Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان فارس با بیان راهکارهای گردشگری داخلی گفت: باید بسته‌های سفر به گونه‌ای تنظیم شود که همه اقشار با هر توان اقتصادی بتوانند از سفر بهره ببرند و در این صورت است که به رونق گردشگری داخلی کمک می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، امروزه نمایشگاه‌ها، جشنواره‌ها و رویدادها یکی از روبه رشدترین بخش‌های تجارت گردشگری است که با عنوان «گردشگری رویداد» شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضور در نمایشگاه‌ها می‌تواند به رونق گردشگری رویدادمحور و همچنین معرفی بیشتر جاذبه‌های گردشگری یک منطقه کمک کند. 

علاوه بر آن نمایشگاه‌ها به نوعی ابزار بازاریابی و تبلیغات نیز است و امکان ارتباط و تعامل بیشتر فعالان گردشگری را فراهم می‌کند. استان فارس ظرفیت‌های بسیاری در حوزه گردشگری دارد که این امر بر هیچ کس پوشیده نیست و همه مردم ایران و حتی جهان با بسیاری از این جاذبه‌ها آشنا هستند. 

با این حال حضور در نمایشگاه‌ها و جشنواره‌ها به معرفی بخش‌های کمتر شناخته شده و معرفی بیشتر بخش‌های شناخته شده این صنعت در استان فارس کمک می‌کند مانند آنچه در  پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری رخ داد و بخش‌های مختلف گردشگری استان نیز در آن حضور داشتند. 

نمایشگاه‌های گردشگری و فرصت‌های پیش رو 

موید محسن‌نژاد، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان فارس در گفت‌وگو با تسنیم به تشریح دستاوردهای حضور در این نمایشگاه پرداخت و اظهار داشت: نمایشگا‌ه‌ها یکی از ابزارهای بازاریابی و تبلیغات برای گردشگری است تا با معرفی هر استان زمینه برای حضور گردشگران بیشتر فراهم شود. 

وی با بیان اینکه در این نمایشگاه‌ها فعالان حوزه گردشگری شرکت می‌کنند، گفت: در نمایشگاه‌های گردشگری فضایی برای حضور ادارات کل میراث فرهنگی از سراسر ایران فراهم می‌شود که این حضور می‌تواند زمینه انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی باشد همچنین اگر نمایشگاه در بعد بین‌المللی باشد بخش‌های گردشگری می‌توانند با سایر کشورها ارتباط بگیرند. 

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان فارس با بیان اینکه نمایشگاه‌ها فضای تعامل بین بخش‌های مختلف گردشگری را فراهم و فرصت را برای بسته‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری امکانپذیر می‌کند، افزود: شهرداری‌ها می‌توانند با حضور در نمایشگاه‌های گردشگری رویدادهای فرهنگی ارائه کنند و برای برگزاری هفته‌های فرهنگی در دیگر شهرها و مقاصد برنامه‌ریزی و تفاهم کنند. 

محسن‌نژاد با بیان دیگر مزایای نمایشگاه‌ها بیان کرد: نمایشگاه‌ها این فرصت را فراهم می‌کنند که بخش‌های مختلف گردشگری بسته‌های سرمایه‌گذاری خود را ارائه کنند که مجموع این حرکت‌ها سودمندی به نفع استان‌ها و رونق گردشگری است. 

رونق گردشگری داخلی با تعریف بسته‌های سفر مناسب

وی با اشاره به اینکه باید گردشگری  داخلی رونق بیشتری پیدا کند، عنوان کرد: ممکن است شرایطی ایجاد شود که از گردشگری بین‌المللی محروم باشیم بنابراین تاکید بر گردشگری داخلی باید باشد و نکته مهم این است که متناسب با اقتصاد هموطنان تعریف شود. 

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان فارس با بیان راهکارهای گردشگری داخلی تصریح کرد: باید بسته‌های سفر به گونه‌ای تنظیم شود که همه اقشار با هر توان اقتصادی بتوانند از سفر بهره ببرند و در این صورت است که به رونق گردشگری داخلی کمک می‌شود. 

وی با اشاره به اقدامات استان فارس در این نمایشگاه اظهار داشت: یکی از جلوه‌های حضور در این نمایشگاه صنایع دستی بود که 4 اثر فاخر این حوزه توسط وزیر کشور رونمایی و از سوی دیگر شهرهای جهانی صنایع دستی در استان از جمله شیراز و آباده معرفی شدند همچنین لوح مربوط به شهر ملی دستبافت‌های عشایری به شهردار فیروزآباد اعطا شد. 

محسن‌نژاد با بیان اینکه اتحادیه تعاونی‌های صنایع دستی استان امکان حضور هنرمندان این عرصه را در نمایشگاه فراهم کرد، گفت:هنرهای متنوعی از صنایع دستی استان در این نمایشگاه در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفت و  تلاش خوبی برای معرفی صنایع دستی استان انجام شد. 

لزوم ارتباط صنعت گردشگری و دانشگاه در استان فارس

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان فارس با اشاره به لزوم ارتباط صنعت گردشگری و دانشگاه گفت: در همین راستا فضایی در نمایشگاه مهیا شد تا دانشگاهیان نیز فعالیت‌های خود در زمینه گردشگری را در معرض دید قرار دهند. 

وی با بیان اینکه انتخاب سفیران گردشگری مسئولانه استان فارس اقدام دیگری بود که این نمایشگاه در جهت رونق گردشگری فارس انجام شد، افزود: محمد بحرانی عروسک‌گردان شخصیت جناب خان، جواد قارایی و برخی دیگر از هنرمندان به عنوان سفیران گردشگری مسئولانه استان فارس انتخاب شدند تا جاذبه‌های گردشگری این استان را بیشتر و بیشتر معرفی کنند. 

محسن‌نژاد با بیان اینکه استفاده از نمادهای گردشگری استان فارس و شهر شیراز از دیگر اقدامات بود، بیان کرد: در این نمایشگاه تلاش شد استندهایی از جاذبه‌های مذهبی، تاریخی، طبیعی و غیره معرفی شود تا استان فارس بیش از گذشته به عنوان یک استان با ظرفیت‌های بالایی گردشگری معرفی شود. 

بافت تاریخی بوشهر احیا و طرح‌های گردشگری- فرهنگی و تفریحی در آن اجرا می‌شودگردشگری حلقه گمشده در استان کردستان؛ معرفی ظرفیت‌های نهفته سبب رونق صنعت گردشگری در کشور می‌شوداستاندار گلستان: منعی برای اجرای طرح گردشگری جزیره آشوراده وجود ندارد

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان فارس با بیان اینکه تلاش بر این بوده که حضور استان فارس در این نمایشگاه بر مبنای رویدادمحوری باشد، عنوان کرد: همه اینها با این هدف بود که گردشگری استان فارس را ارتقا دهیم و رویدادمحوری یکی از مهم‌ترین کارهایی است که در این زمینه می‌توان انجام  داد. 

انتهای پیام/424 /ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان فارس نمایشگاه ها گردشگری داخلی رونق گردشگری بسته های سفر صنایع دستی محسن نژاد جاذبه ها بسته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۰۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور قاریان ایرانی در نمایشگاه کابل جلوه‌ای از همدلی دو ملت

رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دیدار از نخستین نمایشگاه ملی قرآن در افغانستان اظهار داشت حضور قاریان ایرانی در نمایشگاه کابل جلوه‌ای از همدلی دو ملت است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «سید روح الله حسینی» رایزن فرهنگی ایران در کابل در بازدید از نخستین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان، با اشاره بر اشتراکات زبانی، تاریخی، فرهنگی، اجتماعی، نژادی و زبانی بین ایران و افغانستان تصریح کرد، در این نمایشگاه یکی از بارزترین نقاط اشتراک دو کشور که قرآن کریم است، به نمایش گذاشته شده است.

وی افزود: حضور پررنگ گروه‌های قرآنی و قاریان ایرانی در این نمایشگاه که جلوه دیگری از نزدیکی بیش از پیش ایران و افغانستان را به نمایش گذاشت، نویدبخش شروع تازه‌ای از وزش نسیم روح‌بخش قرآن در دوره حاکمیت جدید، به عنوان ریسمان مستحکم الهی بین دو کشور ایران و افغانستان خواهد بود.

حسینی ادامه داد: این امیدواری اکنون به‌وجود آمده که نمایشگاه قرآن شروعی پربرکت برای استمرار نمایشگاه‌های دیگر در ولایات مختلف افغانستان باشد.

افغانستان| با عمل به قرآن ملت سرافراز باقی می‌مانیمگشایش بزرگترین نمایشگاه قرآنی در افغانستان

نخستین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان، عصر چهارشنبه(12 اردیبهشت 1403) با حضور فرهنگیان، اساتید حوزه و دانشگاه و شماری از مقام‌های حکومتی در کابل گشایش یافت.

این نمایشگاه با شعار «جامعه افغانی، تربیت قرآنی» به مدت هفت روز از ساعت 10 صبح الی 4 بعدازظهر آغاز به کار کرده است. در این نمایشگاه 25 غرفه قرآن کریم و آثار مرتبط با آن به نمایش گذاشته شده است.

انتهای پیام/.

 

دیگر خبرها

  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها فعال شوند
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • دفاع دانشجویان از مردم فلسطین نشان‌ می‌دهد حرف حق جای خود را باز می‌کند
  • بازدید رایزن فرهنگی ایران در کابل از نخستین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان
  • حضور قاریان ایرانی در نمایشگاه کابل جلوه‌ای از همدلی دو ملت
  • انعقاد ۱۳ پیش تفاهم‌نامه گردشگری در غرفه فارس در نمایشگاه ایران اکسپو
  • ۱۳ پیش تفاهم‌نامه‌ گردشگری استان فارس در نمایشگاه ایران اکسپو منعقد شد
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • انعقاد ۱۳ پیش تفاهم‌نامه‌ گردشگری در غرفه فارس در نمایشگاه ایران اکسپو