Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-28@20:44:26 GMT

نقش جدید چین در جهان

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۱۲۱۴۸

‍‍‍‍‍‍

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از دنیای‌اقتصاد، الجزیره در گزارش‌های ۴ و ۵ فوریه در همین رابطه نوشت؛ مراسم افتتاحیه این بازی‌‌‌ها در حالی برگزار شد که آمریکا و برخی متحدانش از جمله بریتانیا، کانادا و استرالیا این المپیک را به دلیل نقض حقوق بشر در چین تحریم دیپلماتیک کرده‌‌‌اند.

تحریم‌‌‌کنندگان از سرکوب دموکراسی در هنگ‌‌‌کنگ و برخورد با اقلیت مسلمانان اویغور در سین کیانگ چین به عنوان موارد بارز نقض حقوق بشر در این کشور نام برده‌‌‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایالات متحده آمریکا و شماری از کشورها در توصیف سرکوب اقلیت مسلمان اویغور در چین از واژه «نسل‌‌‌کشی» استفاده می‌کنند.

با این حال، حضور ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، و سران چند کشور دیگر در مراسم روز جمعه قابل‌توجه بود. پکن و مسکو هر دو شاهد افزایش چشمگیر تنش‌‌‌ها در روابط خود با واشنگتن هستند. امیر قطر، ولیعهد امارات متحده عربی به همراه روسای جمهوری مصر، تاجیکستان، ترکمنستان، آرژانتین و همچنین نخست‌وزیران پاکستان و مغولستان از جمله دیگر رهبرانی هستند که برای شرکت در مراسم افتتاحیه این رقابت‌‌‌ها به پکن سفر کرده‌‌‌اند.

توماس باخ، رئیس کمیته بین‌المللی المپیک، در آستانه برگزاری مراسم افتتاحیه گفت که این کمیته تحت هیچ شرایطی نمی‌‌‌خواهد درگیر مناقشه سیاسی بر سر وضعیت حقوق بشر در چین شود. رئیس کمیته بین‌المللی المپیک تاکید کرد: «اگر ما موضعی سیاسی بگیریم و در میانه درگیری‌‌‌ها و تقابل‌‌‌های قدرت‌‌‌های سیاسی گرفتار شویم، بازی‌‌‌ها را به خطر می‌‌‌اندازیم.»

المپیک زمستانی ۲۰۲۲ با حضور دو‌هزار و ۸۶۱ ورزشکار از ۹۱ کشور جهان از ۱۵ بهمن تا یکم اسفند در ورزشگاه «آشیانه پرنده» در پایتخت چین برگزار می‌شود. این ورزشگاه ۱۴ سال پیش نیز میزبان افتتاحیه المپیک تابستانی ۲۰۰۸ پکن بود. المپیک زمستانی ۲۰۲۲ نیز مانند المپیک تابستانی توکیو زیر سایه همه‌گیری ویروس کرونا برگزار می‌شود.

«کریس باکلی» و «استیون لی مایرز» هم در گزارش ۴ فوریه برای نیویورک‌تایمز نوشتند، رهبر چین، روز جمعه در حالی بازی‌‌‌های المپیک را افتتاح کرد که قصد داشت جایگاه جهانی تضمین‌‌‌شده کشورش را در کنار همتای روس خود، ولادیمیر پوتین، در رقابتی به شدت ایدئولوژیک با ایالات متحده و متحدانش به رخ بکشد.

در حالی که رئیس‌جمهور آمریکا و دیگر رهبران دموکرات از حضور در مراسم افتتاحیه به دلیل نقض حقوق بشر از سوی چین اجتناب ورزیدند، اما رهبر چین گروهی از میهمانان حامی خود را دعوت کرد.

پوتین، یکی دیگر از رهبران قدرتمندی که در برابر خواسته‌های ایالات متحده مقاومت می‌کند، در نمایشی حساب شده با همتای چینی خود حضور یافت تا همبستگی خود را با یکدیگر و در برابر غرب نشان دهند و این در حالی است که روسیه هم اکنون با غرب بر سر اوکراین سرشاخ شده است و احتمال جنگ هر روز بیشتر از روز قبل می‌شود.

دیدار با پوتین، همراه با مراسم افتتاحیه، به منزله نمایشی طراحی شده از تغییر جایگاه چین در جهان بود؛ چین می‌‌‌خواهد قدرت رو به رشد خود را بر کشورهایی که حاضر به قبول آن نیستند یا محتاط رفتار می‌کنند بقبولاند، اما نسبت به انتقاد غربی‌‌‌ها نامتساهل است.

افتتاح المپیک همچنین نشان‌دهنده تاکید روسیه و چین است بر عزم خود برای ارائه چهره‌ای از یک جبهه متحد در برابر غرب به طور اعم و آمریکا به طور اخص. به نوشته «باکلی- مایرز»، این المپیک یادآور تحولات سال ۱۹۷۲ در دوران نیکسون- کیسینجر است که آنها از حضور در افتتاحیه المپیک در آن سال احتراز کردند.

در بیانیه‌ای مشترک پس از دیدار شی و پوتین، آنها اعلام کردند که دوستی‌شان «محدودیتی ندارد» و چین در یکی از خواسته‌های امنیتی مهم روسیه در کنار این کشور ایستاده است: پایان دادن به گسترش ناتو به شرق و نزدیک‌تر شدن به مرزهای روسیه.

این دو رهبر از ایالات‌متحده خواستند تا از طرح استقرار موشک‌های میان‌برد در اروپا و آسیا دست بردارد و آنچه را که آنها مداخله آمریکا در امور داخلی خود از طریق دامن زدن به «انقلاب‌های‌رنگی»، قیام‌های عمومی در جمهوری‌های شوروی سابق مانند گرجستان و دموکراسی بیشتر در اوکراین می‌دانند، محکوم کردند.

آنها در بیانیه ۵۳۰۰ کلمه‌ای خود که شکاف عمیق میان دموکراسی‌ها و دیکتاتوری‌ها را نشان می‌داد گفتند: «روسیه و چین در برابر تلاش نیروهای بیرونی برای تضعیف امنیت و ثبات در منطقه پیرامونی‌شان می‌ایستند.» آنها همچنین از غرب خواستند «نگرش ایدئولوژیک دوران جنگ سرد را کنار بگذارد.»

در بیانیه مشترکی که پس از پایان مذاکرات روسای جمهور دو کشور منتشر شد روسیه نیز متقابلا از موضع چین در مورد تایوان حمایت و مخالفت خود را با استقلال تایوان در هر شکلی اعلام کرد و از موضع دولت آمریکا به دلیل «تاثیر منفی آن بر صلح و ثبات» در منطقه آسیای شرقی و اقیانوسیه انتقاد کرد.

پوتین در نشست خبری خود که مستقیما از تلویزیون دولتی چین پخش می‌شد گفت: «مناسبات روسیه و چین به شکل بی‌‌‌سابقه‌‌‌ای تحکیم شده و نمونه‌‌‌ای از مناسبات محترمانه و دوستانه است.» این اولین دیدار حضوری ولادیمیر پوتین با رهبر چین از سال ۲۰۱۹ تاکنون است.

در سال‌های اخیر اختلافات چین و روسیه با غرب افزایش یافته است. همچنین در ماه‌های اخیر تنش بر سر اوکراین و امنیت در اروپای شرقی، روسیه و غرب را در برابر یکی از شدیدترین بحران‌های امنیتی از زمان پایان جنگ سرد قرار داده است.

از سوی دیگر مناسبات چین و آمریکا به دلیل جنگ تجاری دو کشور، سرنوشت تایوان، توسعه طلبی چین در دریای جنوبی چین و نقض حقوق بشر در هنگ‌کنگ و ایالت مسلمان‌‌‌نشین سین‌کیانگ دچار تنش است. صاحبنظران معتقدند در صورت تشدید تنش بر سر اوکراین احتمال دارد بهره‌‌‌برداری از خط لوله «نورد استریم۲» که گاز روسیه را به آلمان منتقل می‌کند لغو شود و بنابراین افزایش صادرات گاز به چین برای مسکو اهمیت بیشتری خواهد داشت.

پوتین اعلام کرد که روسیه طرحی برای صدور ۱۰‌میلیارد مترمکعب گاز طبیعی به چین آماده کرده است. «آنا چرنووا» هم در گزارش ۴ فوریه در سی. ان.ان به محور دیگری از تنش این دو قدرت شرق با کشورهای غربی پرداخت و با اشاره به برگزاری بازی‌های المپیک نوشت: المپیک امسال گامی بزرگ‌تر در روابط دو کشور برای هر چه بیشتر نزدیک‌تر شدن به یکدیگر است و این در حالی است که روابط دو کشور با غرب در وضعیت تنش قرار دارد.

این گزارشگر نوشت: رهبران روسیه و چین در بیانیه‌ای از گسترش ناتو به شرق انتقاد و خواستار توقف آن شدند. استقرار حجم عظیمی از نیروهای روس در مرز اوکراین این ترس را برانگیخته که به زودی شاهد جنگ در منطقه خواهیم بود. با این حال، کشورهای غرب هشدارهای جدی به روسیه داده‌اند که هرگونه حمله‌ای به اوکراین عواقب سختی برای این کشور خواهد داشت.

در گزارش وزارت امور خارجه چین (MOFA) آمده است که رهبران دو کشور «در مورد روابط دوجانبه و یکسری مسائل مهم در مورد امنیت و ثبات استراتژیک بین‌المللی تبادل‌نظر عمیق و کاملی داشتند.» چین پیش‌تر با پیام مسکو به ناتو - که خواستار تضمین‌های امنیتی برای محدود کردن رد پای این سازمان در امتداد مرز روسیه است- همراهی کرده بود.

به نوشته سی. ان. ان، پوتین در زمره معدود رهبران جهان است که در افتتاحیه بازی‌ها حضور یافت. این در حالی است که کشورهای غربی این المپیک را تحریم کرده‌اند. برخی دیگر از رهبران که حضور نیافتند دلیل خود را پیشگیری و کنترل کووید عنوان کردند.

در نسخه انگلیسی این بیانیه که کرملین منتشر کرد، آمده است که این دو کشور «باور دارند که برخی دولت‌ها، ائتلاف‌ها و اتحادهای سیاسی و نظامی به دنبال کسب – مستقیم یا غیرمستقیم- مزیت‌های یکجانبه نظامی به ضرر منافع امنیتی دیگران هستند.»

در این بیانیه آمده است که چین و روسیه «مخالف گسترش ناتو به شرق بوده و از پیمان آتلانتیک شمالی می‌خواهند از ایدئولوژیزه کردن رویکردهای جنگ سرد اجتناب کرده و به حاکمیت، امنیت و منافع کشورهای دیگر، تنوع تمدنی و فرهنگی و تاریخی احترام بگذارند.»

در مورد نماد بازی‌های امسال گفته شده که مشعل بازی‌‌‌ها در میان یک دانه برف عظیم قرار گرفت که از نام کشورهای شرکت‌کننده ساخته شده است. این دانه برف جمع و تبدیل به آتشدانی شدکه شعله بازی‌‌‌ها را تا پایان رقابت‌‌‌ها نگه می‌دارد. هفته گذشته، وانگ یی، وزیر امور خارجه چین نگرانی‌های امنیتی روسیه را «مشروع» خواند.

ژان جونگ، سفیر چین در سازمان ملل متحد از این هم فراتر رفت و به صراحت گفت که چین با ادعاهای آمریکا مبنی بر اینکه روسیه صلح بین‌الملل را تهدید می‌کند، مخالف است. روزنامه گلوبال تایمز در مورد روابط میان این دو کشور چنین ادعا می‌کند که این «رابطه از همیشه نزدیک‌‌‌تر و پیوند بین چین و روسیه آخرین دفاع برای حفاظت از نظم جهانی است.»

چین سال‌ها بزرگ‌ترین شریک تجاری روسیه بوده است و تجارت دوجانبه آنها در سال گذشته به بالاترین میزان خود یعنی ۱۴۷‌میلیارد دلار رسیده است. همچنین دو کشور در سال گذشته همزمان با افزایش مانورهای نظامی مشترک، نقشه راه مشترکی برای روابط نظامی نزدیک‌‌‌تر تدارک دیده‌‌‌اند. در سفر رئیس‌جمهوری روسیه به چین، ۱۶ سند بین دولتی، بین بخشی و تجاری به امضا رسید.

منبع: دنیای اقتصاد این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد ایران خودرو قیمت محصولات خود را افزایش داد + جزییات نقض حقوق بشر کشور چین افتتاحیه المپیک زمستانی تحریم چین المپیک زمستانی 2022 المپیک زمستانی پکن بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر اخبار مرتبط مقایسه لباس زمستانی کاروان المپیکی ایران با سایر کشورها + عکس عاطفه احمدی نماینده اسکی آلپاین ایران در المپیک زمستانی۲۰۲۲ پشت پرده ویدیو مپینگ پرچم چین بر روی برج آزادی تبریک سال نو چینی توسط امیرعبداللهیان روبات پیشخدمت در هتل بازی‌ های المپیک زمستانی ۲۰۲۲ + فیلم تاکید رییس قوه قضاییه بر برخورد بی اغماض با سارقان ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ شرایط فروش خودرو ثبت نام ایران خودرو ثبت نام سایپا نمودار تغییرات قیمت طلا . ارز . شاخص بورس آخرین خبر ها نقش جدید چین در جهان بازار NFT گیم‌ استاپ راه اندازی می شود صفحه اول روزنامه های امروز (۱۴۰۰/۱۱/۱۷) ثبت بدترین سقوط ارزش سهام توسط متا تایید واکسن‌ های سینوفارم و سینوواک برای کودکان در تایلند سردردهای خطرناکی که نیاز به پزشک دارند نکات ایمنی هنگام پارو کردن برف صفحه نمایش گوشی های هوشمند ضدگلوله می شود! نمایش فیلم شب طلایی ابراهیم حاتمی کیا در جشنواره فجر آیا احتمال ابتلای دوباره به اومیکرون وجود دارد؟ پیگیری دستور رییسی برای آزادسازی سواحل چهار روش برای تقویت هوش ابزاری که سرطان ریه را در مراحل اولیه تخشیص می دهد آخرین وضعیت آب و هوای کشور چند نفر در کنکور ۱۴۰۱ثبت نام کرده اند؟ آیا محبوبیت اینستاگرام افول می کند؟ دندان پزشکی در صدر آمار قصور پزشکی چگونه رفتارهای اعتیادی را درمان کنیم؟ بیماری های قلبی چه علائمی دارند؟ آیا پیام‌ رسان واتساپ ایمن است؟ خانه‌ ای که در ۶ دقیقه ناپدید می‌شود + فیلم خوشنویسی ربات ها در المپیک + فیلم بیماران با چه شرایطی به مراکز درمانی مراجعه کنند؟ تخریب پل تاریخی به خاطر جف بزوس + فیلم واکسن کرونا، ایمنی کامل ایجاد نمی کند توئیتر ویژگی جدید خود را آزمایش می کند اعلام شرایط اختصاصی کنکور قیمت ماهی سر به فلک کشید (جدول) رییسی: ایران آمادگی رسیدن به نتیجه با عربستان را دارد تاکید امیرعبداللهیان بر حفظ منافع ملی مسابقه طناب کشی طلبه ها + عکس کیک هفتادمین سالگرد سلطنت ملکه انگلیس + فیلم رتبه بندی؛ طرح خاک خورده آموزش و پرورش هزینه ماهانه کارگر ۸.۹ میلیون تومان تعیین شد توصیه سازمان ملل در مورد اوکراین قیمت جدید ماشین‌ لباسشویی سامسونگ + جدول اکران استقلالی فیلم بیرو استان های شرقی منتظر بارندگی باشند رقم سبد معیشت کارگران اعلام شد وکیل کنعانی زادگان و یک ادعای تازه مظاهری طلایی پوش شد بازداشت دو مامور قلابی در کرج سیگنال بازار فردایی؛ دلار وارد کانال ۲۵ هزار تومان می شود؟ هوای البرز سرد می شود بشر حس بویایی‌ را از دست می‌ دهد! علامت تازه شناخته شده کرونا چیست؟ گران قیمت ترین یخچال اسنوا چند؟ (جدول) بررسی تیم‌های صعودکننده به جام جهانی ۲۰۲۲ / قرعه احتمالی تیم ملی و جنگ جهانی سوم! تشکیل کارگروه «حقوق بشر» اسکودا شفافیت آرای نمایندگان مجلس ۶۶ رای است DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: نقض حقوق بشر کشور چین افتتاحیه المپیک زمستانی تحریم چین المپیک زمستانی 2022 المپیک زمستانی پکن مراسم افتتاحیه المپیک زمستانی ایالات متحده نقض حقوق بشر روسیه و چین حقوق بشر دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۲۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد

روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی امیرآباد اعلام کرد: یک هیات تجاری متشکل از طرف ایرانی و روسی با ورود به بندر امیرآباد با مدیر کل بنادر و دریانوردی امیرآباد دیدار و در خصوص گسترش همکاری تجاری و سرمایه گذاری در بندر امیرآباد بحث و گفتگو کردند.

در ابتدا طرف روسی که در زمینه کشتیرانی و حمل ریلی کالا در روسیه فعالیت دارد، هدف از این دیدار را ترانزیت کالا از کشور‌های حوزه CIS از طریق کریدور شمال – جنوب به هندوستان و کشور‌های حاشیه خلیج فارس و صادرات محصولات باغی استان مازندران به کشور روسیه عنوان کرد و اعلان نمود، این شرکت با دارا بودن ۲۳ فروند شناور و بیش از ۵۰۰ Teu کانتینر یخچالی در دریای خزر، در زمینه حمل ریلی نیز در روسیه فعالیت دارد و فعال سازی حداکثری خط دریایی استاراخان به امیراباد برای مبادلات تجاری را از اهداف و برنامه‌های اصلی خود بر شمرد و اظهار داشت برای تحقق این مهم نسبت به تشکیل شرکت بازرگانی و سرمایه گذاری مشترک دو ملیتی اقدام نموده اند.

محمدعلی موسی پور مدیر کل بنادر و دریانوردی امیرآباد در این دیدار ضمن برشمردن مزایا و امکانات بزرگترین بندر حاشیه دریای خزر، گفت: ایجاد زیرساخت‌های مناسب و توان تجهیزاتی، موقعیت بندر امیرآباد را در دریای خزر تثبیت کرده و امروزه شاهد بالاترین میزان فعالیت در زمینه تخلیه و بارگیری انواع کالا در این بندر هستیم.

او با استقبال از پیشنهادات طرف روسی ضمن ارائه آمار عملکردی و میزان فعالیت این بندر بعنوان یک بندر استراتژیک و تنها بندر متصل به ریل در شمال کشور، افزود: خوشبختانه موقعیت بندر امیرآباد در شمال ایران و اتصال به شبکه ریل سراسری این بندر را متمایز کرده و بهره برداری از شقوق مختلف حمل و نقل ترکیبی سبب شده تا جایگاه بسیار خوبی در کریدور شمال – جنوب داشته باشیم و با تکیه بر این عوامل در سال گذشته توانستیم به بالاترین رکورد تخلیه و بارگیری در ادوار فعالیت ۲۳ ساله بندر دست یابیم.

موسی پور یکی از اقدامات مهم بندر امیرآباد را در سال گذشته شروع صادرات مرکبات استان مازندران از طریق حمل دریایی به روسیه عنوان کرد و گفت: با انتقال چند محموله گلوگاه‌های مسیر شناسایی و طی سفر استاندار اسبق مازندران به کشور روسیه توافقات مناسبی در زمینه تسهیل فرایند واردات و صادرات بین بنادر دو کشور، امور گمرکی، استاندارد و دامپزشکی صورت پذیرفته است که با اقدامات انجام شده و برنامه ریزی‌های صورت گرفته مطمئنا در سال جدید شاهد توسعه تجارت در بخش دریایی و شقوق حمل و نقل چند وجهی خواهیم بود.

او در ادامه از اعلان آمادگی طرف روسی جهت سرمایه گذاری در بخش صنایع تبدیلی، خدماتی و لجستیکی استقبال کرد و بر اساس توافق بعمل آمده مقرر گردید طرفین نسبت به عقد تفاهم نامه و برگزاری نشست فنی و تخصصی در هفته‌های اتی اقدام و پس از بررسی‌های فنی و ارزیابی‌های اقتصادی در چارچوب دستورالعمل سرمایه گذاری سازمان بنادر و دریانوردی در سریعترین زمان ممکن قرارداد سرمایه گذاری امضا نمایند

مدیر کل بنادر و دریانوردی امیرآباد همچنین به امکانات و تسهیلات بندر امیرآباد و ایجاد زیر ساخت‌های مناسب جهت صادرات میوه و مرکبات اشاره کرد و افزود: در حال حاضر یک واحد سردخانه و سورتینگ ۴ هزار و ۵۰۰ تنی و ۱۴۰ پلاک برای تامین برق کانتینر‌های یخچالی در بندر امیرآباد وجود دارد و با توجه به ظرفیت بالای طرف روس در تامین کانتینر یخچالی و شناور کانتینری شرایط بسیار خوب برای صادرات محصولات کشاورزی و مرکبات استان مازندران فراهم است و پیشنهاد ما به طرف روسی این است که فعالیت خود را در زمینه صادرات میوه و مرکبات و محصولات باغی استان مازندران شروع کند که این فعالیت تجاری مطمئنا شروعی برای گسترش همکاری‌ها خواهد بود.

موسی پور در پایان گفت: گسترش همکاری‌های تجاری بین دو کشور منجر به رونق و فعالیت بیش از پیش کریدور شمال – جنوب خواهد شد و این اطمینان وجود دارد که جایگاه ویژه بندر امیرآباد در این مسیر کمک شایانی به ترانزیت کالا‌های ایران و روسیه در این مسیر خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • قهرمان دوومیدانی جهان امباپه را به چالش دوی ۱۰۰ متردعوت کرد
  • غیبت وزنه‌برداری ایران در قهرمانی نوجوانان جهان
  • اعلام مسیر رسیدن به المپیک در دوومیدانی/ برنامه اعزام‌ها مشخص شد
  • زنگ خطر برای کشتی ایران؛ آزادکاران نفس کم آوردند
  • میرزازاده: مسئولان به آرامش کشتی در المپیک کمک کنند
  • مکرون: اروپا در حال مردن است
  • پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود
  • دیوید تیلور، بی‌رحم دوست داشتنی
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • کمک ۵۳۶ تنی آرد روسیه به افغانستان