Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان بیرجند - تالاب کجی نمکزار نهبندان یکی از ثروت‌های طبیعی در خراسان جنوبی است که پهنه‌ای ۲ هزار هکتاری دارد.

یکی از مشکلات حال حاضر در این تالاب علی رغم آبگیری به دلیل بارندگی‌های اخیر، کوتاه بودن طول زمان باقی ماندن آب در آن است.

مدیریت کشاورزی راهی برای مدیریت آب تالاب

هدایتی رئیس اداره حفاظت و مدیریت زیستگاه‌های خراسان جنوبی راهکار‌هایی را برای مدیریت آب تالاب پیشنهاد می‌دهد و می‌گوید: یکی از راهکار‌ها مدیریت مصرف در چاه‌های کشاورزی شهرستان نهبندان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

جانی تازه در تالاب کجی نمکزار نهبندان + فیلم

او می‌گوید: در صورتی که بتوان گونه‌های گیاهی با آب بری کم را کشت کرد، می‌توان طول مدت آبگیری تالاب را افزایش داد و بهره وری بیشتر از آن نیز کمک کرد.

هدایتی می‌گوید: وجود این تالاب در معرض باد‌های ۱۲۰ روزه سیستان می‌تواند کانون‌های گرد و غبار در منطقه را نیز کاهش دهد.

دانش آموزان حفاظت از تالاب را آموزش می بینند

یکی از برنامه‌های موثر برای مدیریت آب در تالاب کجی نمکزار، آموزش مدیریت مصرف به دانش آموزان شهرستان است.

صداقتی رئیس آموزش حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی گفت: تولیدات مختلفی در حوزه حفاظت از تالاب کجی نمکزار آماده شده است.

او گفت: دفترچه‌ها و داده نما (موشن گرافی) از جمله محصولاتی هستند که برای آموزش حفاظت از تالاب آماده سازی شده اند.

طبق آخرین سرشماری پرندگان، ۵ هزار و ۵۰۰ قطعه پرنده در اطراف تالاب کجی نمکزار نهبندان رویت و شناسایی شدند.

انتهای پیام/ ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست آبگیری تالاب گونه های گیاهی تالاب کجی نمکزار مدیریت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۲۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود

حبیب مسیحی تازیانی مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان گفت: بخشی از پسماند‌های پزشکی هرمزگان در مراکز بهداشت روستایی تولید می‌شود که دانشگاه علوم پزشکی برای نظارت بر انتقال و بی خطرسازی و دفع ایمن آنها مسئولیت دارد و بی توجهی به آن خطرناک است.

وی میزان تولید پسماند در روستا‌های هرمزگان را سالانه ۵۲۰ هزار تن اعلام و اضافه کرد: این میزان با پسماند‌های شهری استان برابر است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان با اشاره به تولید بیش از یک‌میلیون و ۳۰۰هزار تن پسماند صنعتی و روزانه بیش از ۴۰۰ تن پسماند ویژه در استان خواستار به روز رسانی شیوه‌های مدیریت پسماند در استان شد.

وی اضافه کرد: در بخش کشاورزی نیز سالانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن ضایعات تولید می‌شود که به نظر می‌رسد متولیان این حوزه عملکردی برای فرآوری آنها ندارند.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان با اشاره به ضرورت توجه مدیران صنایع به مدیریت پسماند‌های صنعتی و ویژه تصریح کرد: قانون‌گذار مجازات‌هایی برای مدیران خاطی در حوزه محیط زیست در نظر گرفته است.

مسیحی تازیانی ادامه داد: برای مدیریت پسماند شهری، در ۴۸ شهر مطالعات پایان یافته و طرح مدیریت پسماند ۴۱ شهر مصوب شده که اجرای آن نیازمند اختصاص اعتبار است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست با اشاره به برگزاری کارگاه مدیریت پسماند صنعتی توسط شرکت «سپنتامهام ایرانیان» از مشارکت بخش خصوصی در آموزش استقبال کرد و آن را نتیجه درک عملی مفهوم حفظ محیط زیست به عنوان یک وظیفه همگانی دانست.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • شهروندان از شنا در آب‌های جمع شده ناشی از رواناب‌ها و سدهای خاکی خودداری کنند
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • دستگیری متخلفین برداشت غیرمجاز شن و ماسه در منطقه حفاظت شده تالاب نوروزلو
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • آبگیری ٩٠ درصد تالاب قره گل بوکان
  • پاکسازی حاشیه و تالاب پیرسلمان
  • برگزاری تور رسانه ای بازدید از تالاب های اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه
  • اصلاح الگوی کشت بهترین راه برای مدیریت مصرف آب