Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جامعه هتل‌داران ایران با اشاره به خسارت ۲۲ هزار میلیاردی کرونا به صنعت هتل‌داری گفت: با توجه به افزایش تعرفه‌های انرژی و شرایط رکود ناشی از همه‌گیری کرونا، عملاً میزان درآمد حاصله توسط هتل‌ها جوابگوی پرداخت هزینه‌‌های مربوط به هتل‌ها نیست. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ جمشید حمزه‌زاده ضمن اشاره به زیان 22 هزار میلیارد تومانی صنعت هتل‌داری در دوران کرونا از عدم همکاری لازم توسط سایر نهادهای دولتی و حاکمیتی برای کاهش بهای تمام شده هزینه‌های هتل‌داران به ویژه در موضوع حامل‌های انرژی انتقاد کرد و خواستار توجه ویژه به مقوله تبلیغات و بازاریابی هتل‌ها ایران در سطح دنیا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هتل‌ها در برخی ایام سال با توجه به کاهش بلندای موج کرونا و رفع محدودیت‌ها ناشی از  آن با اعمال تخفیفاتی در حدود 60 درصدی هم نتوانست مورد استقبال مسافران قرار بگیرد، گفت: کمبود گردشگر در هتل‌ها موجب شد اغلب هتل‌داران برای کاهش زیان حاصل از این امر از حجم نیروی کاری خود کاسته و با کمترین ظرفیت کارکنان خود هتل خود را اداره کنند تا بتوانند هزینه‌های جاری خود را تا حد امکان کاهش دهند.

رئیس جامعه هتل‌داران ایران با اشاره به  مشکلات عدیده هتل‌داران و صاحبان مراکز اقامتی در کشور در طول دو سال گذشته بیان کرد: مطابق محاسبات و برآوردها،  صنعت هتل‌داری از ابتدای شیوع کرونا تاکنون بالغ بر 22 هزار میلیارد تومان  ضرر و آسیب مالی دیده‌ و علی‌رغم همه این‌ها هتل‌ها تمام تلاش خود را به کار بسته‌اند تا شیوه نامه‌های بهداشتی را به دقت  رعایت کنند و خدمات مناسب ایمن را با رعایت تمام استانداردهای مورد تأیید وزارت بهداشت به هم‌میهنان ارائه دهند.

افزایش تعرفه‌های انرژی در هتل‌ها موجب گرانی هزینه اقامت شده است

این فعال بخش خصوصی گردشگری با تأکید بر اینکه رسماً اعلام کرده‌ایم افزایش نرخی بابت ارائه خدمات نخواهیم داشت تصریح کرد: اما متأسفانه در چند ماه گذشته برخی برخوردها از سوی مسئولان دولتی مرتبط حامل‌های انرژی اتفاق افتاد که موجب آزردگی خاطر فعالان صنعت هتل‌داری شد.

حمزه‌زاده توضیح داد: به عنوان نمونه تعرفه گاز علی‌رغم عدم افزایش مصرف از مهرماه سال جاری سه تا شش برابر شده است و این میزان هزینه برق نیز دو تا سه برابر شده است و این در حالی است که عملاً هتل‌ها با رکود ناشی از همه‌گیری کرونا مواجه‌ هستند.

به گفته وی، به همین دلیل هزینه‌های تمام شده یک واحد اقامتی به‌ شدت بالا رفته است؛ به گونه‌ای که باید گفت عملاً میزان درآمد حاصله توسط هتل‌ها جوابگوی پرداخت هزینه‌ها به ویژه در بحث حامل‌های انرژی نیست.

رئیس جامعه هتل‌داران ایران تأکید کرد که اگر به دنبال توسعه گردشگری و حمایت از صنعت هتل‌داری هستیم ضرورت دارد این رویه را تغییر داده و مورد بازنگری قرار گیرد.

این فعال بخش خصوصی گردشگری با اشاره به انجام پیگیری‌های مربوطه در این خصوص از طریق طرح موضوع و  انعکاس مراتب به وزیر میراث‌ فرهنگی اظهار کرد: علاوه بر وزارت میراث موضوع  با وزارت نفت و وزارت نیرو و حتی مجلس شورای اسلامی نیز مطرح شده و علی‌رغم قول مساعت داده شده، تاکنون عملاً شاهد تحقق اقدامی مؤثر در ارتباط با بازنگری در بحث قیمت حامل‌های های انرژی نبوده‌ایم.

حمزه‌زاده با تأکید بر ضرورت انجام تبلیغات در صنعت هتل‌داری در سطح خارج از کشور اذعان کرد: مقوله تبلیغ و معرفی هتل مقوله مهمی است که تاکنون به آن بی‌توجهی شده است و این انتظار وجود دارد که با همکاری و هم‌افزایی نهادهای ذیربط از جمله وزارت خارجه و وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی و دیگر سازمان‌های مرتبط شاهد توسعه تبلیغات و معرفی هتل‌ها در دیگر کشورها باشیم و از این طریق موجبات رشد صنعت گردشگری را نیز فراهم آوریم.

وی با اشاره به اینکه مهان نوازی خصیصه و سنت دیرینه مردمان ایران زمین بوده است و کارکنان هتل‌ها و مراکز اقامتی نیز با الگوبرداری از همین سنت نیک و دیرینه به ارائه خدمات و میزبانی می‌پردازند خاطر نشان کرد: خوشبختانه رفتار هتل‌داران و کارکنان آن‌ها با گردشگران داخلی و خارجی همواره موجب جلب رضایت آن‌ها شده است و در تلاش هستیم با تقویت این نقاط مثبت از طریق برگزاری دوره‌های آموزشی ضمن خدمت در عرصه‌های مختلف، نقاط قوت فعلی را توسعه داده و سطح کارکنان را از نظر ابعاد گوناگون رشد دهیم.

لزوم توجه به گردشگری داخلی برای مقابله با آثار رکود ناشی از کرونا/ 8.7 میلیون خانوار در سال 98 به سفر نرفته‌اند

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا گردشگری وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی ویروس کرونا گردشگری وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی صنعت هتل داری هتل داران هزینه ها هتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۸۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها

گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، حوزه دارو در نظام سلامت از همیت ویژه‌ای برخوردار است و در این میان سازمان‌های بیمه گر به عنوان یکی از ارکان مهم میان مردم و داروخانه‌ها محسوب می‌شوند، عدم پرداخت مطالبات داروخانه‌ها از سوی سازمان‌های بیمه گر می‌تواند مشکلات زیادی را برای داروخانه‌ها ایجاد کند؛ از سوی دیگر داروخانه‌ها یکی از حلقه‌های درمانی و ارکان مهم نظام سلامت هستند که به عنوان مرکزی ازچرخه درمان مورد توجه قرار دارند و حمایت از اقتصاد داروخانه‌ها در حقیقت حمایت از چرخه درمان است.

اخیرا خبری منتشر شد مبنی بر بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها که عدم پرداخت این بدهی می‌تواند مشکلات زیادی را برای نظام سلامت به همراه داشته باشد.

کمبود نقدینگی مسئله ای جدی برای داروخانه‌داران

محمدرضا کشاورز بازرس انجمن داروسازان در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری آنا بیان داشت: یکی از مشکلات استراتژیک بزرگی که گریبان‌گیر شرکت‌های داروسازی شده، فروش اینترنتی دارو بوده که این موضوع عمل توزیع دارو را در کشور با مشکل مواجه کرده است.

بازرس انجمن داروسازان افزود: از سوی دیگر در حال حاضر کمبود نقدینگی یه یک مسئله جدی برای داروخانه‌داران تبدیل شده است، شرکت‌های دارویی و داروسازان هم با مشکل کمبود نقدینگی رو به رو هستند در تامین نقدینگی مورد نیاز چالش دارند در نتیجه تمامی این صنف‌های مرتبط با یک مشکل مشترک دست و پنجه نرم می‌کنند. همچنین از زمان اجرا طرح دارویار ۳۰ درصد افزایش قیمت را شاهد بودیم.

کشاورز در ادامه گفت: بد عهدی برخی از بیمه‌ها و سازمان برنامه و بودجه در بحث نقدینگی باعث شده است تا زنجیره دارو در کشور با برخی از مشکلات رو به رو شود.

بازرس انجمن داروسازان اظهار کرد: در بحث کمبود دارو با دو وجه مواجه هستیم؛ یکی بحث کمبود ارز مرغوب و تحریم و یکی دیرکرد تخصیص اعتبار از بانک مرکزی که مورد دوم نقش بسیار پررنگ تری در کمبود دارو دارد. وقتی در پرداخت وجه تاخیر ایجاد می‌شود، چرخه تولید با کندی مواجه شده و جبران این کمبود پس از تخصیص وجه، ۳ تا ۶ ماه زمان‌بر خواهد بود.

کشاورز در پاسخ به سوالی در مورد در خصوص گران شدن و یا نایاب شدن برخی دارو‌ها بیان کرد: تغییر ارز ترجیهی به ارز نیمایی یکی از عوامل گرانی دارو بوده است ولی برای جبران گرانی دارو شرکت‌های بیمه موظف شده اند تا مابه‌تفاوت قیمت‌های قبلی و جدید را پرداخت کنند، اما متاسفانه برخی از بیمه‌ها بد عهدی می‌کنند.

بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه به داروخانه‌ها

عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران در اظهاراتی کرد که بدهی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها به ۲۶ همت رسیده است که داروخانه‌ها را در خطر ورشکستگی قرار داده است.

احمدی در ادامه افزود: در کل کشور۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وضعیت داروخانه‌ها مناسب نیست

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تاخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

آخرین پرداخت؛ آذر سال گذشته!

وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به اذر پارسال بوده آنهم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی ماه پارسال است و در بیمه نیرو‌های مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیر خشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

تسویه بیمه سلامت با داروخانه‌ها

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت نیز در اظهاراتی بیان کرد که سازمان بیمه سلامت، پرداخت مطالبات اسفند ۱۴۰۲ در داروخانه‌های سراسر کشور را از امروز آغاز کرده است و به زودی مطالبات فروردین امسال نیز پرداخت می‌شود.

محمد مهدی ناصحی افزود: پرداخت بدهی بیمه سلامت به داروخانه‌ها به ویژه داروخانه‌های خصوصی در اولویت سازمان بیمه سلامت است و مطالبات اسفند داروخانه‌ها امروز پرداخت شد و مطالبات داروخانه‌ها مربوط به فروردین امسال نیز ظرف ۱۰ روز آینده پرداخت می‌شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: رسیدگی اسناد به سرعت انجام می‌شود و در کل هزینه قابل پرداخت در داروخانه‌های خصوصی ۶۰۰ تا ۶۵۰ میلیارد تومان است.

محمد مهدی ناصحی با بیان اینکه سهم ارز ترجیحی طرح دارویار از اختیارات ما خارج است، افزود: پرداخت سهم ارز ترجیحی داروخانه‌ها بر عهده سازمان هدفمندی یارانه هاست و از عهده ما خارج است و آخرین پرداخت دراین بخش مربوط به دی سال قبل است و منابع این بخش را باید سازمان هدفمندی یارانه‌ها تامین کند.

ناصحی افزود: تامین منابع و واریز نهایی بر عهده سازمان هدفمندی است و ما در این خصوص نقشی نداریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خسارت ۱۰۰۰ میلیاردی بارش‌های اخیر به بخش کشاورزی جنوب کرمان
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!
  • ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله