Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا آیین اهدای اسناد املاک علوی و شبه علوی روز چهارشنبه در نهمین روز دهه فجر با محوریت استان مازندران و ارتباط تصویری با چهار استان از جمله خراسان جنوبی برگزار شد.

این آیین در بیرجند با حضور سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی برگزار و ۳۴۰ فقره از اسناد شبه علوی به مردم این استان واگذار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل اموال و املاک بنیاد مستضعفان خراسان جنوبی هم در این نشست گفت: طی سال‌های گذشته هزار و ۴۹۸ قطعه زمین در قالب اموال علوی و شبه علوی با مساحت ۲۸۳ هزار و ۸۶۶ متر مربع به مردم استان واگذار شده است.

محمدعلی بیجاری افزود: قیمت کارشناسی شده این اموال ۹۳۷ میلیارد و ۲۴۹ میلیون ریال بوده که ۹۹ درصد در قالب تخفیفات و فقط یک درصد مبلغ از جامعه هدف اخذ شده است.

وی گفت: از این مقدار واگذاری ۲۳ درصد مربوط به امسال بوده که بیانگر توجه بنیاد مستضعفان به برگرداندن حق مردم است.

مدیرکل اموال و املاک خراسان جنوبی افزود: ارزش ۳۴۰ قطعه قابل واگذاری امروز ۳۵۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال بوده که ۹۸ درصد این مبلغ به جامعه هدف تخفیف داده شده است.

وی بیان کرد: در حال حاضر هفت تشکل بنیاد مستضعفان در قالب بنیاد علوی، شرکت پیوند خاوران، بانک سینا، بیمه سینا، شرکت مطهری، اموال و املاک و نیروگاه برق قاین در خراسان جنوبی فعالیت می‌کنند که بنا به دستور مقام معظم رهبری برای حضور بنیاد علوی در هر استان یک شهرستان به عنوان معین انتخاب می‌شود و در حال حاضر این بنیاد در شهرستان درمیان در راستای محرومیت‌زدایی مستقر است.

بیجاری گفت: در سال جاری زمین‌های متعدد به مساجد و حسینیه‌ها، دستگاه‌های دولتی و اقدامات عام‌المنفعه واگذار شده که ۳۲ زمین فقط مربوط به آموزش و پرورش برای ساخت مدارس است.

وی اظهار داشت: اراضی موسوی در بیرجند پس از سال‌ها با دستور رییس بنیاد مستضعفان به‌صورت رایگان به ۸۰۰ نفر از جامعه هدف واگذار شد و در روستای موسویه قاین که در زمان شوکت‌الملک اراضی آن بر مدار ۱۴ تصرف شده بود، بعد  از انقلاب ۱۲ سهم در اختیار بنیاد و ۲ سهم در اختیار اوقاف بود که در این روستا هم تاکنون ۲۵۰ قطعه تحویل شده و مابقی را پیگیری می‌کنیم که زمین‌ها به‌صورت رایگان در اختیار مالکان اصلی آن قرار گیرد.

مدیرکل اموال و املاک خراسان جنوبی افزود: این اقدام در سایر نقاط استان هم به‌طور موردی صورت می‌گیرد که امیدواریم با همکاری و هم‌افزایی بین دستگاهی بتوانیم هرچه سریعتر حق را به حق‌دار برسانیم.

در این آیین با دستور رییس بنیاد مستضعفان اسناد صادر شده به نمایندگی از سایرین به هشت نفر اهدا شد.

برچسب‌ها انقلاب اسلامی ایران بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی خراسان جنوبی تصرف اراضی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انقلاب اسلامی ایران بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی خراسان جنوبی انقلاب اسلامی ایران بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی خراسان جنوبی تصرف اراضی بنیاد مستضعفان اموال و املاک خراسان جنوبی واگذار شد شبه علوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۸۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفان اعتبازدایی از اسناد عادی از افشای اموالشان می‌ترسند

یک حقوقدان با بیان اینکه برخی از افرادی که در مسیر اعتبارزدایی از اسناد عادی، سنگ‌اندازی می‌کنند در پی جلوگیری از افشای اموال خود هستند، گفت: کسانی که درگیر رانت زمین‌خواری و عدم افشای اموال خود هستند از این قانون متضرر خواهند شد. - اخبار اجتماعی -

ندا شمس؛ حقوقدان و وکیل دادگستری در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه اعتبارزدایی از اسناد عادی به معنای برداشتن باری سنگین از دوش قوه قضاییه است، این مهم را ابزار و مسیر از بین بردن "رانت زمین‌خواری" دانست.

شمس در پاسخ به اینکه که سند عادی چیست و چرا باید از آن اعتبارزدایی شود؟ گفت: سند عادی عبارتست از توافقنامه بین دو شخص و نگارش بر روی یک کاغذ عادی که با امضای توافق‌کنندگان و امضای دو شاهد به آن اعتبار بخشیده می‌شود.

پایه ثابت تمام مفاسد و جرائم در ایران "اسناد عادی" است!

وی افزود: البته در حال حاضر تا 80 درصد شهودی که ذیل توافقنامه یا مبایعه‌نامه‌های تنظیم شده در چند ده سال اخیر را امضا کرده‌اند یا در قید حیات نیستند یا اصلاً وجود خارجی ندارند و غیرواقعی هستند و در صورت واقعی بودن هم عموماً متن نگارش شده را مطالعه نکرده‌اند!

ندا شمس تأکید کرد: سند عادی وسیله‌ای است برای کلاهبرداری، جعل، زمین‌خواری و جرایمی از این دست که با اعتبارزدای از سند عادی الزام به تنظیم سند رسمی در معاملات اموال غیرمنقول مانند زمین و خانه و آپارتمان و امثالهم، امکان بروز این نوع جرایم و قانون‌گریزی‌ها تا حد بسیار بالایی پایین می‌آید و بسیاری از مشکلات جامعه حل می‌شود.

این وکیل دادگستری ادامه داد: بیشترین دعاوی مطرح‌شده چه در دادگاه‌های حقوقی و چه در دستگاه‌های کیفری مربوط و مرتبط با اسناد عادی است که با تصویب نهایی و اجرایی شدن طرح الزام به تنظیم سند رسمی بار سنگینی از دوش قوه قضاییه برداشته می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه در جوامع پیشرفته، سند عادی طی تشریفاتی به سند رسمی تبدیل می‌شود، گفت: اعتبارزدایی از اسناد عادی و تبدیل آن به سند رسمی باعث به‌وجود آمدن امنیت روانی در جامعه و آرامش فکری برای مردم می‌شود و دیگر هر لحظه منتظر این نیستند که سند رسمی آن‌ها به‌وسیله سند عادی ابطال شود.

این حقوقدان افزود: از طرفی اعتبارزدایی از اسناد عادی سبب می‌شود که جلوی جرایمی مانند زمین‌خواری و کلاهبرداری و جعل گرفته شود که دامان مردم معمولی جامعه را می‌گیرد.

شمس درباره برخی اتفاقات در مجمع تشخصیص مصلحت نظام و روند تصویب نهایی اعتبارزدایی از اسناد عادی گفت: برخی از افرادی که در این مسیر، سنگ‌اندازی می‌کنند بیشتر برای جلوگیری از افشای اموال خود تلاش می‌کنند و در این راه خواستار هرج و مرج در نظام ثبتی و اعتبار دادن به اسناد عادی هستند.

این وکیل دادگستری ادامه داد: با قانون شدن الزام به تنظیم سند رسمی برای معاملات اموال غیرمنقول، هم حاکمیت سود می‌برد و هم اینکه با کم شدن مراجعات مردم به دادگستری و ارگان‌های مرتبط دیگر، شاهد بهبود کیفیت در حکمرانی قضایی خواهیم بود و اینکه امنیت روانی جامعه افزایش خواهد یافت و تنها کسانی که درگیر رانت زمین‌خواری و عدم افشای اموال خود هستند، متضرر می‌‌شوند.

شمس اظهار کرد: قانون‌گذار در طرح الزام به تنظیم سند رسمی در معاملات اموال غیرمنقول با تیزبینی و هوشمندی، فرصت‌ 4 ساله تبدیل اسناد عادی به اسناد رسمی را داده است که این نشان از بررسی همه‌جانبه قانونگذار است اما نکته مهم آن است که باید تکرار در اطلاع‌رسانی درباره فواید اعتبارزدایی از اسناد عادی به طور گسترده انجام شود و تمامی مردم از نتایج سودمند آن آگاه شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • مخالفان اعتبازدایی از اسناد عادی از افشای اموالشان می‌ترسند
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • هدف بنیادعلوی توانمند سازی وایجاد درآمدپایداربرای اقشار ضعیف است
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد
  • خاندوزی: ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد
  • معرفی و انتصاب مجری و نماینده بنیاد علوی در استان کهگیلویه وبویراحمد
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی