Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به کشف ۱۴ هزار و ۷۰۰ راس دام قاچاق به ارزش ۵۱ میلیارد تومان در سالجاری گفت: برای جلوگیری از قاچاق دام، صادرات آن باید آزاد شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احد آزادی خواه، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی از تشکیل کمیته دامپروری این کمیسیون با عنوان بررسی پیدا و پنهان زوایای قاچاق دام زنده اظهار کرد: در این جلسه مسئولان وزارت جهاد کشاورزی از جمله رئیس سازمان امور عشایر ایران، نماینده ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، نماینده وزارت کشور، بخش خصوصی و مرکز پژوهش های مجلس حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ممنوعیت صادرات دام زنده از سال ۹۷ توسط وزارت جهاد کشاورزی، عنوان کرد که همین مساله یکی از مهم ترین دلایل گسترش قاچاق دام زنده از کشور بوده است.

آزادی خواه اضافه کرد که از آبان ماه ۱۴۰۰ صادرات دام زنده به صورت محدود آزاد شد که عمده آن نیز توسط شرکت پشتیبانی امور دام انجام می شد.

وی با اشاره به اینکه یکی از سیاست های ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز این است که برای جلوگیری از قاچاق دام زنده، حمل و نقل دام بین استانها را ممنوع کرده است، گفت: با اینحال مرزها رها شده اند و همین مساله باعث شده که عمده قاچاق از استانهای مرزی از جمله کردستان، ایلام و خوزستان انجام می شود.

آزادی خواه در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در حال حاضر ما می توانیم گوشت گرم را به قیمت ۳.۵ دلار از کشور مغولستان وارد کنیم، افزود: این در حالی است که دام ایرانی را در کشورهای عربی ۷.۵ دلار خریداری می کنند به عنوان مثال در کشور قطر دام ایرانی را ۶۳ ریال و در عمان ۶۷ ریال خریداری می کنند.

وی ادامه داد: در کشور کویت هر راس دام ایرانی را شش میلیون تومان خریداری می کنند و این ۳ برابر قیمتی است که در داخل کشور وجود دارد. بنابراین به اعتقاد کمیته دامپروری آزادسازی صادرات دام تنها راه نجات کشور از مقوله قاچاق دام است.

آزادی خواه افزود: در سال ۱۴۰۰؛ ۱۴ هزار و ۷۰۰ راس دام قاچاق به ارزش ۵۱ میلیارد تومان کشف شده اما در کنار این کشفیات قطعا قاچاق نیز انجام شده است.

وی ادامه داد: براین اساس کمیته دامپروری به نتیجه رسید که در جهت جلوگیری از قاچاق دام اولا پلاک کوبی دام ها ادامه یابد که تا الان ۶۸ میلیون راس دام را پلاک کوبی کردیم البته در این راستا نیز نواقص فنی وجود دارد و باید پلاک کوبی ها راستی آزمایی شود.

آزادی خواه گفت: همچنین دولت باید به هر نحوی که شده صادرات دام زنده را آزاد کند علاوه بر این شیوه نامه ضوابط اختصاصی حمل و نقل و نگهداری دام زنده با امضای محمود واعظی، رئیس وقت دفتر ریاست جمهوری در تاریخ ۱۳ بهمن ۹۷ به وزیر کشور وقت ابلاغ شده که باید بروزرسانی شود چرا که این شیوه نامه دارای اشکالاتی است که باید رفع شود.

انتهای پیام/

منبع: مهر

منبع: دانا

کلیدواژه: آزادی خواه صادرات دام قاچاق دام دام زنده راس دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۷۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا فلاح پیش از ظهر امروز شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: خوزستان برخلاف دیگر نقاط کشور سه اتاق بازرگانی مستقل دارد و این امر ظرفیت بسیار خوبی را برای حوزه صادراتی استان ایجاد کرده است که امیدواریم این هم‌افزایی موجب تحقق شعار امسال و اهداف برنامه‌ریزی دولت شود.

وی به ارتباطات خوب در حوزه اصناف خوزستان اشاره و اظهار کرد: استان خوزستان با حدود ۶ میلیارد دلار، رتبه دوم کشور در حوزه صادرات را کسب کرد.

فلاح بیان کرد: برنامه‌ریزی وزارت صمت برای خوزستان رسیدن به هفت میلیارد دلار صادرات است ولی هدف صنعت، معدن و تجارت خوزستان رسیدن به ۷.۵ میلیارد دلار صادرات است که امیدواریم این امر تحقق یابد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان بر ضرورت تمرکز مبتنی بر صادرات تاکید کرد و گفت: میزان صادرات خوزستان از محل تولیدات صمت ۲.۵ میلیارد دلار بوده که یکی از اقدامات خوب بود.

وی تصریح کرد: میزان صادرات تولیدات محصولات درون استان خوزستان بیش از پنج میلیارد دلار بوده که صادرات به کشورهای همسایه هدف‌گذاری شده است.

فلاح بیان کرد: صادرات محصولات خوزستان به اوراسیا و روسیه یکی دیگر از اهداف است که تلاش می‌شود در چارچوب سیاست‌های دولت سیزدهم اجرا شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان اظهار کرد: خوزستان ۵۰ رایزن اقتصادی را برای اولین بار در سراسر کشور توزیع و مأموریت جدید محول می‌کند؛ سه نفر از همکاران در صمت خوزستان به عنوان رایزنان اقتصادی انتخاب شدند که می‌توانند ظرفیت خوبی را برای توسعه مبادلات تجاری استان ایجاد کنند.

کد خبر 6089851

دیگر خبرها

  • صادرات دفاعی فرانسه به اسرائیل به کم‌ترین حد رسید
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد شهرکرد در حمایت از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • یک بام و دوهوای دولت برای کولرهای گازی: تبلیغ ممنوع؛ فروش آزاد، قاچاق رها!
  • آزادی ۷ زندانی جرائم غیر عمد استان سمنان در سال جدید
  • دانش‌آموزان ۳ زندانی جرایم غیر عمد را آزاد کردند
  • خراسان جنوبی به لحاظ افزایش ولادت چهارمین استان کشور است
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۸ اردیبهشت ماه
  • قیمت مرغ زنده چقدر شد؟
  • آزادی ۶۳ پناهجوی افغان از بازداشت پلیس در پاکستان