Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهران تیشه‌گران در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، افزود:‌ کاروان ایران در المپیک ۲۰۱۷ سامسون ترکیه ۱۸۰ نفر بود که بیش از ۱۰۰ نفر آن ورزشکار بودند، اما امروز هزینه‌ها چند برابر شده است.

وی ادامه داد:‌ فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان بانی بیش از ۱۵ رشته ورزشی است و هزینه تمام این رشته‌ها در ۲ بخش زنان و مردان برعهده فدراسیون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخلاف تمامی فدراسیون‌ها که زیر مجموعه کمیته ملی المپیک و یا تحت پوشش کمیته ملی پارالمپیک هستند و هزینه اعزام‌ها توسط کمیته‌ها پرداخت می‌شود.

این مدیر باسابقه ورزش ایران تصریح کرد:‌ این درحالی است که ما زیر مجموعه هیچ یک از این کمیته‌ها نیستیم و اگرچه عضو افتخاری کمیته ملی المپیک هستیم و از حمایت آنان برخورداریم اما همه هزینه‌های اعزام از گرفتن ویزا و بلیت تا هتل و سایر هزینه‌ها برعهده خودمان است.

پرداخت اعتبار به فدراسیون ناشنوایان جزو اولویت‌های وزارت ورزش و جوانان

تیشه‌گران ادامه داد:‌ قرار است دولت اعتباری به وزارت ورزش و جوانان اختصاص دهد و حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان قول داد در پرداخت این اعتبار فدراسیون‌ ناشنوایان را در اولویت قرار دهد.

وی گفت:‌ اگر چه این اعتبارات کفاف نیازهای ما را نمی‌دهد، اما حداقل کمک می کند بخشی از مشکلات مرتفع شود.

این ورزشکار اسبق رشته تنیس روی میز توضیح داد:‌ اگر همین امروز بخواهیم بلیت و هتل و سایر هزینه‌های اعزام کاروان ناشنوایان را پرداخت کنیم به ۱۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم. اگر وزارت ورزش و جوانان اعتبار باقی مانده سال جاری ما را واریز کند، همانطور که بارها گفته ام حداقل ۵۰ درصد این مشکل کمبود اعتبار ما حل می‌شود.

وی ادامه داد:‌ اردوهای ما در هشت رشته اعزامی طی ماه‌های اخیر به آغاز و در حال برگزاری است. هزینه هر اردوی ۱۰ روزه در رشته‌های مختلف برای اسکان، غذا، رفت و آمد و تجهیزات، بین ۶۰ تا ۷۰ میلیون تومان هزینه دارد.

رییس فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان اضافه کرد:‌ تاکنون موفق به پرداخت هزینه‌های اردویی شده‌ایم و در صورت حمایت وزارت ورزش و مدیران ورزشی کشور امیدواریم بتوانیم سایر هزینه‌ها را تامین کرده و تیمی کیفی و قدرتمند راهی برزیل کنیم.

وعده صالحی امیری برای تامین تجهیزات کاروان ورزشی ناشنوایان

تیشه گران گفت:‌ در بازدیدهای سیدرضا صالحی امیری رییس کمیته ملی المپیک از اردوی تیم‌های ملی رشته‌های مختلف ناشنوایان، وی وعده داد که تمامی تجهیزات مورد نیاز ورزشکاران برای اعزام را المپیک ۲۰۲۲ برزیل را تامین کند.

وی ادامه داد:‌ قدردان کمیته ملی المپیک و صالحی امیری هستیم زیرا همیشه حمایت خوبی از ورزش ناشنوایان دارند.

امیدمان به وزارت تعاون و سازمان بهزیستی است

رییس فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان ادامه داد:‌ وزارت تعاون، ‌کار و رفاه اجتماعی و سازمان بهزیستی همیشه بخشی از هزینه‌ها به‌خصوص هزینه‌های اعزام را پرداخت کرده است و در شرایط فعلی چشم امید ما به آنان است.

تیشه‌گران گفت:‌ رایزنی‌ها و نامه نگاری‌های لازم در این خصوص انجام شده و امیدواریم بزودی پاسخ ما در این خصوص از سوی وزارت تعاون و سازمان بهزیستی داده شود تا بتوانیم برای خرید بلیت و هماهنگی هتل‌ها اقدام کنیم.

وی تاکید کرد:‌ همچنین امیدواریم وزارت ورزش در یک ماه فرصت باقی مانده تا تعطیلی مراکز به دلیل در پیش بودن تعطیلات نوروز، اعتبار مورد نیاز فدراسیون را تامین کنند زیرا ۱۵ روز قبل از عید و ۱۵ روز بعد از عید، عملا بیشتر مراکز دولتی تعطیل یا نیمه تعطیل هستند و این مساله هماهنگی و برنامه‌ریزی اعزام را به تعویق خواهد انداخت.

کاروان اعزامی به برزیل مشکل فنی ندارد

تیشه‌گران گفت:‌ خوشبختانه در اعزام کاروان به برزیل هیچ مشکلی فنی نداریم و همه رشته تیمی و انفرادی شانس بالایی برای کسب عنوان و مدال دارند، زیرا طی یکسال اخیر همه ۸ رشته اعزامی در مسابقات جهانی یا آسیایی حضور داشته‌اند. به همین منظور برنامه‌های آماده‌سازی آنان به طور منظمی پیگیری شده است.

وی افزود:‌ جز رشته تیراندازی که مدال نقره المپیک را دارد، تمامی هفت رشته دیگر مدال طلای المپیک را دارند و البته رشته تیراندازی نیز کسانی در اردو حضور دارند که امتیازات بالایی دارند و امتیاز برخی از آنان از طلای دوره قبلی المپیک در ترکیه بالاتر است.

این مدیر ورزشی اضافه کرد:‌ کمیته فنی فدراسیون و انجمن‌های ورزشی رشته‌های اعزامی تمام تلاش خود را به کار گرفته اند تا رشته‌ها و ورزشکارانی به المپیک اعزام شوند که شانس بالایی برای کسب مدال دارند.

تیشه‌گران گفت:‌ شاید نیمی از هزینه کاروان صرف اردو و اعزام تیم فوتبال است، زیرا اردوهای این تیم همچون سایر تیم‌های فوتبال با بیش از ۲۲ ورزشکار برگزار می‌شود و این تیم ۲۱ روز در برزیل حضور دارد.

وی افزود:‌ برخی معتقدند در این شرایط بهتر بود تیم فوتبال اعزام نمی‌شد ‌که در این خصوص باید بگویم این تیم عنوان قهرمانی مسابقات فوتبال قهرمانی آسیا در کیش را بدست آورده است و از سویی اگر ما سفر این تیم را لغو می کردیم، ‌ملزم به پرداخت جریمه‌ای به مراتب سنگین تر از هزینه‌های اعزام می‌شدیم.

رییس فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان گفت:‌ سایر رشته‌ها چون کشتی آزاد و فرنگی، کاراته، تکواندو، جودو، دو ومیدانی همگی سابقه خوبی در المپیک و رقابت‌های جهانی دارند و برهمین اساس کاروان ایران شانس زیادی برای کسب مدال‌های رنگارنگ دارد.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: برزیل ورزش ناشنوایان برزیل سازمان بهزیستی کشور مهران تیشه گران ورزش ناشنوایان فدراسیون ورزش های ناشنوایان کمیته ملی المپیک هزینه های اعزام وزارت ورزش هزینه ها رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۲۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ خدابنده لو گفت: امروزه افراد دارای معلولیت در فعالیت‌های اجتماعی و مسابقات زیادی شرکت و توانمندی‌های خود را به جامعه ثابت می‌کنند.

وی افزود: در این راستا اولین جشنواره ورزش‌های بومی، محلی در سه شهرستان زنجان، ابهر، خدابنده در سال گذشته برگزار شد که استقبال گروه‌های هدف را به دنبال داشت.

مدیرکل بهزیستی استان ادامه داد: فعالیت‌های ورزشی برای افراد دارای معلولیت از ۲ جنبه درمانی که هدف آن تأمین سلامتی و پیشگیری از مبتلا شدن به بیماری‌های ثانویه است حائز اهمیت می‌باشد.

خدابنده لو گفت: ورزش نه تنها اعتماد به نفس را در فرد تقویت می‌کند بلکه نگرش جامعه را نسبت به معلولین دگرگون کرده و از نظر جسمی، روحی، فردی و اجتماعی آنها اثر قطعی و تعیین کننده‌ای دارد.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان همچنین به اجرای طرح آموزشی آگاه سازی پیشگیری از معلولیت‌ها در دوره سالمندی اشاره کرد و گفت: این طرح با موضوعات سکته مغزی، بیماری قلبی- عروقی، استئوپروز، آرتروز، دیابت، سقوط و دمانس (آلزایمر) است که در سال گذشته ۲ هزارو ۷۲۷ در سطح استان شهری و روستایی تحت پوشش قرار گرفتند.

به گفته وی، آشنایی با بیماری استئو آرتریت، سقوط- بیماری دیابت - بیماری قلبی و عروقی -پوکی استخوان - سکته مغزی و آشنایی با بیماری دمانس از جمله موضوعاتی است که برای سالمندان جامعه هدف بهزیستی و افراد محلی در ۲ گروه سنی میانسالان با رده سنی ۶۵ الی ۴۵ و گروه سالمندی با رده سنی ۸۵ الی ۶۵ برای هر ۲ جنس آموزش داده می‌شود.

دیگر خبرها

  • اسکی ۱۵۰ مدال دارد/ از قله به درون شهرها رفتیم
  • ۲ دوپینگ جدید در کشتی پهلوانی!
  • ژیمناستیک و «پرش» از روی انتخابات/ فرود «آرام» نیاز رشته مادر است
  • کاروان برزیل در المپیک پاریس کوچکترین خواهد شد؛ ۸ دوره افت متوالی!
  • خلیلی: طرح گذرگاه‌های ورزش با جدیت در کشور دنبال می‌شود
  • دختر وزنه‌بردار ایرانی با تیم پناهندگان در المپیک پاریس!
  • تقوی: تیم ملی والیبال چند بازی تدارکاتی در برزیل برگزار خواهد کرد
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند