Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین گفت: اگرچه از ابتدای سال شاهد رشد ۶ درصدی نرخ ازدواج در استان بوده‌ایم، اما موازنه به نفع نرخ طلاق برهم خورده که وظیفه ماست این روند را به نفع ازدواج معکوس کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، منوچهر حبیبی شامگاه امروز در شورای هماهنگی ثبت وقایع حیاتی استان قزوین که در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: آمار طلاق در استان بسیار نگران‌کننده است و همه دستگاه‌های متولی امور اجتماعی و فرهنگی باید با اجرای سیاست‌های هماهنگ نرخ بالای رشد طلاق در استان را کاهش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به افزایش 6 درصدی ازدواج در سال 1400 گفت: با وجود افزایش محسوس ازدواج در استان قزوین اما میزان افزایش نرخ طلاق به نسبت از ازدواج بیشتر است و وظیفه ما این است که این موازنه را به نفع ازدواج معکوس کنیم.

حبیبی با تأکید بر لزوم شفافیت رسانه‌ای در حوزه جمعیتی اضافه کرد: آمارهای حوزه وقایع حیاتی از جمله ازدواج و طلاق باید به صورت دقیق احصا شده و با رعایت نگاه کارشناسی و مشاوره‌ای در اختیار مردم قرار گیرند؛ چرا که برای کاهشی کردن نرخ طلاق به آگاهی خانواده‌ها و همراهی آنها نیاز دارند و بدون شک این آسیب بدون مشارکت اجتماعی برطرف نخواهد شد.

ارتباط دانشگاه‌ها با دستگاه‌های اجتماعی ضعیف است

رئیس شورای هماهنگی ثبت وقایع حیاتی استان قزوین در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم تشکیل کارگروه ویژه مبارزه با طلاق در استان تأکید کرد و گفت: همچنین انتظار ما از دانشگاهیان و نخبگان این است که ضمن انجام پژوهش‌های علمی راهکارهای قابل اجرا و هماهنگ با فرهنگ مردم استان قزوین ارائه دهند تا بتوانیم یک مبارزه مؤثر با پدیده طلاق داشته باشیم.

حبیبی با انتقاد از ارتباط ضعیف دانشگاه‌های استان با مراکز تصمیم‌گیر در حوزه آسیب‌های اجتماعی افزود: در حال حاضر نگاه دانشگاه‌های استان قزوین به موضوع آسیب‌هایی مانند طلاق و نرخ پایین رشد جمعیت بیشتر شعاری است و باید دستگاه‌های ما سطح تعامل با دانشگاه‌ها را افزایش داده و به مقاله‌های موجود در این حوزه وجه اجرایی و عملیاتی دهند.

لزوم حساس‌سازی مردم نسبت به رشد طلاق

وی بر لزوم حساس‌سازی مردم نسبت به موضوع رشد طلاق تأکید کرد و گفت: نقش اصلی در رواج پدیده نامیمون طلاق را مشکلات اقتصادی بازی می‌کنند و باید تلاش کنیم با افزایش شاخص‌های امید به زندگی نرخ رشد طلاق در استان را به صورت محسوس کاهش دهیم.

آمار طلاق در بوشهر از ابتدای سال 11 درصد رشد کرددوره‌های آموزشی با هدف کاهش طلاق در استان‌ گیلان برگزار می‌شودآسیب‌های اجتماعی ناشی از طلاق و مواد مخدر در شهرستان بهارستان بررسی شد

حبیبی بازگشت به ارزش‌های اخلاقی و دینی را یکی از راهکارهای اثرگذار برای مقابله با طلاق دانست و ادامه داد: باید موضوعاتی مانند اصالت خانواده در میان مردم ترویج و تبلیغ شود و البته ترویج ازدواج طوری باشد که همزمان جلوی ازدواج‌های صرفاً احساسی گرفته شده و از طرفی هم سخت‌گیری خانواد‌ه‌ها برای ازدواج‌های منطقی کمتر شود.

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی ازدواج دانشجویی استانداری قزوین آسیب های اجتماعی ازدواج دانشجویی استانداری قزوین طلاق در استان استان قزوین دانشگاه ها رشد طلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۷۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکسی‌های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو

وزیر صمت با اشاره به افزایش تولید ۵ هزار دستگاه خودرو، گفت: باید آمار تولید خودرو را به حدود ۲۰ درصدی افزایش دهیم؛ تاکسی‌های برقی نیز وارده شده و متقاضیان برای خرید امکان ثبت‌نام دارند.

به گزارش مشرق، عباس علی‌آبادی وزیر صمت در گفت‌وگویی رادیویی گفت: اجلاس آفریقا را داشتیم، آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای بازرگانان و تجار ماست، از جمله مهمترین این فرصت توسعه‌نیافتگی کامل آفریقا است. البته آفریقایی‌ها به‌صورت جامع برنامه‌هایی را برای توسعه پیگیری می‌کنند و در این برنامه فرصت‌های برای تجار ما وجود دارد.

وزیر صمت در ادامه تاکید کرد: بزرگترین نمایشگاه دستاوردهای کشور برای معرفی به بیش از ۲ هزار بازرگان و تاجر بین‌المللی برگزار خواهد شد و می‌تواند تبعات خوبی داشته باشد. اجلاس آفریقا با تعداد زیادی از مقامات ارشد سیاسی آفریقا به‌خوبی برگزار شد که می‌تواند تأثیرات خوبی در رفاه و اقتصاد کشور داشته باشد. برای تحقق جهش تولید باید دروازه صادرات باز شود. خیلی از کالاهایی که تولید می‌کنیم به‌جهت اینکه بازار صادراتی ندارد، مجبور هستیم تولید را محدود کنیم، به‌عنوان مثال در لوازم خانگی رشد خوبی در کیفیت و کمّیت داشتیم، اما همچنان در تهدید کالاهای قاچاق هستیم.

وی عنوان کرد: از جمله چالش‌هایی که در آفریقا داریم، نبود زیرساخت است که البته این موضوع با توجه به ظرفیت‌های خوبی که در توسعه زیرساخت حوزه‌های انرژی و حمل‌ونقل داریم یک فرصت محسوب می‌شود. نرخ رشد اقتصادی در آفریقا از متوسط جهانی بیشتر است و این به‌معنای فرصت است و ما باید از آن استفاده کنیم. تلاش می‌کنیم تا پایان امسال در تمام یا حداقل بخشی از کشورهای آفریقایی که محوریت دارند، نمایشگاه‌های دائمی برای کالاهای ایرانی را فراهم کنیم و همچنین به آفریقایی‌ها فرصت دهیم که در کشور ما پایگاه معرفی خود را داشته باشند. تراز تجاری ما با آفریقا کاملاً مثبت است و رویکرد ما این است که واردات خود را نیز از آفریقا افزایش دهیم. تا پایان امسال تعداد رایزن‌های بازرگانی ما در آفریقا به ۱۲ مورد می‌رسد و تعداد مراکز بازرگانی به ۱۵ مرکز خواهد رسید.

این مقام مسؤول در خصوص چالش‌های توسعه تجارت با آفریقا، گفت: مهم‌ترین چالش‌ها رقبا هستند که تلاش می‌کنند پس از حضور ما در آفریقا با ابزارهای مختلفی مانند تحریم جلوی این موضوع را بگیرند. برنامه وزارت صمت این است که میزان تجارت ایران اعم از صادرات و واردات نسبت به شرایط فعلی دو برابر شود.

عضو کابینه دولت سیزدهم ادامه داد: باید ظرفیت‌های مالی و اقتصادی خود را به‌نفع صادرات بسیج کنیم و هر مانعی را که در مسیر صادرات است، برداریم. ما به شرکت‌هایی اولویت می‌دهیم که صادرات‌محور و دانش‌بنیان هستند، شرکت‌هایی که حداقل ارزبری و بیشترین میزان ارزآوری را دارند. مشارکت مردم زمانی رخ می‌دهد که بتوانیم از سرمایه‌های خرد مردم استفاده کنیم.

وی گفت: در حال تعریف پروژه‌هایی هستیم که بر اساس آنها بتوانیم صندوق‌های پروژه را تأسیس کنیم که مردم با سرمایه‌های خرد خود در پروژه‌های ملی مشارکت کنند، به‌زودی اطلاعیه‌ها دراین‌باره منتشر خواهد شد، اگر بتوانیم این هدف را محقق کنیم، بخش مشارکت مردم در شعار سال را به‌معنای واقعی و الگوی تازه محقق می‌کنیم.

علی‌آبادی موضوع مزاحمت رقیبان ایران را در تجارت عنوان کرد و گفت: رقبای ایران حتماً برای ایران مزاحمت ایجاد خواهند کرد. یکی از کارهای مهمی که باید انجام دهیم ابزار تجارت را فراهم کنیم که مهمترین آن حمل‌ونقل است. برای شرق و شمال آفریقا نسبت خوبی داریم و طبق دستور رئیس‌جمهور برای غرب و جنوب آفریقا هم از لحاظ حمل‌ونقل پوشش دهیم که کارهای سختی است و حتماً انجام خواهیم داد.

وزیر صمت افزود: آفریقا فرصت خوبی برای صنایع دانش‌بنیان ایران است و کشورهای آفریقایی هم در حوزه آموزش هدف‌گذاری کرده‌اند و ایران باید از این فرصت استفاده کند، همچنین شرکت‌های مهندسی و زیرساخت ایران هم می‌توانند پروژه‌های بزرگی در آفریقا اجرا کنند. کشورهای آفریقایی علاقه‌مند هستند از خودروهای روز استفاده کنند و این فرصتی برای ایران است؛ تلاش خواهیم کرد به کسانی در اولویت ارز، ارز بدهیم که به‌سمت تجارت و صادرات بروند به‌ویژه به‌مقاصد صادراتی ایران از جمله آفریقا.

علی‌آبادی همچنین درباره برنامه‌های وزارت صمت در خصوص صنعت خودرو گفت: ما برنامه‌ای گسترده داریم و امسال تلاش خواهیم کرد که ظرفیت تولید را افزایش دهیم. ما به ظرفیت تولید ۵ هزار خودرو در روز رسیدیم و تلاش داریم که این را حدود ۲۰ درصد افزایش دهیم که خیلی جهش بسیار بزرگی است.

وی افزود: در بحث واردات خودرو باید گفت این موضوع را در دستور کار داریم تا به این وسیله تعادل بهتری در تأمین تقاضای بازار و بحث ناترازی به وجود بیاوریم و اخبار خیلی خوبی در این زمینه داریم. تاکسی‌های برقی را وارد کرده‌ایم و مردم می‌توانند ثبت‌نام کنند و بخرند.

دیگر خبرها

  • رشد ۹۰ درصدی رصد زنجیره تأمین دارو در سامانه تیتک
  • کاهش ۵۰ درصدی تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای در ابتدای امسال
  • رشد ۹۰ درصدی رصد کامل دارو‌های استراتژیک در سامانه تیتک
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • تاکسی‌های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • برنامه افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو در سال ۱۴۰۳
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر
  • جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور