Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از خبرگزاری فرانسه، سه ماه و نیم از اوج‌گیری روند ابتلا به ویروس کرونا در سراسر جهان می‌گذرد و سرشماری از موارد ابتلا نشان می‌دهد که گویی جهان کم‌کم نفس راحتی می‌کشد.

این گزارش حاکی است: تعداد موارد ابتلا در هفته گذشته در همه مناطق دنیا رو به کاهش گذاشته است. در حالی که موارد مثبت کووید-۱۹ روزانه سه میلیون و ۳۰هزار نفر اعلام می‌شد در اواخر هفته گذشته پس از نزدیک به ۱۵ هفته این تعداد ۱۰ درصد کاهش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حقیقت، بیشتر مناطق جهان این بهبود شرایط را ثبت کردند. در آمریکا و کانادا میزان ابتلا به ویروس کرونا ۳۸ درصد کاهش یافت. این نرخ در آفریقا ۲۱ درصد، در آسیا ۱۶ درصد، در منطقه آمریکای لاتین و حوزه کارائیب ۱۳ درصد و در خاورمیانه ۴ درصد کاهش را نشان می‌دهد. وضعیت در اروپا با یک درصد افزایش ابتلا شرایط پایداری را نشان می دهد.

نزخ ابتلا به کووید-۱۹ در منطقه اقیانوسیه به دلیل اوج‌گیری آن در استرالیا رشد ۷۸ درصدی را نشان می‌دهد و بدون در نظر گرفتن این کشور، این آمار ۱۰ درصد افزایش ابتلا را نشان می دهد.

این گزارش پس از نگاهی منطقه‌ای به میزان ابتلا اذعان می کند که وضعیت به تفکیک کشورها بسیار متفاوت است. به عنوان مثال ایران با افزایش ۲۳۳ درصدی موارد مثبت نسبت به هفته قبل، قوی‌ترین شتاب هفتگی را به ثبت رساند. در ارمنستان با رشد ۱۳۸ درصدی و کره جنوبی با رشد ۱۰۰ درصدی در میزان ابتلا، وضعیت مشابهی وجود دارد. به عکس، برخی کشورها در هفته گذشته آمار کاهشی قابل توجهی را ثبت کرده اند. نرخ ابتلا در جمهوری دومینیکن و نپال ۶۵ درصد کاهش یافت و این نرخ در آرژانتین و مراکش نیز به ترتیب کاهش ۵۱ و ۴۹ درصدی را نشان می دهد.

آمریکا با ثبت آمار ابتلای روزانه ۳۶۲ هزار و ۸۰۰ نفر بالاترین نرخ ابتلا به کووید-۱۹ را ثبت کرد و فرانسه و هند در جایگاه های بعدی قرار گرفتند. با این حال این سه کشور نیز کاهش قابل توجه نرخ ابتلا را تجربه می کنند.

با بررسی تناسب جمعیت با میزان ابتلا، دانمارک به نسبت جمعیت خود بالاترین میزان ابتلا را در هفته گذشته داشته و اسلوونی، فلسطین اشغالی، گرجستان و پرتغال در رده های بعدی قرار می‌گیرند.

نرخ بالای جان باختگان کووید-۱۹ در جهان

تعداد جان باختگان کووید-۱۹ در سطح جهان همچنان و برای چهارمین هفته پیاپی روند صعودی دارد. موج ابتلای سویه اُمیکرون چهار برابر قوی‌تر از موج‌های قبلی همه‌گیری کرونا اما نرخ مرگ‌ومیر آن بسیار کمتر است. بالاترین آمار تعداد جان باختگان به ماه ژانویه ۲۰۲۱(دی ماه ۱۳۹۹) تعلق دارد.

بر اساس آمار دانشگاه جان هاپکینز، روز جمعه تعداد قربانیان کووید-۱۹ در ایالات متحده به ۹۰۰ هزار نفر رسید. این کشور پیشتر آستانه ۸۰۰ هزار مورد فوت را تا اواسط ماه دسامبر (آذر ماه) ثبت کرده بود. نرخ روزانه مرگ‌ومیر در آمریکا همچنان بالاست و متوسط ۲ هزار و ۴۰۰ نفر در روز عنوان می شود.

با در نظر گرفتن میزان جمعیت، بیشترین تعداد مرگ و میر روزانه در هفته گذشته به بوسنی و هرزگوین، کروواسی، مقدونیه شمالی، مونته‌نگرو و بلغارستان تعلق داشت.

بر پایه آمار خبرگزاری فرانسه تا روز جمعه (۴ فوریه/۱۵ بهمن) از اواخر دسامبر ۲۰۱۹ (دی ۱۳۹۷) تا کنون بیش از ۵میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در جهان در اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند.

برچسب‌ها مونته نگرو فرانسه پرتغال نپال آرژانتین ایالات متحده آمریکا خاورمیانه ایران کانادا کره‌ جنوبی هند ویروس کرونا استرالیا بلغارستان جمهوری دومینیکن گرجستان دانمارک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مونته نگرو فرانسه پرتغال مونته نگرو فرانسه پرتغال نپال آرژانتین ایالات متحده آمریکا خاورمیانه ایران کانادا کره جنوبی هند ویروس کرونا استرالیا بلغارستان جمهوری دومینیکن گرجستان دانمارک نشان می دهد هفته گذشته میزان ابتلا ویروس کرونا کووید ۱۹ درصد کاهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۴۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت​

تین نیوز

نرخ بهره بین بانکی در اولین هفته از اردیبهشت ماه با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۱ درصد رسید.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، در هفته منتهی به 5 اردیبهشت ماه نرخ سود بین بانکی با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.51 درصد رسید.

این نرخ از ابتدای سال جاری با روند کاهشی همراه بود به جز هفته منتهی به 29 فروردین ماه.  نرخ بهره بین بانکی در هفته پایانی فروردین با افزایش همراه شدو با 4 صدم درصد افزایش نسبت به هفته قبل از آن به 23.52 درصد رسید.

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 22 فروردین ماه با کاهش نیم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.48 درصد رسید. نرخ بهره بین بانکی که در هفته نخست فروردین ماه سال جاری 23.62 درصد شده بود در دومین هفته از نخستین ماه سال جدید با کاهش 4 صدم درصدی همراه شد و به 23.58 درصد رسید.

این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال 1402 به 23.66 درصد رسیده بود که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از آبان ماه به بعد محسوب می شود. بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر 1402 ثبت شده است. نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته منتهی به 5 مهرماه سال 1402 با رکوردشکنی 10 سال به 23.80 درصد افزایش یافته بود؛ البته بعد از آن روند کاهشی نرخ سود بین بانکی آغاز شد و در هفته نخست آبان ماه به 23.71 درصد کاهش یافت و بعد ان آن وارد کانال های پایین تر شد.

نرخ سود بین بانکی چیست؟

ممکن است بانک ها در دوره های مالی کوتاه مدت روزانه یا هفتگی با کسری یا مازاد نقدینگی رو به رو شوند. اگر بانکی دچار کسری نقدینگی شود، باید از طریق وام گرفتن آن را جبران کند تا به حالت تعادل برسد. برای اینکه بانک ها برای حل این مشکل به بانک مرکزی نیاز نداشته باشند، بازاری را به نام بازار بین بانکی تشکیل داده اند که در آن به یکدیگر وام دهند. اکثر وام های بین بانکی سررسید کوتاه مدت یک هفته ای یا کمتر دارند. وام دهی بانک ها به یکدیگر بر مبنای یک نرخ سودی است که به آن نرخ سود بین بانکی گفته می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۹ ارديبهشت
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • یزدی ها کمترین تعداد پرونده قضائی نیروهای مسلح کشور را دارند
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • بیشترین و کمترین سرقت‌ها در کدام شهرهای استان کرمان رخ می‌دهد؟
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • جدیدترین قیمت رمزازها در جهان : ۸ ارديبهشت
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت​