطالبه گری جهاد تبیین جهاد تببین فضای مجازی عباسی مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۳۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه ملی روایت در سمنان افتتاح شد

مدرسه ملی روایت سمنان با حضور محمدمهدی دادمان رییس حوزه هنری انقلاب اسلامی و دیگر مسوولان ملی و استانی افتتاح و حکم ریاست این مدرسه به حسینعلی جعفری از نویسندگان برجسته این استان تحویل شد.

روایت موثر در جهت‌گیری افکار و جریان‌سازی

مدیر دفتر ادبیات داستانی حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: روایت چیزی است که با آن می‌فهمیم چطور و چگونه عمل کنیم، درک ما را از زندگی بهبود می‌بخشد و در جهت‌گیری افکار موثر است.

بهزاد دانشگر با اشاره به تحقق وعده صادق، افزود: در آستانه تحقق این دستاورد ۲ روایت شکل گرفت یک روایت باید پاسخ داده شود و روایت دیگر در برابر ظلم باید ایستاد.

وی با بیان اینکه روایت اهمیت زیادی دارد، تصریح کرد: روایت می‌تواند عامل پویایی، ایستادگی و مقاومت باشد.

مدیر دفتر ادبیات داستانی حوزه هنری انقلاب اسلامی در توصیف ارزشمندی و جایگاه روایت اظهار کرد: از عواملی که فلسطین همچنان ایستادگی و مقاومت می‌کند دلگرمی آنان به روایت پایداری است.

ادبیات پایداری سرمایه یک ملت است

پیشکسوت حوزه ادبیات پایداری گفت: روایت یا داستان معماری دارد که در ذهن می‌ماند، این ماندگاری زمینه‌ساز اشاعه آن روایت یا داستان است.

مرتضی سرهنگی در این آیین افزود: ادبیات پایداری از دارایی ملی هر کشوری محسوب می‌شود و باید این ادبیات حفظ و به نسل آینده منتقل شود، زیرا گردآوری و حفظ روایت‌ها با هدف اطلاع‌رسانی به نسل آینده جامعه تلاش برای حفظ نظام جمهوری اسلامی است.

وی با بیان اینکه روایت رشادت‌ها و جانفشانی‌ها برای حفظ کشور در حدانتظار نیست، اضافه کرد: وقتی که جامعه بداند کشور با چه سختی و قیمتی حفظ شد، بدون شک آحاد جامعه به ویژه نسل جوان در حفظ آن بیش از پیش تلاش می‌کنند و قدر می‌دانند.

پیشکسوت حوزه ادبیات پایداری گفت: مدرسه ملی روایت بستری برای بیان روایت‌ها و جانفشانی‌هاست، شاید بتوان با کتاب‌ها قیمت تمام شده جنگ را در آورد، این قیمت هنوز درنیامده است.

رمز ماندگاری روایت انقلاب اسلامی استفاده از زبان هنر است

معاون راهبری استان‌های حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: اگر در جنگ روایت‌ها، روایت درست ارائه نشود، روایت‌ها تحریف خواهد شد.

سعید لشکری در این آیین افزود: روایت انقلاب اسلامی با زبان هنر رمز ماندگاری آن است و مدرسه ملی روایت این راهبرد را دنبال می‌کند.

وی ادامه داد: مدرسه ملی روایت خلاصه در انقلاب و دفاع مقدس نیست و رویکرد بوم‌گرایانه نیز در این مدرسه مورد توجه است و سمنان میراث‌دار بزرگانی، چون شیخ علاءالدوله سمنانی، بایزید بسطامی، شیخ ابوالحسن خرقانی است و با تکیه بر میراث‌داری و ظرفیت‌ها و توانمندی‌های نیروی انسانی، این دیار برای راه‌اندازی مدرسه ملی روایت انتخاب شد.

معاون راهبری استان‌های حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: پیش‌بینی می‌شود طی پنج ساله آینده کتاب‌های زیادی در روایت بزرگان و شهدای استان سمنان نوشته شود.

حفظ هویت و اصالت ملی در سایه روایت درست

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان گفت: مدرسه ملی روایت یک ظرفیت ذهنی ارزشمند برای معرفی اصالت و پیشینه این دیار است.

فرج‌الله شوشتری در این آیین افزود: جنگ امروز، جنگ روایت‌هاست و افتتاح مدرسه ملی روایت اقدامی ارزشمند برای ارایه درست روایت‌ها و معرفی هویت و خنثی‌سازی دسیسه دشمنان است.

رییس حوزه هنری سمنان گفت: سمنان استانی روایت نشده در هنر انقلاب است و با وجود ظرفیت‌هایی که دارد در کشور ناشناخته است.

محمداصغرزاده در این آیین افزود: راه‌اندازی مدرسه ملی روایت در خانه تاریخی خطیبی سمنان اقدامی ارزشمند در معرفی ظرفیت‌های این استان است.

وی ادامه داد: خانه تاریخی خطیبی در تملک شهرداری سمنان است که با مرمت مشارکتی این بنا برای چندین سال در اختیار حوزه هنری قرار گرفته و مکان مدرسه ملی روایت است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • راه درازی تا فعلیت رساندن کامل ظرفیت‌های تجاری ایران و افغانستان داریم
  • مدرسه ملی روایت در سمنان افتتاح شد
  • محدودیت یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار
  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند
  • به عنوان یک مطالبه عمومی ایجاد یک سکو دائمی برای عرضه پوشاک عفیفانه ضروری است
  • سریال حشاشین در تلویزیون‌های اینترنتی ایران ممنوع شد؟